• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Nisan Anneleri

hic canini sikma, gecen sene arkadasim seninle ayni durumdaydi, kanamali alanla birlikte riskli basladi fakat simdi gayet saglikli bir bebegi var :KK46:
Off canım çok sağol inan böyle güZel örnekler duymaya çok ihtiyacım var . İnşallah zorda olan herkesi Allaha feraha ulaştırsın :)

Gaziosmanpaşa başarı hastanesi 100 tl doktorum kenan bey ve perinatoloji alaninda egitim almış bildiğim kadariyla bi testi perinatologlar yani riskli gebelik uzmanlari yorumluyormus..sizin testlerinizi doktorlarinizmi yoksa baska birimi inceledi...

Gaziosmanpaşa başarı hastanesi 100 tl doktorum kenan bey ve perinatoloji alaninda egitim almış bildiğim kadariyla bi testi perinatologlar yani riskli gebelik uzmanlari yorumluyormus..sizin testlerinizi doktorlarinizmi yoksa baska birimi inceledi...
ben daha bugun verdim kan orneğimi cnm zaten isteksiz verdim istemediğim için çok sormadım canım

OTE="Orkidee0238, post: 36922742, member: 622630"]Bir litre sütü nasıl içiyorsunuz maşallah[/QUOTE]
Vallahi normalde hic icmem ama zorlada olsa icmeye çalışıyorum protein cok önemli

mataripost: 36925922 .!.:
ben daha bugun verdim kan orneğimi cnm zaten isteksiz verdim istemediğim için çok sormadım canım
Olsun bosver inşallah hepimizin evlatlari saglikli olur.. diger tum hasta olanlar da Allah inşallah en kisa zamanda sifalarini verir..

Merhaba arkaşlar ben de nisan annesiolacagim nasipse.İkinci hamileliğim temmuz 2010 doğumlu bir oğlum var.Rüzgara hamile iken buradan çok paylaşimım oldu severim kadınlar klubunu.Ama bu defa yeni geldi aklima.Listeye bizi de eklesin adminimiz.Ögretmenim ve dedigim gibi bi oglusum var vakit buldukça ziyaret edecegim sayfayi.Şimdiden herkese sağlikli bir dogum ve topac gibi bebeler dilerim...

Bu arada herkesin profilinin altinda haftasi ve muhtemel dogum tarihi yaziyor bunu nasil yaptiniz hatunlar bilgilendirirseniz sevinirim

C
Kizlarr hayirli pazarlar karninizda kasintilar basladimi birde catlak olmadin diye bişeyler kullanmaya basladinizmi ben bebeyagi ve bio oil kullanıyorum ama vucudumda tatli tatli kasinti var anlayamadim :KK43:
Cildin gerilip esnedigi için kaşiniyorsun benden sana tavsiye bio oil kullanmayı sakin bırakma çatlak oluşmaması için tek ürün diyebilirim çok memnun kaldım ben

Selam kizlar.uzun bi tatile gidecegimi soyleyip ayrilmistim aranizdan.tatile ciktigimizin 5.gunu yani tam 8.haftamin bittigi gun kanamam oldu hemen hastaneye gittik bebegim iyiydi. Kanamam kesilmisti ama kanama alani var dedi dr.1 gece yatip ciktim ertesi gece yine oldu kanama alani 4*2 cm dediler dusuk riskim var diye 4 gun daha yattim. Baska sehirde oldugumuz icin artik eve dönmek zorundaydim dr ucakla git dedi. Havaalaninda yine kanamam basladi ucakta iyice cogaldi ambulansla Hstaneye goturduler bu sefer cok kanamam vardi gitti bebegim dedim.ayrica 2,5 cm bi kanama alani daha olmus.ama yine Bebeğim iyiydi.sabaha kanamam kesildi ama 3 gun daha hastanede yattim. Toplam 20 gundur yatiyorum.1haftadir kanamam yok istirahat aldim ise gitmiyorum. Bnm ki tup bebek zaten yaptrdgmdan beri hic bi is yapmiyodum.surekli dinleniyodum. Su an 10+5 iz ama dr 1 hafta buyuk soyluyo. Perşembe hem kontrol hemde ikili testim var. Insallah hersey yolunda gider. Allah saglikli evlatlar versin herkese. Bnm durumumda olanlarinda yardimcisi olsun.

Selam kizlar.uzun bi tatile gidecegimi soyleyip ayrilmistim aranizdan.tatile ciktigimizin 5.gunu yani tam 8.haftamin bittigi gun kanamam oldu hemen hastaneye gittik bebegim iyiydi. Kanamam kesilmisti ama kanama alani var dedi dr.1 gece yatip ciktim ertesi gece yine oldu kanama alani 4*2 cm dediler dusuk riskim var diye 4 gun daha yattim. Baska sehirde oldugumuz icin artik eve dönmek zorundaydim dr ucakla git dedi. Havaalaninda yine kanamam basladi ucakta iyice cogaldi ambulansla Hstaneye goturduler bu sefer cok kanamam vardi gitti bebegim dedim.ayrica 2,5 cm bi kanama alani daha olmus.ama yine Bebeğim iyiydi.sabaha kanamam kesildi ama 3 gun daha hastanede yattim. Toplam 20 gundur yatiyorum.1haftadir kanamam yok istirahat aldim ise gitmiyorum. Bnm ki tup bebek zaten yaptrdgmdan beri hic bi is yapmiyodum.surekli dinleniyodum. Su an 10+5 iz ama dr 1 hafta buyuk soyluyo. Perşembe hem kontrol hemde ikili testim var. Insallah hersey yolunda gider. Allah saglikli evlatlar versin herkese. Bnm durumumda olanlarinda yardimcisi olsun.
Canım bununl gelmiş geçmiş olsun. Kanama alanın küçülmüş maşallah. Benmde kanamam vardı şimdi istiahatteyim. Umarım kurtuluruz şu kanama alanlarından :)

Gecmis olsun guzelim Allah yardimcin olsun.Korkma ben de ilk cocugumda cok kanama yasadim hastanede kaldim o gunler cok zordu.Ama nasipmis dunyaya geldi 4 yasina geldi bile.Nasibinizde vardir insallah bir kuzuya sahip olmak.Ama yazdiklarini okuyunca o gunler geldi aklima insallah bizim gibi olur sonunuz...

Canım bununl gelmiş geçmiş olsun. Kanama alanın küçülmüş maşallah. Benmde kanamam vardı şimdi istiahatteyim. Umarım kurtuluruz şu kanama alanlarından :)
Kuculmedi aslinda canim 4*2 cm ye ek olarak bi tane daha 2.5 cm oldu. Dr rahim buyudukce gerilicek dedi umutla bekliyorum. Sana dr ne zama kdr yaticaksin dedi.

Gecmis olsun guzelim Allah yardimcin olsun.Korkma ben de ilk cocugumda cok kanama yasadim hastanede kaldim o gunler cok zordu.Ama nasipmis dunyaya geldi 4 yasina geldi bile.Nasibinizde vardir insallah bir kuzuya sahip olmak.Ama yazdiklarini okuyunca o gunler geldi aklima insallah bizim gibi olur sonunuz...
Ahh cok sagolun.yani sizinki hamilelik boyunca surdumu? Risk bitsin zevkini cikarayim istiyorum. Allah bizede o gunleri gosterir inşallah.

Ahh cok sagolun.yani sizinki hamilelik boyunca surdumu? Risk bitsin zevkini cikarayim istiyorum. Allah bizede o gunleri gosterir inşallah.
Yook ilk 3 ay zorladi sonra tamamen zevkini surebilmistim,bir de son ay kanamalarim olmustu her an doguruyorum sanmistim,herkeste farkli olabilir tabi.İnşallah çabucak biter güzelliklerini yaşarsın en yakin zamanda...

• Beğen
Reactions: nix
canım hoşgeldin benimde aklıma geliyordun ne kadar uzun tatil oldu die dulundum ççok geçmiş olsun canım ya tahmini rahim buuume suresi ney oluyor peki canm

Kuculmedi aslinda canim 4*2 cm ye ek olarak bi tane daha 2.5 cm oldu. Dr rahim buyudukce gerilicek dedi umutla bekliyorum. Sana dr ne zama kdr yaticaksin dedi.
Benim belli değil ama umutsuz vakaymışım gb bakıyorlar o biraz can sıkıcı. Ben umutluyum ama çok şükür herşey güzel olacak inanıyorum :) 45 günü bulabilir yatmam. Sadece wc gidiyorum onun dışında hep yatıyorum. Sende çok dikkat et ayağının altına yastık koyup yat

Benim belli değil ama umutsuz vakaymışım gb bakıyorlar o biraz can sıkıcı. Ben umutluyum ama çok şükür herşey güzel olacak inanıyorum :) 45 günü bulabilir yatmam. Sadece wc gidiyorum onun dışında hep yatıyorum. Sende çok dikkat et ayağının altına yastık koyup yat
Banada oyle baktilar 8.haftadan beri her hastaneye yattgmda bisey yedirnediler dusuk yapicamda kurtaja alicaz diye beklediler. Cok sukur hamd olsun 11 hafta olduk. Dr lara bakma sen dua et.

canım hoşgeldin benimde aklıma geliyordun ne kadar uzun tatil oldu die dulundum ççok geçmiş olsun canım ya tahmini rahim buuume suresi ney oluyor peki canm
Hosbulduk cnm bilmiyorum ki cnm heralde 3 ay bitince risk azaliyomus ama hamilelik boyunca suredebilir diyo. Yani allahim emri dr da kesin bisey soyleyemiyo

Ara ogun gerekiyor ben gunde 1lt sut içiyorum bunu boluyorum iki saatte bir bisey yiyorum meyve ceviz oglen corba ve zeytinyagli bi yemek yiyorum aksam mutlaka et kofte tavuk birini bir corba pilav makarna yada bulgur yiyorum.. gunde iki kase yogurt yiyorum bende seker cikti 130 o yuzden az ve sık yiyorum
CNm şekeri sadece şeker yükseltmiyor bu yüzden günde bir litre sütte kan şekeri için zorlayıcı kanımca bana diyetisyenim günde bir bardak sütü geçme dedi .. Birde yoğun protein de kan şekerini yükseltebiliyor hatta meyve bile yerken tek öğünde bir çeşit yememi istediler .. Ilk hamilileğimde İnan yatıp kalkıp yediklerimi ölçmekle geçti .. Çok tecrübe kazandım diyebilirim .. Halan herşey dün gibi aklımda artık nasıl kendini kaptırmışsan ..

Back
X