2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
günaydın ocak annesi adayları
aramıza yeni katılan arkadaşlara hayırlı olsun inş.
bu gün doktora gidecek arkadaşlarda hayırlı haberlerle gelsin inş.

Iste o ikinci grup arkadaşlar da ben de varım birazdan çıkıyorum heyecanlıyım

12-01-2015 ♥

Iste o ikinci grup arkadaşlar da ben de varım birazdan çıkıyorum heyecanlıyım

12-01-2015 ♥

Canım inşallah musmutlu gelir paylaşırsın haberlerini...

Öyle görünce bi bakayım dedim.. Öyle tatlı heyecanlarınız var ki şimdi.. Rabbim hepinize nasip etsin inşallah o güzel nefesleri kucaklarınızda görmeyi beni de içinden ayırmasın Rabbim...

Canım dışardan yemeye dikkat etmek lazım artık
olay çözüldü biz bilmiyormuş gibi yapalım üzülmesin demişler.. Ah canım yengem benimm. Zere dedim ablamdan farkı yok gönül koymaz o bana...Hamililik hormonları deli ediyor sanırım
hadi tatlıya bağlanmış:)
şükür canım ama yinede çok haşir neşir olma
Orda bir kesemi var nee :))) kızlar doktordan geliyorum,çok şükür minik keseceğim gözüktü..5 hafta 5 günlük falan dedi.. 10 gün sonra kalp atışı inşallah Eki Görüntüle 1110634
ayyy maşallah darısı pıt pıta:)
sağol canım sende sağlıkla al bebeğini kucağına inşaallah
ani kalkışlar yok artık canım birde yan dönüp kalkın karın kaslarını zorlamayın
üşütmüş olabilirsin de canım dikkat et nane kaynat iç sadece kuru nane çok iyi gelir allah şifa versin
amannn canım nane maydanoz düşüğe sebep olur fazla yiyip içmemek alzım
inşallah vardır bebek
s a arkadaslar ben düşük yaptım listeden adımı kaldırabılırsınız. Allah ım hepınıze yavrularınızı kucaklarınıza almayyı nasıp etsın ıns.ALLAHA EMANET OLUN
Canım Rabbim tez vakitte sağlıklı hayırlı bebek nasip etsin sana
hakkında hayırlısı olsun:)
Arkadaşlar tefriciyeleri unuttunuz sanırım. Ozaman herkes kendisi için okusun böyle olmayacak.
canım 100 tane okumuştum ben eklendin mi bilmiyorum, bugünde okumaya çalışıcam
hayırlı olsun hoşgeldin
sanırım birçoğumuzda bulantılar baş göstermeye başladı.bende 3 gündür bulantıyla uyanıyorum,kusma yok kuru bulantı ama iştahım da kesildi zaten 41 kiloyum,korkuyorum yaa((
oo azmış kilon ah ben o kiloda olsaydım:) benim fazlıkları sana veriyim canım:)
Canım erken yaptırmışsın henüz keseyi göremezsin 5 haftalıkken görebilirsin
hoşgeldin hayırlı olsun,ikiz mi acaba:) eşim bana ikiz deyip duruyor:)
Kızlar kan tahlili yaptıran varmı ? Cmv iGG ve cmv iGM diye bi kısım var iGG pozitif çıkmış bende..enfeksiyonlar kısmında..yaptıran varsa bi bakabilirmi merak ettim
canım kızamıkçığa bağışıklığın var demek daha önce geçirmişsin o hastalığı korkma demek:) negatif olanlarda geçirmemişsin dikkat et demek
kızlar hamile değilim ama arada buralarda gezebilirmiyim
gez tabi canım:)
gzün aydın takpteyım
bende geldım, değer 775, ınşaallah ocak annesıyım bende
hoşgelidn hayırlı olsun
ilk haftalarda maalesef baş ağrısı oluyor
hoş geldin hayırlı olsun
canım beklemen lazım inşallah artar
hadi inşallah bebeğin sana selam verir:)
inşallah hamilesindir
Hayırlı aksamlar kızlar bende insallah ocak annesi olacagım:) suan 4 haftalık. Yarın doktora gitmeyi dusunuyorumda aklıma bisey takıldı, ilk muayenede vajinal muayene yapılıyormu?
hoş geldin canım, vajinal ultrasonla bakılıyor canım eğer dr gerek görürse kese karından görünmezse
canım korkma kramp girmiş kasına o yüzden acıyor şimdi
maşallah canım ne güzel mutluluğunuz daim olsun
Kızlar doktor sizden enfeksiyon,pıhtılaşma,hormon vs tahlilleri istemedimiki başta ? Kimse yorum yapmadıda
canım istenir bende hep yapıldı bu gitmemde de yapılır, yapılması normal ve güzel
sana da kolay sağlıklı doğum nasip etsin canım

Günaydın Ocak anneleri bende bugün ıdrarda ögrendim kan yaptıramadım hormon cıhazı bpzukmuş dıger kan degerlerime test verdım seker kolestrol kansuzlık vs.yarın çıkacak sonuc haftayada ultrasyona. Gıderim hayırlısı olsun hepımız için ben Aralık 2009 annesıydım kızım 5 yasında Buda ikincı gebeligim 10nisan sat.

Arkadaslar mide bulantisi icin ne yapiyorsunuz benim cok bulaniyor doktor ilac verdi ama hic bi yerde bulamadim 5 aydir piyasada yokmus ne kendisi nede muadili :26:

Canim hayirli olsun saglikla kucagina alirsin insallah bende ikinciyi bekliyorum benimkisi 2006 dogumlu arayi bayagi bi actik ama hersey kismet

arkadaslar mide bulantisi icin ne yapiyorsunuz benim cok bulaniyor doktor ilac verdi ama hic bi yerde bulamadim 5 aydir piyasada yokmus ne kendisi nede muadili :26:

benimde bulantılarım 2-3 gündür iyice arttı yanma da çok bulantı oldukça çubuk kraker yiyorum yada tuzlu şeyler biraz bastırıyo ama hiç su içemiyorum napıcam bilmiom doktora yarın gidecem ama ilaç kullanmak da istemiyorum ben

canım hayırlı olsun aramıza hoş geldin

benim midemde reflü olduğundan mide koruyucu Mecbur kullanıyorum bende yarın doktora gideceğim bu mide bulantısı felaket halsizlik yapıyor rabbim yardımcıMIZ olsun

ben de çok halsizim kafamı kaldırasım gelmiyo bulantıdan mı acaba
amin Allah yardımcımız olsun
Biliomusun seninle ayni gun doguracagiz :) sanirim yani ultrason kagidinda 8 ocak yaziyor ama tam emin degilim benim ilkinde 7 subat yaziodu ama ben 21 ocakta dogurmustum :)) bu arada bence mide bulantisindan halsizligimiz saylemesi ayip dun bi cikardim bi cikardim sonrada acaip rahatladim kendime geldim bulantilar olmasa keyifsizde olmayiz bence

benim sat 2 nisan ona göre hesaplayıcıda öle çıktı ama doktor bişey demedi bana henüz bebek çok küçük görünmüyor dedi kesin hamilesin bile demedi hatta. benim bulantı çok yoktu yeni arttı ama çıkarmak istemiyorum annem alıştırma mideni dio çıkartırken de kötü oluyo insan annem bütün hamileliklerinde 6 ay boyunca istfra etmiş aynı zamanda ishal fln çok korkuyo onun gibi olurum die sanırım böylee bişey anne olmak herşeye katlanılıyor dimi

oğlum ocak 2007 doğumlu arayı baya baya açanlardanım :) ama şu güzelliği var ilk bebek gibi çok heyecanlı ve hevesliyiz çok özledik bebeği
benim ilk hamileliğimde de şimdide hiç ama hiç bulantım yok, ilkinde çok kilo aldım bunda da almaktan çok korkuyorum:18::18:

Evet canim ben dun istem disi cikartmistim birden ama iyiki olmus yani cok rahatladim sonrasinda 45 den sonra can geldiginden doktorlar pek bi bilgi falan vermiolar bu gunlerde gidersen canlanmis olucak yani herseyin hayirlusi benim 6 senedir bebegim olmuodu 2 kere yumurtlama takibi yaptirdim kullanmadigim ilac kalmamisti son 3 senedir bos vermistim ki rabbim nasip etti cok supriz oldu duzensizliklerim oldugundan son adet tarihimi hatirlamiorum sadece nisan basi die aklimda ama yarin sorycam doktora onlar bilirlermis :)

inşallah hamileliğin güzel geçer ama genelde kızlar annelerine çekiyor hamilelikte :) annemde benim gibi 3 çocuğunda da hiç bulantı yaşamamış
inşallah senin hamileliğin anneninki gibi ağır geçmez

Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin

hayırlısı canım inşallah Allah gönlüne göre hayırlı bi evlat nasip eder
bakalım yarın sabah kontrolümüz ne diyecek yarın 5+6 olacak inşallah görebiliriz:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…