2015 Nisan Anneleri

çok geçmiş olsun canm ya çocuk hastalanınca kötü oluyo ya onlara bişey olmasın

Hanimlar dun ogleden beri avuc içlerm ayaklarim cenem duadak kenarlarimda inanilmaz bir kasinti vardi dus aldim soguk biraz sakinledi inanilmaz sicakti geceyi uykusuz bitirdim gozlerim burun ve kulak içi sac derim cok asiri aci aci kaşıntı vardi sabah hemen acike gittik östrojen hormonun fazla imis progesteron ve folik asiti kesti bikginiz oksun ama minikkusumu bi daha gordum ve bi baktim tum acilar gitti

9 haftalik daha benim bebis ama hamile oldugumu ogrenmeden olan mide bulantim artik cekilmez oldu. Ne kadar sürecek ki bu
canm 12 16 hafta falan sürüyo ben ilk gebeliğimde hiç bir sıkıntı yaşamadım fazla kilo almadım çok iyiydi ama bu sefer bendede bulantı var ama çekilmeyecek gibi ddeğil kusmuyorum uykum geliyo bide belim ağrıyo doktora söylediğimde yapacak birşey yok diyo parol yazmış belin ağrınca iç dedi dayanacan biraz daha bebeğin içn

Ben hamile kaldigimdan beri 1 kilo verdim. Gobegim kocaman oldu ama yine de tartida daha az gorunuyo:)
Senin nasil??
ben 62 ile hamile kaldım 10 gün progestan kullandım 64 oldum bıraktım 63 üm şimdi 1 kilo almışım işthım pek yok zorla yiyorum ilk hamileliğimde 10 kilo almıştım çok rahat verdim

ya ben bebeğin cinsiyetini çok merak ediyorum kız istiyorum ama sanki erkek olcak gibi bir his var içimde

[QUOTEkolaylık venne, post: 37004950, member: 585140"]aynen canım 3 yaşında çok hiperaktif kreşe gönderiyorum bu sene saat 1 30 a kadar o yokkende temizlik yemek sabah uyandımmı yatamıyorum bi daha[/QUOTE]
Allah kolaylik versin canim kendini yorma yinede

[QUOTEkolaylık venne, post: 37004950, member: 585140"]aynen canım 3 yaşında çok hiperaktif kreşe gönderiyorum bu sene saat 1 30 a kadar o yokkende temizlik yemek sabah uyandımmı yatamıyorum bi daha
Allah kolaylik versin canim kendini yorma yinede[/QUOTE]
her uyandığımda bugün bişey yapmayacam diyorum ama misafirim falan çok oluyo mecbur yani allhtan kışın geçiriyoruz hamileliği daha rahat olcak gibi

benm erkek olursa pek birşeye gerek yok ilkte heveslenip çok almıştım bir baza dolu duruyor evde ilk bikaç ay giyilcekleri kıyıp kimseye veremedim gerisini hep dağıttım ama kız olursa eksiklerimiz çok bu arada ilk doğum yapanlar için söylüyorum fazla birşey almamak lazım bebekler çok çabuk büyüyo bu hastane çıkışları falan olurya onlardan bahsediyorum

Benim gibi olan varmi ya sinirlerim bozuldu artik gun icinde kac kere atiyorum yemek desen gunde yedigim en fazla bi muz bi parca ekmek bi kasik patates onlarin hepsini de cikariyorum su ictigim gibi atiyorum leblebiden midem bulandi artik tam 6 kilo verdim.yarin doktora gidecem ikili test icin rapor alacm yine ve buyuk bi ihtimalle hastaneye yatiracaklar oyle dedi doktorum

ah canm ya ilaç falan yokmu miden bulanmasın diye dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…