Allah sabır versin canım çok üzüldüm kanamanmı olduKızlar şimdi hastaneden geldim ben bebeğimi kaybettim
geçmiş olsun, başın sağ olsun, Rabbim yerini doldursun inşAllah...Kızlar şimdi hastaneden geldim ben bebeğimi kaybettim
valla öyle güzel kahvaltı yapmayı nasıl özledimm, bi an önce gecse bulantılar da yiyebilsek nam nam
Canim, allah sana ve esine sabir versin. Cok uzuldum. Basiniz sagolsun.Kızlar şimdi hastaneden geldim ben bebeğimi kaybettim
13. haftaya girdim ama son üç gündür çok fenayım ben, kahvaltı hariç her yediğimi çıkarıyorum, gerci bugün kahvaltıda su içince onu da çıkardım, şu an çok susuzum ama korkumdan su içemiyorum... Inşallah bunlar son bulantılarım olur da dediğin gibi keyf8ni çıkarırım ben de...Ilk uc aylık donemi atlatıyoruz ıns 2. Uc aylık donem guzel gecıyormuş tadına varırız hamılelığimizin ultrasonda gorunce bebeğimi resmen eriyorum çok guzel bır duygu bulantıları fln unutuyorum :)
gercekten ultrasonda görünce çok mutlu oluyor insan, kucağımıza alınca daha da mutlu olucaz inşallah :)Ilk uc aylık donemi atlatıyoruz ıns 2. Uc aylık donem guzel gecıyormuş tadına varırız hamılelığimizin ultrasonda gorunce bebeğimi resmen eriyorum çok guzel bır duygu bulantıları fln unutuyorum :)
arkadaşım çok geçmiş olsun Rabbim yar ve yardımcın olsunKızlar şimdi hastaneden geldim ben bebeğimi kaybettim
Ya sorma adama deli derler rahat mı battı derler ama napıyım engel olamıyorum # beautiful86 da benim gibi sancı yaşamış ve korjuyordu onun güzel haberlerini bi alsam 2 mız içinde rahatlıcam. Ah bu sipalar bizi mahvetti aynen; )hiç aklına gelir miydi kendini iyi hissedeceksin diye endişe duyacağıninsanı ne hallere sokuyor şu hamilelik ama en zor zamanları atlatmaya başladığımız için düzelmeler yaşanması normalmiş benim doktorum öyle söyledi canım rahatlamaya çalış bence
Arkadaşım çok çok geçmiş olsun. Iyi misin? Nasıl Olmuş neden olmuş yaKızlar şimdi hastaneden geldim ben bebeğimi kaybettim
inşallah hayırlısıyla sağsalim kucağımıza alırız bebişlerimizi bütün korkumuz onlar için işte annelik böyle bişiymişYa sorma adama deli derler rahat mı battı derler ama napıyım engel olamıyorum # beautiful86 da benim gibi sancı yaşamış ve korjuyordu onun güzel haberlerini bi alsam 2 mız içinde rahatlıcam. Ah bu sipalar bizi mahvetti aynen; )
canım benim allah sabır versin nasıl oldu çok üzüldümKızlar şimdi hastaneden geldim ben bebeğimi kaybettim
sanirim bebek rahmi gelistiriyohem de fena bir ağrı bazen yürüyemiyorum, neden oluyor ki bu ağrı
Aaa çok üzüldüm canim geçmiş olsun, basın sagolsun... allah size sabır ve sağlık versinKızlar şimdi hastaneden geldim ben bebeğimi kaybettim
Çok üzüldüm ben de. Allah sabır versin. Yeri çok çabuk dolar inşallah.Kızlar şimdi hastaneden geldim ben bebeğimi kaybettim
BAYRAMDA UCAK YOKCULUGU YAPACAGIM ICIN DOKTORUMA SORMUSTUM. cantalarımızı koydugumuz o yuruyen bantlı makına tehlıkelı, cantanı almak ıcın ıcıne elını sokma , ıcınden gectıgımız dedektor ıse zararsız korkmana gerek yok. demıstı ama ben yınede ondan da gecmeyı dusunmuyorum.Avmlerdeki geçişler zararsız bildiğim kadarıyla. Onlar sadece metal dedektörü olduğu için. Havaalanındaki X-raylar zararlı. Onlardan kesinlikle geçmemek gerekiyor.
Saat 10.30ta doktora gideceğim kısmetse. Beni bir heyecan bastı. Midem de durmadan kalkıyor.
BAYRAMDA UCAK YOKCULUGU YAPACAGIM ICIN DOKTORUMA SORMUSTUM. cantalarımızı koydugumuz o yuruyen bantlı makına tehlıkelı, cantanı almak ıcın ıcıne elını sokma , ıcınden gectıgımız dedektor ıse zararsız korkmana gerek yok. demıstı ama ben yınede ondan da gecmeyı dusunmuyorum.
Kızlar şimdi hastaneden geldim ben bebeğimi kaybettim
Başın sagolsun arkadasim Allahim tez zamanda yerini doldursun.Kızlar şimdi hastaneden geldim ben bebeğimi kaybettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?