2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Yahu bu kadar anlayıssızlık nıye... Arkadasın alıntı yapmayı unuttum.. Kv koseni sürekli görseler neolcak...
Allah yardımcın olsun bacım ...
Rabbi onlara anlayıs sana sabır versin

Bende tam tersi kilolu hamile kalıp 3.5 kilo verdim

Merhaba kızlar bugün doktora gittik ve oğluşumun net bi şekilde pipisini gördük :) çok şükür yarabbim kıpır kıpırdı yavrummm 13+1 dik bugün ikili taramada için kan verdik bakalım hayırlısı ense kalınlığı falan güsel çıktı beyin loblarını midesini mesanesini gördü doktor rahatladık allahım herkese nasip etsin inşallahh :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eşime açıkladm durumu o da anlatti bende söyledm zaten evi ayırıcaktk sonra eşim yan çizince vazgeçtm neyse artık .dd senin kaç haftalıkken kesildi bulantılarn??

Yahu bu kadar anlayıssızlık nıye... Arkadasın alıntı yapmayı unuttum.. Kv koseni sürekli görseler neolcak...
Allah yardımcın olsun bacım ...
Rabbi onlara anlayıs sana sabır versin

Aminnn aminn .d bebeğim var çok sevdiğim eşim var bana yeter onları düşünmemeye çalışıyorum hamileym çok stres yapiyorum ama bu topige girince sakinleşiyorum .d

ne güzel herkes öğrenmiş cinsiyeti ya :)
benim daha doktor randevuma 20 gün var . teyzelere baktırıyorum bende :) popodan kız göbeğin duruşundan erkek çıkarıyorlar gözlüklü ultrasonlar
sando Allah hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin :)

Eşime açıkladm durumu o da anlatti bende söyledm zaten evi ayırıcaktk sonra eşim yan çizince vazgeçtm neyse artık .dd senin kaç haftalıkken kesildi bulantılarn??

canım şuan 15 haftalığım sanırım 13 hafta gibi kesildi ama arada devam ediyordu mesala 4-5 gün önce sabah uyanınca su içmiştim olduğu gibi geri çıkarrtım ardından da yemyeşil u çıkarttım. o günüm perişan geçti. işte kesiliyor canım.
bence sana tavsiye gir eşinin koynuna allem et kallem et evini ayır. insan kocasıyla aynı kanepeye uzanıp yapışıp tv izleyemeyecekse salonda mutfakta sarılıp rahat rahat öpemeyecekse ne anladım bu evlilikten.

Kizlar bi arkadasimin babasi vefat etmis oraya gidecegim o yuzden bakamiyacagim siz okudugunuz varsa ozelden yazin ben sabah hepsini eklerim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eşime gidek desem öyle yada böyle gelir bana bilerek iç güdüsel oynuyo beddua almak istemiyorum vsvsvs .d cinsiyeti belli mi

Aminnn aminn .d bebeğim var çok sevdiğim eşim var bana yeter onları düşünmemeye çalışıyorum hamileym çok stres yapiyorum ama bu topige girince sakinleşiyorum .d
Canm bnin bncede sakinleş.. Hersey olacagına varır.. Beraber oturöanın cok zorlukları vardır eminm sende sabred inşallah..sabretmek cok zordur ama tüm dıkıntılara iyi gelir... Rabbim baska sıkıntı vermesin... İnan bu topıkte veya baska bı yerde senden daha zor drumda olanlarda var.. O yüsden koyvrrgitsin
O teyzelerden bende mevcut... Bıcak makas testı
Cin takvmi rus takvimi bilmem o bu su kız bizim teyzeler usg kagıdına bakıp tahmnde bulundular hepside erkk cıktı
13. Haftamda kız dedıler
16. Haftamda erkege benzıyo dedıler... ben ne edem şimdi
Kizlar bi arkadasimin babasi vefat etmis oraya gidecegim o yuzden bakamiyacagim siz okudugunuz varsa ozelden yazin ben sabah hepsini eklerim

Allah sabır versin arkadasına cok zor bişi...

canim onceden ultrasonmus varmis herkes o teyzelerin dedigine umut bagliyorlar simdilerde atildi dama teyzelerin papucu
kızlarr bebeğimin cinsiyetini söyledi doktorum kız dedi %80 dedi prensesim geliyor yaa
hayirli olsun canim prensesin
La ilahe illallah olacak doğrusu. Klavye hatası oldu heralde. Allah kabul etsiiin....
canim merhaba hosgeldin aramiza sen bizi gizliden takip edenlerdensin sanirimsat ve yas bilgilerini bana ozelden yz ekleyeyim listeye senide
vay ogluslari cifledin demek benim gibi eflalim insallah ogluna cok iyi bi arkadas geliyor yas aralarida benimkiler gibi olucak insallah cok guzel anlasir abi kardes olurlar canim bu kadar hap cok degilmi balik yagi bende aldim ama arada iciyorum hatta bugun eczaci ile konustum ben hamileligimde sadece folik asit ictim baska bi vitamine gerek yok dedi bana kadin.benim doktorumda vitamin icme kararini bana birakti zaten bilmiyorum kafam iyice karisti benim.cevremde yeni dogum yapan arkadaslarin hepsi sadece foli asit ictik dediler masallah cok saglikli bebekleri acaba bu kadar hap alarak yanlis mi yapiyoruz
inanamiyorum ozel hastane boyleyse devleti dusunemiyorum bile babacina cok gecmis olsun canim
Hakikaten bu bayram bayram olmayacak biz müslümanlara :-( Rabbim tez zamanda kurtarsın müslüman kardeşlerimizi zalimlerin şerrinden.Âmin
amin canimm aminn ..
ya kızlar benim 15+ 4 um ama karnım ve bacaklarım kalınlastı karnım cıktı sizdede öyle mi şuana kadarda 3 kilo aldım ne biliyim şaştım kaldım yaaaaaaaa...
i
canim bu kilo isi birazda senin bunyenle ilgili bisey sasicak bisey yok hamilelik boyl bisey zaten
merhaba canim hosgeldin aramiz asat ve yas bilgilerini bana ozelden yaz listeye ekleyelim senide
Nohutu kaynattigim suyuyla yedim o cırcır yaptı galiba böyle birşey başına gelen var mı :-(
puhahahhaha yaaa ne diyeyim ben sana
Kızlar hala mide bulantım devam ediyor ilaç kullanmaya mı başlasam halsiz düşüyorum artık .sss
canim mideni bosalttigin surece vucudunun halsiz kalmasi normal ilac kullanmakla gecmez bulantin halsizlik icin doktorunla konus belki kan degerlerinde dusuktur ustune bide kusmalarin olunca iyice halsiz kalirsin.
sende aramiza hosgeldin yas ve sat bilgilerini ozelden bana yaz lutfen
kim yanlis anlarsa anlasin canim bunu yasamayan bilemez o zamanlardan bizde gectik ne kadar zor cok iyi biliyorum sakin onu bunu dusuneyim deme yat dinlen bol bol kim ne dusunurse dusunsun rabbim biliyor gercegi
basiniz sagolsun canim
oglusun hayirli olsun masallah herseyide yolundaymis insalah sonuan kadar boyle gider

Son düzenleme:

Canim ben de cok kotuydum 14.haftada nerdeyse gecti diyebilirim. Cok nadir ara sira oluyor sadece. Seninki de eli kulagindadir insaallah.

Merhaba guzel anneler ve minnoslari ☺☺ biz bugun 13+6 olduk Rabbimin izniyle ☺☺ doktor kontrolumuz vardi ve doktor amcamiz bize bi pipicik gosterdi 🙈🙈Allahin izniyle cok buyuk ihtimalle PRENSIMIZ GELIYOOORR 😄😄😄😄😄😄

canim zakkumum hayirli olsun oglusun rabbim acisini gostermesin insallah artik kesin cinsiyet sonuclarimiz geliyor darisi bana ve diger bekleyen arkadslara insallah

Minik prensini sag salim kucagina al insallah.su cinsiyeti bende ogrenseydim iyiydi

canim zakkumum hayirli olsun oglusun rabbim acisini gostermesin insallah artik kesin cinsiyet sonuclarimiz geliyor darisi bana ve diger bekleyen arkadslara insallah

Allah razi olsun silam benim 😊😊 darisi senin ve tum arkadaslarimizin basina ins 😊😊 seninkisini o kaxar merakla bekliyorum ki ins hayirlisiyla gelsin minnos bayramdaydi senin kontrolun dimi bi bakarsin bayram sekeri olur bize 😊😊 ay hadi insssssss

Minik prensini sag salim kucagina al insallah.su cinsiyeti bende ogrenseydim iyiydi

Allah razi olsun arkadasim 😊 sen kac haftaliksin ?

13+4 suan haftaya artik kismetse gösterirse kendini minigim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…