Off çok üzüldüm Rabbim sabır ve sizlere yeni bebekler nasip etsin tez zamanda hayırlısı ile inş .Kızlar şimdi hastaneden geldim ben bebeğimi kaybettim
Allah sabır versin çok üzüldüm her şeyin en hayırlısını bilen Allah tır ona sığın ve güven ...hayırlı bebek nasip etsin Rabbim sana dualar seninle canımKızlar şimdi hastaneden geldim ben bebeğimi kaybettim
canm sen yine iyisin ben 3 kilo aldımaynen canım bende sabahları 2 adet pohaça yiyorum sabah metroydu otobüstü midem mahvoluyor diye birşey yemeden çıkıyorum vee 2kg almışım normal dedi doktorum ama gece kalkıp yemiyorum acıkmıyorum da zaten ama çok susuzluk oluyor günde 4 lt oluyordur sizde de oluyor mu acaba
Biri bitiyo biri basliyo canim hayirlisiyla atlatsak da tadini cikarsak hamileligimizinO acı su bende epeydir var tatlim. Normal merak etme... sadece biraz can sıkıcı :)
benimde doktora gidesim varBnm de oyle canim bugun uyandığımda hic hamile gibi hissetmedim hattta esime de söyledim ara ara belirtiler gidiyo hatta dr a gidecektim vazgectim simdi de çok affedersin agzima aci su geliyo gibi oluyo bu da belirti heralde hic yasayan oldu mu bilmiyorum ama bu sefer sabretcem erken gitmemek icin
Çok teşekkür ederim. Belki kesenin arkasında vardır kanama dedi belki ondan bi ihtimal olabilir demiştir. Hep yatıyorum zaten, artık yatmaktan da sıkıldım :)Geçmiş olsun canım. Kanama alanın yoksa iyi ama neden düşük tehlikesi var demiş anlamadım. Hiç canını sıkma. Uzat ayağını hep yat ve bol su iç geçer inşallah hiç merak etme
İkili test için sadece kan mı veriliyor?Günaydın Kızlar; İkili testini yapıp sonucunu alan var mı ?Ben dün yaptım Çarşamba günü alacağım sonucunu.
Çok üzüldüm, Allah sabır versin. Tez zamanda hayırlısıyla tekrar hamile kalırsın inşallah.Kızlar şimdi hastaneden geldim ben bebeğimi kaybettim
İkili test için sadece kan mı veriliyor?
/QUOTE]
evet kandan bakılıyor
Bisey yoktur canim iyi haberlerle doneceksin ins bn bayramdan sonraya gitcem dayanirsam bakalimbenimde doktora gidesim varne bilim birden kesilince belirtiler pazartesi sonuç gosterirken inşallh bakarız bebeğe de
canm benm de bazen ağrıyo daha çok kendimi yorup iş yaptığım zaman bazen bacaklarımıda atıyo ağrıKuyruk sokumu agriyan varmi. Bnm kalça kemigim agriyo otururken hep batiyo cok fenayim.
canim benim 3 haftadir agriyor doktor normal dedi bazen yuruyemiyorum agridanKuyruk sokumu agriyan varmi. Bnm kalça kemigim agriyo otururken hep batiyo cok fenayim.
Canım Allah sabır versin,ama bilirsin düşükler zaten sağlıksız bebeklerde olur,Rabbim en yakın zamanda hayırlı bir bebiş nasip etsin size.Bir de Anadolunun bir lafı vardır ve doğruluğunu çoğu kez gördüm "düşüğün bacağı içeride olur" yani hemen ardından yeni bebiş gelir anlamındadır.Dikkat et kendine bu dönemde iyi koru kendini.Kızlar şimdi hastaneden geldim ben bebeğimi kaybettim
İlahii güldürdün beni gece gece. Sen daha gör o memeler ne olacak. Doğum yaptım ertesi gün eve geldim, sütle dolmuşlar kafam kadarlar ki 75 sütyen kullanırdım düşün. O kadar korktum ki öyle kalacaklar diye.22 ay oğlum sömürünce hiç bişey kalmamıştı.Benimkilerde şimdi dediğin kıvada ama ohh be diyorum kendilerine geldiler:))benimde göbegim belirdi bide gögüs ucum bi tuham oldu koyulastı iyce dısarı dogru cıktı ve inek memesine benzemeye basladı resmen
yumurtlama adet döneminden kaymışsa oluyor böyle durumlar benm de sat ım adetimle uyumlu değil...polikistik over vardı bende dr ondan dedikızlar siz adet tarihinden hesaplayınca benm 10 hatalık diyo ama bugün ultrasonda 6 haftalık dedi doktor varmı böyle olan
adetlerin çok duzensizse benm gibi pcossan olabilir...benm fark 2 haftaydı zamanla bir haftaya duştu canm 45 günde bir adet olurumkızlar siz adet tarihinden hesaplayınca benm 10 hatalık diyo ama bugün ultrasonda 6 haftalık dedi doktor varmı böyle olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?