2015 Nisan Anneleri

kızlar ben yatışa geçiyorum hepinize iyi geceler rahat ve mışıl uykular olsun :) mutlu rüyalar görün Allah rahatlık versin

canım benm Allah yardımcın olsun bir an evvel iyileşirsin inşallah geçicek bu zamanlar öyle düşün bebeğinin sana gülümsediğini düşün belki hastane şartlarında daha iyi olur durumun daha iyi hisseder beslenirsin tatlım Allah sağlıkla huzurla bebeğine kavuştuğun günü görmeyi nasip etsin

canım bende 4 kilo verdim sabahları pek bişey yiyemiyorum ama artık basladım bişeler yemeye zorluyorum kendimi artık

canım bende 4 kilo verdim sabahları pek bişey yiyemiyorum ama artıinşallah biraımönceer yemeye zorluyorum kendimi artadını
Bende 4kilo vermisim cok zormus bu bulantilar daha lokma agazimdayken banyoya kosuyorum..bi kac gundur iyiye gidiyo gibi insallah biran once kurtuluruz bu bulantilatdanda tadini cikariz :)[/QUOTE][/QUOTE]

Bende 4kilo vermisim cok zormus bu bulantilar daha lokma agazimdayken banyoya kosuyorum..bi kac gundur iyiye gidiyo gibi insallah biran once kurtuluruz bu bulantilatdanda tadini cikariz :)
[/QUOTE][/QUOTE]
canım sabahları kötü oluyom bende iş için erken uyanıncainsallah canım artık bakmamız lazım kendimize arkadaslarımda hiç güzel beslenmiyon diolar üzüldüm.badem aldım ceviz içi aldım kavanoza koydum bayıla bayıla yemesemde günlük küçük kaseye koyup yiyorum bi hamile arkads var oda keciboynuzu pekmezi yiyomus.pekmezde alıp yemek gerek.

ah canm ya ilaç falan yokmu miden bulanmasın diye dikkat et kendine
Canm reflum vardi mide yanmam vardi diye gavuscon kullaniyodum rahatlatiyodm ama son 10 gundur atmaya basladim doktorum bi hafta dayan hemen ilaca baslamiyalim demistibende dayandm ama iyi yapmadim bence artik yarin basliyacaklar seruma ilaclara vitamin takviyesi filan.

Saol canm ins ya inan kendi halimden bebegi bile dusunemiyorm ins cabuk gecerokulda öğrencileri min onunde kac kere attim artik disariya cikamiyorm bugunde esim hava alirsin dedi cikardi beni avm de yuruyen merdivende bi attim sinirimden agladim ewe donduk yine

Saol canm ins ya inan kendi halimden bebegi bile dusunemiyorm ins cabuk gecerokulda öğrencileri min onunde kac kere attim artik disariya cikamiyorm bugunde esim hava alirsin dedi cikardi beni avm de yuruyen merdivende bi attim sinirimden agladim ewe donduk yine

Merhabalar kizlar sarimsakli yogurt yedim ve nerdeyse sabah yediklerime kadar cikardim. Sarimsak dokunuyohr demek ki.

anladım canm çok zor bunları atlat sonra tadını çıkarırsın inşallah

[QUguze"BenimAskPastam, post: 37006972, member: 544416"]canım bende 4 kilo verdim sabahları pek bişey yiyemiyorum ama artık basladım bişeler yemeye zorluyorum kendimi artık[/QUOTE]
sende baya vermissin ya.Canm valla ben zorlayinca atiyorum yutamiyorumda zaten ins gecer ya hergecen gun dahada kotu uyaniyorum

[QUOTE="BenimAskPastam, post: 37007317, member:kötü oluyo416"sütü aksatnamaya calisiyrm..UOTE][/QUOTE]
canım sabahları kötü oluyom bende iş için erken uyanıncainsallah canım artık bakmamız lazım kendimize arkadaslarımda hiç güzel beslenmiyon diolar üzüldüm.badem aldım ceviz içi aldım kavanoza koydum bayıla bayıla yemesemde günlük küçük kaseye koyup yiyorum bi hamile arkads var oda keciboynuzu pekmezi yiyomus.pekmezde alıp yemek gerek.[/QUOTE]
Ben zorlamiyorm kendimi cnm zorla yedimmi daha kotu oluyo bi sutu aksatmamaya calisiyrm.. pekmezide pek sevmem ama alalim bari :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…