2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar ne güzel bebişlerinize alacağınız şeyleri konuşuyorsunuz. Benim işim biraz zor iki tane kuzum birden gelecek bide ilk gebelik hiç bir fikrim yok neler almam gerektiğine dair yardımmmmm istiyom

Son düzenleme:

Ulku'cum canim acini, uzuntuni paylasiyorum Rabb'im istedigin zaman hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin insaallah tekrardan. Ne diyecegimi bilemiyorum gercekten. Burda herkesi taniyormusum gibi arkadasim akrabam gibi hissediyorum. O yuzden cok uzuldum senin adina. Allah sabir ve guc kuvvet versin sana..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar ne güzel bebişlerinize alacağınız şeyleri konuşuyorsunuz. Benim işim biraz zor iki tane kuzum birden gelecek bide ilk gebelik hiç bir fikrim yok neler almam gerektiğine dair yardımmmmm istiyom

Canım şöyle bir liste buldum mutlaka eksiği fazlası vardır ama bir çok şey düşünülmüş gibime geldi.
http://www.anneoluncaanladim.com/2/dogum/1527/dogumdan-once-alinmasi-gerekenler-listesi

GİYİM İHTİYAÇLARI
Hastane çıkış seti
Yeni doğan bezi
Body (İhtiyacınıza ve mevsime göre yarım kollu, kolsuz ya da uzun kollu body alabilirsiniz. Sayısı da tamamen ne sıklıkta çamaşır yıkayabileceğinize bağlı olarak değişir.)
4-5 adet geniş yakalı fanila
5-6 tane tulum
3 tane pijama
2-3 adet önlük
4-5 çift yumuşak çorap, patik
5-8 adet külot
Mendil
Bebek başlığı ya da şapka (özellikle pamuklu olanları tercih edin.)
Yelek
En az 2 hırka ve mont (mevsim kışsa atkı, eldiven gibi aksesuvarları da unutmayın.)

BEBEK BAKIM VE TEMİZLİK ÜRÜNLERİ
Yalancı emzik
Emzik Kutusu
Dişlik
Tırnak makası
Tarak ve fırça
Bakım çantası
İlaç kaşığı
Beden termometresi
Burun aspiratörü
Göbek bağı bandı
Bebek eldiveni
Bebek çorabı
Patik
Islak Mendil
Temizleme havluları
Alt değiştirme yatağı ya da örtüsü
Steril pamuk toplar (Bebeğin göz ve kordon temizliği için ve ilk haftalardaki pişiklerinde işinize yarar.)
Çeşitli ebatta tülbentler
Güneş koruyucu krem ve losyon (Mevsim ne olursa olsun bebeklere özel güneş kremini mutlaka kullanın.)
Steril yara bantları ve gazlı bezler

BANYO İÇİN
Bebek küveti ve filesi
Banyo süngeri
Başlıklı bebek bornozu
Bebek şampuanı, sabunu, bebek losyonu ve pişik kremi
Bakım yatağı
Banyo termometresi

EMME VE BESLENME İHTİYAÇLARI
Biberon
Kaynatıldığında su ve ısıdan etkilenmeyecek kalitede biberon emzikleri
Biberon ısıtıcısı, biberon taşıyıcısı
Emzik
Diş kaşıyıcı
Emzirme minderi
Mama tabağı ve kaşığı
Mama sandalyesi

MOBİLYA VE YATAK İHTİYAÇLARI
Bebek karyolası
Yatak
Yastık
Gardırop
Şifonyer
Yorgan, nevresim takımı, çarşaf
Kenar minderi
Cibinlik
Oda termometresi
Battaniye, pike, yorgan

ELEKTRONİK CİHAZLAR
Bebek telsizi
Sterilizatör
Biberon ısıtıcısı
Oda nemlendiricisi

SEYAHAT İHTİYAÇLARI
Puset
Oto koltuğu
Portbebe
Kanguru
Ana kucağı

ANNENİN İHTİYAÇLARI
Hijyenik kadın pedi
Göğüs pedi
Emzirme sütyeni
Hamile külotu
Loğusa külotu
Göğüs pompa seti
Göğüs koruyucu aksesuvar
Meme uçları için krem
Önden açılan gecelik ve pijamalar
Alçak topuklu terlik

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende antibiyotik kullanıyorum o bulantı yapıyor artık kendi kendime istifra etceksen et bulantı kötü der oldum ve ilaç büyük pazar günü bitecek inş.

Ah cnm ya çok zor gerçekten bende bir yığın ilaç kullanıyorum kan, vitamin, , folik asit, , coraspirin, , progestan, , Gobekten iğne ve sürekli olcak bitmez allah yardımcımız olsun meleklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımiza alalım da ben razıyım ♡

Hayirli olsun canim olusun allah kucagina almayi da nasip etsin bende ogrenemek istiyorum artik

Canım çok teşekkür ederim burada birçok şey yazılı yavaş yavaş temin etmeye başlamak lazım. Birde erken doğum riski oluyor ikiz olunca Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin

Canim ben 2015 ocak bebisleri cicileri diye bi sayfamiz daha var ya oraya bi liste eklemistim bi goz at istersen

E=akgokcen;36176001]Canim ben 2015 ocak bebisleri cicileri diye bi sayfamiz daha var ya oraya bi liste eklemistim bi goz at istersen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE]

Sağol canım hemen bakıyorum çifte çifte alacaz artık kuzucuklara hersi

E=akgokcen;36176001]Canim ben 2015 ocak bebisleri cicileri diye bi sayfamiz daha var ya oraya bi liste eklemistim bi goz at istersen

Sağol canım hemen bakıyorum çifte çifte alacaz artık kuzucuklara hersi[/QUOTE]
Masallah ikizler nasil sevimli olur onlar

Amin canım Rabbim sizlerin bebeklerine sağlık versin inş

canım çok üzüldüm allah sabır versin sabırlı ol inancını kaybetme ben dört tane melek kaybettim çok kötü günlerdi anlıyorum seni herşey bitmedi henüz kendini toparla bütün testlerini nedenini araştır sonra tedbirini alıp tekrar hamile kal.ben iyi doktor geç buldum hayırlısı buymus kendine iyi bak ..

Sağol canım hemen bakıyorum çifte çifte alacaz artık kuzucuklara hersi

Sorma canım ya herkes çok zorlanacaksın diyor ama ben hiççç düşünmüyorum Allah büyük bi şekilde bakılır diyorum

Sorma canım ya herkes çok zorlanacaksın diyor ama ben hiççç düşünmüyorum Allah büyük bi şekilde bakılır diyorum[/QUOTE]

Bakilir canim korkma eltimin de ikizleri var nasil olacak derken buyuduler gittiler bu sene anaokuluna bile baslayacaklar yarin bi bakmisin seninkiler de buyumus yeterki saglik olsunlar

Canım ukalalık etmek istemem ama bana gçre bazı şeyler gereksiz.Ay bazında düşünecek olursak yani.Mesela önlük demiş 6 ay sadece anne sütü alacağına göre önlük gereksiz.Kilot anne için mi bebek için mi anlamadım ama bebek içinse çiş durumlarını yapasıya gereksiz.Diş de yine 6 aydan önce çıkmayacağına göre gereksiz.İlaç kaşığı ilaçların içinden çıkacağı için gereksiz.Alt değiştirme yatağı koyacak yerin yoksa gereksiz.Emzirme minderi gereksiz gibi.Emzik kullanımına birşey diyemem millet ikiye ayrılmış durumda ben kullanmadım diş eğriliği de yapıyormuş.Göğüs pedine de hemen ihtiyaç olmuyor,hatta çoğu kişi kullanmıyor.

Bence eşyalarınızı ihtiyacınız oldukça alın.Aksi halde eviniz kullanmadığınız yada kullanışsız eşyalarla dolup taşacak.İşlevselliği çok önemli.Bir bebek arabası dersiniz ama,onu bile almak mesele bana göre :) Mesela biz kızıma aldık,bagajı tamamen kaplıyor çok fazla birşey koyulamıyor gibi.Buna benzer daha bir sürü şey var.Eşya size hizmet etsin siz eşyaya değil

Ülkü çok üzüldüm cnm allahım sabır versin ben bugun zaten allak pullak tim bunu duyunca çok kötü oldum Rabbim dayanma gücü versin en kisa zamanda tekrar yaşatsin annelik duygusunu inş cnm .

ah canım kısmetın önüne gecemıyon ıste. cok ıyı anlıyorum senı sabır

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=727423
Canim sana zahmet bise buda ki listeye bakar misin bunu ben yaptim abartilimi olmus ki

herseyi anladım da hamile kilodu ile lohusa kilodu arasında fark ne??ikisinide totomuza giymiyor muyuz ???:)

Sorma canım ya herkes çok zorlanacaksın diyor ama ben hiççç düşünmüyorum Allah büyük bi şekilde bakılır diyorum

Bakilir canim korkma eltimin de ikizleri var nasil olacak derken buyuduler gittiler bu sene anaokuluna bile baslayacaklar yarin bi bakmisin seninkiler de buyumus yeterki saglik olsunlar

Amin canım tek istediğim sağlıklı zamanında doğsunlar gerisi bir şekilde hallolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…