- 31 Ekim 2012
- 2.215
- 134
- 373
Slm canlarim kadir gecemiz mübarek olsun rabbim bu güzel gecenin hurmetine bizlere evlatlarimizi sag saglim saglikli bir sekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Dun aksama doğru dayanılmaz bas agrim vardı akşam 8 de bas ağrısından dolayı bi yattim bugun 10 bucukta uyanmisim esimden Allah razi olsun çocuklar yine ona kaldı ufagi goturmus sabah gecede zor uyuttum dedi babalarına cok nazlanip eziyet ediyorlar biliyolar o yumuşak yüzlü ben biraz kuralci bi anneyim esimse tam tersi :)
Simdide heryanim ağrıyor ya o kadar saat uyumuşum halada heryanim ağrıyor nasıl birsey bu kadar uykudan sonra turp gibi olmam lazım değil mi
Arkadaşlar başka bi doktora gideyim bi seferlik dedim, erkek bildiğim bebeğimi kız dedi. durum böyle olunca bebişime cicişler alamıyorum kız mı erkek mi emin olamadı her iki doktorda. ağustosun 2sinde tekrar kontroüm var. inşallah busefer kesin bişey söylerler. kız veya erkek olması önemli değil ama artık kıyafetler almak istiyorum miniğime :) bu da son ultrasonumuz
Eki Görüntüle 1198888
Merhaba kızlar bir süredir tatilde olduğumdan yazamadım ama fırsat buldukça takip ettim sizleri...bebişlerimizle ilk Kadir Gecemiz..Allah sağ salim kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah hepimize.Bu tatil süresince ikili testleri yaptırdım çok şükür sorun çıkmadı ama cinsiyeti göstermedi bizim minik bugün 14+1 olduk şükür 4 lü test var sanırım sırada 15+3 gibi gitmeyi düşünüyorum erken mi acaba tereddüt ettim.sizler ne zaman planlıyorsunuz?
Ben 11+6 gunlukken ikili testte gittim,cok sukur sonuc iyi cikti ve dr um ogrenecegimizi ogrendik bu bahsi kapatiyoruz,bidaha bu tur konular acmiyoruz kafamizi karistirmiyoruz dedi,o yuzden uclu yada dortlu tarama testi olmayacak dedi bana,bide genelde internetten edindigim bilgilere gore ikili kaciranlar ucluye gidiyorlar diye biliyorum,yada bazen bazi dr lar uclu testi istemiyormus,belkide dr tercihidir.,simdiden hayirli dogumlar diliyorum
sen 17 dıde ogrenemedıysen ben umıdımı keseyım belkı bu cumartesı randevuda ogrenırım dıyodum
Sagolasin canim iki kere hamilelik yasadim ama bu sefer bambaşka halsizlik nedir bilmezdim ben ama bu sefer hic normal günüm geçmedi daha.bulantili ve kusmali gunleri anlattım ya bunada şükür.
Tartilmamistim ne zamandır 2 kilo almisim geliyor yavas yavas kilolar :)
Doktor söyledi simdi ilk 3 ay 2 kiloya kadar normal mis sonrasında ayda 1,5 2 kilo almak tavsiye ediliyor. Zayif hamile kalanlar 18 kiloya kadar, orta kilolular 12 kiloya kadar ve kilolu hamile kalanlar 8-9 kiloya kadar kilo alması gerekiyormuş.
Yiyeceklerle ilgili pek birsey demedi süt, yumurta, yogurt ve yesil yapraklı sebzeler bildigimiz klasik beslenme sekli haftada 2 kezde kucuk balıklar kizartilmadan ..
11de erkek dediler canım şimdide kız diyo başka doktor. genelde söylüyolar 15ten sonra.sende öğrenirsin inşallah
Aynen öyle ya ben ciksam oraya daha çok sey anlatirdim :)
çok fazla da yemiyorum aslında ama çok fena şişiyor
Merhabalar bayanlar. Bulantilarim yok denecek kadar azaldi. Rabb'ime sukurler olsun. Bugunlerimi aratmasin insaallah. Darisi sikintisi olan tum hamislerin basina. Artik sanki yorgunlugum da azalmis gibi bakalim. Aman masaallah deyim kendi kendime cok nazarim deger de benim :) bayanlar sizlere sormak istedigim birsey var. Bundan sonra doktor kontrolune giderken hep tuvalete sikisik olarak mi gidecegiz? Ben gitmeden once 1-1.5 lt su iciyorum hep. Dolayisiyla catlicak gibi oluyorum randevum gecikirse de. Yanlis mi yapiyorum dogru mu bilemedim :) Tecrubeli arkadaslar beni bir aydinlativersinler :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
11de erkek dediler canım şimdide kız diyo başka doktor. genelde söylüyolar 15ten sonra.sende öğrenirsin inşallah[/QUOTC
Canım çok şanssız bir durum. ancak bir kaç dr a sormak lazım. normalde 16-17 hafta öncesi yorum yapmaktan kaçıyorlar. ancak bizde çok meraklandığımızdan bişeyler yorumluyorlar. sana tavsiyem en az 2 dr dan kesin cinsiyet bilgisi almadan bişeyler almaman.
şahsen ben 4 doktordan onaylattım. 2 si sans eseri oldu ama :)
Kadir gecemiz mübarek olsun hanımlar, Rabbim hepimize bir avazda sağlıkla huzurla kolaylıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı büyütmeyi ve hem biz hem nesillerimizin salih/saliha kullarıdan olmayı, günahlardan kaçınmayı ve dosdoğru yaşamımızı nasip etsin inş. Hayırlı kandiller...
Meryem Furkan Yusuf süresini meallerinden de olsak okumak hamileler için iyidir diye söyleniyor aklınızda olsun. Rabbim berde sülüm baskı işkence zorluk gören kardeşimiz varsa kim hasta ise kimin derdi varsa kim yokluktaysa hepsini rahmetiyle lütuflandırsın tez vakitte inş. Âmin..
Merhabalar bayanlar. Bulantilarim yok denecek kadar azaldi. Rabb'ime sukurler olsun. Bugunlerimi aratmasin insaallah. Darisi sikintisi olan tum hamislerin basina. Artik sanki yorgunlugum da azalmis gibi bakalim. Aman masaallah deyim kendi kendime cok nazarim deger de benim :) bayanlar sizlere sormak istedigim birsey var. Bundan sonra doktor kontrolune giderken hep tuvalete sikisik olarak mi gidecegiz? Ben gitmeden once 1-1.5 lt su iciyorum hep. Dolayisiyla catlicak gibi oluyorum randevum gecikirse de. Yanlis mi yapiyorum dogru mu bilemedim :) Tecrubeli arkadaslar beni bir aydinlativersinler :)
Kızlar başladı show tv deki beslenme konusu bi izleyeyim önemli olanları yazarim inşallah ..
Merhaba kızlar bir süredir tatilde olduğumdan yazamadım ama fırsat buldukça takip ettim sizleri...bebişlerimizle ilk Kadir Gecemiz..Allah sağ salim kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah hepimize.Bu tatil süresince ikili testleri yaptırdım çok şükür sorun çıkmadı ama cinsiyeti göstermedi bizim minik bugün 14+1 olduk şükür 4 lü test var sanırım sırada 15+3 gibi gitmeyi düşünüyorum erken mi acaba tereddüt ettim.sizler ne zaman planlıyorsunuz?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhabalar allah nasıp ederse bende ocak annesı olacagım ınsallah allahım kucagımıza saglıklı hayırlı evlatlar almayı nasıp etsın
canım fazla uyku da baş ağrısı yapar. uykunu bölerek al. Geçmiş olsum cnaımSlm canlarim kadir gecemiz mübarek olsun rabbim bu güzel gecenin hurmetine bizlere evlatlarimizi sag saglim saglikli bir sekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Dun aksama doğru dayanılmaz bas agrim vardı akşam 8 de bas ağrısından dolayı bi yattim bugun 10 bucukta uyanmisim esimden Allah razi olsun çocuklar yine ona kaldı ufagi goturmus sabah gecede zor uyuttum dedi babalarına cok nazlanip eziyet ediyorlar biliyolar o yumuşak yüzlü ben biraz kuralci bi anneyim esimse tam tersi :)
Simdide heryanim ağrıyor ya o kadar saat uyumuşum halada heryanim ağrıyor nasıl birsey bu kadar uykudan sonra turp gibi olmam lazım değil mi
Arkadaşlar başka bi doktora gideyim bi seferlik dedim, erkek bildiğim bebeğimi kız dedi. durum böyle olunca bebişime cicişler alamıyorum kız mı erkek mi emin olamadı her iki doktorda. ağustosun 2sinde tekrar kontroüm var. inşallah busefer kesin bişey söylerler. kız veya erkek olması önemli değil ama artık kıyafetler almak istiyorum miniğime :) bu da son ultrasonumuz
Eki Görüntüle 1198888
Aminn insallah saglikla gelsinler yeterki 🙏🙏🙏
aminnn kızlar. inşallah sağlıkla gelsin kuzular. gebelik zor süreçmiş. hele tüp bebekten sonra iyice zor. takviye ilaçlar filan derken ancak kendime gelebildim. yeni yeni okuyorum yazılanlarıAllahım hepimizi sağlıklı sıhhatli hayırlı uğurlu nasipli tatlımı tatlı evlatlar nasip etsin helede sizin gbi yıllardır özlem çekenlere Allah biran önce nasip etsin bu mutluluğu.. Bu mübarek günün hürmetine Rabbim merhametinden mahrum bırakmasın hepimizi..gönlümüzdekini nasip eylerse bir başka güzel olur tabi ama herşeyin hayırlısı âmin 😊😊
Slm canlarim kadir gecemiz mübarek olsun rabbim bu güzel gecenin hurmetine bizlere evlatlarimizi sag saglim saglikli bir sekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
ssule bana doktor 12. haftaya kadar sıkışık olucaksın sonraki haftalarda da tuvalete gitmiş olmalısın kontrole gelmeden dedi. ilk 3 kontrolde sıkışıktım. 4. ü sü 11. haftada ikili test için gittiğimde değildim. bizim tüp bebek olduğu için biraz sıkı oldu kontroller. çünkü kortizon kullandırdılar tüp tedavisinde. onu doğru zamanda kesebilmek için 5. 6. ve 8. haftalarda hep kontrole gittik.Merhabalar bayanlar. Bulantilarim yok denecek kadar azaldi. Rabb'ime sukurler olsun. Bugunlerimi aratmasin insaallah. Darisi sikintisi olan tum hamislerin basina. Artik sanki yorgunlugum da azalmis gibi bakalim. Aman masaallah deyim kendi kendime cok nazarim deger de benim :) bayanlar sizlere sormak istedigim birsey var. Bundan sonra doktor kontrolune giderken hep tuvalete sikisik olarak mi gidecegiz? Ben gitmeden once 1-1.5 lt su iciyorum hep. Dolayisiyla catlicak gibi oluyorum randevum gecikirse de. Yanlis mi yapiyorum dogru mu bilemedim :) Tecrubeli arkadaslar beni bir aydinlativersinler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?