Günaydın canım..benim bu aralar azaldı sanki 1 kez kalktım dün gece..seninle aynı günümüz biliyosun..artık azalır seninde büyük ihtimalle...off halen çok uykum vargünaydın hatunlar.Cok uykum var.Geceleri wc^ye kalkma ne zaman biter??
Kizlar bugün alışverişe gittim pantolonlarimin beli sikmaya basladi rahat biseyler alayim dedim hiçbişey bulamadim lcw ile defactonun hamile reyonundakiler de karnimiz cok sisince giyilebilecek türden sizin önerebileceginiz markalar var mi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın hatunlar.Cok uykum var.Geceleri wc^ye kalkma ne zaman biter??
Gunaydınnnnn hanımlar 😊😘
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar bugün alışverişe gittim pantolonlarimin beli sikmaya basladi rahat biseyler alayim dedim hiçbişey bulamadim lcw ile defactonun hamile reyonundakiler de karnimiz cok sisince giyilebilecek türden sizin önerebileceginiz markalar var mi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın hatunlar.Cok uykum var.Geceleri wc^ye kalkma ne zaman biter??
Gunaydınnnnn hanımlar 😊😘
Günaydın CanlarGünaydın canım..benim bu aralar azaldı sanki 1 kez kalktım dün gece..seninle aynı günümüz biliyosun..artık azalır seninde büyük ihtimalle...off halen çok uykum var
Merhaba kızlar dün dr kontrolüm vardı gittiğimizde bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim gerçekten benim için çok acı bir tecrübe oldu aldılar bebeğimi
Hepinize hayırlı sağlıklı gebelikler diliyorum
Merhaba kızlar dün dr kontrolüm vardı gittiğimizde bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim gerçekten benim için çok acı bir tecrübe oldu aldılar bebeğimi
Hepinize hayırlı sağlıklı gebelikler diliyorum
günaydın kızlar güne pek iyi başlamadım önce kötü bi rüya gördüm
sonra garajın kapısı bozulmuş arabayı çıkaramadım onunla uğraşırken işe geç kaldım
inş. devamın güzel gelir hepinize musmutlu günler dilerim
ayy bende park etme özrümü hala geçiremediğim için 15 dk park etmeye uğraştım dairenin olduğu sokakta herkese rezil oldum. sonra daireden bitane abi gelip kurtardı beni. kan revan içinde kaldım sırılsıklambenim imalat hatam var, park edemiyorum iki araba arasına offff çok pis rezil oldum ya la
Sen de bendensin canım, bizimkiler biraz inatçı sanırım, iki defadır gidiyorum hep böyle. Ense kalınlığını bile zor ölçtü adam, 16. haftada gösterirler belkiTest sonucun güzel çıkar inşallah...
kızz ozaman neden yapayım banane yapmam yaa aa sinir oldum.. pimi çekilmiş bomba gibiyim bi dokunmana bakar benimki deseydin
gözünaydın cnmmmmi ikili testin güzel gelmiş babanda iyi olcak inş
bende emzik olayını pek sevmiyorum 3 4 yaşına kadar bırakmıyolar sinir oluyorum falan ama gerçektende emzikli çocuk huzurlu çocuk oluyo bakalım eğer bebiş alırsa vercem sanırım uslu olsunn
cnm benim her kustuğumda gözümün içindeki damarkar göz kapaklarımdaki ve göz çevremdeki kılcal damrlar çatlar, zor kusarım zaten ondan oluyo 2 3 güne geçer merak etme
Kızlar ben bebişimi ne zaman hissetcem ya 13+4 olduk hala tık yok. Çok istiyorum artık hissetmeyi...
Gunaydin kizlar. Ikili testimin sonuclarini daha bugun almaya gidiyorum ben. 4 e randevu aldim hem sonuc gosterme hem de bi muayene olurum dedim. Bunun yani sira bir haber daha aldim. Kizkardesim hamileymis. Ailede ilk torun benden 40 im cikar cikmaz da kizkardesimdenmis. Durumlar bu. Annemi yanimda isterdim ama obur kardesime daha duskun oldugu icin 40 im cikar ve giderrr. Bebek haberinde de oyle olmustu cunku. Benim bebegime sevinmediler pek ama kardesimin haberine verdikleri tepkiye inanamazsiniz. Insanin zoruna gitmiyor degil.bebegim daha dogmadan haketmedigi bir seyi yasiyor...
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?