canim ismen dua edicem sana.. esin ve sana Rabbim tez vakitte tekrar hayirli saglikli evlat versin verecek inşaallah.. Rabbim sabrinizi arttirsin inşaallah...Evet canım eşimde çok kötü oldu ama bana belli etmemeye çalışıyor ikimizinde beklemediği çok heyecanlı gittiğimiz bir günde böyle bir haber almak yıkım oldu kader diyorum bunlarıda yaşayacakmışız demekki
Canım benim bende sizi çok seviyorum yazarım tabii halinizi sorarım hepiniz sağlıkla kucağınıza alın die dua edicem sizlere umarım benim için sizlerde dualarınızı esirgemezsiniz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kesinlikle park yataklardan al bence bende onlardan almayi dusunuyorum hem ucuz hem kullanisliKızlar daha erken ama nasıl beşik almayı düşünüyorsunuz kızımın odası var ama çok küçük ikinci bi çocuk için uygun odam yok malesef mecbur bir süre yatak odamda olacak sizce nasıl bi beşik almalıyım
Evet canım eşimde çok kötü oldu ama bana belli etmemeye çalışıyor ikimizinde beklemediği çok heyecanlı gittiğimiz bir günde böyle bir haber almak yıkım oldu kader diyorum bunlarıda yaşayacakmışız demekki
Canım benim bende sizi çok seviyorum yazarım tabii halinizi sorarım hepiniz sağlıkla kucağınıza alın die dua edicem sizlere umarım benim için sizlerde dualarınızı esirgemezsiniz
Merhaba kizlar bayagidir yoktum 15 haftalik oldum kizim olucakmis herseyde yolunda isim telasi sardi karar veremiyoruz isimler hakkinda fikirlerinizi bekliyorum sevgiler:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ülküüü çok çok çok geçmiş olsun, yeni gördüm, dualarım seninle.. Allah'ım en kısa zamanda hayırlısını gönlüne göre versin inşallah..
canim ismen dua edicem sana.. esin ve sana Rabbim tez vakitte tekrar hayirli saglikli evlat versin verecek inşaallah.. Rabbim sabrinizi arttirsin inşaallah...
Kesinlikle park yataklardan al bence bende onlardan almayi dusunuyorum hem ucuz hem kullanisli
Ahh canım ya ne heycanli gitmissindir tahmin ediyorum benim üçüncü evladım olucak nasip olursa sanki ilkmis gibi heycanli gidiyorum.
Ama iyikide sana bisey olmamış gec fark edilseydi senin içinde çok tehlikeli olabilirdi rabbim seni korumuş gerçekten.daha gençsin 3 ay ara verir yeniden hamile kalırsın inşallah yeterki sen sağlıklı ol canım rabbim yine anne olmayi nasip edicek inşallahh sana ve senin gibi bebegini kaybeden arkadaslarimiza dusjelim sedam unutmadim seni hep aklimdasin daha adini hatırlayamadıgim diger arkadaslarim hepinizi cok seviyorum hepiniz dualarimdasiniz ...
Ahh canım ya ne heycanli gitmissindir tahmin ediyorum benim üçüncü evladım olucak nasip olursa sanki ilkmis gibi heycanli gidiyorum.
Ama iyikide sana bisey olmamış gec fark edilseydi senin içinde çok tehlikeli olabilirdi rabbim seni korumuş gerçekten.daha gençsin 3 ay ara verir yeniden hamile kalırsın inşallah yeterki sen sağlıklı ol canım rabbim yine anne olmayi nasip edicek inşallahh sana ve senin gibi bebegini kaybeden arkadaslarimiza dusjelim sedam unutmadim seni hep aklimdasin daha adini hatırlayamadıgim diger arkadaslarim hepinizi cok seviyorum hepiniz dualarimdasiniz ...
Canım Sılam içime doğmuş gibi uzun bi aradan sonra gireyim dedim. Sağol canım benim Allah razı olsun. Ben de sizleri unutmadım. Sizler de benim dualarımdasınız. Ülkü sana da geçmiş olsun arkadaşım, ne yapalım hakkımızda hayırlısı buymuş. Hepiniz Allaha emanet olun. Sağlıklı haberlerinizi alalım inşallah.
Şuan zorla süt içiyorum. İçine kakao koydum. İnşallah alışırım.
Amin inş güç versin rabbim çok zormuş
1 günde iki duyguyu birden yaşadım sabah bbamın kalbe giden ana damarı 100de 100 tıkalı çıktı üzüldüm çok üzüldüm az önce ikili testin temiz diye aradılar sevindim çok sevindim
Canım Sılam içime doğmuş gibi uzun bi aradan sonra gireyim dedim. Sağol canım benim Allah razı olsun. Ben de sizleri unutmadım. Sizler de benim dualarımdasınız. Ülkü sana da geçmiş olsun arkadaşım, ne yapalım hakkımızda hayırlısı buymuş. Hepiniz Allaha emanet olun. Sağlıklı haberlerinizi alalım inşallah.
Öncelikle merhaba. Bende 2014 Ocak annelerindendim. Ama Aralık 24 de kızımı kucağıma aldım. Şimdi sizleri görünce zaman akmış gitmiş diyorum. Allah hepinize hayırlısıyla bebeklerinizi kucağınıza almayı kokularını içinize çekmeyi nasip etsin. Yardımımın dokunacağı her konuda yardıma hazırım. Bu dünyanın en güzel yolculuğunda hepinize kolay gelsin. Sevgiler :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cok tesekkur ederiz canım ziyaret icin demek kizin ocak ayini bekleyemedi benimde aralik olma ihtimali var sezeryan dogum olucam bevegin durumuna göre karar vericez dedi doktorum sağlıkla doğusunda sorun değil zamani.
Kızını op benim için bakalım belkide benimde bi kizim olucak daha kesin degil:)
İnşallah 2015 tede bizlere 2016 ocak anneleri topigini ziyaret etmek nasip olur :)
doktor yönünden şanslı olanlardansın o zaman
benim doktorumda çok güleryüzlü,ama sanki çok detaya girmiyor gibi geliyor.ultrasonda kalp atışlarını defalarca dinletiyor,bebeğide izlettiriyor ama bu eli bu beyni gibi şeyler hiç söylemiyor.21 inde randevum var detaylı anlatmasını istiyeceğim.belkide soru fazla sormadığım için öyle davranıyordur.
geçen bende devlet aciline gittim,10 sn baktı mı bilmiyorum kalp atışı var dedi hoop kalktım.
nasl sancın var?bugün benim de adet ağrısı gibi ağrım var bide böyle olumsuz şeyler duyunca çok merak ediyorum bişey olacak diye ödüm kopuyo.Allah'a emanet olsunlar
aa neden öyle o kadar para veriyoruz yanii
canım çok haklısın.akşam bende öyle dedim eşime,hareketlensede iyi olduğunu bilsem.böyle korkuyo insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?