2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ukalalık ne demek, ben tecrübeli değilim sizler gibi. Yardımcı olmak için internetten bulduğum bir listeyi ekledim. Bana da biraz kapsamlı geldi . Ama gerekli şeyler de vardır.
Külot, diş kaşıyıcı, ilaç kaşığı gereksiz bence de. Emzirme minderini görümcemler kullanıyor sanki işe yarıyor gibi. Sorayım onlara.
Ben emzik vermeyi düşünüyorum, emzik emen çocuklar daha huzurlu uyuyor gibi bir tespitim var. Emziğe karşı değilim. Diş eğriliği yapıyor olabilir ona bişey diyemem ama çoğu kişide diş eğriliği olabiliyor genetik faktörler, çene yapısı vs nedeniyle. Ben emzik emmişim öyle bir durum olmadı. İnşallah bebeğimde de olmaz.
Tecrübelerinizi paylaşın canım biz de öğrenelim. 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar biraz önce müthiş derecede kustum ve gözüm nokta nokta kızardı.tümden bakınca bordo doruyo diğer göz kırmızı noktalı.(göz kapakları) çok korkuyorum bişey mi oldu acaba?offfffffff

amma yediniz sultanlar yahu hadi gelin:)

kızlar biraz önce müthiş derecede kustum ve gözüm nokta nokta kızardı.tümden bakınca bordo doruyo diğer göz kırmızı noktalı.(göz kapakları) çok korkuyorum bişey mi oldu acaba?offfffffff

yok be canım bir zamanlar kusarken boğazımdan kan gelmişti olacak bunlar

Allah kolaylık versin canım kum da yapar diğeri de etkilidir. Çeken bilir Allah yardımcın olsun...

tatlım bebeğin %99 sağlıklı bunu düşün sadece.o %1 lik risk hangimizde yok ki?

Canım inşallah ayrıntılıda her şey normal görünür.

canım değerden anlamam ama rahatsız diyip sağlıklı doğan çok çocuk var sen zaten pozitifsin böyle devam et hiç bozulmasın moralin

sağolun kızlar detaylı ultrasona girdim. herşey normal. ve raporu yazdı doktor.

..... vs gibi bir bulguya rastanmamıştır. bu cümleye bayıldım.

ve bebeğim için büyük bir olasılıkla kızınız olacak dedi doktor.

Allahım ne eylersen kime eylersen sağlıklı eyle yarabbim....

amma yediniz sultanlar yahu hadi gelin:)

Ben hizliyim o zaman yemegimi yedim bide ustune yuruyus yaptim geldim amma cok yoruldum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bana da biraz daha hafifi oldu..yanaklarım göz kapaklarım nokta nokta kırmızı oldu kustuktan sonra..şiddetli kusunca kılcal damarlar çatlıyomuş normalmiş.. 1-2 güne geçmesi lazım..umarım seninki de geçer çabucak..

Mesaj yazdım ama kutun doluymuş..

Ülkücüm acını birebir yaşadığım için çok iyi anlıyorum, Allah şana güç kuvvet versin. Çabucak atlat inş..
O melek seni cennette karşılamak istedi demekki, tesellisi yok ama böyle düşün... Ağlamak istediğinde de ağla ilk zamanlar içine atma. Sonra acısı çıkıyor...

Genetik pıstılaşma testleri var onları yaptır bir de istersen... Diğer hamileliğinde yardımcı olur belki sana..

Çok geçmiş olsun birtanem... Dualarım seninle, inş gönlüne göre istediğin zamanda hayırlarla sağlıkla kolaylıkla huzurla bebeğini kucağına alırsın.. Âmin..

Canim basinctan oluyormus. Normalmis. Korkmana gerek yok.

Kızlar daha erken ama nasıl beşik almayı düşünüyorsunuz kızımın odası var ama çok küçük ikinci bi çocuk için uygun odam yok malesef mecbur bir süre yatak odamda olacak sizce nasıl bi beşik almalıyım

Gözün aydın, çok sevindim.

Kızlar ne güzel bebişlerinize alacağınız şeyleri konuşuyorsunuz. Benim işim biraz zor iki tane kuzum birden gelecek bide ilk gebelik hiç bir fikrim yok neler almam gerektiğine dair yardımmmmm istiyom

Amanın benimkiler de ikiz. Şimdilik hiçbir şey almayı düşünmüyorum. İlerde çok faydasını göreceğiz bu topiğin

Geçmişi okuyamadim evde is var aksam okurum artık
Heeee bi de şeyi de sordum idareten yapar gibi dedi :))))) ben orgazm olmadan yapacakmisiz :) "ben şimdi yapmadan orgazm moddayim yawww" diyesim geldi
kızz ozaman neden yapayım banane yapmam yaa aa sinir oldum.. pimi çekilmiş bomba gibiyim bi dokunmana bakar benimki deseydin
1 günde iki duyguyu birden yaşadım sabah bbamın kalbe giden ana damarı 100de 100 tıkalı çıktı üzüldüm çok üzüldüm az önce ikili testin temiz diye aradılar sevindim çok sevindim
gözünaydın cnmmmmi ikili testin güzel gelmiş babanda iyi olcak inş
bende emzik olayını pek sevmiyorum 3 4 yaşına kadar bırakmıyolar sinir oluyorum falan ama gerçektende emzikli çocuk huzurlu çocuk oluyo bakalım eğer bebiş alırsa vercem sanırım uslu olsunn
cnm benim her kustuğumda gözümün içindeki damarkar göz kapaklarımdaki ve göz çevremdeki kılcal damrlar çatlar, zor kusarım zaten ondan oluyo 2 3 güne geçer merak etme

Kizlar kendimi cok halsiz ve yorgun hissediyorum bugün hep yattim hic bir is yapmadim ama o kadar bitkinim ki anlatamam bebis cok yoruyor beni

Ülkücüm canım çok üzüldüm allah sabır versin( inşallah en kısa zamanda bir bebişin daha olur, güçlü olmaya çalış desek de zordur eminim yaa(

Antalyalı annişler, ooh sevindim bikrkaç kişi daha buldum antalyadan😊 ben de 5n1k'nın tavsiyesiyle ünal beye gidiyorum. Daha bir kez gittim ama memnun kaldım pozitif biri. Siz memnun musunuz doktorlarınızdan?

1 günde iki duyguyu birden yaşadım sabah bbamın kalbe giden ana damarı 100de 100 tıkalı çıktı üzüldüm çok üzüldüm az önce ikili testin temiz diye aradılar sevindim çok sevindim
Geçmiş olsun tatlım babana bebişin için de sevindim ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…