doktorum son adet tarihini değiştirdi canm normalde 18 hazirandı 1 temmuza çekmişti en son gittiğimde de 25 hazirana falan çekti ..yani önemli olan ultrason canm eğer ilerleyen haftalarda bebek normal şekilde gelişiyorsa sorun yok son adet tarihine takılmaacaba doğum beklediğimiz tarihten sonra olur
anladım canm sağoldoktorum son adet tarihini değiştirdi canm normalde 18 hazirandı 1 temmuza çekmişti en son gittiğimde de 25 hazirana falan çekti ..yani önemli olan ultrason canm eğer ilerleyen haftalarda bebek normal şekilde gelişiyorsa sorun yok son adet tarihine takılma
Canım keşke 3 kez değilde 5 kez çıksaydın. Bu kadar çok şeyi yapmadan önce endişe etmen gerekir. Allah herkesin bebeğini korusun ama önce işimizi garantiye almamız lazım sonra tevkkül edicez. Alahım evladını korusun bence daha dikkatli ol bundan sonraMrhb kızlar nasılsınız, biz dün senelik izinden döndük arabada bayagı yükümüz vardı kıyamadım esime yardımettim bizim apt asansör yok 4 kat 3 kez inip cıktım elimde cantalarla esim işe ggitti bende temizliğe basladım ev süpür balkon yıka derken bayagı yoruldum inşallah bir sıkıntı olmaz simdi ayaklarımın altına yastık koyup uzandım, 11 haftalarda da düşük riski varmı inşallah bişey olmaz yaa
Ev sil süpür neyse de yük kesinlikle taşımamalısın bence. Kendine daha çok dikkat et.Mrhb kızlar nasılsınız, biz dün senelik izinden döndük arabada bayagı yükümüz vardı kıyamadım esime yardımettim bizim apt asansör yok 4 kat 3 kez inip cıktım elimde cantalarla esim işe ggitti bende temizliğe basladım ev süpür balkon yıka derken bayagı yoruldum inşallah bir sıkıntı olmaz simdi ayaklarımın altına yastık koyup uzandım, 11 haftalarda da düşük riski varmı inşallah bişey olmaz yaa
Tatlim o gördüğün yolk kesesi daha sonra o kese kaybolucakkızlar dün doktora gittiğimde kesenin içinde iki nokta vardı doktor ikiz demedi normal dedi sizdede ilk öylemi göründü
Gecmiş olsun canım kendine dikkat et havalar bir anda sogudu tam hastalık havası var, bundan sonra yapmam artık agır bir iş 24 gun evde yoktuk ev bayagı tozlanmıştı artık bu kadar ayrıntılı temizlememŞelalecim 12. Hafta bitene kadar düşük riski vardır kendini bu kadar yorma bence. Rüya arkadaşımıza da geçmiş olsun bebeği kaybetmiş bu haberler hem üzüyor hem strese sokuyor... profiline baktım sanırım yeni gelinmiş 3 ağustosta düğünüm var yazmış ama sanırım düğün daha erken olmuş çünkü benim ovulasyon tarihim 30 temmuz ve 10 haftalık olduk daha. Bu arada ben acayip nezleyim ılık süt içicem şimdi canım annem de çorba yapmış bol mandalina limon vs umarım çabuk geçer 50 tane öğrencim var ama hiç mecalim kalmadı
ben de aynı ruyadan gordum bugun. doktora zor yetısıyorum agla agla. esımı arıyorum doktora gıdelım dıye gelmıyo, yuruyerek gıt dıyo. aglıyorum dusuk olurken nasıl yuruyeyım dıyeKızlar çok kötü bir rüyayla uyandım. Rüyamda kan geliyordu doktora yetişmeye çalışıyorum hastanede benimle birtürlü ilgilenmiyorlardı. Karnımdada ağrı vardı. Uyandığımda üşümüşüm hırka giydim tekrar yattım ama karnım hafiften sızlıyor hayır olsun çok korktum
canım tansiyonun nasıl.bir tansiyonuna baktırsana gülüm.ayaklarının altına yastık koyup uzan canım.cokgecmiş olsunKızlar ya benim.sağ ayak bileğimde ödem oldu ayaklarımın altı ağrıyor biseyde yapmadım ama ödem canımı sıktı ya tek taraflı olunca varmı yaşayan bunu.
Gunaydin hamiş hatunlar
Keyifli pazarlar hepimize..
Ben de bugunlerde fazla kosturdum.platform tarzi ayakkabilardan giydim dugunlerde. 2 gun gecti hala yorgunlugum cikmadi ama normalmis..gecen hafta da ayni sey olmustu.doktora gecen hafta biraz fazla yurudum dedim. Doktor da neden o kadar kendini hirpaladin nasilsa sezaryen olacaksin dediBen de "ben bebegimi normal dogurabilirim "dedim kendimden emin sekilde.. Doktor da hic bir dr tupbebegi normal dogum yaptirmaz, tupbebekler ozel bebeklerdir, herhangi bi riski goze alamayiz dedi.
Aranizda tupbebek olan vardir muhakkak.sizin doktorunuz yorum yapti mi bu konuda
bende öyle bir ağrı yok çünkü ben yatakta hep yan yatıyorum çünkü sırt üstü uyumak kuyruk sokumunu etkiliyormuş hamileyken oda ağrıya sebep oluyormuş.ben artık kendimi alıştırdım yan uyumaya sabahları dikkat ediyorum uyandığım zamanda yan yatarak uyanmışım.bende de var aynı agrı. egılerek bısey yapamıyorum dogrulurken canım yanıyo
Allah kolaylık versin canım senin durumun daha zor ev işi yemek cocuk derken nezaman dinleneceksin benim ilk bebegim olacak inşallah işim bitince yatıp dinlenebiliyorum sen oğlusun nezaman isterse o zaman yatabiliyorsundurinşallah bir şey olmaz canm dinlen bol bol benimde 3 yaşında ğolum va onun peşinden koşmaktan yoruluyorum temizliğede başladım malüm bayrama az kaldı kışda geliyo havalar soğudu
Haklısın canım esime kıyamadım o da bana kıyamadı ama ısrar ettim bir daha tasımam kesinlikleEv sil süpür neyse de yük kesinlikle taşımamalısın bence. Kendine daha çok dikkat et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?