benim de tüp bebek ama bilmiyordum ben normal doğum yaparım diye düşünüyordum bir daha ki gitmem de konuşurum doktorumla unutmazsam tabiGunaydin hamiş hatunlar
Keyifli pazarlar hepimize..
Ben de bugunlerde fazla kosturdum.platform tarzi ayakkabilardan giydim dugunlerde. 2 gun gecti hala yorgunlugum cikmadi ama normalmis..gecen hafta da ayni sey olmustu.doktora gecen hafta biraz fazla yurudum dedim. Doktor da neden o kadar kendini hirpaladin nasilsa sezaryen olacaksin dediBen de "ben bebegimi normal dogurabilirim "dedim kendimden emin sekilde.. Doktor da hic bir dr tupbebegi normal dogum yaptirmaz, tupbebekler ozel bebeklerdir, herhangi bi riski goze alamayiz dedi.
Aranizda tupbebek olan vardir muhakkak.sizin doktorunuz yorum yapti mi bu konuda
ben hıc bısı demeden gecıverıyorum valla arkadan kımsede ses cıkarmıyo kanıtlanmıs bı durum yok arastırmalarıma gore Allah korusun kalıtsal hastalık konusunda falan ama ben yınede gecmemeye ozen gosterıyorumKızlar birşey soracağım bu alışveriş merkezlerindeki kapılardan geçmemiz zararlı mı? Karnımız da belirgin değil ki izin istesek görevliden, sizler napıyorsunuz avm kapılarında?
canım ben yeni girebildim şok oldum hast geldım şole bole oldu falan yazıyo dıye okumustum nasılsın?Allahım hayırlısını en kısa zamanda versın ınsallahKızlar şimdi hastaneden geldim ben bebeğimi kaybettim
Kızlar çok kötü bir rüyayla uyandım. Rüyamda kan geliyordu doktora yetişmeye çalışıyorum hastanede benimle birtürlü ilgilenmiyorlardı. Karnımdada ağrı vardı. Uyandığımda üşümüşüm hırka giydim tekrar yattım ama karnım hafiften sızlıyor hayır olsun çok korktum
aa bende ilk defa duydum bunu doktorumda hic bahsetmedi.gerci iyiymis ben normalden korkuyorum yapamam.Gunaydin hamiş hatunlar
Keyifli pazarlar hepimize..
Ben de bugunlerde fazla kosturdum.platform tarzi ayakkabilardan giydim dugunlerde. 2 gun gecti hala yorgunlugum cikmadi ama normalmis..gecen hafta da ayni sey olmustu.doktora gecen hafta biraz fazla yurudum dedim. Doktor da neden o kadar kendini hirpaladin nasilsa sezaryen olacaksin dediBen de "ben bebegimi normal dogurabilirim "dedim kendimden emin sekilde.. Doktor da hic bir dr tupbebegi normal dogum yaptirmaz, tupbebekler ozel bebeklerdir, herhangi bi riski goze alamayiz dedi.
Aranizda tupbebek olan vardir muhakkak.sizin doktorunuz yorum yapti mi bu konuda
KIZLARRR bir şey sorucam =)
göğüs ucu renginiz değişken mi sizin de ? bazen normale dönüyo gibi, bazen kopkoyu oluyo özellikle akşamları koyulaşıyo.. garip geldi
Canım bende aynı durumdayım sabahtan belli yatıyorum ya kendim onemli değilde bebişimi düşünüyom etkilenirmi bu grıpten oksurdukce kasıgıma agrı giriyoSlm arkadaslar cok fena hapsiriyorum,bademciklerim sisti, burnum tikandi.hapsirirken sol kasigim aciyo.
Hayırlı olsun canımSelam kızlar bende nisan annesıyım ınsallah benım bır kızım var bu 2. Evladım olac ak ınsallah
aman dikkat et kendine. cok gecmis olsun. bol bol c vitaminli meyve yesen iyi olur galiba!Slm arkadaslar cok fena hapsiriyorum,bademciklerim sisti, burnum tikandi.hapsirirken sol kasigim aciyo.
Tesekkurler canımHayırlı olsun canım
aynen canım 3 yaşında çok hiperaktif kreşe gönderiyorum bu sene saat 1 30 a kadar o yokkende temizlik yemek sabah uyandımmı yatamıyorum bi dahaAllah kolaylık versin canım senin durumun daha zor ev işi yemek cocuk derken nezaman dinleneceksin benim ilk bebegim olacak inşallah işim bitince yatıp dinlenebiliyorum sen oğlusun nezaman isterse o zaman yatabiliyorsundur
Kızlar çok kötü bir rüyayla uyandım. Rüyamda kan geliyordu doktora yetişmeye çalışıyorum hastanede benimle birtürlü ilgilenmiyorlardı. Karnımdada ağrı vardı. Uyandığımda üşümüşüm hırka giydim tekrar yattım ama karnım hafiften sızlıyor hayır olsun çok korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?