2015 Nisan Anneleri

Geçmiş olsun canım. Kanama alanın yoksa iyi ama neden düşük tehlikesi var demiş anlamadım. Hiç canını sıkma. Uzat ayağını hep yat ve bol su iç geçer inşallah hiç merak etme

Kızlar birşey soracağım bu alışveriş merkezlerindeki kapılardan geçmemiz zararlı mı? Karnımız da belirgin değil ki izin istesek görevliden, sizler napıyorsunuz avm kapılarında?

Evet zararlı tatlım.Çantamı sadece geciriyorum ben kenardan geçiyorum.Görevlide sormuyor zaten neden geçmediniz demiyor.

nasilsinz kizlar bellerinizde agri basladimi bide acayip usuyorum ya insallah hasta olmam

Günaydın Kızlar; İkili testini yapıp sonucunu alan var mı ?Ben dün yaptım Çarşamba günü alacağım sonucunu.

Avmlerdeki geçişler zararsız bildiğim kadarıyla. Onlar sadece metal dedektörü olduğu için. Havaalanındaki X-raylar zararlı. Onlardan kesinlikle geçmemek gerekiyor.

Saat 10.30ta doktora gideceğim kısmetse. Beni bir heyecan bastı. Midem de durmadan kalkıyor.

Kızlar birşey soracağım bu alışveriş merkezlerindeki kapılardan geçmemiz zararlı mı? Karnımız da belirgin değil ki izin istesek görevliden, sizler napıyorsunuz avm kapılarında?

Canim havaalanında kesinlikle geçmemek lazim. soyleyince zaten ona göre davranıyorlar. alışveriş merkezlerinde de, çoğu ya kapalı oluyor ya da sinyali cok düşük oluyor. Aslında cok düşük sinyalin hiçbir etkisi olmadığını okumuştum ama riske tanıyorum, direkt yandan geciyorum. Şimdiye kadar her anladılar. Sonucta baska niye yandan geçeceksiniz :) ama garip garip bakarlarsa da söylerim hamileyim diye... en fazla bir bayan gelir, elle arar

O

O stres var zaten canim bnm velilerim ogretmen arkdsla ayni sitede ve ins hamile falan olmaz demisler beddua gibi valla
İşte ben biliyorum ve çok kızıyorum çok bencilce geliyor veli tutumu.. tabiki endişeleri çok dogal ve haklı anlıyorum ama devlet işini bilir kimse öğretmensiz kalmaz canım hiç takma sen

günaydın kızlar, ben de maalesef çalışanlardanım off şu ctsileri niye geliyoruz sanki hamiş hamiş bi de hiç çekilmiyor

ben de hiç geçmiyorum, zaten hiç bir şey sormuyorlar bile

Kızlar dünden sormuştum da belim ağrıyordu göğsümde öyle git gide azalıyor bu normal mi ..dokununca ağrıyordu resmen yine ağrıyor ama daha az gibi ..bişey yoktur dimi ..Bel ağrım kasık ağrım göğüs ağrım normale dönünce endişelendiriyor

CNM GAYET NORMAL KARNINDA GÜN GÜNE BÜYÜYEN BİR MUCİZE VAR TÜM AĞRILARIN NORMAL BNMDE DEVAMLI KARNIM VE BELİM AĞRIYO YATAKTAN KALKARKEN ANİ HAREKET EDERSEM KARNIMA BİŞEY SAPLANIYO İLK HAMİLELİĞİMDE DE OLDU BUNLAR GAYET NORMAL KENDİNİ STRESE SOKMA OK TADINI ÇIKART

Günaydınnn hamişler doktorum bulantı hapını bırak dedı bugun içmedim hadı bklm hayırlısı Sabahları pogaca yıyıyorum diye 2 kg almışım bu aylık dönemde gece acıkıp kalkıormusunuz ne yıyıyorsunuz kalktıgınızda?

Yok kuzum ben bu belirtileri azaldığı için tedirgin oldum bi rahatlama oldu yani vücudumda oniki haftada olduğumdan mi acaba ...pazartesi ikili test sonucunu öğreneceğiz bebeğe bakar mi acaba doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…