2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

geçmiş olsun canım...
geçenlerde benim de başım ağırmıştı da ağlamıştım valla sabaha kadar
neyseki eşin ilgileniyor oğluşlarınla...Türkiyeye gelmiyormusunuz bu yaz?

bi de ben de bulantılardan dolayı verdiğim 3 kilonun 2sini geri almışım
korkmaya başladım ekmek ve pilav yememeye karar verdim...

sen 17 dıde ogrenemedıysen ben umıdımı keseyım belkı bu cumartesı randevuda ogrenırım dıyodum

Düzelmene sevindim canım ben daha hiç kilo almadım ama yakında çifter çifter alirim galiba zaten kilolu hamile kaldım 75 kiloydum bakalım kaçı görecek kilom. Azıcık korkuyorum ikiz gebeliklerde 6. Aylık ken 9 aylik gibi oluyormuş sun Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Bende dinledim canım doktoru hep bilindik şeyler söyledi yada biz araştıra araştıra doktor gibi olduk

Son düzenleme:
11de erkek dediler canım şimdide kız diyo başka doktor. genelde söylüyolar 15ten sonra.sende öğrenirsin inşallah

ınsallah bakalım sabırsızlıkla beklıyorum bı oğlusum var belkım buda kız olur dıyorum ama nasıp saglıklı hayırlı olsunda

Aynen öyle ya ben ciksam oraya daha çok sey anlatirdim :)

Twitter dan soru sordum ender Saraç sorumu sormadı 😔 o kadın doktoru çokmu aramışlar biz olsak ewet hiç susmazdık ender bey zorla konuşturuyo 😄 unutkanlık çayı bize çok sakıncalı amandiyim😄

Iyi de biz bunlari zaten biliyoruz doktor hanım.. Bilmediğimiz şeyler söyle. Kızlar hepimiz uzman olmuşuz burda haberimiz yok. Bir de size aktarayım diye doktorun sesini kaydettim. Hic gerek yokmuş :))

Merhabalar bayanlar. Bulantilarim yok denecek kadar azaldi. Rabb'ime sukurler olsun. Bugunlerimi aratmasin insaallah. Darisi sikintisi olan tum hamislerin basina. Artik sanki yorgunlugum da azalmis gibi bakalim. Aman masaallah deyim kendi kendime cok nazarim deger de benim :) bayanlar sizlere sormak istedigim birsey var. Bundan sonra doktor kontrolune giderken hep tuvalete sikisik olarak mi gidecegiz? Ben gitmeden once 1-1.5 lt su iciyorum hep. Dolayisiyla catlicak gibi oluyorum randevum gecikirse de. Yanlis mi yapiyorum dogru mu bilemedim :) Tecrubeli arkadaslar beni bir aydinlativersinler :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım ben 13+0 ım bugüne kadar hiç idrara sıkışık gitmedim doktora. Doktorun mu sıkışık gel diyor çok ilginç

Son düzenleme:

Ne guzel bi dua etmissin canim benim aminnn rabbim bu mubarek gunun hurmetine dualarimizi kabul etsin ins .

Yeni gelen annisler olmus sanirim hos geldinizzzzzzz ☺☺☺

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim doktorum da tam aksine muayeneden önce tuvalete sokuyor beni varsa yap diye:) sıkışık olmaya gerek yok diye biliyorum canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

beraberiz 14+1 :13::13::13::13::13::13:

canım fazla uyku da baş ağrısı yapar. uykunu bölerek al. Geçmiş olsum cnaım

ya banada erkek dedı doktorum 13. haftada ama bu sefer netleşir inşallah.kız erkek fark etmez ama derdimiz aynı senınle cicilerrrr cicilerrrr

Canım ilk hafta 4-5 keseyi görmek için bazı doktorlar sıkışık gel diyor ama biz artık o dönemleri çooooktan geride bıraktık. Sal gitsin:))) zaten ultrason aletini bastrdıkça sen rahatsız olursun hiç kendine dert yapma artık sıkışık olmak zorunda değilsin.
Su içerek gitmek zorunda da değilsin. Sadece ultrason öncesi tatlı çikolata yersen bebek hareketli olur aklında olsun ...

Aminn insallah saglikla gelsinler yeterki 🙏🙏🙏

aminnn kızlar. inşallah sağlıkla gelsin kuzular. gebelik zor süreçmiş. hele tüp bebekten sonra iyice zor. takviye ilaçlar filan derken ancak kendime gelebildim. yeni yeni okuyorum yazılanları

Sılam her kontrolde doktorum soruyor baş ağrın var mı diye. baş ağrısı tansiyon oynamasına işaretmiş. o da allah korusun bebeğin gelişimi için iyi değil. bana tansiyon hapı yazdı ama henüz hiç kullanmadım. oynama olduğu anda başlıcaz.
ssule bana doktor 12. haftaya kadar sıkışık olucaksın sonraki haftalarda da tuvalete gitmiş olmalısın kontrole gelmeden dedi. ilk 3 kontrolde sıkışıktım. 4. ü sü 11. haftada ikili test için gittiğimde değildim. bizim tüp bebek olduğu için biraz sıkı oldu kontroller. çünkü kortizon kullandırdılar tüp tedavisinde. onu doğru zamanda kesebilmek için 5. 6. ve 8. haftalarda hep kontrole gittik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…