2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Amiiiin kızlar, bol bol dua edelim evet..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar günaydın gecen hafta perşembe görmüştüm bebeğimi ama inanın bi bahne bulup tekrardan gitmek istiyorum doktora:) perşembede tatile gidiyoruz 11 gün gelincede bir hafta sonra bebeğe randevu aldım ayyyyy cok ya nerdeyse 1 ay var offfff offfff ağustos 11 gellllll hemende bi görüyüm bebeğimi ayrıca 15+2 oldum hareketlerini ne zaman hissetcem güzel anneler ya

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ay çok zor valla uykumdan sıçrattı cumartesi dr kontrolüm var o zaman söyleyeceğim magnezyum yazdırayım bari sağol canım

bende eklemek istiyorum ama mesaj gitmiyor bende yeni üye olduğum için olabilirmi

hoş geldiniz canlar hayırlı olsun bebişleriniz

Günaydın&tünaydın arkadaşlar:) herkes nasıl bakalım?

benim de randevum 16 sınaydı dayanamadım bu haftaya tekrar randevu aldım

Kadir gecemiz mübarek olsun hanımlar, Rabbim hepimize bir avazda sağlıkla huzurla kolaylıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı büyütmeyi ve hem biz hem nesillerimizin salih/saliha kullarıdan olmayı, günahlardan kaçınmayı ve dosdoğru yaşamımızı nasip etsin inş. Hayırlı kandiller...

Meryem Furkan Yusuf süresini meallerinden de olsak okumak hamileler için iyidir diye söyleniyor aklınızda olsun. Rabbim berde sülüm baskı işkence zorluk gören kardeşimiz varsa kim hasta ise kimin derdi varsa kim yokluktaysa hepsini rahmetiyle lütuflandırsın tez vakitte inş. Âmin..

Tesekkur ederim😊

hoş geldiniz canlar hayırlı olsun bebişleriniz [/QUOTE]

aynı dert bendede var canım ya.dün birde gezdık eşimle akşam saat 1 de evdeydık. Geç yatınca çiş gelmiyor onu anladım yada tutuyorsun, yada bebek te uyudugundan idrar torbanla uğrasamıyor
aynen magnezyum yüzünden oluyordur benımde arada oluyor,malum kan basıncımız artıyor ondan bunlar
allah gonlune gore versın canım mubarek gunun hürmetine
amin canım

Bizim girişe koymak yasak zaten. Bir alt katta depo var bi ihtimal oraya koyabilirim.

benim de randevum 16 sınaydı dayanamadım bu haftaya tekrar randevu aldım

aa kızlar doktor 3 hafta sonra gel dediğinde 1 ay sonra gittim
1 ay sonra gel dedi şu an bir ayı geçtim cumartesi 5 hafta olacak az sabır bi problem yoksa sık sık gitmeyin
köpek gibi merak ediyorum özlüyorum ama sabrediyorum

ay canım ne güzel dua etmişsin bize de amin demek düşer seninde kadir gecen mübarek olsun

Son düzenleme:

4. ay bitmeden hissetmemen çok doğal dedi doktorum
hele ilk gebeliklerde zor anlıyormuşuz

selam kızlar. herkes bebişiyle sağlıklıdır umarım. ben gündüz işte çok bakamıyorum akşam da bayılıyorum resmen yorgunluktan. sayfalar uçmuş gitmiş:26:
yeni yeni bebek arabası bakmaya başladık. hangi model daha uygun ve kullanışlıdır tecrübeli anneler hadi yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleme:

Aminnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…