2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Hayırlı kandiller Rabbim saglikli bebekler dogurmayi nasip etsin hepimize..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

önce bu yolda rabbim yardımcımız olsun rabbim sana güç versin kötü olan test sonucunu hayırlıya çevirsin rabbim...dün komşularla oturuyorduk ramazan ayındayız şimdi doğum zamanı sancı çekerken yada sezeryana girerken 2 hurmaya ayrı ayrı 7'şer kez ayetel kürsü okunup birini sen yeyip birinide iç yumuşak kısmından bebeğin damağına yapıştırcakmısın okuyanların aklında olsun allaha emanetiz...

Hurma konusunu ilk kez duyuyorum sebebi ne ki?

Yok biz bebeğimizi aldırmayı hiç düşünmüyoruz, yaşım 28

Canım bu sadece bir test,yanılma payı da olabiliyor , eşinin ve senin ailende var mı mesela , bence testi başka bir yerde daha yaptırın zamanı geçmeden,ben başka bi yazımda da söylemiştim , eşimin teyzesinin bebeği varmış 1 yaşındaymış bebek tam da hareketli olduğu zamanlarda bi düşmüş başını çarpmış , kız şu an eşimle yaşıt ama zekası 10 yaşındaki çocuk gibi.Yani ne zaman ne olacağını bilemeyiz ki bitanem.Rabbim meleklerimizi korusun.Çoğu böyle sizin gibi aldırmayp yoluna devam edenlerin bebekleri de sapasağlam çıkıyorlar maaşallah.Ne şartlarda olursa olsun o senin bebeğin eşinle senin meyveniz kocaman olmuş karnında canına kıymak ne haddimize Tabii senin kararına karışamam canım ama bunlar benim düşüncelerim Allah başka yerden dert verir sonra ne bileyim korkarım ben öyle şeylerden. Benim yengem hamileydi ona da dediler işte riskli gebelik amniyosentez yapalım filan dediler.Bu arada bebek 5 aylık filan olmuştu yanlış hatırlamıyorsam.Gitti bu bebeği aldırmayacağı halde amniyosentez yaptırdı.Yahu her denileni yapmak zorunda mısın?Göbek deliğinden iğneyle su filan aldırdı korkutmak gibi olmasın sizleri Şu mübarek günlerde Rabbim hepimizin yardımcısı olsun yardıma muhtaçlara hastalara yoksullara yardım etsin..Amin

NOT:Bu arada yengemin bebeği sağlıklı,öyle akıllı uslu bir kızı var ki anlatamam.Tüm o çekilen sıkıntılar boşunaymış çok şükür.Biraz da doktor ve hastane de yapıyor böyle bence

Son düzenleme:

allah bebeğine de sana da sağlık versin inş canım ama biliyomusun bilmiyorum ikili testte risk yüksek cıkınca bi test daha yapılıyo amniosentez zannedersem adı 1100$ gibi bi maliyeti olması lazım ve sonucu %99 veriyo. aldırmayı düşünmüyosun ama en azından sonucunu daha kesin bilirsin ve eğer bi sorun yoksa daha stressiz bi hamilelik geçirirsin.dualarımız tabii ki seninle sıkma canını güzel düşün güzel olsun inşallah..

Allahım bu mübarek günün hürmetine merhametini sizde dahil hepimizden esirgemesin..bol bol dua edip Meryem ve Furkan surelerini oku canım burda bir arkadaş demişti. Allahım boynu bükük gözü yaşlı bırakmasın hiçkimseyi..rahmetiyle kuşatsın bizi ve bebeklerimizi..birde şifası Rabbimden elini göbeğine koy ve " Ya Şafi Cellecelalühü" de akılına geldikçe ben sürekli yapıyorum bunu..

Arkadaşlar sizleri bende hergün mutlaka takip ediyorum ama yeni olduğum için pek beceremiyorum bugün yine doktora gittim geçen ay erkeğe benziyor dedi doktor bugün önce erkek sonra kiz dedi kafam cok karıştı yuzde seksen kiz dedi bende icimdeki meraki yenemeyip baska hastaneye gittim oda kesin degil ama erkek dedi 10 gun sonra gel bidaha bakalım dedi 16 hafta 1 gunluk cok sasirdim artik bana yardim edin artik kesin bisey soyleseler gam yemiycem offf

Yok biz bebeğimizi aldırmayı hiç düşünmüyoruz, yaşım 28

Cnm benim dualarimiz seninle inşallah Rabbim evlatla sinamaz hicbirimizi elbet hakkimizda hayrli olan olcaktir en sonunda dua etmek lazim ama ikili testlere zerre kadar guvenmiyorm insanlari boşuna strese sokup mutsuz ediyolar. Sen duat tevekkül et bizim için neyin daha dgru oldugunu rabbim bilir. Riskim 1/13000 küsür çıktı,13000kisinin icindeki 1 kisinin ben olmycagimi kmse bilemez. Ama bnce bu ikilitest tıpta yapılan en lüzumsuz seylerden biri

Canım ben 13+0 ım bugüne kadar hiç idrara sıkışık gitmedim doktora. Doktorun mu sıkışık gel diyor çok ilginç

Benim doktorum da tam aksine muayeneden önce tuvalete sokuyor beni varsa yap diye:) sıkışık olmaya gerek yok diye biliyorum canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tesekkur ederim bayanlar. 10.haftamda gittigimde doktor bakti tam olcum yapamiyorum sikisik gelmemissin, su ic biraz sikis tekrar bakayim dedi. 12.haftada ikili test icin gitmistim. Bu sefer yine ayni sey olmasin diye sikisio gittim ben de. O yuzden sorayim sizlere dedim. Hep mi boyle sikisik gidicez yoksa baslarda kucuk oldugu icin mi gerekiyor diye. 12.haftada gittigim doktora da ilk kez gitmistim ve artik hep ona gidicem. Sormayi unutmusum bu durumu :)

Canim ense kalinligi ne kadardi ve burun kemigi var miydi? En onemlisi bunlar diye biliyorum. Cunku diger sonuc tamamen istatiksel olasilik iceriyor. Hatta ense kalinligi normal araligin ustunde olup ilerleyen kontrollerde normole donen bebekler de var. Insaallah 20li haftalarda yapilacak olam detayli ultrasonda daha net bilgilere de ulasabilirsin. Gonlunu ferah tut. Ben sadece ense kalinligi ve burun kemigine baktirdim. Ikili testi yaptirmadim bile. Rabb'im hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin.

Benimde ilk kızım için sonuc kötü çıktı ama cok şükür cok sağlıklı doğdu 6 ay aglamistim o yüzden hic canini sikma derim bebekte etkileniyo

Ah ben de çok pişmanım testi yaptırdığıma,ense 1,8 burun kemiği de var çok şükür ama risk yüksek çıktı maalesef allaha sığındık

Ah ben de çok pişmanım testi yaptırdığıma,ense 1,8 burun kemiği de var çok şükür ama risk yüksek çıktı maalesef allaha sığındık

Bence uzulme canim bu mübarek gunde rabbim yuzunu guldurur inşallah ama ben seni anlıyorum çok zor bi dönem kızımı kucama alınınca sapasağlam cok sevindim hem ağladım hem güldüm

slm canim oncelikle aramiza hosgeldin
ben almanyada yasiyorum bu ucuncu hamileligim ve ne ikili test nede baska bi test yaptirdim simdiye kadar turkiyedeki bu ikili uclu diortlu diye uzayip giden testleri hic anlamis degilim anne adayinin psikolojisini bozmaktan baska bi ise yaramiyor malesef burdaki arkadaslarima da hep soyledim bu testleri yaptirmaktan taraf olmadigimi.insallah bebegin saglikli bi evlat olarak dunyaya gelicek su hayir mubarek gun hurmetine ben inaniyorum rabbimmin sesimizi duyacagini icini ferah tut aklina kotu birsey getirme sakin rabbimden gelen herseyi biz kullari olarak raziyiz zaten

Kızlar bebiş 15.haftada göbek deliğinin oralara yaklaşır mı? Yani o kadar aşağılarda olmaz artık dimi?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…