2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kizlar bisey sorcam 15 hafta 4 gun oldu bugun gebeligim. Once ki gibi istahli hissetmiyorum. Gobegim de kuculuyo sanki acaba kuruntu mu yapiyorum yoksa bi sorun mu var ki Randevu ayin 31 inde.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Ben gibi sende bir evhamlisin,sata gore bnmde 14+3 ultrasona gore 15 haftalik,bnm masallah istah yerinde zaten hic kusmam bulantim olmadi,bide 3 kg almisim,gobegim ciplakken cok belli,kocaman duruyor,hep bol bluzlar giyiyrm o yuzden kimse anlamiyor,ama aksama dogru sanirim gazdan hepten sisiklik oluyor ve bende henuz bisey hissetmedigim icin hep endiseleniyorum aklim hep onda,randevumuzda 12 gun sonra,sanirim kuruntu yapiyoruz ,😔,belkide gaz yoktur sende,ondan gobegin inmistir,rahatlatmk istyrm ama bende bir evhamli 2 😊

47 kiloyla hamile kalmistim Ben canim simdi 53 kiloyum. Bi kac gun oncesine kadar kocamandi karnim. Belki dedigin gibi gazdandir. Bir de bir arkadasimin bugun bebegini kaybettigini ogrendim iyice psikolojim bozuldu. Nasil olcak bu haller bilemedim

topiğin en evhamlısı benim beni geçemezsiniz

Başlığı sessiz sessiz takip edenlerdenim :) bu mübarek ayın ve bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine rabbimin dualarımızı geri çevirmeyeceğine inandığımdan sizlerden dua dilenmeye geldim İkili test sonucu kötü çıkıp bebeğini aldırmayı düşünmeyen biri olarak rabbime sığındım.. İnşallah öncelikle hepinizin ve benim de bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucağıma almamı nasip eder allahım.. Lütfen dualarınızı esirgemeyin..

3 çocuk istiyorsunuz.Allah gönlümüze göre sağlıklı hayırlı evlat versin hepimize ama şöyle bir şey var 3 çocuk çok değil aslında ama imkan olarak nasıl olacak onu hiç bilemiyorum. Benim daha ilk olacak kısmetse ama 2. hakkında da bir o kadar karamsarım malesef. Tabi bunun içinde çalışan bir anne olmamın da katkısı var ama hayat şartları çok zor geliyor.

Kalbini serin tut bu tip endişelenmeler gebeliğin özünde var sıkıntı olduğunı düşünmüyorum. Çok da kendini kasma git bi gör bebeğini belli ki özlemişsin. Randevuyu bekleme canım

canım sen içini ferah tut kendini de üzme bebeğini de üzme rabbim yüzüne bakar inşallah sağsalim doğrusun bebeğini ikili test yüzde yüz sonuç değil bir olasılık hesabı bunuda unutma canını sıkma

Canım benim 2li test bir oran zaten kesin sonuç değil. Bütün bileşenlerle sağlıklılığını orantılıyorlar bebeği. Arkadaşımın ıkı gebeliğindede bu çocuk sıkıntılı dediler iki bebeğinide doğurdu hiçbir sıkıntı olmadı gayet sağlıklılar. Şu mübarek gunde duamız seninle.

Ben de son günlerde biraz yoruldum ondan ağrım oldu demekki, sagol canım bilgiler için.

Allahin izniyle bisicik olmiyacak,onlar bizimleler insallah,bende ilk bebegimi 11.haftamda kontrole gittimde kalbi durdugu icin kaybetmistim,aslinda meger 8.haftada durmus,o yuzden hissettiklerini anliyabiliyorum ama suda var gebeligin en riskli haftasi dr um 10. 11. Haftaya kdr olan zamanlarda demisti bak cok sukur nerdeyse 15. Haftaya geldik bile,ben en son 12.haftamda ikili testte gormustum minnosumu,umarim o sureci atlattik,en kisa zamanda gorucez onlari ☺️

Ayyy bugünküleri okuyamadım artık

Tembellikten giremiyorum 2 gündür, sabaha kadar olanları okuyabildim

Yeni katılan arkadaşlarımız hoş gelmişler
Sonuçları iyi çıkan cinsiyet öğrenen arkadaşların gözü aydın hayırlı ve uğurlu olsun inşallah:13:

Ramazandan sonra bir düzen tutturacağım inşallah, sahura kadar oturup, sonra namazı bekleyip kılıp yatmam vede uykuya dalmam 5 buçuk 6 yı buluyor.
E haliyle sonra kalk kalkabilirsen

Şimdide selam vereyim dedim yoksa beni unutacaklar

Kadir gecemiz mübarek olsun, hayırlara vesile olsun. Tüm İslam aleminin kurtuluşuna vesile olsun inşallah.
Güneş doğana kadar meleklerin yeryüzüne indiği tüm Muhammed (as) ümmetini Allah'ın selamıyla selamladığı,
Ve Rabbimizin " Yok mu isteyen, istediğini vereyim" diye nidada bulunduğu bin aydan daha hayırlı tek bir gece..
Rabbim layıkıyla geçirmeyi nasip etsin...

Hepimizin duaları kabul olsun, Filistindeki zulüm dinsin inşallah

Ve evet benimde sonsuzluğa açıldığını düşündüğüm iştahım o kadar azaldı ki, şaşkınım.
Ama mutluyum da

Dua dilenmek ne demek aşkolsun.
Lütfen sıkmayın canınızı. Bu bir risk tahmini, yani sadece tahmin aslında.
Allah bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine size ve tüm hamilelere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Ve tüm evlat sahibi olmayı isteyen kullarına hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin...

Çocuk sahibi olmak isteyip, olamayıp, bu işe bütün varlıklarını, gücünü, tüm maneviyatını ortaya döken çiftlere dua etmeyi unutmayalım arkadaşlar lütfen

Dua eden etmeyen herkesten allah razı olsun ve rabbim kimseyi bu endişelere düşürmesin, ve evet bu gece evlat hasreti çekenleri de unutmayalım bize olmaz denirken oldu elhamdulillah,herşey gibi bu korkular da rabbimin imtihanı bundan sonrası da sağlıklı bir şekilde tamamına ersin inşallah hepimiz için

heyet raporu sınırsız değil ki 24 aya kadar ama o da çok zor,vermezler doğum için..

Bulantıları geçip kilo almaya başlayan arkadaşlara maşallah. Şanslısınız inşallah bizimde geçecek baş ağrılarıyla devam eden kusmalarımdan artık yıldım. zofranı tek doza indirdim. ama akşam deli oluyorum başağrısı mide bulantısı kus kus kan gelmeye başladı artık sanırım çok zorladım boğazımı ağrıyor. yemek yiyemediğimden kabızlık sorununu uzun süredir kendim çözmeye çalışıyordum. onda da tıkandım ondan da kanla ürktüm. çok da ağrılı. magnesia kullanacağız bır kaç gün . ilk gebeliğim bu şekilde olsaydı sanırım ıkıncı olmazdı. zaten zor karar verdim.

Insallah canim. Ben de en son 3 temmuzda gordum simdi ayin 31 ini bekliyorum. Hayirlisiyla busbutun kucagimiza almayi nasip etsin rabbim. Heralde ancak o zaman kuruntulardan kurtulcaz

Gerçekten bebeğini aldırmayı düşünüyor musun?Yaşın kaç bu arada canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…