2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
....

canım ilk olay için bişey diyemeyeceğim ama ikincide adamı bozmuşsun oda tepki vermiş gibi geldi yani sen başlatmışsın sanki

Sadece ikinizden bu tarz yanıt geldi,ama ben kayınpederimi bozmadım da laf da sıkıştırmadım,ben iyiyim sağol diye gülerek söyledim zaten.Hani neden bana sen nasılsın demedin gibi.akgokcen kayınpederimin nasılsın diye sormamasıyla onu sonradan bozmamın ne ilgisi olabilir canım...Baştan iyi misin diye sormadı zaten?

Abarttigin yok canim.. Keske boyle davranmasalarmış daha uygun olurmus bence..

aaaa görgüsüzmüş resmen

Şulecim aradığım zaten böyle bir babcanlık.Ama maalesef Allah nasip etmemiş Maalesef Sezincim bugün biraz böyle oldu.lilicim eşim çok inatçı ve aşırı dikkatlidir maalesef o tarz hareketler yapamam bu sebeplerden dolayı aramızın bozulmasını istemiyorum.Varsın onlar bana yanlış yapsınlar ne yapıyım? Hayırlı olsun diyip sevinen çok az sanki milletin parasıyla bakıyorum çocuklarıma gerçekten hayret ediyorum bazen bi hyırlı olsun demek bu kadar mı zor?Zaten eşimin ailesi de gözümüz aydın filan demedi bebek geliyor diye sevinen sadee benim taraf Neyse kızlar sizin de canınızı sıkmayım ama hepinize teşekkür ediyorum iyi ki varsınız

Meraktan özele gittim yine yok cvp alamadim ama banada kiz gibi geliyo cunku dr malum yere gelip bak hic bisey yok daha belli degil dedi erkekse orda bi sey olurdu heralde bastan beri icime kiz doguyo bakalim hakli mi cikcam supriz mi olcak

yazdığın dizilerin hepsi farorimdir :) ayrıca true blood da ekleyebilirim
👍dizi zevklerimiz uyuyor desene. True bloodı da baya izledim ama sonra kaçtı bir ara.
Canım sen naaptın bu halde nasıl ev yerleştiriyorsun? Çok yorma kendini yavaş yavaş e mi?
Kocacığın geldi mi kavuştunuz mu?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar doktora gittik 12+6 çıktı çok tatlıydı burnu ense kalınlığı iyiymiş.kan verdim. Çok hareketliydi çok tatlı içim ısındı cinsiyet i söylemedi ama nuclear bi yorum yaparlar inşallah ALLAHIM bu mübarek günlerde hepimizin bebiş lerini korusun

kurbanda ankarayadayım hatta bu Bayram dada.toplanıp almak var askında 1 alana 2bedava bile yaptırırırz biz bu çeneyle :)ne dersiniz kızlar :):)

Ben seninle her yere gelirim missdely'm hiç de sırtım yere gelmez vallaha. Zaten senin kızın olsa ilk talibi biz olucaz ki oğlumun da sırtı yere gelmesin😄😄😄

babam kalp krizi geçirince kocacığım mecbur geldi kavuştuk amaaaaa yarın akşam gidicek
evi ben yerleştirmiyorum ama temizlik filan yaptım bugün ve ev 5. kat her gün 6-7 kere gidip geldiğimizden çok yoruluyorum temizlik diil de inip çıkmak yoruyor asansör şart :)

Ohh maşallah ne güzel inş herkes doktorundan böyle güzel şeyler duyar bende dahil 😔 kaç haftalık oldunuz cnm

Oyy canım asansör yok mu? Senin bebeğin olacak indir çıkar zor olur. Mutlaka düşünmüşsünüzdür bunu ama herhalde istediğiniz gibi bir evdi, ev bulmak kolay değil. Bizim ev de 3.kat yani 3 kat merdiven çıkılıyor. Ama ben lojmanda olduğum için mecburum seçme şansım yok. Şimdi kara kara bebek arabasını düşünüyorum. Hem bebeği hem arabayı ne yapıcam, nasıl taşıycam diye. Arabaya bıraksam diyorum, eşim arabayla gittiği günlerde çıkarsın ne yapayım. Öteki türlü daha zor bana.
Allah kolaylık versin, güç kuvvet versin canım. Kendi evinde rahat edersin inşallah. 💏🏡👪

Kızlar ben bugün evimi sildim süpürdüm, banyoyu temizledim, ütü yaptım, yemek yaptım vs. vs. yazdığınız zaman çok özeniyorum, özellikle merve atom karınca gibi hayranım valla.
Ama bugün çözdüm kendimi ben işe gittiğim için ruh gibi oluyormuşum. Rapor aldım ya bugün yattım 3-4 saat , sonra banyoyu yıkadım, mutfağı topladım, makinayı doldurdum çalıştırdım. Yemeğimi, pilavımı yaptım, süt tatlısı bile yaptım. Kendimi iyi hissediyorum hala. Demek ki sabahın köründe koşturup işe gitmek beni bitiriyormuş. Demek kiiii ben pasaklı değilmişim😂😂😂

Kargo var mi bilmiyorum canım. Ben de Sincan da oturuyorum uzak olduğundan henüz gidemedim :)

Canim netten baktim da kendi sitesi falan da yok. Kargo yapmiyolardir o yuzden.

Gozun aydinnnn ne guzel mutlu mutlu guzel haberlerle gelmissin. Kizimiz da hayirli olsun bakalim :) darisi bana insaallah :)

kurbanda ankarayadayım hatta bu Bayram dada.toplanıp almak var askında 1 alana 2bedava bile yaptırırırz biz bu çeneyle :)ne dersiniz kızlar :):)

Bana uyar canim :)

Uzme tatli canini. Her insan bir olmuyor iste. Onlari da oyle kabul ediceksin artik cikari yok. Sonucta kac yillik evlisin. Bu zamandan sonra degisecek degiller. Ben de cok guleryuzlu cana yakinimdir. Kv kp e hep annecim babacim derim onlar da sagolsunlar bir dedigimi iki etmezler cok severler beni. Kimi cevremdekiler diyolar ki sen guler yuzlu cana yakinsin iyisin de ondan. Bak iste sen de babacim nasilsin demissin guzelce. Ama karsilik ayni samimiyette degil. Yani demem o ki hicbisey tek tarafli degil. Iki taraf da iyi olacak, iyi niyetli olacak.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah yardimcin olsun canim. Agustosun ikinci yarisi da ben ayni durumda olucam bakalim :/

Ohh ne guzel canim maasaallah sana. Allah hepimize guc kuvvet versin. Hem calisip hem evi idare etmek bir de ustune hamile olmak gercekten kolay degil.

Ya milyonlarca alıntı yapmıştım ama bu aptl kk programi hata verdi 15syfa falan smdi geriye dönük okuyamam. Kayinpederi öküz olan fıstık hic üzülme kpnin ayıbı o. Cigkofteci kadını da salla gitsin,hatta üste çık kocamla bende bu aşk olduktan sonra oo daha coook yapariz hihh de tüm cinsiyet ogrenenler ve ikili testi olumlu gelenlerin gözü aydın. Benimde olumlu geldi şükür ki. Bide bugn bebişin cnsiyeti % 80erkek nasilsa dedim bi iki parca cici aldım. Organik pamuktan havlu gbi yeri kalin cokk tatlilaarrr

Eklentiler

• $1406046158235.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 34

gerçekten çok tatlılar canım,minik oğlun içine girdiğinde çok daha tatlı olacaklar kesin.
güle güle kullanın.

Canım aslında ben de öyleyim hatta hep derler eltim aşırı soğuktur bu gelin sıcakkanlı sevecen derler herkese.Ne güzel canım senin adına çok sevindim Rabbim gönlüne göre versin.Yani bizimkiler de çok kötü insanlar değiller ama ara sıra tutuyor böyle.Canım ben hep böyle konuşurum hatta benim en yakın arkadaşım kimin annesinden bahsediyorsun hiç anlamıyorum der hani o kadar içten konuşuyormuşum kendi annemden bahsediyorum sanıyor meslea Hiçbir şey tek taraflı değil bir de karşılıklı olursa tadından yenmez oluyor tabii.Neyse onlar da öyleler yapcak birşey yok

Bebeişlerini gören annişler gözünüz aydın.. Kızlar geçmiş çok birikmiş..

vay oğlum oluyor amma :)

Çok cicilermiş güle güle giysin bebişin. Ben de almak istiyoruuum.

vay oğlum oluyor amma :)

İkinciye artık kısmetse😄😄😄
Benim hala bir umudum var bu arada, belki benim kızım olur da oğlunu istemeye geliriz😄😄😄

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…