2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
canım bir 100 daha yaz böyle böyle bitireceğiz Allahın izniyle :31:
özele de yazıyorum gözden kaçmasın diye :)

Son düzenleme:
Kızlarrr lütfen herkez günde 100 tane de olsa tefriciye okusun sadece 10 dakikanızı alır 9 ay uzun bi süre dua ederek geçsin lütfenn
dusjeli arkadaşımıza okuduğunuz miktarı yazın

Öncelikle herkese sağlıklı bir hamilelik süreci diliyorum. Ben 2014 ocak annesiyim oğlum 4 aylık.ben çok zor bir hamilelik geçirdim hep kanamam oldu yatmak zorunda kaldım çok fazla tecrübe edindim. Çık şükür bebeğim sağlıklı ve kucağımda. Size tavsiyem stres yapmayın ne sıkıntınız varsa unutmayın kı geçecek.hissettiğiniz herşey bebeğınızı de etkiliyor.sorunuz olursa elimden geldiğnce seve seve cevaplarım. Sağlıkla kalın. Bu arada 100 tefriciye de ben okurum sizler için:)

Cok sevindim canim insallah kucagimizada aliriz senin transferin kacinci Günü bügün

Allaha binlerce sükürler olsun

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Âmin canım âmin ay hala inanamıyorum. Şükürler olsun Allahım 🙏🙏Rabbim isteyen herkese versin🙏🙏 benim bugün transfer günü dahil 14 günüm yani 😊

Öncelikle herkese sağlıklı bir hamilelik süreci diliyorum. Ben 2014 ocak annesiyim oğlum 4 aylık.ben çok zor bir hamilelik geçirdim hep kanamam oldu yatmak zorunda kaldım çok fazla tecrübe edindim. Çık şükür bebeğim sağlıklı ve kucağımda. Size tavsiyem stres yapmayın ne sıkıntınız varsa unutmayın kı geçecek.hissettiğiniz herşey bebeğınızı de etkiliyor.sorunuz olursa elimden geldiğnce seve seve cevaplarım. Sağlıkla kalın. Bu arada 100 tefriciye de ben okurum sizler için:)

teşekkür ederiz inş. bundan sonrası güzel olur oğlunun yaşı uzun olsun

Âmin canım âmin ay hala inanamıyorum. Şükürler olsun Allahım 🙏🙏Rabbim isteyen herkese versin🙏🙏 benim bugün transfer günü dahil 14 günüm yani 😊

Amin insallah hic kimsenin kucagini bos birakmasin insallah herseyin hayirlisi olsun insallah sen calisiyorsun galiba ise devam edicekmisin peki doktorun neyi önerdi

Allaha binlerce sükürler olsun

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Teşekkür ederiz. Allah sağlıklı uzun ömürler versin yavruna. Darısı bizlere inşallah bizde görürüz o günleri. Tefriciyeyi okuduğunda msj yazarsan not alabilirim cnm.

Allah razı olsun cnm inşallahh bizlerde bebişlerimize sorunsuz bi şekilde kavuşuruzz:16:
doğru diyorsun bizim en kötü düşmanımız stres ama elimizde değil :50: Özellikle ben çok stres yapıyorım dün bütün gün arabadaydım sürekli salandım aklım gitti eşimide strese soktum :85:
Keseyi gördüm birde kalp atışını duysam rahatlıcam diyorum ama ben sonra eminim yine kendimi strese sokacak bişi bulurum :19:

Son düzenleme:
aaaaaaa inşallah bebek vardır ya. ee gebelik testi yaptırdın mı peki ?

valla aıle hekımlıgındekı doktr yaptır dedıde ıyı yapın dedım ama hormonlarıda yaptırdım ben hıc tedavı falan olmadım hep test yaptım ıyıy ıyı dedıler sonuc yok gıdeyım valla cokecem doktorum tepesine:4::22:

valla aıle hekımlıgındekı doktr yaptır dedıde ıyı yapın dedım ama hormonlarıda yaptırdım ben hıc tedavı falan olmadım hep test yaptım ıyıy ıyı dedıler sonuc yok gıdeyım valla cokecem doktorum tepesine:4::22:

iyi iyi diye cevap mı olurmuş. kesin sonuçları öğren bence. yahu bi idrar testi yap bari yarılacam meraktan :)))) :52:

hayırlı olsun :) darısı bize inşallah

Kızlar kan tahlili yaptıran varmı ? Cmv iGG ve cmv iGM diye bi kısım var iGG pozitif çıkmış bende..enfeksiyonlar kısmında..yaptıran varsa bi bakabilirmi merak ettim

iyi iyi diye cevap mı olurmuş. kesin sonuçları öğren bence. yahu bi idrar testi yap bari yarılacam meraktan :)))) :52:

ya inanmıycaksın anlatınca gülmekten yarılacaksın:52: gecen 2 tane test aldım birini yaptım birinide evde bulamadım attımmı naptım yaa:1:

Back
X