2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Amin canim insallah. Bolbol dua edelim bugün bu gece bebeklerimize,tüm bebegi olsun isteyenlere,iş isteyenlere, eş isteyenlere, savasla mucadele eden din kardeslerimize, ulkemize.. kendimize ettigimiz duadan cok baskasina ettiğimiz dualar kabul olurmuş..

Bu arada herkeslere de Günaydın

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

amin canım allah kabul etsin , kolaylık versin inş.

günaydın canım dualarınızda bizleri de unutmayın

günaydın herkese veee hayırlı kandiller

dün doktora gidenlerin sonuçları iyi çıkmış maşallah cinsiyetler öğrenilmiş ne güzel bizde cuma eşimle i<zmire annemlere gidiyoruz bayram için salı gecesi döneceğiz perşembe doktordayım inş artık bizde öğrenirizhayırlısı olsun

dün gece rüyamda limon aradım pazar içinde ama bir türlü istediğimi bulamadım u ne demek acaba limon mu aşerdim evde limon da yok

birde 3 yada 4 gündür ishalim karnım ağrıyor artık acaba ilaçlar mı yapıyor bünyem alt üst oldu

Günaydınnn kızlarrrr &#128536; Kadir gecemiz mübarek olsun. Rabbim dualarımızı kAbul etsin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

gunaydın guzel anneler ..su guzel gunlerın hatırına sağlıkla sıhhatle evlatlarınızı kucagınıza alırsınız ınsallah Allah rızzası ıcın cocugum olması için bana dua edermısınız. İsmim Çiğdem.. şimdiden Allah razı olsun

Canım eliptik kalça bacak ve karını fazla kasar. Doktoruna sordun mu? Bence doltoruna danışmadan eliptik yapma. Ya da en hafif ayarı kullan. Bizim için en iyi spor yürümek ve imkan varsa yüzmek. Bazı arkadaşları da okudum netten video ile evde plates yapacaklar var aramızda. Plates tehlikeli bir spordur aman diyim. Ben hoca ile grup ders yaptığım halde bel ağrısı sorunu yaşadım hamile değilken. Hoca hareketleri yanlış yapıyor olmalısın demişti. Bi kaç gün kullanmam gereken kaslara dokunarak plates yaptırmıştı bana.şimdi bebeklerimizde var aman dikkatli olun. Sağlıkla kalın...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aynen sezincim bizde lojmanda oturuyoruz 4. katta. arabayı apartman girişine bırakıyolar ama kedi falan yatıyo içine ondan bırakmak istemiyoruz pusetini eve çıkarcaz iskeletini de arabanın bagajına koycaz. eşim evde olmadığında da dediğin gibi eve çıkarırız bi gün bişey olmaz. ama zor gerçekten tek başına yapılacak gibi değil bebekle

Sırf bebek aç kalmasın diye sabah zorla kahvaltı yapanlar var mı ben gibi :-( san dırım bbek için yemeye kendini zorlama psikolojisi bana yedirmiyor sizce?

Günaydın anneciklerimmmmm

Hepimizin Kadir gecesi Mübarek olsun bugün Meryem Suresini okusun herkes Kuran bilmeyenler mealini okusunlar

Orucum bitti bugün itibariyle ilaca başladım çünkü kum döküyormuşum 18 tane tuttum

Günaydın kızlar hayırlı kandiller..
Bende 2014 nisan annesiyim..
Sizi konuşuyo görünce yazmak istedim..
Hamilelik günlerinizin kıymetini bilin..
Elimden gelse ömrümün sonuna kadar hamile kalabilirim..
Inanilmaz özel ve güzel günler içerisindesiniz..
Hiç bişeyi takmayın düşünmeyin sizin için en önemli şey şuan kendiniz ve karnınızda ki minik mucizeleriniz..
Allah'ım hepinizin sağlıkla sihhatle bebeklerinizi kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah..

13.04.2014

Son düzenleme:

cnm dün gittiğimde sordum doktora da oda kullanma dedi eliptik bisikleti. bi süre daha askı görevi görmeye devam edicek yani. hatta ben onu kaldırıyım en iyisi.. yürüyüş tavsiye ediyoruz biz abartmamak kaydıyla dedi yada yüzme ama havuzda değil denizde olucak imkanın varsa dedi.. nerdeeee dedim. hamile kalmadan önce haftada 2 gün yüzüyodum ben kapalı havuzda ama hamile kalınca bıraktım mikrop kapma olasılığım düşük olsada klor aşırıydı o havuzda bu seferde klor zarar verirmiş bebeğe

inşallah cnm saol. sende hayırlısıyla büyütürsün inşallah evlatcağızınıı
sanada günaydn, hayrlı kandiller canım. inşallah okuyum akşam saol söylediğin için. bu arada yusuf ve ibrahim süresini de çocuğun güzel ahlaklı olması için okuyolar kızlar aklınızda olsun

vakit ayırıp yazmışsın.. sağol canım.. sıkıntılı olmadığımız günlerde tadını çıkarıyoruz.. bebeğini güle güle sağlıkla büyüt...

Sağol tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…