2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Bu yılın en son ve en değerli gecesi olan Kadir gecenizi tebrik eder ve Başta Filistindekiler olmak üzere tüm zulme uğrayan insanlar için dualar etmeyi unutmayalim inşallah....
Zalimler için yaşasın cehennem !

kızlar ya bişey soracam benim galiba psikolojim bozuldu herşeye aşırı tepki veriyorum çok çabuk sinirlenip herşeye ağlıyorum galiba cevremdeki herkesi üzüyorum bankaya gelen müşteriye bile çemkiriyorum tahammül gücüm çok azaldı tavsiyesi olan var mı ?

Kızlar herkese hayırlı kandiller, tüm dualarınız kabul olsun. 1 haftadır karın ağrısı çekiyorum, geçen gün dayanamadım doktoruma gittim korkuyla. Çok şükür yaramaz birşey yokmuş, bebişim iyice büyümüş. Cinsiyeti için doktor 16. haftayı bekleyelim öyle söylerim dediği için açıkçası tekrar sormaya çekindim. Gerçi sağlıklı olsun cinsiyeti önemli değil. Sizlerde de karın ağrısı çeken var mı benim gibi? Ayrıca tansiyonum biraz yüksek çıktı 16/9, galiba sıcaklardan öyle çıktı.

Canim ben bu yil seneye kullanirim diye pek rapor almadim. Okul eve yakin eger ağırlasirsam rapor alirim dogum izni yine 2. Doneme sarkar. Ama arastirmak lazim dogum izninin de bir proseduru vardir.. Benim ucretsiz izin alma sansim pek yok. Kredi borcu oduyoruz.. :)

2 gündür ağrı ve kramplar beni mahvetti. En sonunda dayanamadim dun aksam acile gittim. Allah'a şükür bebeğin durumu iyi. Bu ağrılar olacak dedi. Bebeğin gelişimi biraz önden gidiyormuş.. Yani canim ilerleyen haftalarda ağrılar artıyor haberin olsun. Ama ben bir gun oncesinde ogleden akşama kadar gezdim çok yoruldum belki de ondan olmuştur :)

Bayanlar size bir sorum olAcak yaklasik 2,5 hafta once 11+5 gunlukken ikili testte radyoloji dr u bir kabariklik gordum dedi,pipi olabilir dedi,ama dedim ailecek herkes kiz bekliyor deyince kesin demedim zaten dedi,yuzde 55 ihtimal erkek yuZde 45 kiz demisti,sonra kendi dr uma soyledigimde cok erken ben tatilden doneyim 16. Haftanda sana soylerim dedi,tam 15 gun var randevuma,heycanla bekliyorum,sizce ikili testte o kdr ufakken anlasilirmi,araniZda cinsiyet ogrenenler var sanirim,ikili testte tahmin edip suan degisen varmi 😕

merhaba minione, benim doktorum da 11. haftada bir fikrim var sizinle paylaşayım mı yoksa 1 ay sonra kontrolde net söyliim mi dedi. biz de öğrenmek isteriz diyince kız gibi dedi:) bizde de kız daha ağır basıyor. tabi sağlıklı sıhhatli olsun öncelikle ama 10 yıllık özlem bizimki. cuma günü kontrolümüz var. bakalım tahmin doğru mu öğrenicez.

bende öyleyim bazı zamanlarda ota çöpe gözüm doluyor

arkadaşıma 12. haftada erkek dedi 17 de kız olduğu ortaya çıktı

burda da var arkadaşlar öyle olan o yüzden en iyisi 16 da gitmek

Aminn insallah saglikla gelsinler yeterki 🙏🙏🙏

Memurlarda yıllık 40 gün rapor hakkı var canım Ocak'ta doğum yapacağımız için aralığa kadar 40günlük hakkımızı kullanabiliriz.. Ocak'ta tekrar 40günümüz war ..hele heyet raporu alabiliyorsanız sınır yok .doğum izninde ise doğumöncesi analık izin süresinde ise 3 hafta önce ayrılmak zorundasın doğum sonrasına enfazla 5 hafta atabiliyosun inş sağlığımız elverirde 3haftaya dek gidebiliriz iznimi bebeğimle geçirmek istiyorum 😊😊

ne bileyim cnm umarım öyledir ben çok sevindim zaten ne zorluklarla oldu evladım yeter ki hayırlı ve sağlıklı olsunlar kuzularımız

Allahım hepimizi sağlıklı sıhhatli hayırlı uğurlu nasipli tatlımı tatlı evlatlar nasip etsin helede sizin gbi yıllardır özlem çekenlere Allah biran önce nasip etsin bu mutluluğu.. Bu mübarek günün hürmetine Rabbim merhametinden mahrum bırakmasın hepimizi..gönlümüzdekini nasip eylerse bir başka güzel olur tabi ama herşeyin hayırlısı âmin 😊😊

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…