2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Gunaydin kizlar kandiliniz mübarek olsun dualarda bulusalim insallah bebislerimiz ve tum islam alemi icin dua edelim insallah

Aminnnn insallahh ,hakkimizda hayirlisi olsunn 😊😊😊

Slm güzel annisler bebeğim nasıl diye çok merak ediyorum daha çok var doktora gitmeye ağustos un 14 ünde randevum yaa allahım korusun meleklerimizi bu gece çok dua edelim kadir geceniz mübarek olsun hepinizin.

güzel anneler kandiliniz mübarek olsun, dualarınız kabul olsun. Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yasatsın

Ben de canim ben de bebişimle geçirmek istiyorum.. Onu bırakıp işe gitmek ne kadar zor olur.. İnşaallah Allah güç verir de 3 haftaya kadar gideriz dediğin gibi..

Kandilimiz mübarek olsun kızlar ...
Bu hayırlı gecede tüm dualarımız kabul olsun..bebişlerimiz de sağlıkla doğsun inşallah..

kızlar sabaha karşı bacağıma çok kötü kramp girdi hala acıyor

aynı şey dün gece bana da oldu canım ama bacak değil de baldır mı diyorlar dizimin altı..
kasıldım kaldım valla ağlıcaktım
ama normal diye duydum ben de..

çok fazla da yemiyorum aslında ama çok fena şişiyor

yalnız değilsin canım
öğlenleri doymuyorum çok yiyorum ama şişmiyor karnım ama akşam bi çorba içsem davul gibi oluyorum...
6 aylığım desem herkes inanır

Slm canlarim kadir gecemiz mübarek olsun rabbim bu güzel gecenin hurmetine bizlere evlatlarimizi sag saglim saglikli bir sekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Dun aksama doğru dayanılmaz bas agrim vardı akşam 8 de bas ağrısından dolayı bi yattim bugun 10 bucukta uyanmisim esimden Allah razi olsun çocuklar yine ona kaldı ufagi goturmus sabah gecede zor uyuttum dedi babalarına cok nazlanip eziyet ediyorlar biliyolar o yumuşak yüzlü ben biraz kuralci bi anneyim esimse tam tersi :)
Simdide heryanim ağrıyor ya o kadar saat uyumuşum halada heryanim ağrıyor nasıl birsey bu kadar uykudan sonra turp gibi olmam lazım değil mi

sılam geçmiş olsun senin cinsiyet kesinleşti mi...benimde doğum 11 ocak dedi randevum 5 ağustosta cinsiyeti merak ediyorum bayaaa

sılam geçmiş olsun senin cinsiyet kesinleşti mi...benimde doğum 11 ocak dedi randevum 5 ağustosta cinsiyeti merak ediyorum bayaaa

Sagolasin canim haftaya sali gunu randevum var 16+2 olucam inşallah o zaman belli olur daha kesin degil yani:)
Seninde az kalmış inşallah belli olur da kafalarimiz rahatlar artık son zamanlarda hepimizin tek meraki cinsiyet :)

Kızlar başladı show tv deki beslenme konusu bi izleyeyim önemli olanları yazarim inşallah ..

Geçmiş olsun canım ya. Allah hepimizin dualarını kabul eder inşallah bu gece. Sen yine bilinçli annesin 2 hamilelik yaşadın canım eşinde ilgileniyor maşallah. Allah kolaylık versin canım

ayy bende aynıyım yaa hep derdim hamile kalayım bak neler isticem diye hiçbişeye aşeremedim daha :))

merhaba kızlar hepinizin kadir gecesi mübarek olsun hamileliğimiz problemsiz geçer inşallah hepiniz sorunsuz kolay doğum yaparız inşallah bebişlerimiz sağlıklı olur inşallah akıllı hayırlı evlatlar olurlar inşallah bu geceyi hayırlarla hakkıyla geçirmeyi nasip etsin Allah herkese aminnn

Merhaba kızlar bir süredir tatilde olduğumdan yazamadım ama fırsat buldukça takip ettim sizleri...bebişlerimizle ilk Kadir Gecemiz..Allah sağ salim kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah hepimize.Bu tatil süresince ikili testleri yaptırdım çok şükür sorun çıkmadı ama cinsiyeti göstermedi bizim minik bugün 14+1 olduk şükür 4 lü test var sanırım sırada 15+3 gibi gitmeyi düşünüyorum erken mi acaba tereddüt ettim.sizler ne zaman planlıyorsunuz?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

geçmiş olsun canım bize uyumayı uzatırsan mayalanır derler yani uyudukça uyuyasın gelir miskinleşirsin anlamında

Geçmiş olsun canım ya. Allah hepimizin dualarını kabul eder inşallah bu gece. Sen yine bilinçli annesin 2 hamilelik yaşadın canım eşinde ilgileniyor maşallah. Allah kolaylık versin canım

Sagolasin canim iki kere hamilelik yasadim ama bu sefer bambaşka halsizlik nedir bilmezdim ben ama bu sefer hic normal günüm geçmedi daha.bulantili ve kusmali gunleri anlattım ya bunada şükür.
Tartilmamistim ne zamandır 2 kilo almisim geliyor yavas yavas kilolar :)
Doktor söyledi simdi ilk 3 ay 2 kiloya kadar normal mis sonrasında ayda 1,5 2 kilo almak tavsiye ediliyor. Zayif hamile kalanlar 18 kiloya kadar, orta kilolular 12 kiloya kadar ve kilolu hamile kalanlar 8-9 kiloya kadar kilo alması gerekiyormuş.
Yiyeceklerle ilgili pek birsey demedi süt, yumurta, yogurt ve yesil yapraklı sebzeler bildigimiz klasik beslenme sekli haftada 2 kezde kucuk balıklar kizartilmadan ..

Ben izledim hamileler için hiç doyurucu bir anlatım değildi yüzeysel basit anlatımı var bayan doktorun
Aynen öyle ya ben ciksam oraya daha çok sey anlatirdim :)
Canim ikili testinde sorun cikmadiysa dortluyu niye yapıyorsun?
geçmiş olsun canım bize uyumayı uzatırsan mayalanır derler yani uyudukça uyuyasın gelir miskinleşirsin anlamında

Haklısın canım uyumabin bile fazlası zarar

merhabalar allah nasıp ederse bende ocak annesı olacagım ınsallah allahım kucagımıza saglıklı hayırlı evlatlar almayı nasıp etsın

Arkadaşlar başka bi doktora gideyim bi seferlik dedim, erkek bildiğim bebeğimi kız dedi. durum böyle olunca bebişime cicişler alamıyorum kız mı erkek mi emin olamadı her iki doktorda. ağustosun 2sinde tekrar kontroüm var. inşallah busefer kesin bişey söylerler. kız veya erkek olması önemli değil ama artık kıyafetler almak istiyorum miniğime :) bu da son ultrasonumuz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…