- 31 Ekim 2012
- 2.215
- 134
- 373
ah canım allah kolaylık versin
inş. güzel sonuçlar gelir
hahaha hiç güleceğim yoktu çocukta çok sosyalmış hiç çekinmeden gelmiş bazı çocuk korkar başkasına gitmeye
canım soğanı yengem doğumdan çıkar çıkmaz kestik hemen kapadık memesine öbürüne koyamadan geldi bebek önce öbürünü veriler o yara oldu soğan sürdüğümüz olmadı öbürü iyileşene kadar hep yara olmayanla emzirdi
bide bu göbek ve bel kısmım benimde çok kaşınıyor hatır hatır kaşıyasım var ama tutuyom kendimi
ayy bende büyük bir hevesle bayram tatilini bekliyorum gelsede dinlensem biraz
ben çiğ soğan sevmem hiç sanki bebek de tikdinirmiş gibi geliyor
ama işe yarıyorsa kesin yaparım..
benim göbek deliğim çok çukurdu bu yaşıma kadar daha hiç içini görememiştim.
bi kaç haftadır içini görebiliyorum sanırım karnım geriliyor büyüyor. eşim bile dedi göbek deliğinin içi gözüküyor diye
ahhh ah büyüdükçe içi dışına çıkacakmış daha
benim bi arkadaşım cuma günü sezeryanla doğum yapıcak 9.ayında yani..
belimdeki benler göbeğime gedi diyor düşün gerilmeyi
Kizlarrr musmutlu bir anne geldiisabah randevum vardi. Kipir kipir yerinde duramayan bi kizim oluyor doktor ben boyle hareketli bi bebk gormedim dedi. O kadar ki ense kalinligini ve burnunu uzun ugraslar sonucu vajinal yoldan olctu ikili testin sonucu yarin 4te cikicak. Allah a emanet isallah.demir ilaci ve vitamin verdi. Bel agrimdan dolayi bobrek rahatsizligi suphelendi idrar testi yapti. Minik yavrumun kiz olacagini dusunuyodum hep zaten benim kucuklugum gibi yaramaz bisey olacak kesin
maaşalah canım
benimki de genelde aç gittiğim için mi nedir hep miskin miskin yatıyor..
tek çözüm çikolataaaa
Kızlar bu arada evde vişne şurubu kaynattım pek hoşuma gitti, soğuk soğuk iyi geliyor bu sıcaklarda.
Bir kiloya yakın vişneyi 1,5 bardak şeker ve suyla karıştırdın. İçine çubuk tarçın ve karanfil attım kaynattım. Vişneleri de rondodan geçirdim ekledim sonra suyuna. Şimdi sulandırıp içiyorum süper oldu valla.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
benim görümcem de dün akşam elma kompostosu yapmış o da güzeldi...
ev yapımı herşey süper kii
Ohhh ne guzel yaaa. Musmutlu bir hamis daha :) darisi bize olsun ins. Ben taaaa 11 agustosta gidicem nasip olursa.
Dogum izni de olunca sikilir bunaliriz evde. Zaten bebekli olup eve kapanmak da istemiyorum hic :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benim şu an tek hayalim doğum iznii
çok yoruluyorum işte...
Şulecik ya tesekkurler Ankara Kavaklidere de de Hamile manavi var haberin ola. Canım çektiğinden değil de hani şu gamze yapan kışlık meyve var ya ondan istiyorum ben. Hemen dediğin yere bakiiiim :) :)
a harfi ile başlıyor dimi
ya ben geçen gün küçük bi markette gördüm..
eğer carrefour migros vb bakarsan belki vardır ?
Kızlar ben bugün evimi sildim süpürdüm, banyoyu temizledim, ütü yaptım, yemek yaptım vs. vs. yazdığınız zaman çok özeniyorum, özellikle merve atom karınca gibi hayranım valla.
Ama bugün çözdüm kendimi ben işe gittiğim için ruh gibi oluyormuşum. Rapor aldım ya bugün yattım 3-4 saat , sonra banyoyu yıkadım, mutfağı topladım, makinayı doldurdum çalıştırdım. Yemeğimi, pilavımı yaptım, süt tatlısı bile yaptım. Kendimi iyi hissediyorum hala. Demek ki sabahın köründe koşturup işe gitmek beni bitiriyormuş. Demek kiiii ben pasaklı değilmişim😂😂😂
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben de öyleyim canım hiiçç üzülme...
bu gün 7 gibi eve geldim işten 2-3 çeşit yemek yaptım yemeye halim kalmadı..
bulaşıkları eşim yıkadı..
hafta içi temizlik hayal anca ctesi yapıyorum..
Ya milyonlarca alıntı yapmıştım ama bu aptl kk programi hata verdi 15syfa falan smdi geriye dönük okuyamam. Kayinpederi öküz olan fıstık hic üzülme kpnin ayıbı o. Cigkofteci kadını da salla gitsin,hatta üste çık kocamla bende bu aşk olduktan sonra oo daha coook yapariz hihh detüm cinsiyet ogrenenler ve ikili testi olumlu gelenlerin gözü aydın. Benimde olumlu geldi şükür ki. Bide bugn bebişin cnsiyeti % 80erkek nasilsa dedim bi iki parca cici aldım. Organik pamuktan havlu gbi yeri kalin cokk tatlilaarrr
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çok güzeller canım
kız bile olsa giyer bence..
sağlıklı günlerde giysin bebişşş