2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
günaydın fıstıklarrrrr. son 72 saat kaldı hatta 71 .Bebecik görmeeeeee

tamam canım bılgıne ek olarak eklemek ısterim. Oğlu olacagını kesın olanlar yusuf suresini kızı olacagını kesın olanlar meryem suresini. Bizim gibi muallakta olanlar ellerine ne gelirse onu okusunlar.Yusuf erkek cocugu Yusuf a.s gibi guzel ahlaklı ve hoş kılarmış.Meryem'de kız cocuguna iffet bahşedermiş.
KUm mu aman allahım zor canım idrarda eritrosit mi çıkmıstı.Geçmiş olsun

Son düzenleme:

Meryem süresini çocuk sahibi olmak isteyenler, doğumunu kolay yapmak isteyenler, hayırlı evlat olmasını isteyenler okur

anneannem hergün oku dedi doğumunun kolay olması için

vakit ayırıp yazmışsın.. sağol canım.. sıkıntılı olmadığımız günlerde tadını çıkarıyoruz.. bebeğini güle güle sağlıkla büyüt...

Teşekkürler canım..
Ben eşimin dükkandaki ve ailesiyle ilgili sorunlarla hamilelik gecirdim..
Çok şükür hiç bulantı, kusma yada halsizlik yorgunluk kanama gibi olumsuzluklarla karşılaşmadım sadece psikolojik olarak çok yoruldum ve bunun bebeğimi etkilediğini düşünüyorum..
Çok gece uykusuz kaldım kızım çok huysuz huzursuzdu daha yeni yeni kendine geliyo..
O yüzden hic bişey takmayın kafanıza gerçekten kendinize kuruntu yapıp herşeyi bebeğinize yansıttığınızla kalıyosunuz..

13.04.2014

İnlarida yiyorum cnm yogurdum cevizim findigim yumurtam peynirim et ona gore tabi sebze meyve olmasi gerektigi gibi hersey cnm

Tamam CNm bazı annelerin yediği yararmış bebeğine öyle derdi anneannem kulakları çınlasın😄

ayyyyyy bizimde kapının girişi bebek arabası dolu .
1. kattakiler bile oraya bırakıyor. sinir oluyorum
ben de 4. kattayım nası indirip bindircem tekken bilmiyorum ama asla girişe bırakmam kedi giriyor börtü böcek olur içine girer bebişimi ısırır.
ayrıca malüm burası çok tozlu kirlenir

teyzesi 1 aydır gormedım ben ama mınnakımı

3 haftadır bende görmüyorum bu cuma gidecem 2 güncük kaldı. bakalım ne yapıyor sıpam.
akşam yemeğinden sonra davul gibi şişiyorum. öyle böyle bi şişme deil karnım acıyor artık gerilmekten , eğilip kalkamıyorum.
gündüz gören 3 aylık akşam gören 6 aylık sanar

Canım aktarılan o beş hafta sonra o kadar çok işine yarıyor ki iyiki aktarmışım diyorsun ama son zamanlar bakarsın artık gidemicek gibiysen ne bilim ağrın oluyosa çok ayakta kalman gerekiyosa gidebildiğin yere kadar gidersin istediğin zaman kesersin. yani beşini aktardın diye tamamlamak zorunda değilsin. atıyorum iki hafta gittin kötü oldun tamam ben ayrılcam dersin doktoruna dersin o da çalışamaz raporu gibi bişey yazılıyoya onu üç hafta sonra yazacağına o gün yazar. yani kurtarabildiğin kardır. zira onlar sonra bebişinle koyun koyuna geçicek

kızlar sabaha karşı bacağıma çok kötü kramp girdi hala acıyor

canım hamilelikte bacak krampları meşhurdur ve genelde magnezyum eksikliğinden olur. doktoruna söylersen genelde şu suda eriyen tabletlerden veriyor ondan içiyordum ben ilk gebeliğimde. çok işe yaramıştı. ama gecenin yarısında krampla uykumdan uyandığım olmuştu üç beş sefer. hemen masaj yapcaksın elinle. biraz bekleyince geçiyor.

bende yaaaa akşam yemeğinde sanki 3 kişilik yemiş gibi oluyorum

bende eklemek istiyorum ama kadınlar kulübünde yeniyim.fazla bilmiyorum.mesajda gönderemedim yardım edermisiniz

Slmbayanlar, nasil olurda bu kdr gec gordum bu sayfayi uzuldum valla,oku oku 2500 sayfa olmus,bende aslinda bi kac ay oldum uye olali,cokda beceremiyorum kisiye cvp nerden yazilio falan ama ogrencem insallah,benide ekleyin grubunuza 😊 sat tarihim 14 nisan,sata gore sanirim 13+6 gun sanirim ama ultrasonda suan 14+4 diye biliyorum,32 yasindayim bu arada bnmde ilk bebegim olacak insallah saglikla gelsin hepimizin,ilk bebegi kalp durmasi sonucu gecen haziranda kaybettim😔 uzunca bir aradan sonra 9 ay kdr sonra gebe kalabildim,insallah Allah hepimizin bebeklerini tamamina erdirsin🙏🙏🙏simdi heycanla cinsiyeti bekliyorum,hayirlisi olsun ama gonlumden gecen hep kiz,insallah bu kadir gecenin hurmetine Allah herkesin kalbindekini nasip etsin

Mantıklı ama ben son haftalarımı raat geçirmek istiyorum, bebişe alışveriş yapmak için harcıycam zamanımı😊 ücretsiz izni göze almıştım zaten

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…