2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Merhaba kizlar bayagidir yoktum 15 haftalik oldum kizim olucakmis herseyde yolunda isim telasi sardi karar veremiyoruz isimler hakkinda fikirlerinizi bekliyorum sevgiler:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canim ismen dua edicem sana.. esin ve sana Rabbim tez vakitte tekrar hayirli saglikli evlat versin verecek inşaallah.. Rabbim sabrinizi arttirsin inşaallah...

Kesinlikle park yataklardan al bence bende onlardan almayi dusunuyorum hem ucuz hem kullanisli

Ahh canım ya ne heycanli gitmissindir tahmin ediyorum benim üçüncü evladım olucak nasip olursa sanki ilkmis gibi heycanli gidiyorum.
Ama iyikide sana bisey olmamış gec fark edilseydi senin içinde çok tehlikeli olabilirdi rabbim seni korumuş gerçekten.daha gençsin 3 ay ara verir yeniden hamile kalırsın inşallah yeterki sen sağlıklı ol canım rabbim yine anne olmayi nasip edicek inşallahh sana ve senin gibi bebegini kaybeden arkadaslarimiza dusjelim sedam unutmadim seni hep aklimdasin daha adini hatırlayamadıgim diger arkadaslarim hepinizi cok seviyorum hepiniz dualarimdasiniz ...

Merhaba canım gözün aydın maşallah kızına hayırlı olsun prensesin :)
Listeye baktim listede yoksun sen lütfen sat ve yasini bana özelden yaz ekleyeyim listeye senide :)

Ülküüü çok çok çok geçmiş olsun, yeni gördüm, dualarım seninle.. Allah'ım en kısa zamanda hayırlısını gönlüne göre versin inşallah..

Çok saol canım benim amin inş Rabbim sizin kuzularınıza sağlık versin inş canımsın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canim ismen dua edicem sana.. esin ve sana Rabbim tez vakitte tekrar hayirli saglikli evlat versin verecek inşaallah.. Rabbim sabrinizi arttirsin inşaallah...

Allah razı olsun canım benim çok saol bende sizlere bol bol dua edicem Rabbim bunları size yaşatmasın inş

Öncelikle merhaba. Bende 2014 Ocak annelerindendim. Ama Aralık 24 de kızımı kucağıma aldım. Şimdi sizleri görünce zaman akmış gitmiş diyorum. Allah hepinize hayırlısıyla bebeklerinizi kucağınıza almayı kokularını içinize çekmeyi nasip etsin. Yardımımın dokunacağı her konuda yardıma hazırım. Bu dünyanın en güzel yolculuğunda hepinize kolay gelsin. Sevgiler :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım Sılam içime doğmuş gibi uzun bi aradan sonra gireyim dedim. Sağol canım benim Allah razı olsun. Ben de sizleri unutmadım. Sizler de benim dualarımdasınız. Ülkü sana da geçmiş olsun arkadaşım, ne yapalım hakkımızda hayırlısı buymuş. Hepiniz Allaha emanet olun. Sağlıklı haberlerinizi alalım inşallah.

İnş canım benim Rabbim sizlere sağlık versin
size müjdeli haber veririm inş dualarınızda benide zikrederseniz sevinirim

Şuan zorla süt içiyorum. İçine kakao koydum. İnşallah alışırım.

Ülkücüm Rabbim sabır versin. Rabbim sana tekrar güzel bir melek nasip etsin inşallah.

canım benim nasılsın biraz daha iyi misin.. Rabbim güzel günler göstersin inşaallah sizlere.. sabrınızın mükafatını bol bol versin inşaallah...

Amin inş güç versin rabbim çok zormuş

Çok üzüldüm ne diyeceğimi bilmiyorum
Rabbim en hayırlı zamanda, hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin sana ve tüm isteyenlere.
Rabbim kolaylıklar versin sana da eşine de...
"İnna Lillahi ve inna ileyhi raciun" "Biz Allah’a âidiz ve vakti geldiğinde elbette O’na döneceğiz" (Bakara-156)
Rabbim ar ve yardımcınız olsun...

Geçmişten başlayayım dedim okumaya hem çok şaşkınım hemde çok üzgün

1 günde iki duyguyu birden yaşadım sabah bbamın kalbe giden ana damarı 100de 100 tıkalı çıktı üzüldüm çok üzüldüm az önce ikili testin temiz diye aradılar sevindim çok sevindim

Allah acil şişafalar versin babana ve tüm hastalara inşallah. Çok geçmiş olsun

Aşağıda ismini gördüm, nasıl olduğunu merak ettim.
Seninde hayırlı haberlerini bekliyoruz.
Allah-u Teala isteyen herkese hayırlı zamanda, hayırlı sağlıklı evlatlar ve nesil nasip inşallah...

Canim benim kalp kalbe karsiymis diye buna diyorlar iste Rabbim senden de razi olsun canim insallah azda olsa toparlamissindir kendini en kisa zamanda iyi haberlerini bekliyoruz canım ...

Cok tesekkur ederiz canım ziyaret icin demek kizin ocak ayini bekleyemedi benimde aralik olma ihtimali var sezeryan dogum olucam bevegin durumuna göre karar vericez dedi doktorum sağlıkla doğusunda sorun değil zamani.
Kızını op benim için bakalım belkide benimde bi kizim olucak daha kesin degil:)
İnşallah 2015 tede bizlere 2016 ocak anneleri topigini ziyaret etmek nasip olur :)

sılacım ne kadar anaç ne kadar şefkatli bir kadınsın. bu kadar zor bir gebeliik geçirmene rağmen neredeyse topikteki herkesle tek tek ilgileniyorsun, cevaplıyorsun. seni takdir ediyorum canım. Allah her şeyi gönlüne göre versin inşallah.

Aslında Dr yönünden çok şanssızlık ilk bebeğimi Dr yüzünden kaybettim. Ailemde pıhtılaşması olduğunu ve banatest yapmasını söyledim yapmadı bile, ila, yazmaz lolipop ikram ederdi(( güleryüzlü iriye biz de anlamazsın. Bu sefer iyi araştırdık:))
Ben de soru sormuyorum çünküödr soruya gerek bırakmıyor ama misafirlikteymişi gibi ağırlıyor bizi:)
Sen de soru sormayı eli ayağaını görebilir miyim. Bu haftalarda bilmem ne oluşuyormuş görebilir miyim de bakalım... Belki sana da gösterir doktorun.. Beyinleri mini bir ceviz gibi oluyor maş:)
Evet ben de stres olunca karnım top gibi sertleşiyor hem ağrı hem korkudan gidicem işte.. Rabbim sağlıkla kolaylıkla kurtulmayı nasip etsin inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…