2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Evet canım bundan sonra dikkat ederim artık. Şuan pişiyor. Bir sakıncası olur mu? Birkaç yerde proteini daha fazla olur diye okudum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

proteininin fazla olcağını sanmam bence hormonal değişiklik olmuştur belki oksin falan artmıştır ama öyle ağaç olmadıysa fasülyeler bide hepside olmamış zati bişi olmaz cnm. afiyet olsun. ben azönce çiğköfte yedim yani şu hazırlardan bulgurlu köfte yiyim arada kokuyo gibi geldi ama pis boğaz awah yinede gömdü havalar çok sıcak olduundan bulgurlu ya buda bozmuş olma ihtimali yükseliyor böyle şeylerin

Teşekkür ederim canım. :) içim rahatladı. sana da afiyet olsun. Yarasın.

Buarada bebişini nasıl besledin tosuncuk olmasın sonra 😄 16.haftada 11cm 100-110 gr olması lazım bütün sitelerde aynı yazıyo bizede söyle yediklerini 😄 nazarlardan saklasın Allah
Aman nazar degmesin kuzuma kefir iciyorum cnm allah esirgesin kem goz degmesin kuzuma

kız sende az deli degilsin haa:)

aynen kız benimde 1/1050yas 28.1yaşta 150iniyorsa biz35 yaşına gelince7*150=1050ulan ne kaldı geriye :):)

benim gibi 20 lik diş çıkaran var mı hamile haliyle oyyyyyy
16 yaşında çıkarttım ama şimdide çürüttüm cnm ben tam hamile kalmadan önce başlamıştım tedaviye yarım kaldı malesef
aynen kız benimde 1/1050yas 28.1yaşta 150iniyorsa biz35 yaşına gelince7*150=1050ulan ne kaldı geriye :):)

he yaa çok garip bi test bu. buna göre belli yaşın üstünde kesinlikle doğurmamalıyız benim 40 yaşında doğuran kaç arkadaşım var iyki testin bu kısmını algılayamamıslar çok stres olurlardı:18:

Buarada bebişini nasıl besledin tosuncuk olmasın sonra 😄 16.haftada 11cm 100-110 gr olması lazım bütün sitelerde aynı yazıyo bizede söyle yediklerini 😄 nazarlardan saklasın Allah

bizimde dün 15+1 idi 16 haftanın içindeyiz.157 gram olmuş oğluşum,tombiş bebekmiş

Canim beni anlattin sanki. Ben de kv kp den bahsederken de annecim babacim derim. Arkadaslar anlamazlar hangisinden bahsediyosun kendininkinden mi derler :) ara sira oluyo boyle insanlarin ters zamanlari. Unut gitsin o zaman. Hani cok da buyuk kafana takicagin bisi de degil zaten.

benim gibi 20 lik diş çıkaran var mı hamile haliyle oyyyyyy

Canim benim 4ü birden cikiyor. Gomulu 3 tanesi. Biri de patladi ama tam cikmadi. Hatta temmuz 15te randevum vardi. Ameliyatla alinacakti ya birer birer ya da ikiser ikiser duruma gore. Ama gidemedim tabi hamile kalinca. Son zamanlarda pek sikinti vermiyor cok sukur. Masaallah diyelim boyle de gider umarim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

oğluma bir arkadaş daha geliyorr
hayırlı olsun canım,Candaş çok havalı isim ben beğendim.[/QUOTE]

Teşekkür ederim canım saolasın

Aman nazar degmesin kuzuma kefir iciyorum cnm allah esirgesin kem goz degmesin kuzuma

Kefirin dışında peki ? Yumurta ceviz badem balık et vs.. Kefir mayası bulamadım ben 😔 Allah korusun bebişlerimiZi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…