2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
bi kiz ismi daha buldum sizden secenek gelmiyor hic

Yüsra :sol taraf, bolluk bereket,ferahlık, sıkıntıdan kurtuluş.....

Son düzenleme:

insallah canim oncelikle evlatlarimizin saglik haberlerini allaim sonrada merakla bekledigimiz cinsiyetini ogrenelim insallah
evet bayramin ikinci gunu kontrolum benimde bakalim bizim ufaklik poz verip iste buyum ben diyecekmi yoksa 20 inci haftaya kalir cinsiyet isi :18:
bayramda buralarda kimseciklerde olmaz kendi kendime takilirim artik malum bize burda bayramda yok :26:

Ben de 17sinde filan gitmeyi düşünüyorum Allahın izniyle

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Amin cnm inş korur Rabbim. 😢 kabızdm bn sürekli çokta kusuodm ondan mı olduki nedeni ne

Progestan kaç mg kullanıyorsun.. Bu hap halsizlik uyku hali bitkinlik yapıyo ben günde 3e çıkardım sarhoş gibi dolaşıyorum bunada şükür kabızlıkta yapıyo CNm dert etme hiç

bi kiz ismi daha buldum sizden secenek gelmiyor hic

Yüsra :sol taraf, bolluk bereket,ferahlık, sıkıntıdan kurtuluş.....

Fe inne meal usri yüsra - Inşirah suresi.
Sure de güzel, isim de güzel. Belki biraz söylenişi zor olur :)

Ben burda olurum silam merak etme doktor yol vermedi rahimde kasilma oldugu icin 😯😯 gidemicem istanbul a annemlerin yanina napalim artik bebegimin sagligi yerinde olsunda 😊

Saglikli guzel haberlerle gelirsin ins canim benim eh bide minnak guzel bi poz verirse yalniz bayramimizda bizi mutlu eder😊😊

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

13+4 suan haftaya artik kismetse gösterirse kendini minigim

Masallah miniginee😊😊 ins durusu iyi olur gorunur canim benim saglikli olsunlar en basta ama kizim oglum diye sevmek istiyor insan😊

Progestan kaç mg kullanıyorsun.. Bu hap halsizlik uyku hali bitkinlik yapıyo ben günde 3e çıkardım sarhoş gibi dolaşıyorum bunada şükür kabızlıkta yapıyo CNm dert etme hiç

3 tane cnm 100 mg işteee bugn başladm bilmyrm ztn halim yoktu

Masallah miniginee😊😊 ins durusu iyi olur gorunur canim benim saglikli olsunlar en basta ama kizim oglum diye sevmek istiyor insan😊

Tabi canim en onemlisi saglikli olsunlar ama insan bilmek istiyor ya bisey almak istiyorum ama alamiyorum ortak renk al al nereye kadar aslinda bacak arasina bakti doktor cikolata yemistim giderken ama goremedi yada gordu bana bisey demek istemedi 2 hafta sonra gelince bakariz dedi hayirlisi olsun insallah

Fe inne meal usri yüsra - Inşirah suresi.
Sure de güzel, isim de güzel. Belki biraz söylenişi zor olur :)
Evet malesef esime bu ismide begendiremedim almanyada yaşadığım icin soylenisi kolay isimler secmem lazim şimdilik aklima yatan tek azra ismi var :)

Tabiki canım oncelikle bebeklerimiz saglikli olsun insallah bidaki bayrama gidersin sende benim onda bile gitme ihtimalim yok ama alıştım sanırım önceden yas ilan ederdim resmen bayram oldumu simdi boynumu bukuyorum sadece ...

Gecen hafta arkadaşım dogum yapti iki oglunun üstüne bir kizi oldu adini havin koydu.bugun onun icin ciciler aldım icim gitti elbiselere sanki.kendime aliyomus gibiydimm bi tane beyaz dantelli elbise aldim gelinlik gibi özellikle ona bayıldım aldiklarimin icinden inşallah arkadaşım da begenir yarın bebis sevmeye gidicem oy misd kokusunu cekip geleyim icime :)

Son düzenleme:

gözün aydın canım.. maşallah

Allah analı babali büyütsün canım
Kizlar acaba aramızdan en erken kim doğuma gidecek cok merak ediyorum :)))) liste kalabalık ama ordaki herkes aktif gelmiyor biz kanka olmaya başladık

Kizlar acaba aramızdan en erken kim doğuma gidecek cok merak ediyorum :)))) liste kalabalık ama ordaki herkes aktif gelmiyor biz kanka olmaya başladık

ben bu gün yakın bi arkadaşımla konuştum, bir oğlu var 2 yaşında şimdi. baya zorluklarla hamile kaldı ve hamileliğinde benim gibi sabırsız ve hep panikti.
en ufak ağrıda, sancıda acile koşardı. hareketlerini hissetmeye başlayınca rahatlamıştım baya dedi.sonra da neden hareket etmedi endişeleri yaşadım ve bir anda çok kilo aldım dedi. neyse, bir an önce bebeğime kavuşayım, dayanamıyorum,sabredemiyorum dedim dedim, erken doğum yaptım bebeğim günlerce küvezde kaldı çok yıprandım dedi..ben zaman geçmek bilmiyor , çok sabırsızlanıyorum dedim de aman sen böyle deme diye beni uyardı.

benim normalde de ocak2cıkıyor canım.biraz onden gidiyor dedi doktor birde ama en erken merve sanırım

Merhab arkadaşlar bende ocak annesiyim ☺️allahım hepimizin yardımcısı olsun

gözün aydın canım.. maşallah

Allah razi olsun canım benim ☺😊

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…