2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kendin mi yapıyorsun helal olsun. Güneşlenirken karnı örtmek gerekir mi sizce?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben yapiyorum da canim oraya değil :)) oraya cesaret ister ağda ben yapamam yaptiramam :)) güneşte e vitamini var ya canim-umarim vitamin harfi yanlis değildir d de olabilir bu arada düşününce öyle bi fikir de geldi- bebise yararli olur diye dusunuyorum tabii krem sürmek kaydiyla

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sezincim yanlis anlama ama elimizi yikadikca bebis sabun da eriyip gidicek mi 0-o değişik geldi bana

Off bana bademcik demeyin ( oglumla kizim 1 hafta arayla ve 1 hafta boyunca tabii ateşler içinde yandilar bademcik iltihaplanmasi olmuşlar. Bademciklerinde peynir parcasi gibi şeyler gorursen mutlaka doktora şöyle canim çok önemli çünkü tekrar geçmiş olsun inşallah cabuk atlatir.simdi istahi da yoktur oğlunun

Ben de bi kot aldim. Ustume de alacak hem sik hem spor bisi bulamadim. Ankara'nin ilcesindeyiz su an esimin memleketinde. Pek secenek yok malesef. Yoksa Ankara'da olsam neler alirdim neler hevesim kursagimda kaldi anlayacagin :/

Tiramisu ben de açtım sezonu ama yüzüstü yatamadığım için sadece önüm yandı😂😂 Şemsiye altında durdum bütün tatil ama yine zebra gibi alacalı oldum. Sen daha dikkatli ol. Bu aylarda renk pigmentlerimiz daha çok çalışıyor. Lekelenmeye çok müsaitiz canım. Koruyucu kullan mutlaka. Yüz üstü yatma kesinlikle. İyi tatiller.

Güneşlenirken saatlere dikkat etmek gerekli ve d vitaminin salgılanmasını sağlıyor güneş ama hamileyken gölgede oturmakta başı ıslatmwkta fayda var. Güneş hamilelere dokunuyor ve leke yapıyor. Her ne kadar kremlensek de...

Canımbenim ablam da sabun yapıyor düşünürsen aklında olsun ben de kızıma hastanede gelenlere bebek hediyesi olsun diye yaptıracağım inş ..

Sezincim yanlis anlama ama elimizi yikadikca bebis sabun da eriyip gidicek mi 0-o değişik geldi bana

Evet canım hepsi sabun istersen çekmecende sakla koku versin istersen dee elini yıka, benim ablam yapıyor bunlardan:)

slm canlarim iyi geceler arkadasimin yanindaydim bebis sevmeye gittim gerci cadi emdi uyudu hic sevdirmedi kendini oyy kiyamam minicik misss kokulu bi kiz rabbim bizlerede sag saglim saglikli bir sekilde kucagimiza almayi nasip etsin insallah

akgokcen fistigim sen bu isi iyi yaptigin icin bunuda takip edersin insallah canim tesbihatlarimiz senden soruluyor artik malum

evet canlarim kuran okuyamiyanlar icin yeni tesbihatimiz:
Bebeklerimizin zekasi yuksek olmasi icin 70.000 DEFA '' SUBHANALLAHİ VE BİHAMDİHİ'' okuyalim insallah.okuyanlar okudugu sayiyi dua sayfamiza yazsin lutfen simdiden allah kabul etsin

Ah ah ne alsam olmuyor, bayramda vasatın altında olacağım.. Kendime beyaz şık bir tunik almıştım ama sabah olan şey akşam memişlerimin şişmesi ile patlıyor onu da giyemem

Yarın zara hm lcw hamile kısımlarına bakacağım inş birşeyleri bulurum.. Bayram için kıyafetim yok( onun dışında hm den dar bir kot lcw den kot ve küçük rahat bir pantolon aldım bir de hamile tshirtlerinden oh bana yetiyor da artıyor :))

Canım dua sayfasına okunmuş ve devam eden duaları yazsak. Bitenlerin listesi ile devam eden dualarımız olsa. Okunana sayıları takip eden arkadaşlara iletsek daha güzel olur gibi karışmaz sanki...

Benim zikirmatiğin pili bitti( yenisini alıp başlıyorum hemen dualara. Rabbim başta sağlıklı akıllı hayırlı Zeki evlatlar versin inş. Amiiinnn..

Hiç bişi almadım. Sıkıyorum dişimi az daha.. Hala eskilerim oluyor hamilelik alsam olmaz.. Normal kıyafet alsam kısa bir zaman sonra giyemiycem :) bu bayram idare edicem eldekilerle 😊

Aynen ya sinir oldum pantollar beli sıkıyo hamıle pantolu alsam şuan olan ilerde göbiş çıkınca olmaz normal tunık alsam doğumdan sonra olmassa yanı bır sinir oldumkı ((

Aynen ya sinir oldum pantollar beli sıkıyo hamıle pantolu alsam şuan olan ilerde göbiş çıkınca olmaz normal tunık alsam doğumdan sonra olmassa yanı bır sinir oldumkı ((

Canım yapacağın ilk şey hm lcw hiç fark etmez buray gidip kendine pantolon almak:)) skinny kot beyaz pantolon vs her modelde hamile pantolonu var. Şu andan göbişim büyüyene kadar da oluyor ayarlanıyor hem beline elastikleri var hem de bel kısmı ona göre ayarlı..

Hiç kendine eziyet etme ve Bayram hediyesi hemen bi pant al.. Hadi üst bol şeylerle hallediliyor ama alt kısmı zor ve beler rahatsızlık vermesi kötü.. Hemen lcw carsa hm ye gidip kendine bi pantolon al:) benim yaptığım en iyi şey:))

Ben normalde dusuk bel pantolon giyerim. Belim kalinlasti gobisim biraz cikti ama dusuk bel pantolonun hizasinin yukarisinda oldugu icin hala oluyor pantolonlarim. Hatta gecen gun bir kot aldim 28beden. Gayet de rahat oluyo ve karnimi sikmiyo.

bende bügün hamiş pantalonu aldım lcw dan.bayramda kot giycem nee laaa güzel degil mi:):).kontrole son 9saat:):)

canım bellerı ayarlanıyor cekınmeden alabılırsın
ben alalı 1 ay oldu ve nır aydır durmadan gıyıyorum
hatta gobegım fazla cıkmadan eskıyecek o zaman da 2 tane daha alırım ınsallah

canim cok gecmis olsun oglusuna benim ogluslariminda bademcikleri sisiyordu hep ikiside ameliyat oldu alindi bademcikleri simdi cok rahatiz sukur ne atesleniyolar ne agrilari oluyorlar masallah ameliyat olduklarindan bu yana hic hasta bile olmadilar
hayirli olsun canim bayramliklarin gule gile giy
yok canim niye karnini orteceksinki bebis etkilenmez merak etme hem d vitamini gunes faydasi bile olur
gule gule git gel canim sanada iyi bayramlar simdiden
Tamm bidenem ... İnşallah iftardan sonra hepsini yapmaya calısacagım .... Sizlere diger topıkten haber veririm
alah razi olsun canim yuregine agzina saglik
canim bende 16 inci haftadayim bendede tik yok 20 inci haftaya kadar hissetmemek normalmis bakalim bizim bebisler ne zaman burdayiz dicekler
yok canim tedirgin olucak birsey ben 16 inci haftadayim bendede tik yok beklicez sabirla onlar kendini bellli eder istedigi zaman
Kizlar Dr dan geldim bebeğim erkekmis boyu 6 buçuk cm 13. haftada ense kalinligi 2.2 herşey yolunda dedi Dr ikili test yaptırmak istemiyorum dedim vitamin verdi içerisinde balik yagi varmis hakkimiza hayirlisi olsun inş
masallah canim oglusuna hayirli olsun
heyy noluyor bakiim ne kendini nede bebegi uz hamilelikte iki kat hassas oluyor insan takma canim kafaya biseyi kulaklarini tika duyma hicbiseyi
kızım olsaydı adı belliydi miray ece olacaktı . miray isimli kızlar güzel oluyorlar ayrıca. hemde çok kibar bir isim.
ama oğluşum olacak. şimdi isim düşünüp duruyorum :)
miray benimde aklimda canim tersten okunusuda yarim ayri bi guzel bi cinsiyetimiz kesinlessin oturup dusuncez artik
insallah sende oglusuna guzel icine sinen bi isim bulursun
rabbim gonlune gore versin canimm
canim kalp atislarini gormussun ya bebegin napican bazi doktorlar boyle iste insallah kendi doktorundan ayrintili olarak ogrenirsin herseyi
Kızımmm olacakkk yaşasınnn😊😊😊😊i
hayirli olsun prensesin
demek sana kiz dedim tutmadi ha benim tahminlerde posss cikti yani
hatmini allah kabul etsin insallah canim benimde hatmim 4 cuz kaldi biticek insallah.eymen ismini bende cok seviyorum oglusum olursa ilk sirada eymen ismi hayirlisi bakalim.iki isim istiyorsan eren eymen olabilir canim
benim kusma ve bulantilar uyuyordu simdiye kadar gerisi uymadi bu sefer cok uyuyorum mesela otekilerde hic uyudugumu bilmem bakalim benimki sali gunu belli olucak insallah
yok yaww herkesemi erkek diyorum hic farkinda degilim valla evet herkesin oglu olsun bi tek benim kizim olsun yasasin kotuluk nihahahhahahhaa
Canım bide benimkini tahmin Etsen ikizlerim olacak 18 ağustosta randevum geçmek bilmez artık zaman. Kuzularıma ciciler almak istiyorum arık
ahh canim benimki oylesine bi tahmin illa tahmin diyosan madem herkese oglan diyomusum sanada oglan diyeyim bari
benim daha randevuya bile 20 gün var :)
anket kapanmadan yetişşek bari :)
yok canim anketimiz 10 uncu ayda kapaniyor o zamana herkes ogrenmis olur cinsiyetini merak etme
Arkadaşlarr kan sulandırıcı ilaç bebeaspirini vs. Kullanananlar normal doğum yapamıyor mu ?? Bi arkadaşım öyle dedi bugün ben de kullanıyorum içime şüphe düştü şimdi...
cok canim onunla ne ilgisi olabilirki inanma boyle seylere
bana da doktor kıza benzıyor dedı
ama net cevabı pazartesı verecek
netleştiğinde özemden yazarım ısmıyle bırlıkte

tamam fistigim rabbim gonlune gore versin insallah

Son düzenleme:
bende bügün hamiş pantalonu aldım lcw dan.bayramda kot giycem nee laaa güzel degil mi:):).kontrole son 9saat:):)
vay saya saya bitirdin be gunleri canim azicik kaldi insallah guzel haberlerle gel oglusundan

canim suan sadece hatmimiz var devam eden onuda cuz alanlar okuyor bitenler yeniden aliyor.digerleri bitti sukur yeni tesbihat yazdim simdi ona baslicaz insallah.merve gelsin ilk mesaja yazar simdiye kadar neler yapildiysa ben benim mesajda yazmistim zaten o ilk sayfaya aktarir onlari insallah gelince.
benim yazdigim en son tesbihata baslayabilirsin canim

Şimdi gördüm canım sen de tek tek yazmışsın Allah kabul etsin inş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…