aa kızlar doktor 3 hafta sonra gel dediğinde 1 ay sonra gittim
1 ay sonra gel dedi şu an bir ayı geçtim cumartesi 5 hafta olacak az sabır bi problem yoksa sık sık gitmeyin
köpek gibi merak ediyorum özlüyorum ama sabrediyorum
valla doğru sölüyosun gitmemek lazım ama dayanamıyoom 16 sına daha cok var
aa kızlar doktor 3 hafta sonra gel dediğinde 1 ay sonra gittim
1 ay sonra gel dedi şu an bir ayı geçtim cumartesi 5 hafta olacak az sabır bi problem yoksa sık sık gitmeyin
köpek gibi merak ediyorum özlüyorum ama sabrediyorum
valla doğru sölüyosun gitmemek lazım ama dayanamıyoom 16 sına daha cok var
bende bekliyorum bekliyorum bişi yok gayet rahatım sakinim
randevuya gideceğim gece tutuşuyorum
sabaha heyecandan yerimde duramıyorum
Kızlar doğum öncesi izni doğum sorasına atmak için son aylara kadar okula gitmek zor olmaz mı? Ben düşünemiyorum kendimi karnım kocaman yollarda. Uzak bi de okul. Sürem gelince hemen ayrılcam iznee. İkinci dönemi de ücretsiz izin ve doğum sonrasıyla kapatıcam ohh miss valla zamanlama süper biz hesaplayıp yapmıştık zaten😄
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar herkese hayırlı kandiller, tüm dualarınız kabul olsun. 1 haftadır karın ağrısı çekiyorum, geçen gün dayanamadım doktoruma gittim korkuyla. Çok şükür yaramaz birşey yokmuş, bebişim iyice büyümüş. Cinsiyeti için doktor 16. haftayı bekleyelim öyle söylerim dediği için açıkçası tekrar sormaya çekindim. Gerçi sağlıklı olsun cinsiyeti önemli değil. Sizlerde de karın ağrısı çeken var mı benim gibi? Ayrıca tansiyonum biraz yüksek çıktı 16/9, galiba sıcaklardan öyle çıktı.
Bayanlar size bir sorum olAcak yaklasik 2,5 hafta once 11+5 gunlukken ikili testte radyoloji dr u bir kabariklik gordum dedi,pipi olabilir dedi,ama dedim ailecek herkes kiz bekliyor deyince kesin demedim zaten dedi,yuzde 55 ihtimal erkek yuZde 45 kiz demisti,sonra kendi dr uma soyledigimde cok erken ben tatilden doneyim 16. Haftanda sana soylerim dedi,tam 15 gun var randevuma,heycanla bekliyorum,sizce ikili testte o kdr ufakken anlasilirmi,araniZda cinsiyet ogrenenler var sanirim,ikili testte tahmin edip suan degisen varmi 😕
kızlar ya bişey soracam benim galiba psikolojim bozuldu herşeye aşırı tepki veriyorum çok çabuk sinirlenip herşeye ağlıyorum galiba cevremdeki herkesi üzüyorum bankaya gelen müşteriye bile çemkiriyorum tahammül gücüm çok azaldı tavsiyesi olan var mı ?
Bayanlar size bir sorum olAcak yaklasik 2,5 hafta once 11+5 gunlukken ikili testte radyoloji dr u bir kabariklik gordum dedi,pipi olabilir dedi,ama dedim ailecek herkes kiz bekliyor deyince kesin demedim zaten dedi,yuzde 55 ihtimal erkek yuZde 45 kiz demisti,sonra kendi dr uma soyledigimde cok erken ben tatilden doneyim 16. Haftanda sana soylerim dedi,tam 15 gun var randevuma,heycanla bekliyorum,sizce ikili testte o kdr ufakken anlasilirmi,araniZda cinsiyet ogrenenler var sanirim,ikili testte tahmin edip suan degisen varmi 😕
merhaba minione, benim doktorum da 11. haftada bir fikrim var sizinle paylaşayım mı yoksa 1 ay sonra kontrolde net söyliim mi dedi. biz de öğrenmek isteriz diyince kız gibi dedi:) bizde de kız daha ağır basıyor. tabi sağlıklı sıhhatli olsun öncelikle ama 10 yıllık özlem bizimki. cuma günü kontrolümüz var. bakalım tahmin doğru mu öğrenicez.
arkadaşıma 12. haftada erkek dedi 17 de kız olduğu ortaya çıktı
burda da var arkadaşlar öyle olan o yüzden en iyisi 16 da gitmek
Canim ben bu yil seneye kullanirim diye pek rapor almadim. Okul eve yakin eger ağırlasirsam rapor alirim dogum izni yine 2. Doneme sarkar. Ama arastirmak lazim dogum izninin de bir proseduru vardir.. Benim ucretsiz izin alma sansim pek yok. Kredi borcu oduyoruz.. :)
Arkadaşlar show tv de birazdan hamilelikle ilgili bilgiler verilecek. Hamilelikte beslenme.. Haberiniz ola :)
O zmn biraz daha sabrediyorumm 😊
olabilir cnım ama ben netten de alıcam.Adresime geldin bir kısmı kollarım kopar yoksam
olur mu öyle şey bence çok sevındıiler ama şaskınlıkları agır bastı.
doktor bize de erkek dediğinde eşimin yüz hali komediydi. O kız istiyordu hep
Aaaa niye oyle yaptilar ki. Tuhhh bak cok uzuldum. Ben de kiz cocuk icin oluyorum resmenuzulme sen canim saglikli hayirli evlat olsunlar insaallah.. ayrica soyle onlara bebegin cinsiyetini babadan gelen kromozomlar belirliyor
valla bende önce üzüldüm tavırlarına ama sonra takmamaya çalıştım benim gönlümden geçen oldu tüp bebiş bide benim ki düşün neler yaşadım olana kadar onlarda yüzünü görünce pişman olacaklar zaten
merhaba minione, benim doktorum da 11. haftada bir fikrim var sizinle paylaşayım mı yoksa 1 ay sonra kontrolde net söyliim mi dedi. biz de öğrenmek isteriz diyince kız gibi dedi:) bizde de kız daha ağır basıyor. tabi sağlıklı sıhhatli olsun öncelikle ama 10 yıllık özlem bizimki. cuma günü kontrolümüz var. bakalım tahmin doğru mu öğrenicez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?