Amin canim insallah. Bolbol dua edelim bugün bu gece bebeklerimize,tüm bebegi olsun isteyenlere,iş isteyenlere, eş isteyenlere, savasla mucadele eden din kardeslerimize, ulkemize.. kendimize ettigimiz duadan cok baskasina ettiğimiz dualar kabul olurmuş..
Bu arada herkeslere de Günaydın
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benim oğluşumun da hala adı yazmıyorbende eklemek istiyorum ama mesaj gitmiyor bende yeni üye olduğum için olabilirmi
ben atayım sılaya mesaj sizin adınıza
teşekkürler.çok zor geliyor kullanmayı
bilmediğim için. :)
canım hamilelikte bacak krampları meşhurdur ve genelde magnezyum eksikliğinden olur. doktoruna söylersen genelde şu suda eriyen tabletlerden veriyor ondan içiyordum ben ilk gebeliğimde. çok işe yaramıştı. ama gecenin yarısında krampla uykumdan uyandığım olmuştu üç beş sefer. hemen masaj yapcaksın elinle. biraz bekleyince geçiyor.
bende eklemek istiyorum ama mesaj gitmiyor bende yeni üye olduğum için olabilirmi
Slmbayanlar, nasil olurda bu kdr gec gordum bu sayfayi uzuldum valla,oku oku 2500 sayfa olmus,bende aslinda bi kac ay oldum uye olali,cokda beceremiyorum kisiye cvp nerden yazilio falan ama ogrencem insallah,benide ekleyin grubunuza 😊 sat tarihim 14 nisan,sata gore sanirim 13+6 gun sanirim ama ultrasonda suan 14+4 diye biliyorum,32 yasindayim bu arada bnmde ilk bebegim olacak insallah saglikla gelsin hepimizin,ilk bebegi kalp durmasi sonucu gecen haziranda kaybettim😔 uzunca bir aradan sonra 9 ay kdr sonra gebe kalabildim,insallah Allah hepimizin bebeklerini tamamina erdirsin🙏🙏🙏simdi heycanla cinsiyeti bekliyorum,hayirlisi olsun ama gonlumden gecen hep kiz,insallah bu kadir gecenin hurmetine Allah herkesin kalbindekini nasip etsin
bende eklemek istiyorum ama mesaj gitmiyor bende yeni üye olduğum için olabilirmi
ay çok zor valla uykumdan sıçrattı cumartesi dr kontrolüm var o zaman söyleyeceğim magnezyum yazdırayım bari sağol canım
hoş geldiniz canlar hayırlı olsun bebişleriniz
kızlar günaydın gecen hafta perşembe görmüştüm bebeğimi ama inanın bi bahne bulup tekrardan gitmek istiyorum doktora:) perşembede tatile gidiyoruz 11 gün gelincede bir hafta sonra bebeğe randevu aldım ayyyyy cok ya nerdeyse 1 ay var offfff offfff ağustos 11 gellllll hemende bi görüyüm bebeğimi ayrıca 15+2 oldum hareketlerini ne zaman hissetcem güzel anneler ya
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evet canım mesaj kotanı doldurmadan yazamazsın arkadaşlar sizin yerinize yazdılar sılaya eklenir yakında listeye isminiz
aynı dert bendede var canım ya.dün birde gezdık eşimle akşam saat 1 de evdeydık. Geç yatınca çiş gelmiyor onu anladım yada tutuyorsun, yada bebek te uyudugundan idrar torbanla uğrasamıyor3 haftadır bende görmüyorum bu cuma gidecem 2 güncük kaldı. bakalım ne yapıyor sıpam.
akşam yemeğinden sonra davul gibi şişiyorum. öyle böyle bi şişme deil karnım acıyor artık gerilmekten , eğilip kalkamıyorum.
gündüz gören 3 aylık akşam gören 6 aylık sanar
aynen magnezyum yüzünden oluyordur benımde arada oluyor,malum kan basıncımız artıyor ondan bunlarcanım hamilelikte bacak krampları meşhurdur ve genelde magnezyum eksikliğinden olur. doktoruna söylersen genelde şu suda eriyen tabletlerden veriyor ondan içiyordum ben ilk gebeliğimde. çok işe yaramıştı. ama gecenin yarısında krampla uykumdan uyandığım olmuştu üç beş sefer. hemen masaj yapcaksın elinle. biraz bekleyince geçiyor.
allah gonlune gore versın canım mubarek gunun hürmetineSlmbayanlar, nasil olurda bu kdr gec gordum bu sayfayi uzuldum valla,oku oku 2500 sayfa olmus,bende aslinda bi kac ay oldum uye olali,cokda beceremiyorum kisiye cvp nerden yazilio falan ama ogrencem insallah,benide ekleyin grubunuza 😊 sat tarihim 14 nisan,sata gore sanirim 13+6 gun sanirim ama ultrasonda suan 14+4 diye biliyorum,32 yasindayim bu arada bnmde ilk bebegim olacak insallah saglikla gelsin hepimizin,ilk bebegi kalp durmasi sonucu gecen haziranda kaybettim😔 uzunca bir aradan sonra 9 ay kdr sonra gebe kalabildim,insallah Allah hepimizin bebeklerini tamamina erdirsin🙏🙏🙏simdi heycanla cinsiyeti bekliyorum,hayirlisi olsun ama gonlumden gecen hep kiz,insallah bu kadir gecenin hurmetine Allah herkesin kalbindekini nasip etsin
amin canımKadir gecemiz mübarek olsun hanımlar, Rabbim hepimize bir avazda sağlıkla huzurla kolaylıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı büyütmeyi ve hem biz hem nesillerimizin salih/saliha kullarıdan olmayı, günahlardan kaçınmayı ve dosdoğru yaşamımızı nasip etsin inş. Hayırlı kandiller...
Meryem Furkan Yusuf süresini meallerinden de olsak okumak hamileler için iyidir diye söyleniyor aklınızda olsun. Rabbim berde sülüm baskı işkence zorluk gören kardeşimiz varsa kim hasta ise kimin derdi varsa kim yokluktaysa hepsini rahmetiyle lütuflandırsın tez vakitte inş. Âmin..
ayyyyyy bizimde kapının girişi bebek arabası dolu .
1. kattakiler bile oraya bırakıyor. sinir oluyorum
ben de 4. kattayım nası indirip bindircem tekken bilmiyorum ama asla girişe bırakmam kedi giriyor börtü böcek olur içine girer bebişimi ısırır.
ayrıca malüm burası çok tozlu kirlenir
benim de randevum 16 sınaydı dayanamadım bu haftaya tekrar randevu aldım
Kadir gecemiz mübarek olsun hanımlar, Rabbim hepimize bir avazda sağlıkla huzurla kolaylıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı büyütmeyi ve hem biz hem nesillerimizin salih/saliha kullarıdan olmayı, günahlardan kaçınmayı ve dosdoğru yaşamımızı nasip etsin inş. Hayırlı kandiller...
Meryem Furkan Yusuf süresini meallerinden de olsak okumak hamileler için iyidir diye söyleniyor aklınızda olsun. Rabbim berde sülüm baskı işkence zorluk gören kardeşimiz varsa kim hasta ise kimin derdi varsa kim yokluktaysa hepsini rahmetiyle lütuflandırsın tez vakitte inş. Âmin..
kızlar günaydın gecen hafta perşembe görmüştüm bebeğimi ama inanın bi bahne bulup tekrardan gitmek istiyorum doktora:) perşembede tatile gidiyoruz 11 gün gelincede bir hafta sonra bebeğe randevu aldım ayyyyy cok ya nerdeyse 1 ay var offfff offfff ağustos 11 gellllll hemende bi görüyüm bebeğimi ayrıca 15+2 oldum hareketlerini ne zaman hissetcem güzel anneler ya
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kadir gecemiz mübarek olsun hanımlar, Rabbim hepimize bir avazda sağlıkla huzurla kolaylıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı büyütmeyi ve hem biz hem nesillerimizin salih/saliha kullarıdan olmayı, günahlardan kaçınmayı ve dosdoğru yaşamımızı nasip etsin inş. Hayırlı kandiller...
bende yaaaa akşam yemeğinde sanki 3 kişilik yemiş gibi oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?