2015 Nisan Anneleri

Bizim bebiş 50.1 mm olmuş. Yani tamı tamına 5 santim. İkili test için kan verdim ense kalınlığı iyi dedi doktor. Herşeyi tam kolları bacakları. Ayrıca cinsiyet için tahminde bulunur gibi oldu. Burada birşey var pipiye benziyor ama kordon ipi de olabilir dedi. Kısmet.. Artık bir sonraki gidişimizde öğreniriz inşallah.

bende dun yaptım ense kalınlığı 1.1 mm cıktı ama doktor bununla ılgılı yorum yapmadı ıyı yada kotu dıye ense kalınlığı ne kadar cıktı sizin ?

bende dun yaptım ense kalınlığı 1.1 mm cıktı ama doktor bununla ılgılı yorum yapmadı ıyı yada kotu dıye ense kalınlığı ne kadar cıktı sizin ?
Onu sormadım işte. Söylemiş de olabilir. Ben sadece herşey çok güzel ense kalınlığı da iyi demesine odaklandım. Bayağı detaylı ama hızlı anlattı.

Onu sormadım işte. Söylemiş de olabilir. Ben sadece herşey çok güzel ense kalınlığı da iyi demesine odaklandım. Bayağı detaylı ama hızlı anlattı.

Anladım bende farklı yerlerdeki yorumları okudumda 3 ve üstü sıkıntılıymış biraz rahatladım :)

Arkadslar bende sürekli bi korku var her an bişey olucak korkusu acaba kalbi atıyomu korkusu çarşamba günü ikili test var beklemekte zorlanıyorum kötü kötü rüyalar görüyorum bunlar normal mi sizdede oluyomu

Kızlar birşey soracağım bu alışveriş merkezlerindeki kapılardan geçmemiz zararlı mı? Karnımız da belirgin değil ki izin istesek görevliden, sizler napıyorsunuz avm kapılarında?
Ben gecmiyorum o kapilardan.. musadenizle ben soyle geceyim diyorum. Cantam varsa o makineden geciyo. Simdiye kadar hic sorun cikaran olmadi, anlayislilar

Kızlar birşey soracağım bu alışveriş merkezlerindeki kapılardan geçmemiz zararlı mı? Karnımız da belirgin değil ki izin istesek görevliden, sizler napıyorsunuz avm kapılarında?
Bn gecmiyorum canim gecme bence az ua da çok zarari var sonucta karisamaz görevli bisey derse söylersin

Evet canim o korku hepimizde var benim perşembe randevum vardı korkudan tansiyonum çok yükseldi Dr anladı ben sana bebeğini gostereyim biraz rahatla dedi ve Nitekim öyle olduk 20 dk sonra tansiyon düştü allah hepimizin yardımcısı olsun bebişlerimizi sağ salim kucaklarimizda olsun

Yok kuzum ben bu belirtileri azaldığı için tedirgin oldum bi rahatlama oldu yani vücudumda oniki haftada olduğumdan mi acaba ...pazartesi ikili test sonucunu öğreneceğiz bebeğe bakar mi acaba doktor
Bnm de oyle canim bugun uyandığımda hic hamile gibi hissetmedim hattta esime de söyledim ara ara belirtiler gidiyo hatta dr a gidecektim vazgectim simdi de çok affedersin agzima aci su geliyo gibi oluyo bu da belirti heralde hic yasayan oldu mu bilmiyorum ama bu sefer sabretcem erken gitmemek icin

O acı su bende epeydir var tatlim. Normal merak etme... sadece biraz can sıkıcı :)

arkadaşlar bende de bu korkular mevcut yüreğim elimde bekliyorum sözünü daha net anlamış bulunmaktayım Allah büyük bize hayırlı bebişler nasip etsin :) sağlıkla alalım yawrularımızı... bakın ben evde boş oturuyorken bir şey buldum, aslında bir site gereksiz aslında ama eğlendirici siz de deneyin olayı şu : kendi yüzünüzün resmini yüklüyorsunuz sonra eşinizin yüzünüzü ekliyorsunuz ırksal özellikleri seçip cinsiyetine göre erkek veya kız bebek nasıl olabilir diye resim çıkıyor bir sürü denedim Türk diye bir ırk eklememişler asyalı vardı ben onu işaretledim eğlendim kafamı da dağıttı isteyen denesin paylaşmak istedim :) (Tabii ki bebekleimizin nasıl olacağını kime benzeyeceğini ALLAH bilir)
site şudur :http://www.morphthing.com/morph ( aslında bu animasyon karikatür fln yapmak için bi site doğruluk payı yok yani)

http://bebekveben.com/2012/01/21/bebeginiz-kime-benzeyecek/ bu sitede de bu işlemi nasıl yapacağınız yazıyor
UYARI! tamamen boş iştir ilanen duyurulur

Merhabalar ikili testte ense olcusu normali nedir benim 1.2 cikti
canım benm int den araştırdığım kadarıyla 0-3 mm arası normal kabul ediliyormuş yani sennn bebişinki inşallah normal ölçüler arasında 3-6 arası anormal olarak yorumlanıyormuş sanırım 3 ten 6 ya yaklaştıkça anomali riski de beraberinde artıyormuş (internet ten okuduklarım bunlar tatlım)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…