• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
canım travel sistemler pek tavsiye edilmiyor ağır olduğu ve gereksiz pahalılığı yüzünden. ben oğlumda chicco liteway aldım puset. ulustan da yüz liraya oto koltuğu almıştım zaten 5 ay kullanabildik tombik bebiş olunca. lite wayi oturma yerinin dar olmasından ötürü tavbsiye etmesem de katlanması her yere sığması vs süper. ama tek taraflı işte ona gıcık oluyodum ben de. çünkü dışarıdan gelen herhangi bi müdahaleden koruyamıosun bebeği.

İşte bu da chicco lite way ayarında bir baston puset aslında, hafif ve kullanışlı bir model. Sadece ekstradan otokoltuğu var yanında. Onu üstüne koyarak ilk aylar bebeğin yüzü bize dönük kullanabiliyoruz. Pusetin ağırlığı 7 kilo bence gayet iyi.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gözün aydın canım, cicili bicili giydiricen ne güzel😊

aynen öyle geçen eşimle arkadaşın bebeğine hediye alıyoruz kız reyonu alabildiğine kıyafet dolu erkek reyonu seçilmiş 3 stant anca dedik yazık hiç seçenekleri yok :1:ilk ulturosonda erkeğe benziyor dedi kendi doktorumuz bu doktor başkası ayırmış bacaklarını yaymış papişi uyyy yerim bn onu resmen kızım diyor dedi değişmez değilmi dedim yok yok kesin dedi:1:darısı öğrenemyenlerin başına...

yanıyor canım bende dun dondum ankaradan..Bu arada akvaryum acılmıs ya oraya gıttık yine oğluşa cici alamadık ..:27::27::27:.Alışsın şimdiden fedakarlıklara:16::16::16:

olsunnnn daha var zaman alırız daha :1: ben herhalde ekime kadar alamayacam çünkü eylül de arabanın kaskosu trafik sigortası var bizim bi de kurban geliyor üstüne biraz sıkıntılı süreç olacak

amen dediğinde yabancılar söylüyor gibi geliyorya ama aslında bizde söylüyoruz o açıdan şettim :1:

hayırlı olsun kızınız rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin

ah ah şimdiden özledim öğlene kadar yatmayı :43:

ben tatilde de erken kalktım 9da falan :1: bayramda büyük evinde öyle çok yatılmaz

Slm canlarim anca gelebildim eve evet bi pipili daha katılıyor bizim aileye maşallah aynen ruyamdaki gibi açmış bacaklarini pipisini salliyordu :)
Allaha Şükür hersey yolunda gelişimi iyi bidakine organ kontrolu olucak inşallah.
İçim bir garip napalım bana kız annesi olmak nasip değilmiş bende gelinlerim olursa kızım gibi severim inşallah :)
sılam hayırlı olsun 3. oğluşun:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:hayırlı,sağlıklı evlatlar olsunlarda gerisi boş.
evde tek kraliçe olacaksın el üstünde tutulacaksın ne güzel:16::16:
kızlar doktordan geldim hayırlı haberler olsun kızımız oluyor rabbim yavrularımızı bağışlasın sağlığıyla...:15:3:

seninde kızçen hayırlı olsunn tatlım:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

bayram tatilinden döndük,heçmişe bir göz attım yaramazlık yok herkes iyi gibi:6::6:
bende sıcaklar haricinde çok iyiyim,hele köy berbat sıcaktı neyse ki burası biraz daha iyi.

Kızlar bebek arabası konusunda araştırmalarım devam ediyor. Kurban bayramında almayı düşünüyorum ama şimdiden modeli netleştirmek istiyorum.
Maclaren quest modeline karar vermek üzereydim ki -çünkü çok hafif ve sırt taşıma bandı var, katlanınca oldukça az yer kaplıyor ve doğumdan itibaren kullanılabiliyor.- daha yeni ve az biraz daha ağır ve geniş olan maclaren techno xlr modeline kaydım. travel sistem olarak kombinlenmiş, bebeğin yüzünü görebileceğim küçükken. Oto koltuğu olarak kullanabileceğim ve daha konforlu bir yatış sağlıyor. Üstelik ayak kılıfı ve yağmurluğu da içinde. Gerçi baktığım sitelerde stok görünmüyor ama akşam e-bebek mağazasına gidip karşılaştımalı incelemeyi düşünüyorum.

http://www.hellobaby.com.tr/UrunRes...chno-XLR-Travel-System-Bebek-Arabasi-3519.jpg

Evimiz asansörsüz ve arabamızın bagajı küçük o yüzden hem hafif hem de az yer kaplayan bir model arıyordum. Sanırım bunu alacağım, önerilerinizi bekliyorum.

Canım biz wollex newyork premıum travel sistem aldık kurduk hatta arkadaşların çocuklarını oturttuk içine boy boy denedik evin içinde kullanışlı sürüşü çok rahat bizim de ev asansörsüz 4. Katta oturuyoruz ama alüminyum kasa olduğunda hafif travel olmasına rağmen ağır değil tek elle açılıyo katlı halden. Oto koltuğu da iki kademeli bebek biraz büyüyünce içindeki katı çıkarıyosun genişliyo biraz daha biz memnun kaldık bi bak istersen

kızlar doktordan geldim hayırlı haberler olsun kızımız oluyor rabbim yavrularımızı bağışlasın sağlığıyla...:15:3:

Hayırlı olsun canım kızçen ☺️

bayram tatilinden döndük,heçmişe bir göz attım yaramazlık yok herkes iyi gibi:6::6:
bende sıcaklar haricinde çok iyiyim,hele köy berbat sıcaktı neyse ki burası biraz daha iyi.

Diyarbakırda fena yanıyo izin gelse de memlekete gitsek denize girsem buharlaştım burda

Canım biz wollex newyork premıum travel sistem aldık kurduk hatta arkadaşların çocuklarını oturttuk içine boy boy denedik evin içinde kullanışlı sürüşü çok rahat bizim de ev asansörsüz 4. Katta oturuyoruz ama alüminyum kasa olduğunda hafif travel olmasına rağmen ağır değil tek elle açılıyo katlı halden. Oto koltuğu da iki kademeli bebek biraz büyüyünce içindeki katı çıkarıyosun genişliyo biraz daha biz memnun kaldık bi bak istersen

Diyarbakırda fena yanıyo izin gelse de memlekete gitsek denize girsem buharlaştım burda

ayy orası çok sıcaktır Allah kolaylık versin kuzum.

Merhaba kizlar...
haftaya doktor muayenemiz var.
cinsiyeti belli olur mu acaba?
Bide uclu testin zararli oldugunu soyluyorlar.
sizler yaptirdiniz mi?

canım zararlı dediği yanılma payının yüksek olması sanırım kan alındığından başka bi zararı olacağını düşünmüyorum. ben ikili de yaptırmadım diğerlerini de yaptırmıcam

Güzel bir modele benziyor, akşam bakayım canım çok teşekkürler.

Güzel bir modele benziyor, akşam bakayım canım çok teşekkürler.

tentesi de değişiyo sezincim biz hem mavi hem pembe aldık sonraki çocuklarda da kullanırız diye :) şimdikinin de bilmiyoruz henüz cinsiyetini :)

Hepinize ayri ayri tesekkur ederim bayanlar. Doktorum kabul etti sagolsun. Fazla da beklemeden girdik muayeneye. Hic bir sorun yokmus bebisimde de bende de. Iyiki de kullanmamissin ilaclari dedi. Tatile gitmemde de hic bi sakinca yokmus. Ama bebisim bacaklarini acmadi bacaklarini :( o kadar ugrasti bi turlu gostermedi cinsiyetini. Doktorum da kesin olmamakla beraber buyuk ihtimal kiz dedi :( keske kesin ogrenebilseydik. Ama bebisim de ben de saglikliyim ya onemli olan o tabiki :)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
maşaallah bebeğine canım iyi olmasına sevindim, cinsiyet işi belli olmuyor benimkide ilk göstermemişti ama erkek çıktı:)
Günaydınlar Miniklerin annisleri bugün annem ve ablam geliyo annem hasta çok üzüldüm doktora gidecek burda kolit var annemin kalın barsak ta inşallah çabucak iyileşir annecim dua edin :43::43: geçmişi okuyamadim herkes iyidir umarım:nazar::49:
canım geçmiş olsun anneciğine
Kızlar merhaba.
Doktordan geliyorum. Bayramda ağrım olmuştu. Bebeğimin kalbini dinletti bi de rahim ağzı uzunluğuna baktı bişey yok dedi o kadar. Cinsiyet dedim. Görsem söylerdim dedi. Bu doktorların havasına uyuz oluyorum. İçimi rahatlatsa günah olurdu yani. Uyuz ya. neyse sılacım cinsiyet belli olmuş. bir oğlan daha ha?! Sağlıkla gelsin inşallah. Cinsiyeti hiç fark etmez. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Hepinize iyi haftalar diliyorum.
maşaallah bebeğine, dr unda gıcıkmış:)
ayy hadi gözün aydın canım

Kızlar naçizane tavsiyem, bebek arabanızı mutlaka çift yönlü alın derim, ilk başlarda ana kucağıyla kullanılan modeller alıyorsunuz ama onların kullanma süresi az oluyor, benim oğluş 3 yaşında daha yeni baston pusete geçtik öncesinde hep yüzü bize dönük kullandık çünkü yabancılara aşırı tepki veren şiddetli bir şekilde ağlayan bir oğlumuz vardı, sizlerinde bebeği öyle olursa yüzü size dönük olmadan çarşı pazar keyfi yapamazsınız benden söylemesi:)) bu yönünüde düşünün:)

maşaallah bebeğine canım iyi olmasına sevindim, cinsiyet işi belli olmuyor benimkide ilk göstermemişti ama erkek çıktı:)

canım geçmiş olsun anneciğine

maşaallah bebeğine, dr unda gıcıkmış:)

ayy hadi gözün aydın canım

saol arkadaşım darısı öğrenemeyenlere...

benim gibi midesi yanann varmiii kizmi acaba daha ogrnemedim cinsiyeti haftaya gitcemde ama bu hafta basladi yanmaya daha once hic olmadi yeni basladi

kızlar size rüyamı anlatacam :16: hayır olsun da

Rüyamda eşimle tekrardan evlendiğimi gördüm :1:

İslami rüya tabirlerine baktım hamile kadının evlendiğini görmesi kız evlat doğuracağına delalet diyordu :16:

Bi belli olaydıııııı :52::52::52::52::52::52:

tentesi de değişiyo sezincim biz hem mavi hem pembe aldık sonraki çocuklarda da kullanırız diye :) şimdikinin de bilmiyoruz henüz cinsiyetini :)
Evet o özelliği de hoşuma gitti, ikinci kız olursa inşallah pembe takar gezeriz, alırsak yani. Ben biraz daha araştırma yaptım iyice aptala döndüm.😳

Evet o özelliği de hoşuma gitti, ikinci kız olursa inşallah pembe takar gezeriz, alırsak yani. Ben biraz daha araştırma yaptım iyice aptala döndüm.😳

aslında en güzeli kullanıcı yorumları. memnun kalınan modelleri belirleyip gidip bakmak lazım. bi de kriterlerini netleştirmek. yani beniim için ağırlığı en önemli konuydu ve katlanınca minik olması arabamız opel corsaydı çünkü. ama mesela kayınvaldem yürürken süren kişinin ayağına değmemesi çok önemli diyodu. kendi torununda kullanamamış. sürekli tutuuğumuz yer varya işte onun alt tarafı ayağına geliomus aradaki mesafe darmış. bizim arabada ilk nbuna bakmıştı. bi de tentesinin ne kadar kapandığı önemli ya. bizimki çok iyi değil. genelde bastonlar çok az kapanıo zaten. ben arkadaşımda babyhope ukini gördüm içim onda kaldı içi yayla gibi ama bi kapatıyosun kare bişiy oluyo.

Back
X