Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar ya catlatma ignesinin 12. Gunu beta hcg 6,68 cikti. İdrar testi de pozitif cikiyo. Yani ignenin 10. Ve 11. Gunu idrar testim negatifdi. Deger cok dusuk degil mi hamilemiyim degilmiyim sevinemedim bile
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aramiza yeni katilan hamisler hoşgeldiniz lütfen bilgilerinizi özelden bana yaziniz :)
Kadriye bas agrin icin patates koy canim ince ince dilipleyip basina iyi geldigini duymuştum :)
Canim daha çok erken acele etme sakin sakin bekle bebisini :)
Adetine yakinda pozitif cikarsa testin hamilesindir ..
inşallah canım sendende iyi haberler alırız.selam kızlar benim de adetim 6 gün geçti meraklardayım:18: yarın dr gideceğim bakalım bebişse heyecandan ölüyorum....2.bebeğim olmasına rağmen:))herşeyin hayırlısını versin Rabbim....sonucuma göre aranıza dahil olurum artık![]()
Hoşbulduk:)) benimde henüz hiç bulantım olmadımerhaba kızlarrr...
çalıştığım için pek yazamıyorum yetişemiyorum size
yeni hamile arkadaşlar hoşgeldiler aramıza
bu arada bi arkadaş sormuş da alıtılamamışım ben de akıntım biraz fazla olduğu için mecbur günlük ped kullanıyorum
onun dışında hala mide bulantım yok belki erken diyedir yarın tam 5 hafta olucak![]()
Amin Aralık olursa kız için iyi olur bi yaş küçük gösterir kendinimrb kızlar.Allah nasip ederse ben 2014 aralık annesiyim şuanama 2015 ede transfer olabilirim
yani tahmini doğum tarihim 30 aralık ama belli olmaz bu işler. bu arada benim geç döllenme. ben aralık aynda olmasını istemiyodum.hani okul askrlik vs nedenlerden.arkadaşlarından geri kalır falan die.planlı gebelik olsun istemiştim.ilk bebeğim düştü. ikinci çalışma başarısız oldu.üçüncüde pozitif,hamileyim
Allah'ın dediği olur plan yapmakla olmuyo bu işler.o yüzden bakalım 2014 aralık mı 2015 ocak mı olacak? rabbim hepimize sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip eder inşallah...
İnşallah sende keseyi görürsün canım ben 5. Haftamda gördümmerhaba arkadaşlar. öncelikle Rabbim hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin. hamile olduğumu iki gün önce öğrendim. bir haftadır belirtiler vardı. idrar testi yaptım pozitif çıktı. kan testindeki değerlere göre de 3-4 haftalık çıktı.küçük bi ilçede çalıştığımdan burda imkanlar sınırlı.açıkçası dış gebelikten korkuyorum Rabbşm hayırlısını versin. kaçıncı haftada keseyi gördünüz ve kalp atışlarını duydunuz acaba?
Baya zayıfsın canım benden bi 10 kilo Alsan şahane olursanırım birçoğumuzda bulantılar baş göstermeye başladı.bende 3 gündür bulantıyla uyanıyorum,kusma yok kuru bulantı ama iştahım da kesildi zaten 41 kiloyum,korkuyorum yaa((
Doktorum hamilesin hasta değil ve bebek esasında çok korunmalı bir yerde dedi. Alışık olmadığın ağırlıkları taşıma yeter.Allah razı olsun cnm inşallahh bizlerde bebişlerimize sorunsuz bi şekilde kavuşuruzz
doğru diyorsun bizim en kötü düşmanımız stres ama elimizde değilÖzellikle ben çok stres yapıyorım dün bütün gün arabadaydım sürekli salandım aklım gitti eşimide strese soktum :85:
Keseyi gördüm birde kalp atışını duysam rahatlıcam diyorum ama ben sonra eminim yine kendimi strese sokacak bişi bulurum![]()
Benim içilmede öyle doğuyor sanki herşeyi düzeltecek şans getirecek sanki bizeinan en hayırlı zamanda geliyor ve bereketiyle geliyor. bizde araba almıştık öyle elimiz sıkıştı ki maaştan biraz içeri girdik. bende borç harç hiç sevmem.
bebek olduğunu öğrendik öbür gün bizim kayınpedere mahkemede tazminatı kazanmış. bize de 2.5 milyar ( eski parala) yolladı o para fazla fazla sıkıntıyı kapattı . iki gün sonra bi tanıdık bize otelinde ücretsiz konaklama hediye etti. çok şükür bereketiyle geliyor bebişler .
ilk gebelimde çocuğu doğurmuş olsaydım ne araba alabilirdik ne başka bişe yapabilirdik yinede olsaydı . Allah en hayırlı zamanı nasip ediyor.
Ben başım ağrıdığında sakız çiğnerim ya da sert bişeyler yerim elma havuç vsKizlar dun aksam dan beri basimda gecmeyen bir agri ve ara ara mide bulantisi yasiyorum ama basim o kadar agriyorki midemi bile unutturuyor ilac da kullanamiyorum napcagimi sasirdim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
OlabilirDune kadar biseyim yoktu eve misafir geldi kayinvalidem de herkese cok iyi bulantisi falan yok diyor acaba diyorum nazarmi degdi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hoşgeldin canımMerhaba kizlar hepinizin bebisi hayirliolsun bi avazda saglikla dogurun insallah bende dagil :)
Benimki 5 hafta 3 gunluk son adet tarihimi hatirlamadigim icin ne zaman doguracagimi bilmiyorum ama carsamba ogrenicem insallah ogrenince benide listeye eklersiniz artikin :)![]()
bugun gene ufak pembe kan geldi aksam gelince hemen yattım progestan aldım.su anda kesildi ara ara olması normal diyorlar yarın doktora randevu aldım rapor versin böyle riskli bir durum varsa
Tmm canım not alıyorum.
canım 60 tane okudum. Allah dualarımızı kabul etsin.
Yazdım cnm amin. Ben de 200 okudum. 3380 oldu. Hadi kızlar biraz daha gayret az kaldı. Cuma günü bağışlayalım allahın izniyle.
canım sabah ve akşam progestanı düzenli kullan yatarkende fitil olarak kullan . inşallah birşey olmaz dikkat et hiç iş güç yapma yemeği falan eşin yapsın temizliğide. geçen hafta benimde leke geldi. sağolsun eşim hiç ayağa kaldırmadı beni.geçer inşallah
canim dikkat et lutfen bosver isi falan rapor al evinde dinlen mutlaka artik kimseden kotu haber almak istemiyorumbugun gene ufak pembe kan geldi aksam gelince hemen yattım progestan aldım.su anda kesildi ara ara olması normal diyorlar yarın doktora randevu aldım rapor versin böyle riskli bir durum varsa
Adet gunum yarin canm igneden 14 gun sonra adet oluyosun ya normalde. Ama sat 20 nisan.
canim dikkat et lutfen bosver isi falan rapor al evinde dinlen mutlaka artik kimseden kotu haber almak istemiyorumbugun gene ufak pembe kan geldi aksam gelince hemen yattım progestan aldım.su anda kesildi ara ara olması normal diyorlar yarın doktora randevu aldım rapor versin böyle riskli bir durum varsa
Adet gunum yarin canm igneden 14 gun sonra adet oluyosun ya normalde. Ama sat 20 nisan.
ve benim icin buyuk gun yarin doktor randevumm
ilk defa bebegime ait bisey gorucem belki kesenin icinden minicik bi isik yakar annesine :)
insallah hersey yolundadir ve sagliklidir herseyi rabbim bebislerimizi sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin inanin ucuncu oldugu halde ilkteki gibi heycan var![]()