• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Nisan Anneleri

Normalde bulantı sabah olur derler benim bu saatlerde başlıyo ve aklıma pirinç pişavı gelince acayip tiksiniyorum

arkadaslar, dun gene somada madende bir madenci hayatini kaybetmis. kendisine allahtan rahmet , yakinlarina ve ailesine sabir diliyorum. toplumca bu olaylara alismayalim gereken tepkileri gosterelim lutfen. boyle bir dunyaya bir can getirmek gercekten cok sorumluluk istiyor. milletce basimiz sagolsun. bu konuya deginmeden gecemedim!

yorumu iki parca olarak göndermek zorunda kaldım kızlar kusura bakmayın, sonuç olarak benim oğlum da kolik bir bebekti malesef, uykusu da cok azdı, ilk yedi ay çok zor gecti, şimdi ne yapıyorum, k.validemlere söylemedim hamile olduğumu, bende kötü anılar uyandırıyor ne de olsa, ben de daha dikkatliyim çok germiyorum kendimi, zaten yakinda eşimin tayini çıkacak istanbul dışına gideceğiz, bir çocukla hamilelik zor gececek ama stres yaşamadan çok daha kolay gececegini umuyorum, Allah yardımcımız olsun hepimizin...

arkadaslar, dun gene somada madende bir madenci hayatini kaybetmis. kendisine allahtan rahmet , yakinlarina ve ailesine sabir diliyorum. toplumca bu olaylara alismayalim gereken tepkileri gosterelim lutfen. boyle bir dunyaya bir can getirmek gercekten cok sorumluluk istiyor. milletce basimiz sagolsun. bu konuya deginmeden gecemedim!

Allah rahmet eylesin. Çok zor gerçekten, insanlar ne kadar zor koşullarda para kazanıp, yaşamaya çalışıyor. Neden bizim ilkemizde can bu kadar kıymetsiz anlamakta güçlük çekiyorum.

Merak ettim.bebeğinin cinsiyetini hisseden yada rüyasında gören var mı
BEN KIZ HİSSEDİYORUM AMA HEP ERKEK BEBEK GÖRÜYORUM RÜYAMDA :) İLK BEBEĞİMİ KAYBETTİM ERKEKTİ, HEP OĞLUMU YADA OĞLUMA BENZER ERKEK BEBEK GÖRÜYORUM NASİP BAKALIMM :)

ALLAHIMM RAHNET EYLESİNN AİLESİNE SABIR VERSİNNN :(

merhaba kızlar ben birkaç gündür yan tarafıma yatamıyorum sağa da yatsam sola da yatsam kasıklarım ve belim sancıyor ama sırt üstü yatınca hemen geçiyor ve uyuyakalıyorum normalde hayatta sırtüstü yatamam hep yan uyurdum ama şimdi hep sırtüstü uyuyakalıyorum bulantılarım benim de azaldı akşama doğru bulanıyor yemek yapması çok zor geliyor hazır önümde yemek olunca bulansa da yiyorum ama bulanırken yemek yapmak işkence:(

B

Bende kız hissedyrm bide hep ekşi aşeriyorum

Ben ne görsem duysam aşeriyorum vallahi. İlk hamileliğimde hiç böyle olmamaıştım. Şimdi hiç iştahım yoka ama herşeyi çekiyor canım. Çoğunu yimeme büyük ihtimalle ama olmayan şeyleri istiyor canım. Allahtan hamile manavları var da 4 mevsim herşey bulunabiliyor.

Günaydın kızlar 3 gündür acayip kaşıntım var mantar olmuşum malesef gecede cok kaşımaktan galiba 2 damla pembe kan geldi hastaneden geliorum cok sükür cok korkmuştum bebeğim çok iyiymiş kocaman olmuş miniğim pıt pıtları atıyordu melhem yazdı doktorum 2 hafta sonrada 2li taramaya cağırdı inş. hayırlı sonuçlar alırım sizler nasılsınız

Günaydın kızlar 3 gündür acayip kaşıntım var mantar olmuşum malesef gecede cok kaşımaktan galiba 2 damla pembe kan geldi hastaneden geliorum cok sükür cok korkmuştum bebeğim çok iyiymiş kocaman olmuş miniğim pıt pıtları atıyordu melhem yazdı doktorum 2 hafta sonrada 2li taramaya cağırdı inş. hayırlı sonuçlar alırım sizler nasılsınız
Geçmiş olsun canım cok şükürki biseyiniz yokmus.mantar çok zorlar biliyorum ama ilacini ihmal etme geçer mutlaka.

Kızlar bisey sorucam cilt bakimi ürünlerini kullananlar varmi yıkama jeli peelingler kremler v.s bunlari kullanmamizin bi sakincasi varmı acaba

Kızlar bisey sorucam cilt bakimi ürünlerini kullananlar varmi yıkama jeli peelingler kremler v.s bunlari kullanmamizin bi sakincasi varmı acaba

Cnm ben garnier 3'ü bir arada olanı yüzüme maske uyguluyorum araştırdım ama bi sakınca bulamadım

ben kullanıyorum arkadaşım hergün olmasada 2-3 günde bir peling yapıyorum bitkisel ürünler kullanıyorum

Back
X