2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Canim tablo formatinda yanlislik olmuş duzelttim simdi seni cikaritmiyim hic listeden:)

Biz de canım aynıyız seninle. 5+1 yada 5+2 yani şöyle ki son adetim 7 nisandı ama o gün lekelenmem başladı, 8 nisanda kanamam başladı. Sat 7 mi yoksa 8 mi sence?
8 nisan say canım benimde senin gibiydi 5 nisan aksam 9 gibi lekelenmem başladı 6 Nisan saydim bende

Son düzenleme:
Canim tablo formatinda yanlislik olmuş duzelttim simdi seni cikaritmiyim hic listeden:)

Ne yazıkki bazı arkadaşları çıkarmak zorunda kaldık ya ondan belki arada kaynamış olabilirim cnm yanlışlıkla. Yoksa zaten çıkarmayacağını biliyorum tatlım. Şimdi söyle bakalım 5+1 miyim sence yoksa 5+2 mi :)

5+0 sin canım yarına :)
Her Salı 1 hafta buyuceksiniz

Son düzenleme:
Valla bir aksilik olmazsa ben de sezeryan olacağım canım. Normalin n sini bile aklımdan geçiremiyorum Allah mecbur etmediği sürece hiçbir güç bana normal doğum yaptıramaz.

Yokya sakin sezeryan yapma isteyerek normal dogum sezeryandan daha kolay sezeryan cok zor hic tavsiye etmem bence normal yapmayi dene sonra pisman olma ..

Yokya sakin sezeryan yapma isteyerek normal dogum sezeryandan daha kolay sezeryan cok zor hic tavsiye etmem bence normal yapmayi dene sonra pisman olma ..

Yok canım mümkün değil. Pişman olcağımı bilsem bile asla cesaret edemem. Ama işte dediğim gibi mecbur kalırsam o başka.

Ben artık uyuyayım canım iyice ağırlık çöktü. Yarın güzel haberlerimizi alıp gelelim inşallah. Iyi geceler Allah rahatlık versin cnm.

benide ekleyin belki uğur getirir hcg çok düşük çıktığı için dış gebelik ihtimalim var herkese selamlar

İyi geceler canim insallah güzel haberler aliriz yarın

İyiyim canım sağol. Heyecanla yarını bekliyorum sabah 11.30 da randevum var. Bakalım keseyi görebilecek miyiz? Sen nasılsın? Baş ağrıngeçti mi canım?
Canım bnm iyiyim saol arada basım agrıyo ama geçenki bi afet agrısıydı canım sanki rabbim tekrar yasatmasın
Canim ikimizinde yarın randevu inşallah ikimizde güzel haberler aliriz
Canım ikinizinde aksam güsel haberlerini alırım inş ya cok merak edıyorum benden keseciklere selam sölesyin :)
Valla bir aksilik olmazsa ben de sezeryan olacağım canım. Normalin n sini bile aklımdan geçiremiyorum Allah mecbur etmediği sürece hiçbir güç bana normal doğum yaptıramaz.
Canım bnm inş içindeki korkuyu yenersin
Ama normal dıgum saglıklı
Hakkında hayırlısı olsun sedacım bnm

Herkese iyi geceler
Allahım bi düzensizlik var bu işte gece uykum gelmiyo zor uyuyyorum
Gündüzde uykulu uykulu dolasıyorummm

Kızlar az önce kızım bişiler söledi hala uyumadıda
Bnde birden güldüm sag kasıgıma bıcak saplandı sanki acıdan öle bi bagrıdım ki eşim uyuyordu uyandı dedi neoldu 2 dk kadar elim sag taraftakı kasıgımda kaldım hReket edemedim
İnş. Bişi yoktur

Orası yanıyo gibi şimdi içerden sanki
Allahım su 2 hafta geçse
Haftaya persembe muayene olcam kalp atısları ve bebkler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…