2015 Nisan Anneleri

canm sen yine iyisin ben 3 kilo aldım suyuda içemiyorum zorla 1.5 litre ancak içebiliyorum

benimde doktora gidesim var ne bilim birden kesilince belirtiler pazartesi sonuç gosterirken inşallh bakarız bebeğe de

Geçmiş olsun canım. Kanama alanın yoksa iyi ama neden düşük tehlikesi var demiş anlamadım. Hiç canını sıkma. Uzat ayağını hep yat ve bol su iç geçer inşallah hiç merak etme
Çok teşekkür ederim. Belki kesenin arkasında vardır kanama dedi belki ondan bi ihtimal olabilir demiştir. Hep yatıyorum zaten, artık yatmaktan da sıkıldım :)

Günaydın Kızlar; İkili testini yapıp sonucunu alan var mı ?Ben dün yaptım Çarşamba günü alacağım sonucunu.
İkili test için sadece kan mı veriliyor?

Kızlar şimdi hastaneden geldim ben bebeğimi kaybettim
Çok üzüldüm, Allah sabır versin. Tez zamanda hayırlısıyla tekrar hamile kalırsın inşallah.

kızlar siz adet tarihinden hesaplayınca benm 10 hatalık diyo ama bugün ultrasonda 6 haftalık dedi doktor varmı böyle olan

Kızlar şimdi hastaneden geldim ben bebeğimi kaybettim
Canım Allah sabır versin,ama bilirsin düşükler zaten sağlıksız bebeklerde olur,Rabbim en yakın zamanda hayırlı bir bebiş nasip etsin size.Bir de Anadolunun bir lafı vardır ve doğruluğunu çoğu kez gördüm "düşüğün bacağı içeride olur" yani hemen ardından yeni bebiş gelir anlamındadır.Dikkat et kendine bu dönemde iyi koru kendini.

benimde göbegim belirdi bide gögüs ucum bi tuham oldu koyulastı iyce dısarı dogru cıktı ve inek memesine benzemeye basladı resmen
İlahii güldürdün beni gece gece. Sen daha gör o memeler ne olacak. Doğum yaptım ertesi gün eve geldim, sütle dolmuşlar kafam kadarlar ki 75 sütyen kullanırdım düşün. O kadar korktum ki öyle kalacaklar diye.22 ay oğlum sömürünce hiç bişey kalmamıştı.Benimkilerde şimdi dediğin kıvada ama ohh be diyorum kendilerine geldiler:))

kızlar siz adet tarihinden hesaplayınca benm 10 hatalık diyo ama bugün ultrasonda 6 haftalık dedi doktor varmı böyle olan
yumurtlama adet döneminden kaymışsa oluyor böyle durumlar benm de sat ım adetimle uyumlu değil...polikistik over vardı bende dr ondan dedi

adetlerin çok duzensizse benm gibi pcossan olabilir...benm fark 2 haftaydı zamanla bir haftaya duştu canm 45 günde bir adet olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…