Hoşgeldin tatlım:)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
14 haftadayız yarın cinsiyetimizi öğrenicez çok heyecanlıyım☺️teşekkürler
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bi kiz ismi daha buldum sizden secenek gelmiyor hic
Yüsra :sol taraf, bolluk bereket,ferahlık, sıkıntıdan kurtuluş.....
3 tane cnm 100 mg işteee bugn başladm bilmyrm ztn halim yoktu
insallah canim oncelikle evlatlarimizin saglik haberlerini allaim sonrada merakla bekledigimiz cinsiyetini ogrenelim insallah
evet bayramin ikinci gunu kontrolum benimde bakalim bizim ufaklik poz verip iste buyum ben diyecekmi yoksa 20 inci haftaya kalir cinsiyet isi :18:
bayramda buralarda kimseciklerde olmaz kendi kendime takilirim artik malum bize burda bayramda yok :26:
Ben de 17sinde filan gitmeyi düşünüyorum Allahın izniyle
Ben aralık ta yapcam Allh nasip ederse... Ama bellide olmaz en geç 3 ocak dedı..24 25 aralık 3 ocak arası...Allah analı babali büyütsün canım
Kizlar acaba aramızdan en erken kim doğuma gidecek cok merak ediyorum :)))) liste kalabalık ama ordaki herkes aktif gelmiyor biz kanka olmaya başladık
Hiii haaa sizden önce pırtlatcammmbenim normalde de ocak2cıkıyor canım.biraz onden gidiyor dedi doktor birde ama en erken merve sanırım
Masallh subhanallh.. Saglıkla al kucagınaKızlar 3.oğluşum geliyor hayırlısıyla :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hakkında hayırlısı oldun.. Rabbim gönlünüze göre versın ınşallh...14 haftadayız yarın cinsiyetimizi öğrenicez çok heyecanlıyım☺️teşekkürler
Kızlar çok merak ediyorum cinsiyetini doktor söylemedi siz de bir yorum yazmadınız foromuza 😂😂😄
Bacım imden bu yazını okuyunca bunun kesın kızı olcak dedım... Bnm 6. His kuvvetlidir biraz ama sende tutcakmı bakalım ... Bacım ben resım görmedim ne zman yükledın.. Bide ben telden giriyorum belki o yüsden göremedım .. Kacıncı gebelık ??
Allah hakkında hayırlısını versin...
Canim gözün aydın demek ucledin ogluslari rabbim hayırlı evlat eylesin inşallah. Bakarsın bendende bi üçüncü oğluş haberi gelir sali günü sağlıklı olsunlar kizda olsa oglanda olsalar canımız onlar bizim:)Kızlar 3.oğluşum geliyor hayırlısıyla :)
Benim de sezeryan olucagi icin aralik sonu ocak basi olacak artık son haftalarda bebegin durumuna göre kesinlescek inşallah şuan ilk merve gibi gözüküyor ama hic belli olmaz :)Allah analı babali büyütsün canım
Kizlar acaba aramızdan en erken kim doğuma gidecek cok merak ediyorum :)))) liste kalabalık ama ordaki herkes aktif gelmiyor biz kanka olmaya başladık
Canim inşallah ikincide kizin olurda koymak nasip olur :)Anlami pek bir guzel silam ya ☺ bide en huzur buldugum sürede geçiyor
Hoşgeldin canim aramıza hayırlı olsun bebegin :) yarın inşallah guzel haberler verirsin bebeğinden :)14 haftadayız yarın cinsiyetimizi öğrenicez çok heyecanlıyım☺️teşekkürler
Hayırlı yolculuklar datlumm özlücem seni gule gule git gel inşallah :)Canlarım hepinizi öpüyorum... Kendinize iyi bakın.. Hayırlı geceler inşallah
Canim hayırlısı neyse o olsun insallah takma bu kadar kafana bu sefer olmazsa üçüncü de denersin sansini benim gibi:)Kızlar çok merak ediyorum cinsiyetini doktor söylemedi siz de bir yorum yazmadınız foromuza 😂😂😄
Ahh canım olsun bebeklerimiz saglikli olsun yeterki napalim bu bayramda böyle geçsin ben varım bayramlarin vazgeçilmez elamani sizle bayramlasiriz burda bol bol :)Sılacım ben de burdayım doktor şimdilik seyahat yasak dedi boynumuzu büktük biz de... Iki ailenin de büyükleri tatilde bir tek biz kaldık...
ARKADAŞLAR 12. HAFTA BİTİNCE doktor demeden foliği bıraktım. 15. haftadayım. hiç bi ilaç yazmadı doktor. yani ne biliyim kan hapı falan. siz kullanıyo musunuz yoksa kendim mi sormam lazım doktorabi ilaç kullanacak mıyım diye?
Ben aralık ta yapcam Allh nasip ederse... Ama bellide olmaz en geç 3 ocak dedı..24 25 aralık 3 ocak arası...
Hiii haaa sizden önce pırtlatcammm
Ben kızımda cok acele ettım kızım 42 haftalıkken dogdu saolsun....
Bunda hıc acelecı degılım ınsan dogum yapınca hamilelik donemını cok özlüyor... Keyfını cıkarıcam
Masallh subhanallh.. Saglıkla al kucagına
Hakkında hayırlısı oldun.. Rabbim gönlünüze göre versın ınşallh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?