Ukalalık ne demek, ben tecrübeli değilim sizler gibi. Yardımcı olmak için internetten bulduğum bir listeyi ekledim. Bana da biraz kapsamlı geldi . Ama gerekli şeyler de vardır.Canım ukalalık etmek istemem ama bana gçre bazı şeyler gereksiz.Ay bazında düşünecek olursak yani.Mesela önlük demiş 6 ay sadece anne sütü alacağına göre önlük gereksiz.Kilot anne için mi bebek için mi anlamadım ama bebek içinse çiş durumlarını yapasıya gereksiz.Diş de yine 6 aydan önce çıkmayacağına göre gereksiz.İlaç kaşığı ilaçların içinden çıkacağı için gereksiz.Alt değiştirme yatağı koyacak yerin yoksa gereksiz.Emzirme minderi gereksiz gibi.Emzik kullanımına birşey diyemem millet ikiye ayrılmış durumda ben kullanmadım diş eğriliği de yapıyormuş.Göğüs pedine de hemen ihtiyaç olmuyor,hatta çoğu kişi kullanmıyor.
Bence eşyalarınızı ihtiyacınız oldukça alın.Aksi halde eviniz kullanmadığınız yada kullanışsız eşyalarla dolup taşacak.İşlevselliği çok önemli.Bir bebek arabası dersiniz ama,onu bile almak mesele bana göre :) Mesela biz kızıma aldık,bagajı tamamen kaplıyor çok fazla birşey koyulamıyor gibi.Buna benzer daha bir sürü şey var.Eşya size hizmet etsin siz eşyaya değil
kızlar biraz önce müthiş derecede kustum ve gözüm nokta nokta kızardı.tümden bakınca bordo doruyo diğer göz kırmızı noktalı.(göz kapakları) çok korkuyorum bişey mi oldu acaba?offfffffff
Canım benim plasentada da 2 yerde kanama var o da karın ağrısı yapıyor açıkcası içerdeki kanamadan dolayı mı karnım ağrıyıp midem bulanıyor yoksa kumdan dolayı mı çözemiyorum.Çok kötü olduğum söylenemez ama ağrı ve bulantı geldiğinde pek de iyi olmuyorum
tatlım bebeğin %99 sağlıklı bunu düşün sadece.o %1 lik risk hangimizde yok ki?
Canım inşallah ayrıntılıda her şey normal görünür.
canım değerden anlamam ama rahatsız diyip sağlıklı doğan çok çocuk var sen zaten pozitifsin böyle devam et hiç bozulmasın moralin
Evet canim yemis hurma zaten hamileler icin cok fyadaliymis ben yapiydum ama ramazanla yapmiyorum bayadir
amma yediniz sultanlar yahu hadi gelin:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar biraz önce müthiş derecede kustum ve gözüm nokta nokta kızardı.tümden bakınca bordo doruyo diğer göz kırmızı noktalı.(göz kapakları) çok korkuyorum bişey mi oldu acaba?offfffffff
Çok saol canım benim moral verdiğiniz için hepimiz saolun
rahim açılsın kanama olsun die 6 tane ilaç verdiler suni sancı verdiler normal doğum olsun die kuzum öyle güzel tutunmuş ki zor düşürdüler
Allah kolaylık versin canım kum da yapar diğeri de etkilidir. Çeken bilir Allah yardımcın olsun...
sağolun kızlar detaylı ultrasona girdim. herşey normal. ve raporu yazdı doktor.
..... vs gibi bir bulguya rastanmamıştır. bu cümleye bayıldım.
ve bebeğim için büyük bir olasılıkla kızınız olacak dedi doktor.
Allahım ne eylersen kime eylersen sağlıklı eyle yarabbim....
Kızlar ne güzel bebişlerinize alacağınız şeyleri konuşuyorsunuz. Benim işim biraz zor iki tane kuzum birden gelecek bide ilk gebelik hiç bir fikrim yok neler almam gerektiğine dair yardımmmmm istiyom
kızz ozaman neden yapayım banane yapmam yaa aa sinir oldum.. pimi çekilmiş bomba gibiyim bi dokunmana bakar benimki deseydinGeçmişi okuyamadim evde is var aksam okurum artık
Heeee bi de şeyi de sordum idareten yapar gibi dedi :))))) ben orgazm olmadan yapacakmisiz :) "ben şimdi yapmadan orgazm moddayim yawww" diyesim geldi
gözünaydın cnmmmmi ikili testin güzel gelmiş babanda iyi olcak inş1 günde iki duyguyu birden yaşadım sabah bbamın kalbe giden ana damarı 100de 100 tıkalı çıktı üzüldüm çok üzüldüm az önce ikili testin temiz diye aradılar sevindim çok sevindim
bende emzik olayını pek sevmiyorum 3 4 yaşına kadar bırakmıyolar sinir oluyorum falan ama gerçektende emzikli çocuk huzurlu çocuk oluyo bakalım eğer bebiş alırsa vercem sanırım uslu olsunnUkalalık ne demek, ben tecrübeli değilim sizler gibi. Yardımcı olmak için internetten bulduğum bir listeyi ekledim. Bana da biraz kapsamlı geldi . Ama gerekli şeyler de vardır.
Külot, diş kaşıyıcı, ilaç kaşığı gereksiz bence de. Emzirme minderini görümcemler kullanıyor sanki işe yarıyor gibi. Sorayım onlara.
Ben emzik vermeyi düşünüyorum, emzik emen çocuklar daha huzurlu uyuyor gibi bir tespitim var. Emziğe karşı değilim. Diş eğriliği yapıyor olabilir ona bişey diyemem ama çoğu kişide diş eğriliği olabiliyor genetik faktörler, çene yapısı vs nedeniyle. Ben emzik emmişim öyle bir durum olmadı. İnşallah bebeğimde de olmaz.
Tecrübelerinizi paylaşın canım biz de öğrenelim. 😊
cnm benim her kustuğumda gözümün içindeki damarkar göz kapaklarımdaki ve göz çevremdeki kılcal damrlar çatlar, zor kusarım zaten ondan oluyo 2 3 güne geçer merak etmekızlar biraz önce müthiş derecede kustum ve gözüm nokta nokta kızardı.tümden bakınca bordo doruyo diğer göz kırmızı noktalı.(göz kapakları) çok korkuyorum bişey mi oldu acaba?offfffffff
Geçmiş olsun tatlım babana1 günde iki duyguyu birden yaşadım sabah bbamın kalbe giden ana damarı 100de 100 tıkalı çıktı üzüldüm çok üzüldüm az önce ikili testin temiz diye aradılar sevindim çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?