- 25 Nisan 2014
- 3.204
- 1.618
- 178
kızlar mrb bebeğimi gördüğümü yazmıştım kız olduğu kesinleşti allah kısmet ederse ayşe naz ım 05 ocak doğacak dedi iyi besliyorsun ebbeğini dedi maşallah 12 cm by 145 gr kilosu dedi parmağını emiyordu kuzucuk birde ayaklarıyla sanki bisiklet pedalı çevirir gibi hareket ediyordu bebeğim valla kafasını ölçtü bacak uzunluğunu ölçtü söyledi ama hiç hatırlamıyorum çünkü onu gördüğümde hiçbişiy duymuyorum ama ultrason kağıdımız var onda bir sürü şey yazyor rabbime hamd olsun şu mübarek günlerde bu mutluluğu yaşıyorum insan bir tuaf oluyor canının bir parçası doktora dedim hep korkuyorum bebeğim iyimi değilmi dediki böyle yaparak ona zarar veriyorsun başka bişiy yapmıyorsun bu arada saçımı boyamak istediğimi smyledim boyayabilirsin dedi sonrada kemeraltı çarşıya girdim bayramlık aldım kendimeeecıcakta cacığım çıktı ama
Kızlar ben bugün evimi sildim süpürdüm, banyoyu temizledim, ütü yaptım, yemek yaptım vs. vs. yazdığınız zaman çok özeniyorum, özellikle merve atom karınca gibi hayranım valla.
Ama bugün çözdüm kendimi ben işe gittiğim için ruh gibi oluyormuşum. Rapor aldım ya bugün yattım 3-4 saat , sonra banyoyu yıkadım, mutfağı topladım, makinayı doldurdum çalıştırdım. Yemeğimi, pilavımı yaptım, süt tatlısı bile yaptım. Kendimi iyi hissediyorum hala. Demek ki sabahın köründe koşturup işe gitmek beni bitiriyormuş. Demek kiiii ben pasaklı değilmişim😂😂😂
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ya milyonlarca alıntı yapmıştım ama bu aptl kk programi hata verdi 15syfa falan smdi geriye dönük okuyamam. Kayinpederi öküz olan fıstık hic üzülme kpnin ayıbı o. Cigkofteci kadını da salla gitsin,hatta üste çık kocamla bende bu aşk olduktan sonra oo daha coook yapariz hihh detüm cinsiyet ogrenenler ve ikili testi olumlu gelenlerin gözü aydın. Benimde olumlu geldi şükür ki. Bide bugn bebişin cnsiyeti % 80erkek nasilsa dedim bi iki parca cici aldım. Organik pamuktan havlu gbi yeri kalin cokk tatlilaarrr
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
gerçekten çok tatlılar canım,minik oğlun içine girdiğinde çok daha tatlı olacaklar kesin.
güle güle kullanın.
Çok cicilermiş güle güle giysin bebişin. Ben de almak istiyoruuum.
daha güzelleri sizin olsun cnm çok tatlılar çooookkYerim ben bunlarıiiiii hm zaten cok güzeldir
daha güzelleri sizin olsun cnm çok tatlılar çooookk
Kızlar birşey sorucam. Ben kuru fasulyeyi geceden ıslatmıştım. Şuan pişiyor. Ama filizlenmiş bazıları suda beklerken. Neden olur acaba?
selam
şaşırdım ve gülümsedimtam kurumamış, daha taze fasulyedir herhalde:44:
Kızlar birşey sorucam. Ben kuru fasulyeyi geceden ıslatmıştım. Şuan pişiyor. Ama filizlenmiş bazıları suda beklerken. Neden olur acaba?
16+1 dedi onden gidiyomusuz cnm 9 ocak dogum demusti simdi 5 ocak dedi
Geceden islatacaksan sabah pişir..
Aksam pişirmek için sabah islat cok durmuş canım
16+1 dedi onden gidiyomusuz cnm 9 ocak dogum demusti simdi 5 ocak dedi
cnm havada sıcak bide okadar saat suda kalınca çimlenme için uygun ortam olmuş
kızlar mrb bebeğimi gördüğümü yazmıştım kız olduğu kesinleşti allah kısmet ederse ayşe naz ım 05 ocak doğacak dedi iyi besliyorsun ebbeğini dedi maşallah 12 cm by 145 gr kilosu dedi parmağını emiyordu kuzucuk birde ayaklarıyla sanki bisiklet pedalı çevirir gibi hareket ediyordu bebeğim valla kafasını ölçtü bacak uzunluğunu ölçtü söyledi ama hiç hatırlamıyorum çünkü onu gördüğümde hiçbişiy duymuyorum ama ultrason kağıdımız var onda bir sürü şey yazyor rabbime hamd olsun şu mübarek günlerde bu mutluluğu yaşıyorum insan bir tuaf oluyor canının bir parçası doktora dedim hep korkuyorum bebeğim iyimi değilmi dediki böyle yaparak ona zarar veriyorsun başka bişiy yapmıyorsun bu arada saçımı boyamak istediğimi smyledim boyayabilirsin dedi sonrada kemeraltı çarşıya girdim bayramlık aldım kendimeeecıcakta cacığım çıktı ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?