- 13 Haziran 2014
- 587
- 169
- 48
canım daha bende hissetmiyorum merak etme arada taş gibi kasığımda bi sertlik oluyor onun bebek olduğunu düşünüyorum o kadar
Kendin mi yapıyorsun helal olsun. Güneşlenirken karnı örtmek gerekir mi sizce?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
http://www.kekdekor.com/_dinamik/410/491.jpg
http://mcdn01.gittigidiyor.net/9786/tn50/97863418_tn50_5.jpg
http://mcdn01.gittigidiyor.net/9748/tn50/97482282_tn50_0.jpg
Bu sabunlara bayıldım. Bebek hatırası olarak yaptırmayı düşünüyorum. Sizce de çok hoş değil mi?
Sağol canım valla sorma sinir oluyorım yazık oğluşumda mahvoldu tabi 😬 biz annemlerin yanına memlekete geldik hava değişimi oldu sanrım yada mikrop falan kaptı herhalde grrçi boğazlarına baktım beyaz beyazdi. Cok sık enf oluyo bademciklrri.
kızlar bayramlık için kendinize bi şeyler aldınız mı?
ben bir tane tişört aldım amao da tunik şeklinde günlük giymek için, onuda internetten sipariş ettim tam istediğimgibi çıktı, ama bayramda da çalışıcam ben gene de insanın içi istiyor değişik bi şeyler giymek, Siz neler aldınız bakalım
Pazar da ben aciyorum şekerim azicik da yanmak istiyorum belli olsun dönünce tatilden geldiğimiz di mi ama :)) ağda olayi ben de yapacaktim bugün misafirin geldi kalkmak bilmedi yapamadim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kendin mi yapıyorsun helal olsun. Güneşlenirken karnı örtmek gerekir mi sizce?
Bu sabunlara bayıldım. Bebek hatırası olarak yaptırmayı düşünüyorum. Sizce de çok hoş değil mi?
Sezincim yanlis anlama ama elimizi yikadikca bebis sabun da eriyip gidicek mi 0-o değişik geldi bana
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar bayramlık için kendinize bi şeyler aldınız mı?
ben bir tane tişört aldım amao da tunik şeklinde günlük giymek için, onuda internetten sipariş ettim tam istediğimgibi çıktı, ama bayramda da çalışıcam ben gene de insanın içi istiyor değişik bi şeyler giymek, Siz neler aldınız bakalım
slm canlarim iyi geceler arkadasimin yanindaydim bebis sevmeye gittim gerci cadi emdi uyudu hic sevdirmedi kendini oyy kiyamam minicik misss kokulu bi kiz rabbim bizlerede sag saglim saglikli bir sekilde kucagimiza almayi nasip etsin insallah
akgokcen fistigim sen bu isi iyi yaptigin icin bunuda takip edersin insallah canim tesbihatlarimiz senden soruluyor artik malum
evet canlarim kuran okuyamiyanlar icin yeni tesbihatimiz:
Bebeklerimizin zekasi yuksek olmasi icin 70.000 DEFA '' SUBHANALLAHİ VE BİHAMDİHİ'' okuyalim insallah.okuyanlar okudugu sayiyi dua sayfamiza yazsin lutfen simdiden allah kabul etsin
Hiç bişi almadım. Sıkıyorum dişimi az daha.. Hala eskilerim oluyor hamilelik alsam olmaz.. Normal kıyafet alsam kısa bir zaman sonra giyemiycem :) bu bayram idare edicem eldekilerle 😊
Aynen ya sinir oldum pantollar beli sıkıyo hamıle pantolu alsam şuan olan ilerde göbiş çıkınca olmaz normal tunık alsam doğumdan sonra olmassa yanı bır sinir oldumkı((
Aynen ya sinir oldum pantollar beli sıkıyo hamıle pantolu alsam şuan olan ilerde göbiş çıkınca olmaz normal tunık alsam doğumdan sonra olmassa yanı bır sinir oldumkı((
canim cok gecmis olsun oglusuna benim ogluslariminda bademcikleri sisiyordu hep ikiside ameliyat oldu alindi bademcikleri simdi cok rahatiz sukur ne atesleniyolar ne agrilari oluyorlar masallah ameliyat olduklarindan bu yana hic hasta bile olmadilarSağol canım valla sorma sinir oluyorım yazık oğluşumda mahvoldu tabi 😬 biz annemlerin yanına memlekete geldik hava değişimi oldu sanrım yada mikrop falan kaptı herhalde grrçi boğazlarına baktım beyaz beyazdi. Cok sık enf oluyo bademciklrri.
hayirli olsun canim bayramliklarin gule gile giyBebisime kiyafet aldığım gün h&m ve ykmden almıştım bende hcbiseyim yoktu pacozdum resmen iyi oldu bunlar ama hamile kiyafeti degiller. Onceden bi tane siyah kanvas almstim hamile pantolonu kotlarimda oluyo daha bunlarla geciricem ins bayrami.
yok canim niye karnini orteceksinki bebis etkilenmez merak etme hem d vitamini gunes faydasi bile olurKendin mi yapıyorsun helal olsun. Güneşlenirken karnı örtmek gerekir mi sizce?
gule gule git gel canim sanada iyi bayramlar simdidenbiz izmire gidiyoruzzz bayram içinbayramın 2. gün gece döneceğiz inşallah
doktoruma da sordum giderken otobüsle gelirken uçakla diye sorun olmaz dedi gidin dedi
herkese şimdiden hayırlı bayramlardönünce görüşürüz
alah razi olsun canim yuregine agzina saglikTamm bidenem ... İnşallah iftardan sonra hepsini yapmaya calısacagım .... Sizlere diger topıkten haber veririm
canim bende 16 inci haftadayim bendede tik yok 20 inci haftaya kadar hissetmemek normalmis bakalim bizim bebisler ne zaman burdayiz dicekleryok canım sanmıyorum :) biz 16. haftamızdayız ama daha hiç tık yok .
özellikle ilk gebelikte daha geç hissediliyormuş öyle dediler :)
çikolata yiyip sırt üstü yatınca hissedebilirmişiz :) ben onu denemek niyetindeyim :):18:
yok canim tedirgin olucak birsey ben 16 inci haftadayim bendede tik yok beklicez sabirla onlar kendini bellli eder istedigi zamanarkadaşlar selam tedirgin oldum biraz burada herkes bebeği hissediyorum filan demişler ben 13+5 im ama öyle bebek hareketleri filan hissetmiyorum hele düzenli hiç hissetmiyorum ilk gebeliğim endişelenmeli miyim? yani herkes hissedip ben hissetmiyorsam bir sorun olmalı diye düşünüyorum?
masallah canim oglusuna hayirli olsunKizlar Dr dan geldim bebeğim erkekmis boyu 6 buçuk cm 13. haftada ense kalinligi 2.2 herşey yolunda dedi Dr ikili test yaptırmak istemiyorum dedim vitamin verdi içerisinde balik yagi varmis hakkimiza hayirlisi olsun inş
heyy noluyor bakiim ne kendini nede bebegi uz hamilelikte iki kat hassas oluyor insan takma canim kafaya biseyi kulaklarini tika duyma hicbiseyidün akşam eşimle hafif atıştık,üzülüp ağladım.sonra karnıma bi baktım oğlışum top olmuş sol kasığımda duruyor,ayy şok oldumm o da üzüldü galiba,kedi yavrusu gibi büzüşmüş ayy kıyamam ben ona.dokunduğum yer başı mıydı poposumu bilmiyorum ama çok net belliydi,çıkıntı vardı o tarafta.zaten kafası aşağıda duruyodu geçen kontrolde.
miray benimde aklimda canim tersten okunusuda yarim ayri bi guzel bi cinsiyetimiz kesinlessin oturup dusuncez artikkızım olsaydı adı belliydi miray ece olacaktı . miray isimli kızlar güzel oluyorlar ayrıca. hemde çok kibar bir isim.
ama oğluşum olacak. şimdi isim düşünüp duruyorum :)
rabbim gonlune gore versin canimmCanım eğer kızsa isim önerisi İKRA.
Oku.
Hz. Muhammed (s.a.a.)e inen ilk vahiy. Oku anlamına gelir.
Kuranı Kerimde geçmektedir. (İsra 14, Alak 1)
Kaynak: http://ismininanlamine.com/ikra-isminin-anlami-ne-867/#ixzz38U4WIucw
Benim daha cinsiyet belli degil ama bir kızım var sıla nisa. Bende senin gibi gurbetteydım kızımı fınlandıyada doğurdunm dönüş yaptık gecen yıl bu bebişimde hayırlı elı ayağı duzgun birde erkek olursa üçüncü düşünmem tabı hayırlısı bayramdan sonra 17 haftalıkken kontrol var inş belli olur onda :)))))
canim kalp atislarini gormussun ya bebegin napican bazi doktorlar boyle iste insallah kendi doktorundan ayrintili olarak ogrenirsin herseyiSlm kızlar bugün iğnemi yazdırmak için doktora gittim kendi doktorum yoktu başka Suratsiz bi doktor baktı. bebiş in kalbi güb güb atıyo. büyümüş baya15 haftalık olmuş hayret önden gidiyo gelişimi çok fazla göremedim zaten 2 dk okadar gıcık doktor nolcak neyse bebeğim iyi ya oda yeter
hayirli olsun prensesinKızımmm olacakkk yaşasınnn😊😊😊😊i
demek sana kiz dedim tutmadi ha benim tahminlerde posss cikti yaniSelam kızlar, bugün oğluşumun hatimini bitirdim şükür sonunda:)) ona hamilyken başlamışıtım araya başka hatimler karışınca kalmıştı, çok mutluyum:) Kuranı okurken mirsad ismi dikkatimi çekti nasıl içim ısındı ay dedim mirsad eymen olmalı:)) ama anlamı hoş değil gözetleme yeri demekmiş( nasılda içim ılık ılık olmuştu
Bun arada cinsiyet için belirtiler vs hikayeymiş:) ilk oğlum sağdaydı bu oğlum solda:)
İlk gebeliğimde ki belirtilerle bundakiler hiç uymuyordu:)
yok yaww herkesemi erkek diyorum hic farkinda degilim vallaHerkese erkekmi diyon kiz senn:what: :) banada erkek demistin dktorda erkeğe benzetti ama 1 agustosta kesinlesir inşallah. Senin, tüm ailemin, arkadaşlarımın,doktorumun(1 kisi bilr kızın olur senin demediiiii) yanilmasini umut edip bekliyorum 1 ağustosu
ahh canim benimki oylesine bi tahmin illa tahmin diyosan madem herkese oglan diyomusum sanada oglan diyeyim bariCanım bide benimkini tahmin Etsen ikizlerim olacak 18 ağustosta randevum geçmek bilmez artık zaman. Kuzularıma ciciler almak istiyorum arık
yok canim anketimiz 10 uncu ayda kapaniyor o zamana herkes ogrenmis olur cinsiyetini merak etmebenim daha randevuya bile 20 gün var :)
anket kapanmadan yetişşek bari :)
cok canim onunla ne ilgisi olabilirki inanma boyle seylereArkadaşlarr kan sulandırıcı ilaç bebeaspirini vs. Kullanananlar normal doğum yapamıyor mu ?? Bi arkadaşım öyle dedi bugün ben de kullanıyorum içime şüphe düştü şimdi...
bana da doktor kıza benzıyor dedı
ama net cevabı pazartesı verecek
netleştiğinde özemden yazarım ısmıyle bırlıkte
vay saya saya bitirdin be gunleri canim azicik kaldi insallah guzel haberlerle gel oglusundanbende bügün hamiş pantalonu aldım lcw dan.bayramda kot giycem nee laaa güzel degil mi:):).kontrole son 9saat:):)
Canım dua sayfasına okunmuş ve devam eden duaları yazsak. Bitenlerin listesi ile devam eden dualarımız olsa. Okunana sayıları takip eden arkadaşlara iletsek daha güzel olur gibi karışmaz sanki...
Benim zikirmatiğin pili bitti( yenisini alıp başlıyorum hemen dualara. Rabbim başta sağlıklı akıllı hayırlı Zeki evlatlar versin inş. Amiiinnn..
vay saya saya bitirdin be gunleri canim azicik kaldi insallah guzel haberlerle gel oglusundan
canim suan sadece hatmimiz var devam eden onuda cuz alanlar okuyor bitenler yeniden aliyor.digerleri bitti sukur yeni tesbihat yazdim simdi ona baslicaz insallah.merve gelsin ilk mesaja yazar simdiye kadar neler yapildiysa ben benim mesajda yazmistim zaten o ilk sayfaya aktarir onlari insallah gelince.
benim yazdigim en son tesbihata baslayabilirsin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?