2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
kizlar pazartesi kontrole gittim içim darala darala gittim ama çok şükür ki iyiymis bebeğim ilk kez kalp atışlarini duydum çok güzeldi kalp ritmimiz gayet iyi dedi doktorumuz ellerini oynatip duruyordu kuzum benim doktorumuz her şeyini gösterdi ayaklarini ellerini... bir de bacak bacak üstüne atmis nasil tatliydi yaa.. kendimi çok sıkarak gitmisim onu öyle görünce ağladim tutamadim kendimi.. Rabbim hepimizin evladini bağislasin onlarla imtihan etmesin bizi... bir de 2li taramayi yaptırmak istemediğimi söyledim burun kemiğine ve ense kalinligina bakalım öyleyse dedi.. ikisi de çok güzel dedi elhamdülillah cinsiyet için daha erken dedi ama ben zaten ümitli gitmemiştim o yüzden sorun olmadi fotoğraf eklemeyi bilsem ekliycem kuzunun resmini belki cinsiyet tahmini yapan olur ama beceremiyorum bir de suyu çok güzel dedi ama rahim agzi kapalı dedi.. folik asiti ve b vitaminini biraktirdi decavit verdi... aklima gelenler bunlar.. biz de durumlar böyle... hepimiz yavrularimizin hep iyi haberlerini aliriz inşaallah..öpüyorum hepinizi...

ben 2 doktora gittim bu ara. kendi drum 19 ikili test için gittiğim 16.haftadan sonra hissedersin dedi. az biraz daha var yani..

cnm bende 12 +0 da gittim ikili teste, oluyor yani

Bikaç hafta sora hissederiz inşallah kızlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Amin canım iyiki sizleri tanımışımda derdimi anlatabildim yükümü hafiflettiniz gerçekten Rabbim sizlere evladınızla sınamasın hayırlı evlatlarınızı sağlıkla kucağınıza alın
Haftaya rand var patalojiye gönderdiler onu alıcaz bakalım ne çıkacak hayırlısı

Hadi gözün aydın aselcim😊😊 resmini koysan bi tahmin yapardım acık ucundan

canim benim kiyamam sana inşaallah en hayirli ve tekrar istediğin zamanda Rabbim tekrar meleğini saglikla verecek sana.. o zaman sevincini burada bizimle paylaş beraber sevinelim... güzel haberlerini almak dileğiyle canim benim...

Çok saol cnm benim inş o gün gelirde bende yazarım sizden fikir alırım

Canim cok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum inan rabbim sabir kuvvet versin inşallah sana ve esine eminim suan esinde cok uzuntuludur ama seni teselli etmek için icine gomuyordur üzüntüsünü onun işi iki kere zor sana mi uzulsun giden evladinami
İnşallah rabbim en kisa zamanda sana yeniden saglikli bir hamilelik yasamayi nasip etsin nolur arada gel iyiyim de merakta birakma bizi cok alismistik birbirimize artık kimse ayrılmaz diyodum aramızdan cok üzüldüm bebegininin kalp atışlarının durduğunu okuyunca
Rabbim yar ve yardimcin olsun canim tum topik olarak dualarimiz seninle seni seviyoruz canim benim ...

Bende 5. Aydan sonra almaya başlarım muhtemelen. Canım sen 12 haftalık gorunuyorsun dogrumu bende 12+0 ım bugun ne güzel aynı ilerliyeceğiz
Bugün 11+5 im. Paralel gideceğiz ne güzel. İkiz olunca insan daha da şaşkın oluyor.
Teşekkür ederim canımm darısı test sonucu bekleyenlere inşallah
Canım babana geçmiş olsun, daha güzel haberler alacaksınız inşallah, tıp çok ilerledi. İkili testin de iyi çıkmış gözün aydın.

Ülküüü çok çok çok geçmiş olsun, yeni gördüm, dualarım seninle.. Allah'ım en kısa zamanda hayırlısını gönlüne göre versin inşallah..

Kızlar kayinvalideme geldik aksama doğru bikaç gün burda kalicaz 1,5 saat var kayinvaldemin durdugu sehirle bizim ev arasında o yüzden geldikmi bikac gün kaliyoruz esim yıllık izinde büyük oğlumun okulu kapalı küçük krese gitmesede sorun olmaz zaten o yüzden geldik cocuklara az degisiklik olsun diye malesef bu sene hamileligim zor geçtiği için Türkiye ye ailemin yanina izne gidemiyorum burda kaldik inşallah seneye 5 kişilik bir aile olarak minik bebegimizle gideriz:)
Lütfen cinsiyetini belli olanlar ve yeni katilanlar özelden yazsinlar bana burdan takip edemem firsat buldukca cee demeye çalışıcam inşallahh nolur kendinize ve bebeklerinize iyi bakin bi kötü haber daha almayalim nolur rabbim su hayir mübarek Ramazan ayı hurmetine sen bizi ve evlatlarimizi koru ...

gözün aydın canım. bende çok ağlamıştım bebeğimin kıpır kıpır hareketlerini görünce. inanılmaz bi duyu bu. rabbim isteyen herkese nasip etsin ve bizlere sağlıklı doğumlar naip etsin inşallah :)

sağol canim Allah razi olsun.. amiiin inşaallah Rabbim kimseyi bi duygudan mahrum etmesin biz çok istedik 6 ay bekledik Rabbim verdi melegimizi bize şükürler olsun.. isteyen herkese de hayirlisiyla nasip etsin inşaallah.. yavrusu olanlara da bagislasin evladini amiiin amiiin amiinn

Ben 5-6 gün temizlik yaptım. Bebeğim hiç kıpırdamıyordu. Hatta buraya da yazdım hiç kıpırdamıyor diye.. Ama bugün gittiğimde bağdaş kurmuş oturuyor ellerini oynatıyordu Allah'a çok şükür gayette iyiydi. Doktor 1-2 haftaya ancak hissedeceksin sen dedi. O yüzden canım gönlünü ferah tut.. Allah'a sığın.. Bayramı zehir etme kendine.. :)

Hamileliğimin en başından beri korkuyu atamadım üstümden. ya bişey olursa diye düşünmekten uyku uyuyamıyorum. gerçekten bunu kaldırmak çok zor. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah Hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar kucağımıza almayı nasip etsin. kimseyi bu acıyla sınamasın.

Evet canım ya çifte heyecan çifte stres Allah hepimizin yüzüne bakar inşallah sağlıkla kucaklarımıza alalım

Canim maşallah bebisine listeye baktım senin bilgilerin yok listede lütfen sat ve yasini ayruca oglusun olucani özelden bana yaz listeye ekleyelim :))

Aselim gözün aydın canım bebegin cok iyiymiş maşallah ona inşallah hep iyi haberler alirsin bebeğinden canım:)
Üzücü bigün oldu hepimiz için ulkumuzede rabbim en kisa zamanda yeniden anne olmayı nasip edicek inşallahh dualarimiz hem onunla hemde kendimizle olsun ...

Evet canım eşimde çok kötü oldu ama bana belli etmemeye çalışıyor ikimizinde beklemediği çok heyecanlı gittiğimiz bir günde böyle bir haber almak yıkım oldu kader diyorum bunlarıda yaşayacakmışız demekki
Canım benim bende sizi çok seviyorum yazarım tabii halinizi sorarım hepiniz sağlıkla kucağınıza alın die dua edicem sizlere umarım benim için sizlerde dualarınızı esirgemezsiniz

sağol canim Allah razi olsun.. evet ülkü için çok üzüldük.. Rabbim sabrini artirsin tekrar hayirlisindan nasip etsin inşaallah.. herkesin evladini bagislasin inşaallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…