2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

ben çiğ soğan sevmem hiç sanki bebek de tikdinirmiş gibi geliyor
ama işe yarıyorsa kesin yaparım..

benim bi arkadaşım cuma günü sezeryanla doğum yapıcak 9.ayında yani..
belimdeki benler göbeğime gedi diyor düşün gerilmeyi

maaşalah canım
benimki de genelde aç gittiğim için mi nedir hep miskin miskin yatıyor..
tek çözüm çikolataaaa

benim görümcem de dün akşam elma kompostosu yapmış o da güzeldi...
ev yapımı herşey süper kii

benim şu an tek hayalim doğum iznii
çok yoruluyorum işte...

Şulecik ya tesekkurler Ankara Kavaklidere de de Hamile manavi var haberin ola. Canım çektiğinden değil de hani şu gamze yapan kışlık meyve var ya ondan istiyorum ben. Hemen dediğin yere bakiiiim :) :)

a harfi ile başlıyor dimi
ya ben geçen gün küçük bi markette gördüm..
eğer carrefour migros vb bakarsan belki vardır ?

ben de öyleyim canım hiiçç üzülme...
bu gün 7 gibi eve geldim işten 2-3 çeşit yemek yaptım yemeye halim kalmadı..
bulaşıkları eşim yıkadı..
hafta içi temizlik hayal anca ctesi yapıyorum..

çok güzeller canım
kız bile olsa giyer bence..
sağlıklı günlerde giysin bebişşş

saol cnm inşallah sağlıklı sağlıklı giyer.. ayy o meyvedenn bendee istiyorumm nerden bulucam ama ya annem bana hamileyken çok yemiş ben baya gamzeliyim ve tam elmacık kemiklerimin üstünde göz torbalarımın biraz altında yani acayip belirgin ve kimsede görmediğim gamzelerim var. bu meyvenin bebekte gamze yaptığı söylenir ya zati..bnde tutmuş

Herkese iyi geceler.. Dini konularda başkalarına danışmak pek mantıklı gelmezdi bana ama sanırım bilginize ihtiyacım var, çok fazla bir şeye ulaşamadım çünkü
Her zaman orucumu düzenli tutardım ama bu sene hiç tutmadım. Daha ramazandan önce şekerle ilgili problem yaşadığım için cesaret edemedim. Yarın kadir gecesi olduğu için denemek istiyorum, hiç değilse böyle bir günde tutayım diye. Ama bir sıkıntı olur da bozmak zorunda kalırsam günahı büyük olur mu, yoksa özre mi girer? Bilgisi olan var mı?
Yardımcı olabilecek varsa sevinirim, benim yazdığım şeylere çok cevap gelmiyor genellikle burada

cnm kendini kötü hissedersen yani ciddi ciddi kötü olursan bozabilirsin diye düşünüyorum ama tabi sonradan ekstra kaza yaparsın. inşallah yanlş yönlendirip günahına girmiyorumdur. bende tutcam inş yarın

bence gözünüzü 4 açın marketlerde kesin görürsünüz
o gamzeyi ben de duymuştum keşke benim annem de yiyeymiş..
ben de bol bol yicem...awah teyzesi gibi gamzeleri olsun kızımın

yarın kadir gecesi diye ben de çok tutmak isterdim ama riske atmıcam ..
çünkü gün içinde gerçekten acıkıyorum ve yemezsem midem bulanıyor..
sen öğlene kadar dene istersen niyetlenmeden?
daha detaylı bilgi verecek arkadaşlarım vardır burda..

Ayy olsun cnm inşallah bol gamzeli güzel bi kızın :) elma ayva bebeği guzellestirirmis kizzzlaaarr saldiriiinn. Elma - ayva borsa ve piyasalarinin altini üstüne getrcem

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benim de omuzlarım da var gamzem cok belli :):)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cnm kendini kötü hissedersen yani ciddi ciddi kötü olursan bozabilirsin diye düşünüyorum ama tabi sonradan ekstra kaza yaparsın. inşallah yanlş yönlendirip günahına girmiyorumdur. bende tutcam inş yarın

Çok teşekkür ederim cevaplarınız için. Bir türlü emin olamadım ama denemek istiyorum. Bir sıkıntı olmaz umarım

Canim benim dedigim adreste var. Ben de o meyveye aserdim iste. sebzemeyvedunyasi diye gir googleda cikar hemen. Oradan dun siparis verdik bugun geldi yedim bile :))

2173.sayfada bebeğimiz fotosu var ama bi hengamede ilk önce yanlış fotoları koymuşum😂 sayfanın sonlarında bir cinsiyet yorumu yaparsanız çok sevincem öğretmen hamişler bizim doğumlardan izinler için nasıl sizce benimki o cak son hafta olur 😃 çok üye var çok da takip edemiyorum bi de isimler net değil zorlanıyorum aslında isimlerle ilgili bi tablo oluşturuldu daha rahat olur Nacizane fikrim

Türkçem gayet iyi ama bu yazı telde yazdığım için böyle çıkıyo note 2 yazdığım kelimeyi boşluktansonra değiştiriyor bilen varsa söylesin çok zorlanıyorum örneğin boşluktan yazıyorum boşunaya çeviriyor

Bence cok guzel bi zamanda hamile kalmisiz. Ayarlasam olmazdi yani. Ikinci donemi dogum izni ve raporla kapatiriz. Araya da yaz girer. Okul acildiginda bebislerimiz 7 aylik falan olurlar. Ek gidaya gecilecegi icin sikinti yasamayiz diye dusunuyorum ben.

Bence de şule inşallah doğum öncesini sonraya atarız seminere gideriz zaten az bişey sonra tatil 7 ayı geçiyor sonra çok iyi sanırım karnelerini 3 hafta önce bırakmalıyız birinci dönem kolay geçer inş ben de norm fazlasıyım dua istiyorum inş kötü biyere vermezler il içinde tayini çıkar

benim gibi 20 lik diş çıkaran var mı hamile haliyle oyyyyyy

Ben bir haftadir çekiyorum agrisini nihayet eti yarmis dün disim şişlik gitti ama günde üç dört kez tuzlu suyla gargara yaptim inanılmaz ise yaradı sende öyle yap başka da seçenek yok suan icin

benim gibi 20 lik diş çıkaran var mı hamile haliyle oyyyyyy

Ayda bir mutlaka cekiyorum o agriyi.. Sertce fircaliyorum o bolgeyi bir de 2 yanında da çürük var. Fırçalamak iyi geliyor canım. Ama 1-2 gün sürüyor mutlaka.. Doğum yapar yapmaz dişçiye koşacağım inşallah o zamana kadar bu şekilde idare edebilirim. Gecmis olsun..

Gercekten cok iyi zamana denk geldi. Okulun açıldığı hafta nöbetten düşüyorum :) 2. Dönem de kapatir gerekirse sadece seminere gideririz en son :)

Kefirin dışında peki ? Yumurta ceviz badem balık et vs.. Kefir mayası bulamadım ben 😔 Allah korusun bebişlerimiZi

İnlarida yiyorum cnm yogurdum cevizim findigim yumurtam peynirim et ona gore tabi sebze meyve olmasi gerektigi gibi hersey cnm

Canim benim dedigim adreste var. Ben de o meyveye aserdim iste. sebzemeyvedunyasi diye gir googleda cikar hemen. Oradan dun siparis verdik bugun geldi yedim bile :))

Sabah hemen bakicam cnm saol 😊

Gercekten cok iyi zamana denk geldi. Okulun açıldığı hafta nöbetten düşüyorum :) 2. Dönem de kapatir gerekirse sadece seminere gideririz en son :)

Kızlar doğum öncesi izni doğum sorasına atmak için son aylara kadar okula gitmek zor olmaz mı? Ben düşünemiyorum kendimi karnım kocaman yollarda. Uzak bi de okul. Sürem gelince hemen ayrılcam iznee. İkinci dönemi de ücretsiz izin ve doğum sonrasıyla kapatıcam ohh miss valla zamanlama süper biz hesaplayıp yapmıştık zaten😄

Yarın kadir gecesi kızlar, hepinizin kandili mübarek olsun şimdiden. Rabbim tertemiz, sağlıklı, imanlı bebekler nasio etsin inşallah hepimize.. Ben de hiç oruç tutmadım ama bugünün hürmetine tutucam inşallah allah güç versin tutucaklara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…