2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
günaydın hatunlar.Cok uykum var.Geceleri wc^ye kalkma ne zaman biter??

Gunaydınnnnn hanımlar 😊😘

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benim karnımda hafiften bir belirginleşme var pek belli değil ama kıyafetler karnımı biraz sıksa rahatsız ediyo diye ben lcw dan hamile kotu altım belinin ölçüsü ayarlanıyo ve mükemmel rahat sadece kalıpları geniş en küçük bedeni aldım ama biraz bol geliyo bende zayıf değilim yani ileriki aylarda da giyerim diye aldım. bence mutlaka mağazada dene ve ona göre karar ver

günaydın kızlar güne pek iyi başlamadım önce kötü bi rüya gördüm
sonra garajın kapısı bozulmuş arabayı çıkaramadım onunla uğraşırken işe geç kaldım
inş. devamın güzel gelir hepinize musmutlu günler dilerim

ben bir de bir beden büyük tayt giyiyorum oda çok rahat oluyo ince penye olanlar güzel hamileler için olanlar da var tayt olduğunda karnı sarıyor karında boşluk oluşmuyo lcw ve defacto da hamile taytı var fiyatları çok uygun. esnek penye elbiseler de giyiyorum onları deneyebilirsin

günaydın hatunlar.Cok uykum var.Geceleri wc^ye kalkma ne zaman biter??

Gunaydınnnnn hanımlar 😊😘

Günaydın canım..benim bu aralar azaldı sanki 1 kez kalktım dün gece..seninle aynı günümüz biliyosun..artık azalır seninde büyük ihtimalle...off halen çok uykum var
Günaydın Canlar gece çişlerim benimde azaldı buarada demekki zamanı geçiyor artık. çişsiz geceler yakındır.#direnanne

canım inan çok üzüldüm sözün bittiği yer bu olsa gerek çok geçmiş olsun verende rabbim alanda vardır bi bildiği kendini böle telkin et sen iste rabbim en kısa zamanda yeniden yaşatıcak sana bu güzel duyguları bnmde geçti başımdan atışlarını duymadan kaybettim hayırlısı böyleymiş bnde çok korkuyorum ilk önce gittiğimde doktora hemen kalp atışalrını duymak istiyorum bana dioki eğer öyle bişey olsa kasıkalrında ağrılar olur yada kanaman olur onun haricinde korkma dio ama senin hiç ağrın falanda olmamış neye inancaz ...umarım patoloji yaparlar neden durmuş dio bende kan pırtı seviyesi çıkmıştı şimdi ilaç falan kullanıyoıum teşekkürlü bi hastanede aldırsaydın araştırma yapılırdı...sana üzülme demicem elde değil inan dün okudum ama iş yoğunluğundan yazamadım eve gittim halen aklımdaydın üzme tatlı canını öpüyorum melekler yanında olsun mübarek gün...

çok geçmiş olsun canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah Allah ım bilir yapacağını

ayy bende park etme özrümü hala geçiremediğim için 15 dk park etmeye uğraştım dairenin olduğu sokakta herkese rezil oldum. sonra daireden bitane abi gelip kurtardı beni. kan revan içinde kaldım sırılsıklam benim imalat hatam var, park edemiyorum iki araba arasına offff çok pis rezil oldum ya la

valla canım park edemiyorsan yakında olan birini çağırıp ettiri ver hiç uğraşma çok şükür öyle sorunum yok inş. garaj kapısı akşama yapılır

Günaydınnnnn

evet ben zaten o kadar yoruldum ki ordan yatmaktan 1.6 falan dedi sonuç güzel dedi ikili testin kan kağıdına zımbaladı ultrasonun sonucunu...
13+2 yim bugün 16 dolunca gidecem kesin öğrenmiş olurum iyi oldu bi yana aslında erkek deyip kız çıkması kız deyip erkek çıkmasından iyidir...

gittiğimde sabah ballı süt, çikolata, sarelle li ekmek yiyecem valla kıpırdasın biraz kaç kere öksürttü beni bastı çekti yookkk uyuyor paşa

aynen öyle eşim diyor ben dert etmiyorum sen ediyorsun

Kızlar ben bebişimi ne zaman hissetcem ya 13+4 olduk hala tık yok. Çok istiyorum artık hissetmeyi...

bende bunu doktora sordum 16. hafta bitmeden bişey hissetmezsin zaten korkma dedi

Günaydın ülkemin güzel hamişleri cokkkk guzel rahat huzurlu bir gun geciririz umarim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunaydin kizlar. Ikili testimin sonuclarini daha bugun almaya gidiyorum ben. 4 e randevu aldim hem sonuc gosterme hem de bi muayene olurum dedim. Bunun yani sira bir haber daha aldim. Kizkardesim hamileymis. Ailede ilk torun benden 40 im cikar cikmaz da kizkardesimdenmis. Durumlar bu. Annemi yanimda isterdim ama obur kardesime daha duskun oldugu icin 40 im cikar ve giderrr. Bebek haberinde de oyle olmustu cunku. Benim bebegime sevinmediler pek ama kardesimin haberine verdikleri tepkiye inanamazsiniz. Insanin zoruna gitmiyor degil.bebegim daha dogmadan haketmedigi bir seyi yasiyor...

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Kızlar günaydınn ... Dr randevumuz var.. Birazdan minnağımı görücemmm ..

Günaydın kızlar....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam kızlar, pek aktif yazamasamda sürekli takipteyim. Yaşım sebebi ile doktorum 16 hafta erken ayrıntılı usg istemişti sabah sabah onu yaptırdım perinatoloji uzmanına. İkili testim çok güzel çıkmıştı, ayrıntılı ultrasonda da sorun yok dedi doktor. Bu zamanda böyle maddi düşünmeden işini iyi yapan doktorlarda varmış demek ki. 3lü, 4lü testlere gerek yok amniyo sentezede gerek yok, herşey çok iyi dedi Bizde zaten sorun olsada bundan sonra birşey yaptırmayız, Allahın takdiri, ama düzeltilebilecek erken önlem alınabilecek, müdahale edilebilecek bir şey olursa tedbir alalım diye geldik dedik. Bak buna sevindim, Allah ne verirse kabulüm diyorsunuz, bende zaten her tahliye kararında üzülüyorum, dua ile başlıyorum incelemeye, inşallah birşey çıkmaz diye dedi. 20. haftada gel yeniden ayrıntılı olarak iyice bakalım, ayrıca onun için ücrette ödemeyin bir daha dedi ben şok oldum alışmışım onuda yapalım, bunu da yapalım diye diye durmadan maddi külfet yükleyen doktorlara valla takdir ettim Bu arada bebişim kızmış Kızım, oğlum ve eşim çooook mutlu oldu, herkes kız istiyordu, düzenli olarak gittiğim doktorum da kız gibi diyordu sürekli sevindik. CD yapıp verdi, al ennesi ilerde izlersiniz dedi. 4lü test istemişti kendi doktorum, aradım söyledim, tamam o zaman Altan Bey ne derse onu yapalım gerek yok gelme, bayramdan sonra kontrole gel dedi. Çok mutlu oldum, işlerimi toparlayıp yarın erken bayram tatiline ayrılıcam, anneme gidicem oh 15 gün tatil. Sonrada adli tatil zaten Eşime doktordan sonra söyledim ben erken gideyim anneme diye o sevinçle kabul etti umarım vazgeçmez:18::18::18: Allah hepinize benim gibi güzel haberler almayı nasip etsin inşallah.

oyyy kuzum öyle deme ya anneler evlat ayrımı yapmaz belki başka bir durumdan dolayı ona hassas davranıyordur.
ne güzel bak 40ın çıkana kadar yanında kalacak bizimkiler gelemiyor diye ben gidecem doğuma. abimin iş yeri var ve ailecek orada çalışıyorlar annem gelirse işleri aksar diye kıyamıyorum ben oraya doğuma gelirim dedim. yoksa bende derdim oğlunun işi için yanıma gelmiyorsun diye. ama ben abime de kıyamam onların bana olan sevgisinden de asla şüphe etmem
pozitif düşünmeye çalış.
senin bebişinin çok şanslı onu çok seven annesi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…