- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
....
canım ilk olay için bişey diyemeyeceğim ama ikincide adamı bozmuşsun oda tepki vermiş gibi geldi yani sen başlatmışsın sanki
Kadının söylediğini boşver, elalem boş boş konuşur. Ama kayınpederinle ilgili olayda ben senin hatalı olduğunu düşünüyorum. Belki bu zamanların getirdiği duygu değişimiyle de böyle davranmış olabilirsin bilmiyorum ama.. Fikir sormuşsun, fikrimin kusuruna bakma :)
Abarttigin yok canim.. Keske boyle davranmasalarmış daha uygun olurmus bence..
Canım abartmıyosun haklısın okuyunca çok kızdım kp nin tavrına. Yaptığı hatayı farkedip utanacağı yerde nasılsın demedim sana diyo. Çok gıcık. Diğer kadına hiç aldırma insanlar konuşuyo saçma sapan işte
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aaaa görgüsüzmüş resmen
Bence tamamen haklisin canim. Ben de iyiyim sagol derken sert bi uslupla soyledigini sanmiyorum. Hani bana da bi sorsaydin baba anlaminda soylemissindir sen ama kp sert cikmis hic de hos olmamis cidden. Sanki agzina yapiscak. Dalmisim kizim sen nasilsin dese nolur yani ://
Bence alıngan değilsin canım, densizc davranışlarla karşılaşmışsın bugün. İnsanlık halidir de takma kafana herkes ağzından çıkanı bilemiyor maalesef her zaman.
hayır sen de sorun yok milletin ayıbı. 3de yaparsın 5te o mu bakacak.milletde hayırlı olsun diyeceğine her işe burnunu sokuyor.
ayrıca kayınbabana gelince bu yaşa gelmiş ama büyüklüğün ne olduğunu öğrenememiş çok ayıp . yerinde olsam birdaha asla ama asla nasılsın diye sormam . o sorsa bile sen nasılsın demem. en azından hatasını anlayana kadar ..
Bana yine kız olduğunu düşündüren bişey var ama doktor bişey diyemememiş ben bilmişlik yapmiyim.Allah gönlüne göre versin canım.
👍dizi zevklerimiz uyuyor desene. True bloodı da baya izledim ama sonra kaçtı bir ara.yazdığın dizilerin hepsi farorimdir :) ayrıca true blood da ekleyebilirim
Ben seninle her yere gelirim missdely'm hiç de sırtım yere gelmez vallaha. Zaten senin kızın olsa ilk talibi biz olucaz ki oğlumun da sırtı yere gelmesin😄😄😄kurbanda ankarayadayım hatta bu Bayram dada.toplanıp almak var askında 1 alana 2bedava bile yaptırırırz biz bu çeneyle :)ne dersiniz kızlar :):)
👍dizi zevklerimiz uyuyor desene. True bloodı da baya izledim ama sonra kaçtı bir ara.
Canım sen naaptın bu halde nasıl ev yerleştiriyorsun? Çok yorma kendini yavaş yavaş e mi?
Kocacığın geldi mi kavuştunuz mu?
kızlar mrb bebeğimi gördüğümü yazmıştım kız olduğu kesinleşti allah kısmet ederse ayşe naz ım 05 ocak doğacak dedi iyi besliyorsun ebbeğini dedi maşallah 12 cm by 145 gr kilosu dedi parmağını emiyordu kuzucuk birde ayaklarıyla sanki bisiklet pedalı çevirir gibi hareket ediyordu bebeğim valla kafasını ölçtü bacak uzunluğunu ölçtü söyledi ama hiç hatırlamıyorum çünkü onu gördüğümde hiçbişiy duymuyorum ama ultrason kağıdımız var onda bir sürü şey yazyor rabbime hamd olsun şu mübarek günlerde bu mutluluğu yaşıyorum insan bir tuaf oluyor canının bir parçası doktora dedim hep korkuyorum bebeğim iyimi değilmi dediki böyle yaparak ona zarar veriyorsun başka bişiy yapmıyorsun bu arada saçımı boyamak istediğimi smyledim boyayabilirsin dedi sonrada kemeraltı çarşıya girdim bayramlık aldım kendimeeecıcakta cacığım çıktı ama
Ohh maşallah ne güzel inş herkes doktorundan böyle güzel şeyler duyar bende dahil 😔 kaç haftalık oldunuz cnm
Oyy canım asansör yok mu? Senin bebeğin olacak indir çıkar zor olur. Mutlaka düşünmüşsünüzdür bunu ama herhalde istediğiniz gibi bir evdi, ev bulmak kolay değil. Bizim ev de 3.kat yani 3 kat merdiven çıkılıyor. Ama ben lojmanda olduğum için mecburum seçme şansım yok. Şimdi kara kara bebek arabasını düşünüyorum. Hem bebeği hem arabayı ne yapıcam, nasıl taşıycam diye. Arabaya bıraksam diyorum, eşim arabayla gittiği günlerde çıkarsın ne yapayım. Öteki türlü daha zor bana.babam kalp krizi geçirince kocacığım mecbur geldi kavuştuk amaaaaa yarın akşam gidicek
evi ben yerleştirmiyorum ama temizlik filan yaptım bugün ve ev 5. kat her gün 6-7 kere gidip geldiğimizden çok yoruluyorum temizlik diil de inip çıkmak yoruyor asansör şart :)
Kargo var mi bilmiyorum canım. Ben de Sincan da oturuyorum uzak olduğundan henüz gidemedim :)
kızlar mrb bebeğimi gördüğümü yazmıştım kız olduğu kesinleşti allah kısmet ederse ayşe naz ım 05 ocak doğacak dedi iyi besliyorsun ebbeğini dedi maşallah 12 cm by 145 gr kilosu dedi parmağını emiyordu kuzucuk birde ayaklarıyla sanki bisiklet pedalı çevirir gibi hareket ediyordu bebeğim valla kafasını ölçtü bacak uzunluğunu ölçtü söyledi ama hiç hatırlamıyorum çünkü onu gördüğümde hiçbişiy duymuyorum ama ultrason kağıdımız var onda bir sürü şey yazyor rabbime hamd olsun şu mübarek günlerde bu mutluluğu yaşıyorum insan bir tuaf oluyor canının bir parçası doktora dedim hep korkuyorum bebeğim iyimi değilmi dediki böyle yaparak ona zarar veriyorsun başka bişiy yapmıyorsun bu arada saçımı boyamak istediğimi smyledim boyayabilirsin dedi sonrada kemeraltı çarşıya girdim bayramlık aldım kendimeeecıcakta cacığım çıktı ama
kurbanda ankarayadayım hatta bu Bayram dada.toplanıp almak var askında 1 alana 2bedava bile yaptırırırz biz bu çeneyle :)ne dersiniz kızlar :):)
Şulecim aradığım zaten böyle bir babcanlık.Ama maalesef Allah nasip etmemişMaalesef Sezincim bugün biraz böyle oldu.lilicim eşim çok inatçı ve aşırı dikkatlidir maalesef o tarz hareketler yapamam bu sebeplerden dolayı aramızın bozulmasını istemiyorum.Varsın onlar bana yanlış yapsınlar ne yapıyım? Hayırlı olsun diyip sevinen çok az sanki milletin parasıyla bakıyorum çocuklarıma gerçekten hayret ediyorum bazen bi hyırlı olsun demek bu kadar mı zor?Zaten eşimin ailesi de gözümüz aydın filan demedi bebek geliyor diye sevinen sadee benim taraf Neyse kızlar sizin de canınızı sıkmayım ama hepinize teşekkür ediyorum iyi ki varsınız
babam kalp krizi geçirince kocacığım mecbur geldi kavuştuk amaaaaa yarın akşam gidicek
evi ben yerleştirmiyorum ama temizlik filan yaptım bugün ve ev 5. kat her gün 6-7 kere gidip geldiğimizden çok yoruluyorum temizlik diil de inip çıkmak yoruyor asansör şart :)
Kızlar ben bugün evimi sildim süpürdüm, banyoyu temizledim, ütü yaptım, yemek yaptım vs. vs. yazdığınız zaman çok özeniyorum, özellikle merve atom karınca gibi hayranım valla.
Ama bugün çözdüm kendimi ben işe gittiğim için ruh gibi oluyormuşum. Rapor aldım ya bugün yattım 3-4 saat , sonra banyoyu yıkadım, mutfağı topladım, makinayı doldurdum çalıştırdım. Yemeğimi, pilavımı yaptım, süt tatlısı bile yaptım. Kendimi iyi hissediyorum hala. Demek ki sabahın köründe koşturup işe gitmek beni bitiriyormuş. Demek kiiii ben pasaklı değilmişim😂😂😂
Ya milyonlarca alıntı yapmıştım ama bu aptl kk programi hata verdi 15syfa falan smdi geriye dönük okuyamam. Kayinpederi öküz olan fıstık hic üzülme kpnin ayıbı o. Cigkofteci kadını da salla gitsin,hatta üste çık kocamla bende bu aşk olduktan sonra oo daha coook yapariz hihh detüm cinsiyet ogrenenler ve ikili testi olumlu gelenlerin gözü aydın. Benimde olumlu geldi şükür ki. Bide bugn bebişin cnsiyeti % 80erkek nasilsa dedim bi iki parca cici aldım. Organik pamuktan havlu gbi yeri kalin cokk tatlilaarrr
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Uzme tatli canini. Her insan bir olmuyor iste. Onlari da oyle kabul ediceksin artik cikari yok. Sonucta kac yillik evlisin. Bu zamandan sonra degisecek degiller. Ben de cok guleryuzlu cana yakinimdir. Kv kp e hep annecim babacim derim onlar da sagolsunlar bir dedigimi iki etmezler cok severler beni. Kimi cevremdekiler diyolar ki sen guler yuzlu cana yakinsin iyisin de ondan. Bak iste sen de babacim nasilsin demissin guzelce. Ama karsilik ayni samimiyette degil. Yani demem o ki hicbisey tek tarafli degil. Iki taraf da iyi olacak, iyi niyetli olacak.
Ben seninle her yere gelirim missdely'm hiç de sırtım yere gelmez vallaha. Zaten senin kızın olsa ilk talibi biz olucaz ki oğlumun da sırtı yere gelmesin😄😄😄
Ya milyonlarca alıntı yapmıştım ama bu aptl kk programi hata verdi 15syfa falan smdi geriye dönük okuyamam. Kayinpederi öküz olan fıstık hic üzülme kpnin ayıbı o. Cigkofteci kadını da salla gitsin,hatta üste çık kocamla bende bu aşk olduktan sonra oo daha coook yapariz hihh detüm cinsiyet ogrenenler ve ikili testi olumlu gelenlerin gözü aydın. Benimde olumlu geldi şükür ki. Bide bugn bebişin cnsiyeti % 80erkek nasilsa dedim bi iki parca cici aldım. Organik pamuktan havlu gbi yeri kalin cokk tatlilaarrr
vay oğlum oluyor amma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?