Yarın kadir gecesi kızlar, hepinizin kandili mübarek olsun şimdiden. Rabbim tertemiz, sağlıklı, imanlı bebekler nasio etsin inşallah hepimize.. Ben de hiç oruç tutmadım ama bugünün hürmetine tutucam inşallah allah güç versin tutucaklara
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yarın kadir gecesi kızlar, hepinizin kandili mübarek olsun şimdiden. Rabbim tertemiz, sağlıklı, imanlı bebekler nasio etsin inşallah hepimize.. Ben de hiç oruç tutmadım ama bugünün hürmetine tutucam inşallah allah güç versin tutucaklara
Amin canim insallah. Bolbol dua edelim bugün bu gece bebeklerimize,tüm bebegi olsun isteyenlere,iş isteyenlere, eş isteyenlere, savasla mucadele eden din kardeslerimize, ulkemize.. kendimize ettigimiz duadan cok baskasina ettiğimiz dualar kabul olurmuş..
Bu arada herkeslere de Günaydın
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın Kızlar Hepimizin Kadir gecesi mübarek olsun
Herkese günaydın, Kadir gecemiz mübarek olsun, Rabbim bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inş.
oyyy şeytanın bacağını kırdım. evde eliptik bisikletim var benim(askı yerine kullanıyorum) onda 15 dk egzersiz yaptımşuan heryerimden şapır şapır ter akıyo hemen banyoya atıcam kendimi ama herakşam böyle 15dk yapsam bana yeter ya 100kcal harcadım gösteriyo göstergesi. akmasada damlar napayım
Oyy canım asansör yok mu? Senin bebeğin olacak indir çıkar zor olur. Mutlaka düşünmüşsünüzdür bunu ama herhalde istediğiniz gibi bir evdi, ev bulmak kolay değil. Bizim ev de 3.kat yani 3 kat merdiven çıkılıyor. Ama ben lojmanda olduğum için mecburum seçme şansım yok. Şimdi kara kara bebek arabasını düşünüyorum. Hem bebeği hem arabayı ne yapıcam, nasıl taşıycam diye. Arabaya bıraksam diyorum, eşim arabayla gittiği günlerde çıkarsın ne yapayım. Öteki türlü daha zor bana.
Allah kolaylık versin, güç kuvvet versin canım. Kendi evinde rahat edersin inşallah. 💏🏡👪
Canım eliptik kalça bacak ve karını fazla kasar. Doktoruna sordun mu? Bence doltoruna danışmadan eliptik yapma. Ya da en hafif ayarı kullan. Bizim için en iyi spor yürümek ve imkan varsa yüzmek. Bazı arkadaşları da okudum netten video ile evde plates yapacaklar var aramızda. Plates tehlikeli bir spordur aman diyim. Ben hoca ile grup ders yaptığım halde bel ağrısı sorunu yaşadım hamile değilken. Hoca hareketleri yanlış yapıyor olmalısın demişti. Bi kaç gün kullanmam gereken kaslara dokunarak plates yaptırmıştı bana.şimdi bebeklerimizde var aman dikkatli olun. Sağlıkla kalın...
inşallah cnm saol. sende hayırlısıyla büyütürsün inşallah evlatcağızınııGünaydın kızlar hayırlı kandiller..
Bende 2014 nisan annesiyim..
Sizi konuşuyo görünce yazmak istedim..
Hamilelik günlerinizin kıymetini bilin..
Elimden gelse ömrümün sonuna kadar hamile kalabilirim..
Inanilmaz özel ve güzel günler içerisindesiniz..
Hiç bişeyi takmayın düşünmeyin sizin için en önemli şey şuan kendiniz ve karnınızda ki minik mucizeleriniz..
Allah'ım hepinizin sağlıkla sihhatle bebeklerinizi kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah..
13.04.2014
sanada günaydn, hayrlı kandiller canım. inşallah okuyum akşam saol söylediğin için. bu arada yusuf ve ibrahim süresini de çocuğun güzel ahlaklı olması için okuyolar kızlar aklınızda olsunGünaydın anneciklerimmmmm
Hepimizin Kadir gecesi Mübarek olsun bugün Meryem Suresini okusun herkes Kuran bilmeyenler mealini okusunlar
Orucum bitti bugün itibariyleilaca başladım çünkü kum döküyormuşum 18 tane tuttum
Günaydın kızlar hayırlı kandiller..
Bende 2014 nisan annesiyim..
Sizi konuşuyo görünce yazmak istedim..
Hamilelik günlerinizin kıymetini bilin..
Elimden gelse ömrümün sonuna kadar hamile kalabilirim..
Inanilmaz özel ve güzel günler içerisindesiniz..
Hiç bişeyi takmayın düşünmeyin sizin için en önemli şey şuan kendiniz ve karnınızda ki minik mucizeleriniz..
Allah'ım hepinizin sağlıkla sihhatle bebeklerinizi kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah..
13.04.2014
inşallah cnm saol. sende hayırlısıyla büyütürsün inşallah evlatcağızınıı
inşallah cnm saol. sende hayırlısıyla büyütürsün inşallah evlatcağızınıı
sanada günaydn, hayrlı kandiller canım. inşallah okuyum akşam saol söylediğin için. bu arada yusuf ve ibrahim süresini de çocuğun güzel ahlaklı olması için okuyolar kızlar aklınızda olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?