günaydın ocak annesi adayları
aramıza yeni katılan arkadaşlara hayırlı olsun inş.
bu gün doktora gidecek arkadaşlarda hayırlı haberlerle gelsin inş.
Iste o ikinci grup arkadaşlar da ben de varım birazdan çıkıyorum heyecanlıyım
12-01-2015 ♥
ıste o ikinci grup arkadaşlar da ben de varım birazdan çıkıyorum heyecanlıyım :d
12-01-2015 ♥
Canım dışardan yemeye dikkat etmek lazım artıkgunaydin kizlar yeni bi haftaya daha girdik ben geceden cok kotu basladim haftaya insallah boyle devam etmez.hamilelikte en korktugum seydi mide bulantisi kusma ve masallah hic gecikmeden basladi yine hala midem cok kotu bisey yamadan battaniyenin altinda oturuyorum su bile icesim yok
sagolasin canim insallah sizlerde olmaz bulanti cok kotu biseyy
canim sen ara o zaman onun aramasini bekleme belkide senin agzindan duymak istiyor hamilelik haberini ...
sagolasin canim ya dun anneler gunu diye aksam yemege cikmistik ordaki yediklerim agir geldi mideme sanirim bidaha evimde yicem yemegimi
canim ne guzel kendine guvenin var esine sakin yuz verme hele bi karnin falan ciksin bak gor o nasil yanasacak sana yanasmassada zaten onun yapacagi babaliktan hayir gelmez bu bebege rabbim yardimcin olsun
hadi tatlıya bağlanmış:)olay çözüldü biz bilmiyormuş gibi yapalım üzülmesin demişler.. Ah canım yengem benimm. Zere dedim ablamdan farkı yok gönül koymaz o bana...Hamililik hormonları deli ediyor sanırım
şükür canım ama yinede çok haşir neşir olmaaynen canım o gelin geldiginde ben 'gelin abla yenge' derdim ona..
Ablam gibi ohhh ..
Açıktm ya mutluluk açıktırıyor
bu arada toksoplazma testimde iyi çıktı. Doktora kedim var deyince neden önceden demedin diye kızmıstı.. Nyse ki taş gibiyim..
Evinizde kediniz varsa yaptırın kızlar ihmal etmeyin. Gerçi benim kedi dişarı cıkmaz kuru mama yer ve aşıları tam ama olsun
ayyy maşallah darısı pıt pıta:)Orda bir kesemi var nee :))) kızlar doktordan geliyorum,çok şükür minik keseceğim gözüktü..5 hafta 5 günlük falan dedi.. 10 gün sonra kalp atışı inşallah Eki Görüntüle 1110634
sağol canım sende sağlıkla al bebeğini kucağına inşaallahmerhabalar hepinize :) bende ekim annelerinden yazıyorum. rabbim hepinize sağlıklı hamilelik günleri nasip eder inşallah. yazılarınızı okudum da çok duygulandım. ne kadar büyümüşüz biz boyle :) bizde kesedir yok kalp atısıdır yok ikili testtir cinsiyettir isimdir derken cok şükür 22. haftaya geldik. sizlere tek önerebileceğim şey bol bol su içmeniz. mideniz bulansa dahi. çünkü içtiğimiz sular bebeklerimizi koruyormuş içimizde tecrübeli anneler daha iyi bilir gerçi. benimde ilk gebeliğim ve bende çok heyecanlıyım. ama zaman su gibi akıp geçiyor. bu serüvene aralıkta başaldık şimdi mayıstayız =)) Rabbim sizede sorunsuz mutlu hamilelik gğünleri geçirmenizi nasip eder inşallah. sorunuz olursa ekim annlerine yazabilirsiniz. bizler canı gönülden yanınızda olmaya calısıyoruz. hepinizi öpüyoruz kızımla beraber =)
ani kalkışlar yok artık canım birde yan dönüp kalkın karın kaslarını zorlamayınben de sabah eşim '''geç kaldııımmmmmm ''' diye yataktan fırladı onunla beraber korkudan ben de kalkmışım .
ona yiyecek bi şeyler hazırlamak için mutfağa koştum o sırada mideme öyle bi bulantı girdi . heralde kusacam dedim sonra gözüm karardı soğuk soğuk ter döktüm olduğum yere çöktüm. baygınlık geçirdim . sonra kendime gelince yattım bu sefer 2 defa kasıklarıma bıçak gibi ağrılar girdi çok korktum
amannn canım nane maydanoz düşüğe sebep olur fazla yiyip içmemek alzımüşütmüş olabilirsin de canım dikkat et nane kaynat iç sadece kuru nane çok iyi gelir allah şifa versin
inşallah vardır bebekselam kızlar benim de adetim 6 gün geçti meraklardayım:18: yarın dr gideceğim bakalım bebişse heyecandan ölüyorum....2.bebeğim olmasına rağmen:))herşeyin hayırlısını versin Rabbim....sonucuma göre aranıza dahil olurum artık
Canım Rabbim tez vakitte sağlıklı hayırlı bebek nasip etsin sanas a arkadaslar ben düşük yaptımlisteden adımı kaldırabılırsınız. Allah ım hepınıze yavrularınızı kucaklarınıza almayyı nasıp etsın ıns.ALLAHA EMANET OLUN
hakkında hayırlısı olsun:)mrb kızlar.Allah nasip ederse ben 2014 aralık annesiyim şuanama 2015 ede transfer olabilirim yani tahmini doğum tarihim 30 aralık ama belli olmaz bu işler. bu arada benim geç döllenme. ben aralık aynda olmasını istemiyodum.hani okul askrlik vs nedenlerden.arkadaşlarından geri kalır falan die.planlı gebelik olsun istemiştim.ilk bebeğim düştü. ikinci çalışma başarısız oldu.üçüncüde pozitif,hamileyim Allah'ın dediği olur plan yapmakla olmuyo bu işler.o yüzden bakalım 2014 aralık mı 2015 ocak mı olacak? rabbim hepimize sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip eder inşallah...
canım 100 tane okumuştum ben eklendin mi bilmiyorum, bugünde okumaya çalışıcamArkadaşlar tefriciyeleri unuttunuz sanırım. Ozaman herkes kendisi için okusun böyle olmayacak.
hayırlı olsun hoşgeldinmerhaba arkadaşlar. öncelikle Rabbim hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin. hamile olduğumu iki gün önce öğrendim. bir haftadır belirtiler vardı. idrar testi yaptım pozitif çıktı. kan testindeki değerlere göre de 3-4 haftalık çıktı.küçük bi ilçede çalıştığımdan burda imkanlar sınırlı.açıkçası dış gebelikten korkuyorum Rabbşm hayırlısını versin. kaçıncı haftada keseyi gördünüz ve kalp atışlarını duydunuz acaba?
oo azmış kilon ah ben o kiloda olsaydım:) benim fazlıkları sana veriyim canım:)sanırım birçoğumuzda bulantılar baş göstermeye başladı.bende 3 gündür bulantıyla uyanıyorum,kusma yok kuru bulantı ama iştahım da kesildi zaten 41 kiloyum,korkuyorum yaa((
Canım erken yaptırmışsın henüz keseyi göremezsin 5 haftalıkken görebilirsincevapladığın için çok teşekkür ederim canım. bat 7 mayıstı. 10 mayısta test yaptım. bhcg 342,32 çıktı. ama doktor şehir dışında olduğundan muayene olamadım. İnşaallah hayırlısıyla güzel haberler alırız. Rabbim hepimize hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bir şekilde yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin
hoşgeldin hayırlı olsun,ikiz mi acaba:) eşim bana ikiz deyip duruyor:)merhaba kızlar
artık bu sayfada bende varım :) 1. sayfadaki listeye bende eklenmek isterim
ben geçen hafta bebişimin kesesini gördüm hatta iki kese gördük:44: ama bakalım hayırlısı bu çarşamba kalp atışı için gittiğimizde herşey belli olur hayırlısıyla
bende mide bulantısı hiç ama hiç yok, bu benim ikinci bebeğim ilkinde de yoktu :)
size sormak istediğim bi soru var benim karnım çok şişiyo inanılmaz gergin, sizde de şişkinlik var mı ??
canım kızamıkçığa bağışıklığın var demek daha önce geçirmişsin o hastalığı korkma demek:) negatif olanlarda geçirmemişsin dikkat et demekKızlar kan tahlili yaptıran varmı ? Cmv iGG ve cmv iGM diye bi kısım var iGG pozitif çıkmış bende..enfeksiyonlar kısmında..yaptıran varsa bi bakabilirmi merak ettim
gez tabi canım:)kızlar hamile değilim ama arada buralarda gezebilirmiyim
hoşgelidn hayırlı olsungzün aydın takpteyım
bende geldım, değer 775, ınşaallah ocak annesıyım bende
ilk haftalarda maalesef baş ağrısı oluyorKizlar dun aksam dan beri basimda gecmeyen bir agri ve ara ara mide bulantisi yasiyorum ama basim o kadar agriyorki midemi bile unutturuyor ilac da kullanamiyorum napcagimi sasirdim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hoş geldin hayırlı olsunMerhaba kizlar hepinizin bebisi hayirliolsun bi avazda saglikla dogurun insallah bende dagil :)
Benimki 5 hafta 3 gunluk son adet tarihimi hatirlamadigim icin ne zaman doguracagimi bilmiyorum ama carsamba ogrenicem insallah ogrenince benide listeye eklersiniz artikin :)
canım beklemen lazım inşallah artarKizlar ya catlatma ignesinin 12. Gunu beta hcg 6,68 cikti. İdrar testi de pozitif cikiyo. Yani ignenin 10. Ve 11. Gunu idrar testim negatifdi. Deger cok dusuk degil mi hamilemiyim degilmiyim sevinemedim bile
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hadi inşallah bebeğin sana selam verir:)ve benim icin buyuk gun yarin doktor randevumm
ilk defa bebegime ait bisey gorucem belki kesenin icinden minicik bi isik yakar annesine :)
insallah hersey yolundadir ve sagliklidir herseyi rabbim bebislerimizi sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin inanin ucuncu oldugu halde ilkteki gibi heycan var
inşallah hamilesindirMerhaba arkadaslar hamile topiklerini dolasalı 5 ay oldu 9 aylık evliyim 4 aydır bebiş istiyorum suan mayıs aynda hamile topiğindeyim ayın 11 inde günüm doldu halen adet olmadım suana kadar adet belirtim ağrım sızım yoktu hafiften belim ağrımaya basladı inş adet olmam
artık bnde buralarda olmak istiyorum hamile arkadaslar dua edin bana da nolursunuzz
hoş geldin canım, vajinal ultrasonla bakılıyor canım eğer dr gerek görürse kese karından görünmezseHayırlı aksamlar kızlar bende insallah ocak annesi olacagım:) suan 4 haftalık. Yarın doktora gitmeyi dusunuyorumda aklıma bisey takıldı, ilk muayenede vajinal muayene yapılıyormu?
canım korkma kramp girmiş kasına o yüzden acıyor şimdiKızlar az önce kızım bişiler söledi hala uyumadıda
Bnde birden güldüm sag kasıgıma bıcak saplandı sanki acıdan öle bi bagrıdım ki eşim uyuyordu uyandı dedi neoldu 2 dk kadar elim sag taraftakı kasıgımda kaldım hReket edemedim
İnş. Bişi yoktur
Orası yanıyo gibi şimdi içerden sanki
Allahım su 2 hafta geçse
Haftaya persembe muayene olcam kalp atısları ve bebkler için
maşallah canım ne güzel mutluluğunuz daim olsunBuarada arkadaslar dün cok güsel geçti
Öglen kahvaltı yaptık anca :)) sonra biraz uyuduk kızımla ben
Eşim bana süpriz yapmıs
Yataga bi zarf koymus bi pembe bi mavi
Pembe olanda kızımın agzından annecim seni sadece bügun degil hergün seviyorum yazmıs
Kardeşimle sana süpriz gazırladık yazmıs
Mavi zarftada guya karnımdaki erkkmişte
Anne ben şimdi yanında degilm ama bidahaki anneler gününde yanında olcam inş şimdilik bnsiz gezin ben burdan yer ayırttım yemek yemeye gidiceksiniz hadi hazırlan annecim
Şeyy bnm içinde bi dondurma ye yazmıs tam cıkcaktım baktım kapı kilitli
Bnmki kitlemiş neyse üstümüzü gitdik kızımla kapıyı actım eşim üçtane gül almıs
Kızım guyaa oglumuz ve kendi almısmıs
Cok sasurdım ve sevindim
Neyse yemege gittik yemegimizi yedik oturduk biraz laflıyoz tessekkür ettim eşime agladım bide böle bi acayıp oldum o arada kızımın eline kutu verdi
Büyük biraz
Dedi kızımn annene hesiyeni ver bakalım
Allahım güldüm getirdi bebegim bi baktım
Saat ve ayakkabı okadar hısuma gittiki olmasaydıda olurdu ama. Olduguda iyi oldu
Eşim zewkimi iyi bilir :)
Hiç unutmıcam bu anneler gününü
canım istenir bende hep yapıldı bu gitmemde de yapılır, yapılması normal ve güzelKızlar doktor sizden enfeksiyon,pıhtılaşma,hormon vs tahlilleri istemedimiki başta ? Kimse yorum yapmadıda
sana da kolay sağlıklı doğum nasip etsin canımCanım inşallah musmutlu gelir paylaşırsın haberlerini...
Öyle görünce bi bakayım dedim.. Öyle tatlı heyecanlarınız var ki şimdi.. Rabbim hepinize nasip etsin inşallah o güzel nefesleri kucaklarınızda görmeyi beni de içinden ayırmasın Rabbim...
sana da kolay sağlıklı doğum nasip etsin canım
amannn canım nane maydanoz düşüğe sebep olur fazla yiyip içmemek alzım
BAK BUNU HİÇ DUYMAMIŞTIM DAHA ÖNCE
MAYDONOZU BİLİYORUM İDRAR YOLUNU FLN TEMİZLER AMA NANE MİDEYİ YATIŞTIRIR DİE BİLİYORUM
Günaydın Ocak anneleri bende bugün ıdrarda ögrendim kan yaptıramadım hormon cıhazı bpzukmuş dıger kan degerlerime test verdım seker kolestrol kansuzlık vs.yarın çıkacak sonuc haftayada ultrasyona. Gıderim hayırlısı olsun hepımız için ben Aralık 2009 annesıydım kızım 5 yasında Buda ikincı gebeligim 10nisan sat.
arkadaslar mide bulantisi icin ne yapiyorsunuz benim cok bulaniyor doktor ilac verdi ama hic bi yerde bulamadim 5 aydir piyasada yokmus ne kendisi nede muadili :26:
Günaydın Ocak anneleri bende bugün ıdrarda ögrendim kan yaptıramadım hormon cıhazı bpzukmuş dıger kan degerlerime test verdım seker kolestrol kansuzlık vs.yarın çıkacak sonuc haftayada ultrasyona. Gıderim hayırlısı olsun hepımız için ben Aralık 2009 annesıydım kızım 5 yasında Buda ikincı gebeligim 10nisan sat.
benim midemde reflü olduğundan mide koruyucu Mecbur kullanıyorum bende yarın doktora gideceğim bu mide bulantısı felaket halsizlik yapıyor rabbim yardımcıMIZ olsunbenimde bulantılarım 2-3 gündür iyice arttı yanma da çok bulantı oldukça çubuk kraker yiyorum yada tuzlu şeyler biraz bastırıyo ama hiç su içemiyorum napıcam bilmiom doktora yarın gidecem ama ilaç kullanmak da istemiyorum ben
benim midemde reflü olduğundan mide koruyucu mecbur kullanıyorum bende yarın doktora gideceğim bu mide bulantısı felaket halsizlik yapıyor rabbim yardımcımız olsun
Biliomusun seninle ayni gun doguracagiz :) sanirim yani ultrason kagidinda 8 ocak yaziyor ama tam emin degilim benim ilkinde 7 subat yaziodu ama ben 21 ocakta dogurmustum :)) bu arada bence mide bulantisindan halsizligimiz saylemesi ayip dun bi cikardim bi cikardim sonrada acaip rahatladim kendime geldim bulantilar olmasa keyifsizde olmayiz benceben de çok halsizim kafamı kaldırasım gelmiyo bulantıdan mı acaba
amin Allah yardımcımız olsun
Biliomusun seninle ayni gun doguracagiz :) sanirim yani ultrason kagidinda 8 ocak yaziyor ama tam emin degilim benim ilkinde 7 subat yaziodu ama ben 21 ocakta dogurmustum :)) bu arada bence mide bulantisindan halsizligimiz saylemesi ayip dun bi cikardim bi cikardim sonrada acaip rahatladim kendime geldim bulantilar olmasa keyifsizde olmayiz bence
benim sat 2 nisan ona göre hesaplayıcıda öle çıktı ama doktor bişey demedi bana henüz bebek çok küçük görünmüyor dedi kesin hamilesin bile demedi hatta. benim bulantı çok yoktu yeni arttı ama çıkarmak istemiyorum annem alıştırma mideni dio çıkartırken de kötü oluyo insan annem bütün hamileliklerinde 6 ay boyunca istfra etmiş aynı zamanda ishal fln çok korkuyo onun gibi olurum die sanırım böylee bişey anne olmak herşeye katlanılıyor dimi
benim sat 2 nisan ona göre hesaplayıcıda öle çıktı ama doktor bişey demedi bana henüz bebek çok küçük görünmüyor dedi kesin hamilesin bile demedi hatta. benim bulantı çok yoktu yeni arttı ama çıkarmak istemiyorum annem alıştırma mideni dio çıkartırken de kötü oluyo insan annem bütün hamileliklerinde 6 ay boyunca istfra etmiş aynı zamanda ishal fln çok korkuyo onun gibi olurum die sanırım böylee bişey anne olmak herşeye katlanılıyor dimi
Evet canim ben dun istem disi cikartmistim birden ama iyiki olmus yani cok rahatladim sonrasinda 45 den sonra can geldiginden doktorlar pek bi bilgi falan vermiolar bu gunlerde gidersen canlanmis olucak yani herseyin hayirlusi benim 6 senedir bebegim olmuodu 2 kere yumurtlama takibi yaptirdim kullanmadigim ilac kalmamisti son 3 senedir bos vermistim ki rabbim nasip etti cok supriz oldu duzensizliklerim oldugundan son adet tarihimi hatirlamiorum sadece nisan basi die aklimda ama yarin sorycam doktora onlar bilirlermis :)
Evet canim ben dun istem disi cikartmistim birden ama iyiki olmus yani cok rahatladim sonrasinda 45 den sonra can geldiginden doktorlar pek bi bilgi falan vermiolar bu gunlerde gidersen canlanmis olucak yani herseyin hayirlusi benim 6 senedir bebegim olmuodu 2 kere yumurtlama takibi yaptirdim kullanmadigim ilac kalmamisti son 3 senedir bos vermistim ki rabbim nasip etti cok supriz oldu duzensizliklerim oldugundan son adet tarihimi hatirlamiorum sadece nisan basi die aklimda ama yarin sorycam doktora onlar bilirlermis :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?