2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Merhaba kizlar hepinizin bebisi hayirliolsun bi avazda saglikla dogurun insallah bende dagil :)
Benimki 5 hafta 3 gunluk son adet tarihimi hatirlamadigim icin ne zaman doguracagimi bilmiyorum ama carsamba ogrenicem insallah ogrenince benide listeye eklersiniz artikin :):49:

Kizlar ya catlatma ignesinin 12. Gunu beta hcg 6,68 cikti. İdrar testi de pozitif cikiyo. Yani ignenin 10. Ve 11. Gunu idrar testim negatifdi. Deger cok dusuk degil mi hamilemiyim degilmiyim sevinemedim bile

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aramiza yeni katilan hamisler hoşgeldiniz lütfen bilgilerinizi özelden bana yaziniz :)

Kadriye bas agrin icin patates koy canim ince ince dilipleyip basina iyi geldigini duymuştum :)

Kizlar ya catlatma ignesinin 12. Gunu beta hcg 6,68 cikti. İdrar testi de pozitif cikiyo. Yani ignenin 10. Ve 11. Gunu idrar testim negatifdi. Deger cok dusuk degil mi hamilemiyim degilmiyim sevinemedim bile

Canim daha çok erken acele etme sakin sakin bekle bebisini :)
Adetine yakinda pozitif cikarsa testin hamilesindir ..

Canim daha çok erken acele etme sakin sakin bekle bebisini :)
Adetine yakinda pozitif cikarsa testin hamilesindir ..

Adet gunum yarin canm igneden 14 gun sonra adet oluyosun ya normalde. Ama sat 20 nisan.

selam kızlar benim de adetim 6 gün geçti meraklardayım:18: yarın dr gideceğim bakalım bebişse heyecandan ölüyorum....2.bebeğim olmasına rağmen:))herşeyin hayırlısını versin Rabbim....sonucuma göre aranıza dahil olurum artık:49:
inşallah canım sendende iyi haberler alırız.

merhaba kızlarrr...
çalıştığım için pek yazamıyorum yetişemiyorum size :50:
yeni hamile arkadaşlar hoşgeldiler aramıza:52:

bu arada bi arkadaş sormuş da alıtılamamışım ben de akıntım biraz fazla olduğu için mecbur günlük ped kullanıyorum :17:

onun dışında hala mide bulantım yok belki erken diyedir yarın tam 5 hafta olucak:nazar:
Hoşbulduk:)) benimde henüz hiç bulantım olmadı

mrb kızlar.Allah nasip ederse ben 2014 aralık annesiyim şuan :49: ama 2015 ede transfer olabilirim :9: yani tahmini doğum tarihim 30 aralık ama belli olmaz bu işler. bu arada benim geç döllenme. ben aralık aynda olmasını istemiyodum.hani okul askrlik vs nedenlerden.arkadaşlarından geri kalır falan die.planlı gebelik olsun istemiştim.ilk bebeğim düştü. ikinci çalışma başarısız oldu.üçüncüde pozitif,hamileyim:34: Allah'ın dediği olur plan yapmakla olmuyo bu işler.o yüzden bakalım 2014 aralık mı 2015 ocak mı olacak? rabbim hepimize sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip eder inşallah...
Amin Aralık olursa kız için iyi olur bi yaş küçük gösterir kendini

merhaba arkadaşlar. öncelikle Rabbim hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin. hamile olduğumu iki gün önce öğrendim. bir haftadır belirtiler vardı. idrar testi yaptım pozitif çıktı. kan testindeki değerlere göre de 3-4 haftalık çıktı.küçük bi ilçede çalıştığımdan burda imkanlar sınırlı.açıkçası dış gebelikten korkuyorum Rabbşm hayırlısını versin. kaçıncı haftada keseyi gördünüz ve kalp atışlarını duydunuz acaba?
İnşallah sende keseyi görürsün canım ben 5. Haftamda gördüm

sanırım birçoğumuzda bulantılar baş göstermeye başladı.bende 3 gündür bulantıyla uyanıyorum,kusma yok kuru bulantı ama iştahım da kesildi zaten 41 kiloyum,korkuyorum yaa:(((
Baya zayıfsın canım benden bi 10 kilo Alsan şahane olur :9:

Allah razı olsun cnm inşallahh bizlerde bebişlerimize sorunsuz bi şekilde kavuşuruzz:16:
doğru diyorsun bizim en kötü düşmanımız stres ama elimizde değil :50: Özellikle ben çok stres yapıyorım dün bütün gün arabadaydım sürekli salandım aklım gitti eşimide strese soktum :85:
Keseyi gördüm birde kalp atışını duysam rahatlıcam diyorum ama ben sonra eminim yine kendimi strese sokacak bişi bulurum :19:
Doktorum hamilesin hasta değil ve bebek esasında çok korunmalı bir yerde dedi. Alışık olmadığın ağırlıkları taşıma yeter.

inan en hayırlı zamanda geliyor ve bereketiyle geliyor. bizde araba almıştık öyle elimiz sıkıştı ki maaştan biraz içeri girdik. bende borç harç hiç sevmem.
bebek olduğunu öğrendik öbür gün bizim kayınpedere mahkemede tazminatı kazanmış. bize de 2.5 milyar ( eski parala) yolladı o para fazla fazla sıkıntıyı kapattı . iki gün sonra bi tanıdık bize otelinde ücretsiz konaklama hediye etti. çok şükür bereketiyle geliyor bebişler .
ilk gebelimde çocuğu doğurmuş olsaydım ne araba alabilirdik ne başka bişe yapabilirdik yinede olsaydı . Allah en hayırlı zamanı nasip ediyor.
Benim içilmede öyle doğuyor sanki herşeyi düzeltecek şans getirecek sanki bize

Kizlar dun aksam dan beri basimda gecmeyen bir agri ve ara ara mide bulantisi yasiyorum ama basim o kadar agriyorki midemi bile unutturuyor ilac da kullanamiyorum napcagimi sasirdim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben başım ağrıdığında sakız çiğnerim ya da sert bişeyler yerim elma havuç vs

Dune kadar biseyim yoktu eve misafir geldi kayinvalidem de herkese cok iyi bulantisi falan yok diyor acaba diyorum nazarmi degdi:(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Olabilir :nazar:

Merhaba kizlar hepinizin bebisi hayirliolsun bi avazda saglikla dogurun insallah bende dagil :)
Benimki 5 hafta 3 gunluk son adet tarihimi hatirlamadigim icin ne zaman doguracagimi bilmiyorum ama carsamba ogrenicem insallah ogrenince benide listeye eklersiniz artikin :):49:
Hoşgeldin canım

Ne güzel herkes birşeyler yazmış grubumuz çoğalmış... Ben çalıştığım için sadece akşamları yazabiliyorum...harikasınızkızlar sayfalar atlamış yetişmekte zorlandım.bende bulantı ya da vücutta bir ağrı olmadı sadece 10 gün önce belim ve kasıklarım ağrıyordu ama şu an yok.bu arada yoga plates yüzme vs araştıran oldumu ben bunlara katılmak istiyorum Avrupa yakasında oturuyorum. Önereceğiniz yerler var mı?

bugun gene ufak pembe kan geldi aksam gelince hemen yattım progestan aldım.su anda kesildi ara ara olması normal diyorlar yarın doktora randevu aldım rapor versin böyle riskli bir durum varsa

bugun gene ufak pembe kan geldi aksam gelince hemen yattım progestan aldım.su anda kesildi ara ara olması normal diyorlar yarın doktora randevu aldım rapor versin böyle riskli bir durum varsa

canım sabah ve akşam progestanı düzenli kullan yatarkende fitil olarak kullan . inşallah birşey olmaz dikkat et hiç iş güç yapma yemeği falan eşin yapsın temizliğide. geçen hafta benimde leke geldi. sağolsun eşim hiç ayağa kaldırmadı beni.geçer inşallah

Yazdım cnm amin. Ben de 200 okudum. 3380 oldu. Hadi kızlar biraz daha gayret az kaldı. Cuma günü bağışlayalım allahın izniyle.

Canim ya iki gündür bulantilardan okuyamadim 100 yaziver benim icin ...
Cumaya kadar bitecek inşallah en çok senin var sedam hakkini helal et canım

Son düzenleme:
canım sabah ve akşam progestanı düzenli kullan yatarkende fitil olarak kullan . inşallah birşey olmaz dikkat et hiç iş güç yapma yemeği falan eşin yapsın temizliğide. geçen hafta benimde leke geldi. sağolsun eşim hiç ayağa kaldırmadı beni.geçer inşallah

Allah razı olsun canım ondan gözümün içine bakıyor ama ben çalışıyorum yarın doktora gidiceZ rapor versin ne bileyim.doktor 1kere geceleri fitil yap dedi 2ye çıkartsam olur mu

canim dikkat et lutfen bosver isi falan rapor al evinde dinlen mutlaka artik kimseden kotu haber almak istemiyorum :(

Adet gunum yarin canm igneden 14 gun sonra adet oluyosun ya normalde. Ama sat 20 nisan.

canim ben bu igne islerini hic anlamiyorum insallah hamilesindir bekliyoru iyi haberlerini :emir_bebek:

canim dikkat et lutfen bosver isi falan rapor al evinde dinlen mutlaka artik kimseden kotu haber almak istemiyorum :(

canim ben bu igne islerini hic anlamiyorum insallah hamilesindir bekliyorum iyi haberlerini :emir_bebek:

ve benim icin buyuk gun yarin doktor randevumm :52:
ilk defa bebegime ait bisey gorucem belki kesenin icinden minicik bi isik yakar annesine :)
insallah hersey yolundadir ve sagliklidir herseyi rabbim bebislerimizi sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin inanin ucuncu oldugu halde ilkteki gibi heycan var :emir_bebek:

ve benim icin buyuk gun yarin doktor randevumm :52:
ilk defa bebegime ait bisey gorucem belki kesenin icinden minicik bi isik yakar annesine :)
insallah hersey yolundadir ve sagliklidir herseyi rabbim bebislerimizi sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin inanin ucuncu oldugu halde ilkteki gibi heycan var :emir_bebek:

amin canım insallah yarın gideceğim bende bu arada 20 tane okudum bende az okuyorum kızlar kusura bakmayın ama Halim yok fazla😔

Merhaba arkadaslar hamile topiklerini dolasalı 5 ay oldu 9 aylık evliyim 4 aydır bebiş istiyorum suan mayıs aynda hamile topiğindeyim ayın 11 inde günüm doldu halen adet olmadım suana kadar adet belirtim ağrım sızım yoktu hafiften belim ağrımaya basladı inş adet olmam
artık bnde buralarda olmak istiyorum hamile arkadaslar dua edin bana da nolursunuzz :40: :40: :40:

Hayırlı aksamlar kızlar bende insallah ocak annesi olacagım:) suan 4 haftalık. Yarın doktora gitmeyi dusunuyorumda aklıma bisey takıldı, ilk muayenede vajinal muayene yapılıyormu?

Nasılsınız kızlar iyiymisiniz

Dününrüm geçmiş olsun ya aynı senin gbbiyim özellikle aksama doru yemekten sonra birde bi halsiZlik var
Bir yürüyüş yaptım geldim ewe :)

Dusjelimm 100 tefriciye canım
Sen nasılsın bakalım sedacım nasıl gidiyo su telefonumdaki sorun hallolsun inş hep aranızdayım
Eşimin telinden giriryorum :))

Sılam ahu kim yahu ;( bilemedim

Back
X