2015 Nisan Anneleri

benim de tüp bebek ama bilmiyordum ben normal doğum yaparım diye düşünüyordum bir daha ki gitmem de konuşurum doktorumla unutmazsam tabi

Kızlar birşey soracağım bu alışveriş merkezlerindeki kapılardan geçmemiz zararlı mı? Karnımız da belirgin değil ki izin istesek görevliden, sizler napıyorsunuz avm kapılarında?
ben hıc bısı demeden gecıverıyorum valla arkadan kımsede ses cıkarmıyo kanıtlanmıs bı durum yok arastırmalarıma gore Allah korusun kalıtsal hastalık konusunda falan ama ben yınede gecmemeye ozen gosterıyorum

arkadasım Allah hayırlara cıkarsın bende gecen hafta gordum aynı sekılde bı ruya hıc uyur gezer bı durumum yoktur yataktan kalkmısım gıdıyomusum cıdden eşim zorla tuttum yataga yatırdım seni dıyo bana seslenırken uyandım hep dusundugumuz ıcın galıba bu evhamları nasıl atlatcaz bilmiyorum yaa

aa bende ilk defa duydum bunu doktorumda hic bahsetmedi.gerci iyiymis ben normalden korkuyorum yapamam.

KIZLARRR bir şey sorucam =)
göğüs ucu renginiz değişken mi sizin de ? bazen normale dönüyo gibi, bazen kopkoyu oluyo özellikle akşamları koyulaşıyo.. garip geldi

9 haftalik daha benim bebis ama hamile oldugumu ogrenmeden olan mide bulantim artik cekilmez oldu. Ne kadar sürecek ki bu

Slm arkadaslar cok fena hapsiriyorum,bademciklerim sisti, burnum tikandi.hapsirirken sol kasigim aciyo.

Slm arkadaslar cok fena hapsiriyorum,bademciklerim sisti, burnum tikandi.hapsirirken sol kasigim aciyo.
Canım bende aynı durumdayım sabahtan belli yatıyorum ya kendim onemli değilde bebişimi düşünüyom etkilenirmi bu grıpten oksurdukce kasıgıma agrı giriyo

OTE="Dahliali, post: 37004697, member: 622503"]Artik yazdiklarim cikmiyor diye dusunmeye basliyacagim..

Asla sorularima cevap alamiyorum[/QUOTE]
Ne sormustun canım

Allah kolaylık versin canım senin durumun daha zor ev işi yemek cocuk derken nezaman dinleneceksin benim ilk bebegim olacak inşallah işim bitince yatıp dinlenebiliyorum sen oğlusun nezaman isterse o zaman yatabiliyorsundur
aynen canım 3 yaşında çok hiperaktif kreşe gönderiyorum bu sene saat 1 30 a kadar o yokkende temizlik yemek sabah uyandımmı yatamıyorum bi daha

iyi akşamlar kızlar, herkes nerelrrdee? Ben üç günlük yoğun bulantıdan sonra ancak kendime geliyorum ama şimdi de oğlum hasta, yavrum erkenden uyudu ama ateşi çıkmış, dün akşam acile gittik, boğaz enfeksiyonu dedi dr.
Bakalım bu gece sabahı nasıl edicez?

insallah ruyalarin tersi cikar ben iki defa dusuk yaptimi gordum simdiye dek ruyamda

Merhaba hamisler ben de 2015 nisan dogum yapacagim hayirlisiyla. 11 haftalik hamileyim çok zor birhamilelik geçiriyorum midem bulaniyor gemek yiyemiyorum dr surekli ilaclarimi değiştiriyor hic ise yaramiyor. Benim gibi olan varmı ne önerirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…