Kızlar ben bebişimi ne zaman hissetcem ya 13+4 olduk hala tık yok. Çok istiyorum artık hissetmeyi...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ülkücüm geçmiş olsun Allah sevmediği kuluna dert vermezmiş yapılacak birşey yokmuş ki keşke elinden birşey gelseydi de yapsaydın da olmasaydıRabbim sabrını verir inşallah..
arkadaşlar,doktor ultrasonda bebeğinize ne kadar bakıyor?muayene odasında ne kadar kalıyosunuz?
Geçmiş olsun Ülkü. Ben kayıplarımı erken yaşadığım için şükrettim hep. Çok zor ama geçecek. İnşallah kendini tekrar hazır hissettiğinde Rabbim sana sağlıklı evlatlar nasip eder.
Canım inşallah ayrıntılıda her şey normal görünür.
Hanımlar ben de Antalya'dayım ama merkezde değilim. Medstar Toplçular'da Ünal Bey'e gidiyorum.
Ahh ahh bu Annelik duygusu yok mu dogana kadar diken üstünde oluyoruz dioruz ama dogduktan sonrada öle oluyo...
Allahım birdaha yasatmasın sana
Tez zamanda cok güsel haberlerle gel inşallah
Kızlar ben bebişimi ne zaman hissetcem ya 13+4 olduk hala tık yok. Çok istiyorum artık hissetmeyi...
Göbek deliğinin altında bi gıdıklanma kelebek uçuşları gibi hissedeceksiniz önce.1.gebwliğimde 14 te hissetmişyim
arkadaşlar,doktor ultrasonda bebeğinize ne kadar bakıyor?muayene odasında ne kadar kalıyosunuz?
canım 18. haftada hissedilebilirmiş.bende pıtırtılar oluyor ama gaz mı acaba diye düşünüyorum yani emin değilim.
Ülküm çok geçmiş olsun öok üzüldüm.. En kötüsü de bebeğin kalbinin durması.. Hiçbir şeyden haberin olmuyorbenim de ilk bebeğimi kürtajda aldılar ve iyice tutunmuş senin gibi beklemek zorunda kaldım.. Rabbim hayırlısını versin ilk hafta ağlayabildiğin kadar ağla ben eşim üzülür diye ağlayanamoştım.. içine atma sonra acısı kabuslarla çıkıyor.. Ağla üzül sonra Rabb'imin takdiri bu de topla kendini... Sonra da yeni bebişinr hazırlık yap :)
Dualarımız seninle...
Aynen öyle canım yapacak hiç bir şey yok Rabbim ol dedi oldu öl dedi öldü Allahım bundan snr hayırlarla karşılaştırsın bizi sadece elimde değil canım çok acıdı almayın bebeğimi diye ağlamışım bilmiyorum hiç neyse çokta anlatmak istemiyorum sizleride etkilememek için rabbim sizlere sağlık versin iyiki hepinizi tanımışım gerçekten hepinizde çok iyisiniz sizlerden böyle ayrılmak istemezdim
Canım Rabbim sabırlar versin Rabbim verdi Rabbim aldı yapcak hiçbişiy yok malesef yazdığını okuyunca içim yandı resmen bi yazı okumuştum Rabbim böyle durumda sabır edenlere cennette sabır köşkü yaptırırmış ve içinde bebişin seni beklio olurmuş üzülmemek elde deil dualara sığınmak lazım 😔
Amanın benimkiler de ikiz. Şimdilik hiçbir şey almayı düşünmüyorum. İlerde çok faydasını görecez bu topiğin
Ulku'cum canim acini, uzuntuni paylasiyorumRabb'im istedigin zaman hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin insaallah tekrardan. Ne diyecegimi bilemiyorum gercekten. Burda herkesi taniyormusum gibi arkadasim akrabam gibi hissediyorum. O yuzden cok uzuldum senin adina. Allah sabir ve guc kuvvet versin sana..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım çok üzüldüm allah sabır versin sabırlı ol inancını kaybetme ben dört tane melek kaybettim çok kötü günlerdi anlıyorum seni herşey bitmedi henüz kendini toparla bütün testlerini nedenini araştır sonra tedbirini alıp tekrar hamile kal.ben iyi doktor geç buldum hayırlısı buymus kendine iyi bak ..
doktor yönünden şanslı olanlardansın o zamanKendi doktorum çok ilgili. Ölçümleri yapıyor bebeğin gelişen yerlerini anlatıyor arada hoşumuza gidecek şeyleri gösteriyor b beyni vs diye, biz tatmin olmadan da odadan bizi çıkartmıyor.. Her sorumuzu bekliyor, ne zaman isterseniz buyrun gelin diyor.. Mrs hanım en doğrusu U bilir onu strese sokmayın diyor:) kocama.. Çok anlayışlı biri..
Geçenlerde de acil durum için Bakırköy Acıbadem ve ümraniyedeki hisar hastanesine e gitmiştim orada da nöbetçi Dr. Lar vardı herhalde canı sıkıldığından onlar da ikili test gibi ayrıntılı bakıp her şeylerini anlattılar:)) eli kolu rahim durumu kesesi vs her şeyi gösteriyorlar. Cinsiyet tahmini yapmaya çalıştılar kız dediler ki biliyorduk zaten:))
Iki gün önce kendi doktorum yoktu nöbetçi doktor vardı. Geldi iki sn baktı kalbi atışı var dedi ve odadan çıktı. Biz şok olduk.. Bi de böylesi var.
Şu an çok sancım var. Allah korkutmasın yarın da doktora gideceğim kendi doktoruma.. Hiç süre tutmadım ama asla odadan çıkalım diye bakmıyor gülerek eseriyle sabırla bakıyor anlatıyor:) çok şükür..
aa neden öyle o kadar para veriyoruz yaniiBenimki çok az 1 2 dakika bakıyor öyle takla amudayı görmem imkansız bi de özel hastane
Daha çok varmış kiihani böyle kıpırtılarını hissetsek arada bir de olsa içimiz rahat ederdi iyi diye..
Ülkü çok üzüldüm cnm allahım sabır versin ben bugun zaten allak pullak tim bunu duyunca çok kötü oldum Rabbim dayanma gücü versin en kisa zamanda tekrar yaşatsin annelik duygusunu inş cnm .
ben 2 doktora gittim bu ara. kendi drum 19 ikili test için gittiğim 16.haftadan sonra hissedersin dedi. az biraz daha var yani..Kızlar ben bebişimi ne zaman hissetcem ya 13+4 olduk hala tık yok. Çok istiyorum artık hissetmeyi...
cnm bende 12 +0 da gittim ikili teste, oluyor yaniKızlar çok teşekkür ederim evet kusmadan dolayı basınç artı ve kılcal damarlar çatladı uykuya ihtiyacım var ama sıcaktan ve tuvalete gitmekten uyuyamıyorum ulku Çok zor ama daha çok bebeğin olacak inşallah aynı şeyi ben de yaşadım 5 yaşında bir kızım var bi daha geliyor yeter ki sabret.veb çok yıpratmıştım Karnım da büyümüş tü almıştım kolay atlatma ya çalış KIZLAR 11+3 ün ve zaman hiç geçmiyor ve sin gebelik ler 2 3 hafta ilerde Ama benim gözümde sanki çok 12 0 da ikili test için uygun mu
kızz ozaman neden yapayım banane yapmam yaa aa sinir oldum.. pimi çekilmiş bomba gibiyim bi dokunmana bakar benimki deseydin
gözünaydın cnmmmmi ikili testin güzel gelmiş babanda iyi olcak inş
bende emzik olayını pek sevmiyorum 3 4 yaşına kadar bırakmıyolar sinir oluyorum falan ama gerçektende emzikli çocuk huzurlu çocuk oluyo bakalım eğer bebiş alırsa vercem sanırım uslu olsunn
cnm benim her kustuğumda gözümün içindeki damarkar göz kapaklarımdaki ve göz çevremdeki kılcal damrlar çatlar, zor kusarım zaten ondan oluyo 2 3 güne geçer merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?