- 26 Mart 2014
- 117
- 170
- 53
Gerçekten bebeğini aldırmayı düşünüyor musun?Yaşın kaç bu arada canım?
Başlığı sessiz sessiz takip edenlerdenim :) bu mübarek ayın ve bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine rabbimin dualarımızı geri çevirmeyeceğine inandığımdan sizlerden dua dilenmeye geldimİkili test sonucu kötü çıkıp bebeğini aldırmayı düşünmeyen biri olarak rabbime sığındım.. İnşallah öncelikle hepinizin ve benim de bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucağıma almamı nasip eder allahım.. Lütfen dualarınızı esirgemeyin..
önce bu yolda rabbim yardımcımız olsun rabbim sana güç versin kötü olan test sonucunu hayırlıya çevirsin rabbim...dün komşularla oturuyorduk ramazan ayındayız şimdi doğum zamanı sancı çekerken yada sezeryana girerken 2 hurmaya ayrı ayrı 7'şer kez ayetel kürsü okunup birini sen yeyip birinide iç yumuşak kısmından bebeğin damağına yapıştırcakmısın okuyanların aklında olsun allaha emanetiz...
Hurma konusunu ilk kez duyuyorum sebebi ne ki?
Yok biz bebeğimizi aldırmayı hiç düşünmüyoruz, yaşım 28
Başlığı sessiz sessiz takip edenlerdenim :) bu mübarek ayın ve bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine rabbimin dualarımızı geri çevirmeyeceğine inandığımdan sizlerden dua dilenmeye geldimİkili test sonucu kötü çıkıp bebeğini aldırmayı düşünmeyen biri olarak rabbime sığındım.. İnşallah öncelikle hepinizin ve benim de bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucağıma almamı nasip eder allahım.. Lütfen dualarınızı esirgemeyin..
Yok biz bebeğimizi aldırmayı hiç düşünmüyoruz, yaşım 28
mubarek meyve olduğu için zannedersem okunduğu içinde rahatlıyormuşsun...bebekte o şekilde bana yapacakalrmış:)
Canım ben 13+0 ım bugüne kadar hiç idrara sıkışık gitmedim doktora. Doktorun mu sıkışık gel diyor çok ilginç
Benim doktorum da tam aksine muayeneden önce tuvalete sokuyor beni varsa yap diye:) sıkışık olmaya gerek yok diye biliyorum canım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım ilk hafta 4-5 keseyi görmek için bazı doktorlar sıkışık gel diyor ama biz artık o dönemleri çooooktan geride bıraktık. Sal gitsin:))) zaten ultrason aletini bastrdıkça sen rahatsız olursun hiç kendine dert yapma artık sıkışık olmak zorunda değilsin.
Su içerek gitmek zorunda da değilsin. Sadece ultrason öncesi tatlı çikolata yersen bebek hareketli olur aklında olsun ...
aminnn kızlar. inşallah sağlıkla gelsin kuzular. gebelik zor süreçmiş. hele tüp bebekten sonra iyice zor. takviye ilaçlar filan derken ancak kendime gelebildim. yeni yeni okuyorum yazılanları
Sılam her kontrolde doktorum soruyor baş ağrın var mı diye. baş ağrısı tansiyon oynamasına işaretmiş. o da allah korusun bebeğin gelişimi için iyi değil. bana tansiyon hapı yazdı ama henüz hiç kullanmadım. oynama olduğu anda başlıcaz.
ssule bana doktor 12. haftaya kadar sıkışık olucaksın sonraki haftalarda da tuvalete gitmiş olmalısın kontrole gelmeden dedi. ilk 3 kontrolde sıkışıktım. 4. ü sü 11. haftada ikili test için gittiğimde değildim. bizim tüp bebek olduğu için biraz sıkı oldu kontroller. çünkü kortizon kullandırdılar tüp tedavisinde. onu doğru zamanda kesebilmek için 5. 6. ve 8. haftalarda hep kontrole gittik.
Cnm benim dualarimiz seninle inşallah Rabbim evlatla sinamaz hicbirimizi elbet hakkimizda hayrli olan olcaktir en sonunda dua etmek lazim ama ikili testlere zerre kadar guvenmiyorm insanlari boşuna strese sokup mutsuz ediyolar. Sen duat tevekkül et bizim için neyin daha dgru oldugunu rabbim bilir. Riskim 1/13000 küsür çıktı,13000kisinin icindeki 1 kisinin ben olmycagimi kmse bilemez. Ama bnce bu ikilitest tıpta yapılan en lüzumsuz seylerden biri
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tesekkur ederim bayanlar. 10.haftamda gittigimde doktor bakti tam olcum yapamiyorum sikisik gelmemissin, su ic biraz sikis tekrar bakayim dedi. 12.haftada ikili test icin gitmistim. Bu sefer yine ayni sey olmasin diye sikisio gittim ben de. O yuzden sorayim sizlere dedim. Hep mi boyle sikisik gidicez yoksa baslarda kucuk oldugu icin mi gerekiyor diye. 12.haftada gittigim doktora da ilk kez gitmistim ve artik hep ona gidicem. Sormayi unutmusum bu durumu :)
Canim ense kalinligi ne kadardi ve burun kemigi var miydi? En onemlisi bunlar diye biliyorum. Cunku diger sonuc tamamen istatiksel olasilik iceriyor. Hatta ense kalinligi normal araligin ustunde olup ilerleyen kontrollerde normole donen bebekler de var. Insaallah 20li haftalarda yapilacak olam detayli ultrasonda daha net bilgilere de ulasabilirsin. Gonlunu ferah tut. Ben sadece ense kalinligi ve burun kemigine baktirdim. Ikili testi yaptirmadim bile. Rabb'im hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ah ben de çok pişmanım testi yaptırdığıma,ense 1,8 burun kemiği de var çok şükür ama risk yüksek çıktı maalesefallaha sığındık
Ah ben de çok pişmanım testi yaptırdığıma,ense 1,8 burun kemiği de var çok şükür ama risk yüksek çıktı maalesefallaha sığındık
Ay maşallah ben zayıfım tombik bi bebişim olurmu çok merak ediyorum sağlıklı olsunda😄😄
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?