Bende ayniyim,15 haftalik oldum,bacaklarim kollarim aynida gobekk masallahh kocam oldu simdiden,3,5 kg da aldim,zaten kilolu hamile kaldim 😔 umarim cok fazla sismanlamam,geceleri bile saga sola donerken zorlaniyorum,suan boylese son aylar ne halde olucam cok merak ediyorum
sıkma canını olmuş artık baştan birlik oturmayacaktın.
baştan bi kere cevabını ver bir daha konuşamasınlar. hamileyim dayanamıyorum de . kendine laf söylettirme. napacaklarsa sanki senin yüzünü görüp .
neyse söylenip iyice canını sıkmayayım .. eşine anlat derdini o belki yükünü alır senin
Yahu bu kadar anlayıssızlık nıye... Arkadasın alıntı yapmayı unuttum.. Kv koseni sürekli görseler neolcak...
Allah yardımcın olsun bacım ...
Rabbi onlara anlayıs sana sabır versin
Eşime açıkladm durumu o da anlatti bende söyledm zaten evi ayırıcaktk sonra eşim yan çizince vazgeçtm neyse artık .dd senin kaç haftalıkken kesildi bulantılarn??
ekledim kızlar allah kabul etsin çok güzel hızlandık inş. ramazan ayı bitmeden bitireceğiz
kalan bakiye 7400
canım şuan 15 haftalığım sanırım 13 hafta gibi kesildi ama arada devam ediyordu mesala 4-5 gün önce sabah uyanınca su içmiştim olduğu gibi geri çıkarrtım ardından da yemyeşil u çıkarttım. o günüm perişan geçti. işte kesiliyor canım.
bence sana tavsiye gir eşinin koynuna allem et kallem et evini ayır. insan kocasıyla aynı kanepeye uzanıp yapışıp tv izleyemeyecekse salonda mutfakta sarılıp rahat rahat öpemeyecekse ne anladım bu evlilikten.
Canm bnin bncede sakinleş.. Hersey olacagına varır.. Beraber oturöanın cok zorlukları vardır eminm sende sabred inşallah..sabretmek cok zordur ama tüm dıkıntılara iyi gelir... Rabbim baska sıkıntı vermesin... İnan bu topıkte veya baska bı yerde senden daha zor drumda olanlarda var.. O yüsden koyvrrgitsinAminnn aminn .d bebeğim var çok sevdiğim eşim var bana yeter onları düşünmemeye çalışıyorum hamileym çok stres yapiyorum ama bu topige girince sakinleşiyorum .d
O teyzelerden bende mevcut... Bıcak makas testıne güzel herkes öğrenmiş cinsiyeti ya :)
benim daha doktor randevuma 20 gün var . teyzelere baktırıyorum bende :) popodan kız göbeğin duruşundan erkek çıkarıyorlar gözlüklü ultrasonlar
sando Allah hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin :)
Kizlar bi arkadasimin babasi vefat etmis oraya gidecegim o yuzden bakamiyacagim siz okudugunuz varsa ozelden yazin ben sabah hepsini eklerim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canm bnin bncede sakinleş.. Hersey olacagına varır.. Beraber oturöanın cok zorlukları vardır eminm sende sabred inşallah..sabretmek cok zordur ama tüm dıkıntılara iyi gelir... Rabbim baska sıkıntı vermesin... İnan bu topıkte veya baska bı yerde senden daha zor drumda olanlarda var.. O yüsden koyvrrgitsin
Aynen evlilik yıldönümümüz kutlayamıoz mesela .s.d Allah başka dert vermesin Allah derdi sıkıntısı olan herkese içinde de bana yardım etsin (amin)
canim onceden ultrasonmus varmis herkes o teyzelerin dedigine umut bagliyorlar simdilerde atildi dama teyzelerin papucune güzel herkes öğrenmiş cinsiyeti ya :)
benim daha doktor randevuma 20 gün var . teyzelere baktırıyorum bende :) popodan kız göbeğin duruşundan erkek çıkarıyorlar gözlüklü ultrasonlar
sando Allah hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin :)
hayirli olsun canim prensesinkızlarr bebeğimin cinsiyetini söyledi doktorum kız dedi %80 dedi prensesim geliyor yaa
canim merhaba hosgeldin aramiza sen bizi gizliden takip edenlerdensin sanirimLa ilahe illallah olacak doğrusu. Klavye hatası oldu heralde. Allah kabul etsiiin....
vay ogluslari cifledin demek benim gibi eflalim insallah ogluna cok iyi bi arkadas geliyor yas aralarida benimkiler gibi olucak insallah cok guzel anlasir abi kardes olurlar canimSelam herkese, dün doktora gittim, bebeğim iyi maşallah kasılmam oluyordu idrar tahlili verdim, proluton depota devam edicem kasılma için, balık yağı ve gyne ferro sanol verdi, magnezyum vicium derken dört tane ilacım oldubu arada oğlum oluyor paşama bir paşa daha geliyor:))
Geçmişi okuyamıyorum bu aralar hem ciddi olarak keyfim yok bazı sorunlar var hem de vaktim olmuyor bayram telaşından gerçi Filistin kan ağlarken bayram bayram olmayacakönemli bir gelişme var mı herkes iyidir inşaallah
inanamiyorum ozel hastane boyleyse devleti dusunemiyorum bileSelam kizlar nasilsiniz ben bugun bittim ya babamin bugun anjiyosu vardi dun sabah 9da gelin dediler sabah gittik yatisimizi yaptiktan sonra biz 45dkya gircek diye bekliyoruz ne gelen var ne giden 5saatin ustune esim ortaligi karistirinca lutfedip geldiler cihazlarimiz dun bakima girmisti bitiremediler 5te teslim etmelerini bekliyoruz ister bekleyin isterseniz tarin sabah yapalim demezler mi allah medisunun hastalarina akil versin beklerken kendimi orda dogum yapacami dusundum allah korusun dedim burda adam olse kimse ilgilenmez adi guya ozel devletten farki yok
amin canimm aminn ..Hakikaten bu bayram bayram olmayacak biz müslümanlara :-( Rabbim tez zamanda kurtarsın müslüman kardeşlerimizi zalimlerin şerrinden.Âmin
canim bu kilo isi birazda senin bunyenle ilgili bisey sasicak bisey yok hamilelik boyl bisey zatenya kızlar benim 15+ 4 um ama karnım ve bacaklarım kalınlastı karnım cıktı sizdede öyle mi şuana kadarda 3 kilo aldım ne biliyim şaştım kaldım yaaaaaaaa...
i
merhaba canim hosgeldin aramiz asat ve yas bilgilerini bana ozelden yaz listeye ekleyelim senideannişler merhaba :)
uzun zamandır takip ediyorum yazılanları ama vakit ilerledikçe suskun kalamadığımı fark ettim :)
içimdeki fasülye, git gide büyüyen göbüşüm ve bende burdayız :)
insAllah ocak ayında evimiz cennet kokusuyla dolacak ve artık tam bir aile olacağız ..
puhahahhaha yaaa ne diyeyim ben sanaNohutu kaynattigim suyuyla yedim o cırcır yaptı galiba böyle birşey başına gelen var mı :-(
canim mideni bosalttigin surece vucudunun halsiz kalmasi normal ilac kullanmakla gecmez bulantin halsizlik icin doktorunla konus belki kan degerlerinde dusuktur ustune bide kusmalarin olunca iyice halsiz kalirsin.Kızlar hala mide bulantım devam ediyor ilaç kullanmaya mı başlasam halsiz düşüyorum artık .sss
kim yanlis anlarsa anlasin canim bunu yasamayan bilemez o zamanlardan bizde gectik ne kadar zor cok iyi biliyorum sakin onu bunu dusuneyim deme yat dinlen bol bol kim ne dusunurse dusunsun rabbim biliyor gercegiHalsizlik yapio bende mide bulantsi her an kusucak gibi oluyorum ayağı kalkınca kayınvalide kayınpeder evde oluo yanlış anlıolar bütün bulanti ilaclari uyku yapio bunyemde zayıf olduğu için çok zorlanmadıkça doktor ilaç vermek istemio inşallah 2 haftaya kadar geçer(
basiniz sagolsun canimKizlar bi arkadasimin babasi vefat etmis oraya gidecegim o yuzden bakamiyacagim siz okudugunuz varsa ozelden yazin ben sabah hepsini eklerim
oglusun hayirli olsun masallah herseyide yolundaymis insalah sonuan kadar boyle giderMerhaba kızlar bugün doktora gittik ve oğluşumun net bi şekilde pipisini gördük :) çok şükür yarabbim kıpır kıpırdı yavrummm 13+1 dik bugün ikili taramada için kan verdik bakalım hayırlısı ense kalınlığı falan güsel çıktı beyin loblarını midesini mesanesini gördü doktor rahatladık allahım herkese nasip etsin inşallahh :)
i
Eşime açıkladm durumu o da anlatti bende söyledm zaten evi ayırıcaktk sonra eşim yan çizince vazgeçtm neyse artık .dd senin kaç haftalıkken kesildi bulantılarn??
Merhaba guzel anneler ve minnoslari ☺☺ biz bugun 13+6 olduk Rabbimin izniyle ☺☺ doktor kontrolumuz vardi ve doktor amcamiz bize bi pipicik gosterdi 🙈🙈Allahin izniyle cok buyuk ihtimalle PRENSIMIZ GELIYOOORR 😄😄😄😄😄😄
Merhaba guzel anneler ve minnoslari ☺☺ biz bugun 13+6 olduk Rabbimin izniyle ☺☺ doktor kontrolumuz vardi ve doktor amcamiz bize bi pipicik gosterdi 🙈🙈Allahin izniyle cok buyuk ihtimalle PRENSIMIZ GELIYOOORR 😄😄😄😄😄😄
canim zakkumum hayirli olsun oglusun rabbim acisini gostermesin insallah artik kesin cinsiyet sonuclarimiz geliyor darisi bana ve diger bekleyen arkadslara insallah
Minik prensini sag salim kucagina al insallah.su cinsiyeti bende ogrenseydim iyiydi
13+4 suan haftaya artik kismetse gösterirse kendini minigimAllah razi olsun silam benim 😊😊 darisi senin ve tum arkadaslarimizin basina ins 😊😊 seninkisini o kaxar merakla bekliyorum ki ins hayirlisiyla gelsin minnos bayramdaydi senin kontrolun dimi bi bakarsin bayram sekeri olur bize 😊😊 ay hadi insssssss
Allah razi olsun arkadasim 😊 sen kac haftaliksin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?