2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
14 haftadayız yarın cinsiyetimizi öğrenicez çok heyecanlıyım☺️teşekkürler

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

Hadi bakalimm hayirlisiyla saglikla ins😊😊 bizde bugun ogrendik 13+6 ydik 14 e girdik demin 😁 sanirim ayni tarihlerimiz senle

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bi kiz ismi daha buldum sizden secenek gelmiyor hic

Yüsra :sol taraf, bolluk bereket,ferahlık, sıkıntıdan kurtuluş.....

Anlami pek bir guzel silam ya ☺ bide en huzur buldugum sürede geçiyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

3 tane cnm 100 mg işteee bugn başladm bilmyrm ztn halim yoktu

Canım progestan hamilelik hormonu salgılarımı için tüm bu şikayetlerin olması çok normal, kusmaların varsa onu bile azdırıyor Allah kolaylık versin inş,,

Son düzenleme:

Sılacım ben de burdayım doktor şimdilik seyahat yasak dedi boynumuzu büktük biz de... Iki ailenin de büyükleri tatilde bir tek biz kaldık...

Allah analı babali büyütsün canım
Kizlar acaba aramızdan en erken kim doğuma gidecek cok merak ediyorum :)))) liste kalabalık ama ordaki herkes aktif gelmiyor biz kanka olmaya başladık
Ben aralık ta yapcam Allh nasip ederse... Ama bellide olmaz en geç 3 ocak dedı..24 25 aralık 3 ocak arası...
benim normalde de ocak2cıkıyor canım.biraz onden gidiyor dedi doktor birde ama en erken merve sanırım

Hiii haaa sizden önce pırtlatcammm
Ben kızımda cok acele ettım kızım 42 haftalıkken dogdu saolsun....
Bunda hıc acelecı degılım ınsan dogum yapınca hamilelik donemını cok özlüyor... Keyfını cıkarıcam
Kızlar 3.oğluşum geliyor hayırlısıyla :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Masallh subhanallh.. Saglıkla al kucagına

Hakkında hayırlısı oldun.. Rabbim gönlünüze göre versın ınşallh...

Kızlar çok merak ediyorum cinsiyetini doktor söylemedi siz de bir yorum yazmadınız foromuza 😂😂😄

Slm kızlar masallah tevhıdler hızlanmıs cok sevındım... İnş tez zmaanda biter yeni bir tesbhe baslarız...
Darısı bnm cüzlerin basına 11 cüz kaldı inş.. Bitiricez bunuda sizlere güveniyorum.. Olmadı bn okucam ama merak etmeyın inşallah...
Sizden ufak bi ricam olucak okudugunuz tevhidleri veya herhangı bi yasın olabılır yada cüz lütfen bunlardan sorumlu arkadaslara özelden atalım...
He şimdi neoldu gece gece merve aklına ne geldi diye sorabılırsınız:))
Sorun ..... :
Şöle bişi var..1. Sorumlu arkadasların takıbı acısından daha iyi oluyor.. Oda bi hak sonucta tek tek geçmişte bulmak zor oluyo ... İkincisi burda bizimle olan ama cesitli nedenlerden dolayı herhangı tesbih zincirinde bulunamayan arkadaslar mahcup olanılıyo.. Hanı ben yapamıyorum... Herkes bikacyuz okumus ... Diyip cekınenler muhakkak varkı onceden böle yazılar okuduk .. Onları mahcup etmeden gizlice hepberaber ibadet zincirinde bulunursak daha efdal olur inşallah...
3. Ve en sonuncu herkes aynı ınancta düşüncede olmayabılıyo kı geçmişte malesef bunuda tartıstık... Herkese herkınuda saygo göstermemız gerekır... Cunku bütün annelerin bize katılmaya hakkı var... Bişiler sorup paylasmayada ... Böle onlara ters gelen seyler olunca geri duruyolar... Tanımadıımız insanların haklarına girmeyelim....:)))

Hepniziin beni iyi anladıımı umuyor tek tek hepinizi alnından şapbadanak öpüyorum.. Saglıklı kalın mutlu kalın

Kızlar çok merak ediyorum cinsiyetini doktor söylemedi siz de bir yorum yazmadınız foromuza 😂😂😄

Bacım imden bu yazını okuyunca bunun kesın kızı olcak dedım... Bnm 6. His kuvvetlidir biraz ama sende tutcakmı bakalım ... Bacım ben resım görmedim ne zman yükledın.. Bide ben telden giriyorum belki o yüsden göremedım .. Kacıncı gebelık ??
Allah hakkında hayırlısını versin...

Kızlar Allah nasip kısmet ederse yarın iftardan sonra cıkmayı planlıyooruz.. Siz güsel annelerden dua istiyorum sag salim gidip gelelim inşallah..
Bugun evimi güselce dip köse temizledim hem arkadasım hem komsum olan bırıyle saolsun...
Camasırlarımı ayayrladım koydum bi kenara yarın valızlere koycam ...
Cok heycanlıyım.. Evlendıkten sonra ilk defa gidicen giresuna köyüme.. cok duygusalım buyuklerımı cok özledım inşallah hasret gidercen eşimde saolsun kıröadı bni gidicez ....
Alosverisimi yaptım kızceme ciciler aldım yarabbim sewerim bn onu...
Ya bi görseniz bi merhametli bi şefkatli bi öpüyo bni ki dünyalara degişmem...
Bn aglıyom mahsustan alama anni del del sevim diyo... Giriyom koltugunun altına basım sıgıyo zaten saclarımı oksuyo öpüyo beni yok böle bişi... Ezan okumdu almıs seccadeyi namaz kılarken dısardan müzük sesi geldi basladı totoyu kovırmaya seccadenin üstünde ...
Ya böle sabaha kadar anlatsam bitmez..
Annelik cooook muhtesem bişey... Cok güsel bişey...

Canlarım hepinizi öpüyorum... Kendinize iyi bakın.. Hayırlı geceler inşallah

Merve okuyorum ama pek yazamıyorum. Şu an 13+2 perşembe kadar 14+1 olcak 1.si kız.1178.sayfadaydı sanırım foto. hissin olmaz umarım.iki kız çok şeker olurlar ama bencillik yapıyorum oglum yok ya

Kızlar 3.oğluşum geliyor hayırlısıyla :)
Canim gözün aydın demek ucledin ogluslari rabbim hayırlı evlat eylesin inşallah. Bakarsın bendende bi üçüncü oğluş haberi gelir sali günü sağlıklı olsunlar kizda olsa oglanda olsalar canımız onlar bizim:)
Allah analı babali büyütsün canım
Kizlar acaba aramızdan en erken kim doğuma gidecek cok merak ediyorum :)))) liste kalabalık ama ordaki herkes aktif gelmiyor biz kanka olmaya başladık
Benim de sezeryan olucagi icin aralik sonu ocak basi olacak artık son haftalarda bebegin durumuna göre kesinlescek inşallah şuan ilk merve gibi gözüküyor ama hic belli olmaz :)
Anlami pek bir guzel silam ya ☺ bide en huzur buldugum sürede geçiyor
Canim inşallah ikincide kizin olurda koymak nasip olur :)
Hoşgeldin canim aramıza hayırlı olsun bebegin :) yarın inşallah guzel haberler verirsin bebeğinden :)
Canlarım hepinizi öpüyorum... Kendinize iyi bakın.. Hayırlı geceler inşallah
Hayırlı yolculuklar datlumm özlücem seni gule gule git gel inşallah :)
Canim hayırlısı neyse o olsun insallah takma bu kadar kafana bu sefer olmazsa üçüncü de denersin sansini benim gibi:)
Sılacım ben de burdayım doktor şimdilik seyahat yasak dedi boynumuzu büktük biz de... Iki ailenin de büyükleri tatilde bir tek biz kaldık...
Ahh canım olsun bebeklerimiz saglikli olsun yeterki napalim bu bayramda böyle geçsin ben varım bayramlarin vazgeçilmez elamani sizle bayramlasiriz burda bol bol :)

Son düzenleme:
ARKADAŞLAR 12. HAFTA BİTİNCE doktor demeden foliği bıraktım. 15. haftadayım. hiç bi ilaç yazmadı doktor. yani ne biliyim kan hapı falan. siz kullanıyo musunuz yoksa kendim mi sormam lazım doktorabi ilaç kullanacak mıyım diye?

Canim hemen hemen hepimiz 12 inci haftadan sonra foligi birakip vitamin hapi almaya basladik belki doktorun gerek görmedi sana vitamini ama hic degilse foligi icmeye devam et derim ben sen yinede doktoruna mutlaka sor bazı doktorlar sormadan birsey söylemiyor malesef ...

Son düzenleme:
Dükkanı kapatıyorum icerde kimse varmı :)))
Herkese rabbim rahatlık versin inşallah yarın kontrolü olanlar güzel haberlerle gelsin :)

Hadi bakalm bu arada benim mesela 15-20 ocak arasi ya bu en son olduğu tarih mi yani 40 i doldurursa?
Eger öyleyse cok kişi aralik in sonunda yapar bizdr ocak başında :) oğlak Burcu olur benimki de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…