Kizlar bisey sorcam 15 hafta 4 gun oldu bugun gebeligim. Once ki gibi istahli hissetmiyorum. Gobegim de kuculuyo sankiacaba kuruntu mu yapiyorum yoksa bi sorun mu var ki Randevu ayin 31 inde.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Ben gibi sende bir evhamlisin,sata gore bnmde 14+3 ultrasona gore 15 haftalik,bnm masallah istah yerinde zaten hic kusmam bulantim olmadi,bide 3 kg almisim,gobegim ciplakken cok belli,kocaman duruyor,hep bol bluzlar giyiyrm o yuzden kimse anlamiyor,ama aksama dogru sanirim gazdan hepten sisiklik oluyor ve bende henuz bisey hissetmedigim icin hep endiseleniyorum aklim hep onda,randevumuzda 12 gun sonra,sanirim kuruntu yapiyoruz ,😔,belkide gaz yoktur sende,ondan gobegin inmistir,rahatlatmk istyrm ama bende bir evhamli 2 😊
Ben gibi sende bir evhamlisin,sata gore bnmde 14+3 ultrasona gore 15 haftalik,bnm masallah istah yerinde zaten hic kusmam bulantim olmadi,bide 3 kg almisim,gobegim ciplakken cok belli,kocaman duruyor,hep bol bluzlar giyiyrm o yuzden kimse anlamiyor,ama aksama dogru sanirim gazdan hepten sisiklik oluyor ve bende henuz bisey hissetmedigim icin hep endiseleniyorum aklim hep onda,randevumuzda 12 gun sonra,sanirim kuruntu yapiyoruz ,😔,belkide gaz yoktur sende,ondan gobegin inmistir,rahatlatmk istyrm ama bende bir evhamli 2 😊
aminn ben 3 tane istiyorum.ALLAH NASİP EDERSE..EŞİME KALSA 4 LICEZ..cocuk yapmak bişi degil ...ama onu gusel bi şekilde egştmek yetiştirmek ihtiyaclarını karsılayabılmek daha önmli..rızkın rabbım veriyo..ama gerisi biz anne babaya düşüyo..rabbım hayırlıv ewlat yetıstırmek nasip etsi..
Kizlar bisey sorcam 15 hafta 4 gun oldu bugun gebeligim. Once ki gibi istahli hissetmiyorum. Gobegim de kuculuyo sankiacaba kuruntu mu yapiyorum yoksa bi sorun mu var ki Randevu ayin 31 inde.
Başlığı sessiz sessiz takip edenlerdenim :) bu mübarek ayın ve bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine rabbimin dualarımızı geri çevirmeyeceğine inandığımdan sizlerden dua dilenmeye geldimİkili test sonucu kötü çıkıp bebeğini aldırmayı düşünmeyen biri olarak rabbime sığındım.. İnşallah öncelikle hepinizin ve benim de bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucağıma almamı nasip eder allahım.. Lütfen dualarınızı esirgemeyin..
Canım benim 2li test bir oran zaten kesin sonuç değil. Bütün bileşenlerle sağlıklılığını orantılıyorlar bebeği. Arkadaşımın ıkı gebeliğindede bu çocuk sıkıntılı dediler iki bebeğinide doğurdu hiçbir sıkıntı olmadı gayet sağlıklılar. Şu mübarek gunde duamız seninle.Başlığı sessiz sessiz takip edenlerdenim :) bu mübarek ayın ve bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine rabbimin dualarımızı geri çevirmeyeceğine inandığımdan sizlerden dua dilenmeye geldimİkili test sonucu kötü çıkıp bebeğini aldırmayı düşünmeyen biri olarak rabbime sığındım.. İnşallah öncelikle hepinizin ve benim de bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucağıma almamı nasip eder allahım.. Lütfen dualarınızı esirgemeyin..
2 gündür ağrı ve kramplar beni mahvetti. En sonunda dayanamadim dun aksam acile gittim. Allah'a şükür bebeğin durumu iyi. Bu ağrılar olacak dedi. Bebeğin gelişimi biraz önden gidiyormuş.. Yani canim ilerleyen haftalarda ağrılar artıyor haberin olsun. Ama ben bir gun oncesinde ogleden akşama kadar gezdim çok yoruldum belki de ondan olmuştur :)
47 kiloyla hamile kalmistim Ben canim simdi 53 kiloyum. Bi kac gun oncesine kadar kocamandi karnim. Belki dedigin gibi gazdandir. Bir de bir arkadasimin bugun bebegini kaybettigini ogrendim iyice psikolojim bozuldu. Nasil olcak bu haller bilemedim
Başlığı sessiz sessiz takip edenlerdenim :) bu mübarek ayın ve bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine rabbimin dualarımızı geri çevirmeyeceğine inandığımdan sizlerden dua dilenmeye geldimİkili test sonucu kötü çıkıp bebeğini aldırmayı düşünmeyen biri olarak rabbime sığındım.. İnşallah öncelikle hepinizin ve benim de bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucağıma almamı nasip eder allahım.. Lütfen dualarınızı esirgemeyin..
Memurlarda yıllık 40 gün rapor hakkı var canım Ocak'ta doğum yapacağımız için aralığa kadar 40günlük hakkımızı kullanabiliriz.. Ocak'ta tekrar 40günümüz war ..hele heyet raporu alabiliyorsanız sınır yok .doğum izninde ise doğumöncesi analık izin süresinde ise 3 hafta önce ayrılmak zorundasın doğum sonrasına enfazla 5 hafta atabiliyosun inş sağlığımız elverirde 3haftaya dek gidebiliriz iznimi bebeğimle geçirmek istiyorum 😊😊
heyet raporu sınırsız değil ki 24 aya kadar ama o da çok zor,vermezler doğum için..
Allahin izniyle bisicik olmiyacak,onlar bizimleler insallah,bende ilk bebegimi 11.haftamda kontrole gittimde kalbi durdugu icin kaybetmistim,aslinda meger 8.haftada durmus,o yuzden hissettiklerini anliyabiliyorum ama suda var gebeligin en riskli haftasi dr um 10. 11. Haftaya kdr olan zamanlarda demisti bak cok sukur nerdeyse 15. Haftaya geldik bile,ben en son 12.haftamda ikili testte gormustum minnosumu,umarim o sureci atlattik,en kisa zamanda gorucez onlari ☺️
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?