- 2 Eylül 2014
- 1.299
- 2.000
- 178
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaslar, dun gene somada madende bir madenci hayatini kaybetmis. kendisine allahtan rahmet , yakinlarina ve ailesine sabir diliyorum. toplumca bu olaylara alismayalim gereken tepkileri gosterelim lutfen. boyle bir dunyaya bir can getirmek gercekten cok sorumluluk istiyor. milletce basimiz sagolsun. bu konuya deginmeden gecemedim!
BEN KIZ HİSSEDİYORUM AMA HEP ERKEK BEBEK GÖRÜYORUM RÜYAMDA :) İLK BEBEĞİMİ KAYBETTİM ERKEKTİ, HEP OĞLUMU YADA OĞLUMA BENZER ERKEK BEBEK GÖRÜYORUM NASİP BAKALIMM :)Merak ettim.bebeğinin cinsiyetini hisseden yada rüyasında gören var mı
ALLAHIMM RAHNET EYLESİNN AİLESİNE SABIR VERSİNNNarkadaslar, dun gene somada madende bir madenci hayatini kaybetmis. kendisine allahtan rahmet , yakinlarina ve ailesine sabir diliyorum. toplumca bu olaylara alismayalim gereken tepkileri gosterelim lutfen. boyle bir dunyaya bir can getirmek gercekten cok sorumluluk istiyor. milletce basimiz sagolsun. bu konuya deginmeden gecemedim!
Merak ettim.bebeğinin cinsiyetini hisseden yada rüyasında gören var mı
Bende kız hissedyrm bide hep ekşi aşeriyorumBen kız hissediyorum ama çin takviminde erkek çıkıyor.
benim de canım hep ekşi çekiyor sabahları çorba yanına sirkeli biber turşusu yiyorum:) sonra normal kahvaltı yapıyorumB
Bende kız hissedyrm bide hep ekşi aşeriyorum
ara ara yüzümde sivilceler çıkıyor geçiyor uzun sürmüyor ama benim normalde de sivilce çıkar yüzümde tüylenme de bir artışım yok şimdilikkızlaaaar sivilce ve tüylenmede artış var mııı?
B
Bende kız hissedyrm bide hep ekşi aşeriyorum
kızlaaaar sivilce ve tüylenmede artış var mııı?
Geçmiş olsun canım cok şükürki biseyiniz yokmus.mantar çok zorlar biliyorum ama ilacini ihmal etme geçer mutlaka.Günaydın kızlar 3 gündür acayip kaşıntım var mantar olmuşum malesef gecede cok kaşımaktan galiba 2 damla pembe kan geldi hastaneden geliorum cok sükür cok korkmuştum bebeğim çok iyiymiş kocaman olmuş miniğim pıt pıtları atıyordu melhem yazdı doktorum 2 hafta sonrada 2li taramaya cağırdı inş. hayırlı sonuçlar alırım sizler nasılsınız
Geçmiş olsun canım cok şükürki biseyiniz yokmus.mantar çok zorlar biliyorum ama ilacini ihmal etme geçer mutlaka.
Kızlar bisey sorucam cilt bakimi ürünlerini kullananlar varmi yıkama jeli peelingler kremler v.s bunlari kullanmamizin bi sakincasi varmı acaba
ben kullanıyorum arkadaşım hergün olmasada 2-3 günde bir peling yapıyorum bitkisel ürünler kullanıyorumKızlar bisey sorucam cilt bakimi ürünlerini kullananlar varmi yıkama jeli peelingler kremler v.s bunlari kullanmamizin bi sakincasi varmı acaba