2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
arkadaşlar,doktor ultrasonda bebeğinize ne kadar bakıyor?muayene odasında ne kadar kalıyosunuz?

Kızlar ben bebişimi ne zaman hissetcem ya 13+4 olduk hala tık yok. Çok istiyorum artık hissetmeyi...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar çok teşekkür ederim evet kusmadan dolayı basınç artı ve kılcal damarlar çatladı uykuya ihtiyacım var ama sıcaktan ve tuvalete gitmekten uyuyamıyorum ulku Çok zor ama daha çok bebeğin olacak inşallah aynı şeyi ben de yaşadım 5 yaşında bir kızım var bi daha geliyor yeter ki sabret.veb çok yıpratmıştım Karnım da büyümüş tü almıştım kolay atlatma ya çalış KIZLAR 11+3 ün ve zaman hiç geçmiyor ve sin gebelik ler 2 3 hafta ilerde Ama benim gözümde sanki çok 12 0 da ikili test için uygun mu

Kızlar ben bebişimi ne zaman hissetcem ya 13+4 olduk hala tık yok. Çok istiyorum artık hissetmeyi...

canım 18. haftada hissedilebilirmiş.bende pıtırtılar oluyor ama gaz mı acaba diye düşünüyorum yani emin değilim.

Ülkücüm geçmiş olsun Allah sevmediği kuluna dert vermezmiş yapılacak birşey yokmuş ki keşke elinden birşey gelseydi de yapsaydın da olmasaydı Rabbim sabrını verir inşallah..

Aynen öyle canım yapacak hiç bir şey yok Rabbim ol dedi oldu öl dedi öldü Allahım bundan snr hayırlarla karşılaştırsın bizi sadece elimde değil canım çok acıdı almayın bebeğimi diye ağlamışım bilmiyorum hiç neyse çokta anlatmak istemiyorum sizleride etkilememek için rabbim sizlere sağlık versin iyiki hepinizi tanımışım gerçekten hepinizde çok iyisiniz sizlerden böyle ayrılmak istemezdim

arkadaşlar,doktor ultrasonda bebeğinize ne kadar bakıyor?muayene odasında ne kadar kalıyosunuz?

Kendi doktorum çok ilgili. Ölçümleri yapıyor bebeğin gelişen yerlerini anlatıyor arada hoşumuza gidecek şeyleri gösteriyor b beyni vs diye, biz tatmin olmadan da odadan bizi çıkartmıyor.. Her sorumuzu bekliyor, ne zaman isterseniz buyrun gelin diyor.. Mrs hanım en doğrusu U bilir onu strese sokmayın diyor:) kocama.. Çok anlayışlı biri..

Geçenlerde de acil durum için Bakırköy Acıbadem ve ümraniyedeki hisar hastanesine e gitmiştim orada da nöbetçi Dr. Lar vardı herhalde canı sıkıldığından onlar da ikili test gibi ayrıntılı bakıp her şeylerini anlattılar:)) eli kolu rahim durumu kesesi vs her şeyi gösteriyorlar. Cinsiyet tahmini yapmaya çalıştılar kız dediler ki biliyorduk zaten:))

Iki gün önce kendi doktorum yoktu nöbetçi doktor vardı. Geldi iki sn baktı kalbi atışı var dedi ve odadan çıktı. Biz şok olduk.. Bi de böylesi var.

Şu an çok sancım var. Allah korkutmasın yarın da doktora gideceğim kendi doktoruma.. Hiç süre tutmadım ama asla odadan çıkalım diye bakmıyor gülerek eseriyle sabırla bakıyor anlatıyor:) çok şükür..

Amin canım inş geçecek insanoğlu nelere katlanmıyor ki

Ahh ahh bu Annelik duygusu yok mu dogana kadar diken üstünde oluyoruz dioruz ama dogduktan sonrada öle oluyo...
Allahım birdaha yasatmasın sana
Tez zamanda cok güsel haberlerle gel inşallah

Amin cnm inş siz tecrübeli olursunuz sizden bilgi alırım kısmet olursa inş

Benimki çok az 1 2 dakika bakıyor öyle takla amudayı görmem imkansız bi de özel hastane

canım 18. haftada hissedilebilirmiş.bende pıtırtılar oluyor ama gaz mı acaba diye düşünüyorum yani emin değilim.

Daha çok varmış kii hani böyle kıpırtılarını hissetsek arada bir de olsa içimiz rahat ederdi iyi diye..

Saol cnm benim inş dediğin gibi olur bebeğim sizleri tanımamı sağladı iyi ki tanımışım sizi bugün düne göre daha iyiyim çok şükür kimse bana üzülmesin lütfen gebelikte moral çok önemli dünya yıkılsada umursamayın Rabbim sizin bebeklerinizi korusun inş

canim benim kiyamam sana inşaallah en hayirli ve tekrar istediğin zamanda Rabbim tekrar meleğini saglikla verecek sana.. o zaman sevincini burada bizimle paylaş beraber sevinelim... güzel haberlerini almak dileğiyle canim benim...

Canım benim çok saol içimi rahatlattın üzülmemek elimde değil canımın parçasıydı ama demekki benim imtihanımda buymuş diyorum

Amanın benimkiler de ikiz. Şimdilik hiçbir şey almayı düşünmüyorum. İlerde çok faydasını görecez bu topiğin

Bende 5. Aydan sonra almaya başlarım muhtemelen. Canım sen 12 haftalık gorunuyorsun dogrumu bende 12+0 ım bugun ne güzel aynı ilerliyeceğiz

Son düzenleme:

Canım benim sizleri üzmek hiç istemem bende hepinizi kendime çok yakın hissediyorum sizden ayrılmak çok zor sevincimizide paylaştık acımızıda ben şimdi en acısını yazıyorum rabbim size göstermesin böyle acıları inş

Biliyorum cnm benim bende senin meleklerine arkadaş gönderdim sakın hiçbirşeye üzülme Rabbim hayırla kucağına almanı nasip etsin inş haftaya tekrar gidicem pataloji sonucuna bakıcam

doktor yönünden şanslı olanlardansın o zaman
benim doktorumda çok güleryüzlü,ama sanki çok detaya girmiyor gibi geliyor.ultrasonda kalp atışlarını defalarca dinletiyor,bebeğide izlettiriyor ama bu eli bu beyni gibi şeyler hiç söylemiyor.21 inde randevum var detaylı anlatmasını istiyeceğim.belkide soru fazla sormadığım için öyle davranıyordur.
geçen bende devlet aciline gittim,10 sn baktı mı bilmiyorum kalp atışı var dedi hoop kalktım.
nasl sancın var?bugün benim de adet ağrısı gibi ağrım var bide böyle olumsuz şeyler duyunca çok merak ediyorum bişey olacak diye ödüm kopuyo.Allah'a emanet olsunlar
Benimki çok az 1 2 dakika bakıyor öyle takla amudayı görmem imkansız bi de özel hastane
aa neden öyle o kadar para veriyoruz yanii
Daha çok varmış kii hani böyle kıpırtılarını hissetsek arada bir de olsa içimiz rahat ederdi iyi diye..

canım çok haklısın.akşam bende öyle dedim eşime,hareketlensede iyi olduğunu bilsem.böyle korkuyo insan.

Ülkü çok üzüldüm cnm allahım sabır versin ben bugun zaten allak pullak tim bunu duyunca çok kötü oldum Rabbim dayanma gücü versin en kisa zamanda tekrar yaşatsin annelik duygusunu inş cnm .

Amin canım nolur benim yüzümden üzülme rabbim size sağlık versin hiçbirşeyi takma kafana yeterki sağlık olsun gerisi boş

ben 2 doktora gittim bu ara. kendi drum 19 ikili test için gittiğim 16.haftadan sonra hissedersin dedi. az biraz daha var yani..
cnm bende 12 +0 da gittim ikili teste, oluyor yani

İyi olacak inşallah canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…