Allahım hepimizi sağlıklı sıhhatli hayırlı uğurlu nasipli tatlımı tatlı evlatlar nasip etsin helede sizin gbi yıllardır özlem çekenlere Allah biran önce nasip etsin bu mutluluğu.. Bu mübarek günün hürmetine Rabbim merhametinden mahrum bırakmasın hepimizi..gönlümüzdekini nasip eylerse bir başka güzel olur tabi ama herşeyin hayırlısı âmin 😊😊
Memurlarda yıllık 40 gün rapor hakkı var canım Ocak'ta doğum yapacağımız için aralığa kadar 40günlük hakkımızı kullanabiliriz.. Ocak'ta tekrar 40günümüz war ..hele heyet raporu alabiliyorsanız sınır yok .doğum izninde ise doğumöncesi analık izin süresinde ise 3 hafta önce ayrılmak zorundasın doğum sonrasına enfazla 5 hafta atabiliyosun inş sağlığımız elverirde 3haftaya dek gidebiliriz iznimi bebeğimle geçirmek istiyorum 😊😊
kızlar sabaha karşı bacağıma çok kötü kramp girdi hala acıyor
çok fazla da yemiyorum aslında ama çok fena şişiyor
Slm canlarim kadir gecemiz mübarek olsun rabbim bu güzel gecenin hurmetine bizlere evlatlarimizi sag saglim saglikli bir sekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Dun aksama doğru dayanılmaz bas agrim vardı akşam 8 de bas ağrısından dolayı bi yattim bugun 10 bucukta uyanmisim esimden Allah razi olsun çocuklar yine ona kaldı ufagi goturmus sabah gecede zor uyuttum dedi babalarına cok nazlanip eziyet ediyorlar biliyolar o yumuşak yüzlü ben biraz kuralci bi anneyim esimse tam tersi :)
Simdide heryanim ağrıyor ya o kadar saat uyumuşum halada heryanim ağrıyor nasıl birsey bu kadar uykudan sonra turp gibi olmam lazım değil mi
sılam geçmiş olsun senin cinsiyet kesinleşti mi...benimde doğum 11 ocak dedi randevum 5 ağustosta cinsiyeti merak ediyorum bayaaa
Slm canlarim kadir gecemiz mübarek olsun rabbim bu güzel gecenin hurmetine bizlere evlatlarimizi sag saglim saglikli bir sekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Dun aksama doğru dayanılmaz bas agrim vardı akşam 8 de bas ağrısından dolayı bi yattim bugun 10 bucukta uyanmisim esimden Allah razi olsun çocuklar yine ona kaldı ufagi goturmus sabah gecede zor uyuttum dedi babalarına cok nazlanip eziyet ediyorlar biliyolar o yumuşak yüzlü ben biraz kuralci bi anneyim esimse tam tersi :)
Simdide heryanim ağrıyor ya o kadar saat uyumuşum halada heryanim ağrıyor nasıl birsey bu kadar uykudan sonra turp gibi olmam lazım değil mi
benim canım hiçbir şey çekmiyor hatta bebek için zorla yiyorum eşim dört gözle aş ermemi bekliyor sürekli bıkmadan canın bir şey çekmiyor mu ne çekiyorsa söyle alayım ne zaman canın bir şey çekecek bugün de mi, bir şey çekmedi sürekli bu sorular duyuyom ama birşey çekmiyo
Kızlar başladı show tv deki beslenme konusu bi izleyeyim önemli olanları yazarim inşallah ..
Geçmiş olsun canım ya. Allah hepimizin dualarını kabul eder inşallah bu gece. Sen yine bilinçli annesin 2 hamilelik yaşadın canım eşinde ilgileniyor maşallah. Allah kolaylık versin canım
Aynen öyle ya ben ciksam oraya daha çok sey anlatirdim :)Ben izledim hamileler için hiç doyurucu bir anlatım değildi yüzeysel basit anlatımı var bayan doktorun
Canim ikili testinde sorun cikmadiysa dortluyu niye yapıyorsun?Merhaba kızlar bir süredir tatilde olduğumdan yazamadım ama fırsat buldukça takip ettim sizleri...bebişlerimizle ilk Kadir Gecemiz..Allah sağ salim kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah hepimize.Bu tatil süresince ikili testleri yaptırdım çok şükür sorun çıkmadı ama cinsiyeti göstermedi bizim minik bugün 14+1 olduk şükür 4 lü test var sanırım sırada 15+3 gibi gitmeyi düşünüyorum erken mi acaba tereddüt ettim.sizler ne zaman planlıyorsunuz?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
geçmiş olsun canım bize uyumayı uzatırsan mayalanır derler yani uyudukça uyuyasın gelir miskinleşirsin anlamında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?