Allah razi olsun silam benim 😊😊 darisi senin ve tum arkadaslarimizin basina ins 😊😊 seninkisini o kaxar merakla bekliyorum ki ins hayirlisiyla gelsin minnos bayramdaydi senin kontrolun dimi bi bakarsin bayram sekeri olur bize 😊😊 ay hadi insssssss
.
Evet canim bana da bir ay sonra gel dedi. Vitamin demir falan da vermedi. Dinlen biraz bulantilarin gecsin iyice dedi. 11agustista benim randevum.
Canim burda komsumuz devlet hastanesinde dogum yapti. Sancisi gelip de gittigi zaman daha acilma tamamlanmamis. Butun asistanlae hemsireler gelen gidene gostermisler ogrensinler diye. Bak su kadar acilmis bak bu kadar acilmia vs diye. Gormeyen kalmamis anlayacagin. Ustelik odalar da tek kisilik olmuyor genelde. Hatta bazi hastanelerde 8-10 kisi bi odada oluyo. Ben sahsen bu sebeplerden ozel hastane olsun istiyorum. Oda tek kisilik olsun. Orami burami da gerekli gereksiz herkes gormesin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Amin cnm inş korur Rabbim. 😢 kabızdm bn sürekli çokta kusuodm ondan mı olduki nedeni ne
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bi kiz ismi daha buldum sizden secenek gelmiyor hic
Yüsra :sol taraf, bolluk bereket,ferahlık, sıkıntıdan kurtuluş.....
insallah canim oncelikle evlatlarimizin saglik haberlerini allaim sonrada merakla bekledigimiz cinsiyetini ogrenelim insallah
evet bayramin ikinci gunu kontrolum benimde bakalim bizim ufaklik poz verip iste buyum ben diyecekmi yoksa 20 inci haftaya kalir cinsiyet isi :18:
bayramda buralarda kimseciklerde olmaz kendi kendime takilirim artik malum bize burda bayramda yok :26:
13+4 suan haftaya artik kismetse gösterirse kendini minigim
Progestan kaç mg kullanıyorsun.. Bu hap halsizlik uyku hali bitkinlik yapıyo ben günde 3e çıkardım sarhoş gibi dolaşıyorum bunada şükür kabızlıkta yapıyo CNm dert etme hiç
Tabi canim en onemlisi saglikli olsunlar ama insan bilmek istiyor ya bisey almak istiyorum ama alamiyorum ortak renk al al nereye kadarMasallah miniginee😊😊 ins durusu iyi olur gorunur canim benim saglikli olsunlar en basta ama kizim oglum diye sevmek istiyor insan😊
Canim ben de cok kotuydum 14.haftada nerdeyse gecti diyebilirim. Cok nadir ara sira oluyor sadece. Seninki de eli kulagindadir insaallah.
Evet malesef esime bu ismide begendiremedim almanyada yaşadığım icin soylenisi kolay isimler secmem lazim şimdilik aklima yatan tek azra ismi var :)Fe inne meal usri yüsra - Inşirah suresi.
Sure de güzel, isim de güzel. Belki biraz söylenişi zor olur :)
Ben burda olurum silam merak etme doktor yol vermedi rahimde kasilma oldugu icin 😯😯 gidemicem istanbul a annemlerin yanina napalim artik bebegimin sagligi yerinde olsunda 😊
Saglikli guzel haberlerle gelirsin ins canim benim eh bide minnak guzel bi poz verirse yalniz bayramimizda bizi mutlu eder😊😊
Merhaba guzel anneler ve minnoslari ☺☺ biz bugun 13+6 olduk Rabbimin izniyle ☺☺ doktor kontrolumuz vardi ve doktor amcamiz bize bi pipicik gosterdi 🙈🙈Allahin izniyle cok buyuk ihtimalle PRENSIMIZ GELIYOOORR 😄😄😄😄😄😄
Gecen hafta arkadaşım dogum yapti iki oglunun üstüne bir kizi oldu adini havin koydu.bugun onun icin ciciler aldım icim gitti elbiselere sanki.kendime aliyomus gibiydimm bi tane beyaz dantelli elbise aldim gelinlik gibi özellikle ona bayıldım aldiklarimin icinden inşallah arkadaşım da begenir yarın bebis sevmeye gidicem oy misd kokusunu cekip geleyim icime :)
Allah analı babali büyütsün canım
Kizlar acaba aramızdan en erken kim doğuma gidecek cok merak ediyorum :)))) liste kalabalık ama ordaki herkes aktif gelmiyor biz kanka olmaya başladık
Allah analı babali büyütsün canım
Kizlar acaba aramızdan en erken kim doğuma gidecek cok merak ediyorum :)))) liste kalabalık ama ordaki herkes aktif gelmiyor biz kanka olmaya başladık
Merhab arkadaşlar bende ocak annesiyim ☺️allahım hepimizin yardımcısı olsun
gözün aydın canım.. maşallah
Merhab arkadaşlar bende ocak annesiyim ☺️allahım hepimizin yardımcısı olsun
Hos geldiniz annecik ve guzel minnaki 😊😊kac haftaliksiniz bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?