Aslında benim sizlere bi sorum olacak testi yaptırmamın en önemli sebebi bebeğimin beyin damarında çok küçük kist var dedi doktor ama 6 aydan sonra geçiyor dedi sizce dawm sendromu ile bağlantılı olurmu şimdi nasıl beklerim haftayı ve öbür doktorlar hiç söylemedi kendime şuan çok kızıyorum cinsiyetti bilmem neydi derken böyle bişey çıkması beni çok etkiledi rabbim bize sağlıklı evlatlar nasip etsin
Ben ne kisti olduğunu bilmiyorum doktordamı zaten söylemedim ben çok şaşırdım bişey soramadım ama 4 lü testi kesin istiyorum demesi ne bileyim ya yüzde 99 geçer dedi 6 aydan sonra geçer dedicanım bu bahsettiğin koroid kisti mi??
eğer öyleyse benim bebeklerimden birinde de görüldü 22. haftada..
esas doktorum bunu bize söylemedi başka bir doktor söyledi..
ama çok detaylı açıkladı..
genelde görülse de söylenmeyebilir çünkü anne karnında yapılacak bir şey yok dedi..
büyüyebilirde küçülebilirde yok olabilir de dedi..
küçülmesi veya yok olması iyi bir durum ve genelde öyle olur zaten kafa büyüdükçe kist küçülüp yok olur dedi..
eğer yok olmazsa da anne karnında yapıcak bir şey yok hayati bir durum da yok ancak doğduktan sonra nörolojinin görmesi gerekir dedi..
26. haftadan sonra büyük ihtimalle geçer dedi..
geçen hafta yani 25. haftanın başında doktora gittik çok şükür küçülmeye başlamıştı..
bu durum down ile bağlantılı bir durum değil alakası yok..
bol bol dua et canım...
Allah yardımcımız olsun..
Ben ne kisti olduğunu bilmiyorum doktordamı zaten söylemedim ben çok şaşırdım bişey soramadım ama 4 lü testi kesin istiyorum demesi ne bileyim ya yüzde 99 geçer dedi 6 aydan sonra geçer dedi
Benim de kizim olacak kismetse degismezse, ismimiz hamilelikten once belliydi MASAL ŞURA olacak gibisura ismini gorunce yazasim geldi duymamistim kimsede :) senin de kizin adiyla yasasin insallah ayse adini cok seviyorum..
3ledi o aslanları :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim gecmiste hic yorulma ben yazayım bi oğluşum daha oluyor hürrem olarak değiştirdim adımı :))
Canm hakkımızda hayırlısı olsun.. Pipi göründümüü..?? Öle ihtımal mi dedi...
Allh saglıklı sıhhatlı bi ewlat nasip etsin
Amin canim insallah evet pipisi diye gösterdi ruyamdaki gibi bacaklarini ayirmis pipisini salliyordu benim oglus :)
Doktor bana sormadım bile istiyomusun diye kendi verdi elime kağıt bu testi istiyorum dedi bende siz bana bu testi yaptırmamın diyorsunuz ama ben bebeğimi aldıramam böyle bişey varsada bilmek istemiyorum dedim oda varsada bilelim dedi6 aydan sonra geçer dediğine göre bu kisttir büyük ihtimalle..
4lü testi neden yaptırıyosun ki?
yani bebeğini aldırmayı düşünmüyosan hiç bu testleri yaptırıp da hamileliğini zehir etme..
he ama aldırırım diyosan bilemem...
ayrıca testte herşey normal çıkıp yine de kist olabilir veya tam tersi..
Doktor bana sormadım bile istiyomusun diye kendi verdi elime kağıt bu testi istiyorum dedi bende siz bana bu testi yaptırmamın diyorsunuz ama ben bebeğimi aldıramam böyle bişey varsada bilmek istemiyorum dedim oda varsada bilelim dedi
Nasılsın ervacım nasıl gidiyor annelik.
Ohhh bir kız haberi aldık sonunda gözün aydın canım darısı bizlerin basina
Mervecim bende baktim netten normal gozukiyor sanki bek anlamiyorum ama sen icini rahat tut canim bebisini dusun
Kızlar bu arada istanbula dün döndük.. Bugun hastaneye geldim.. Bebegimi 4 bıyutlu gördük.. Bu arada bebek % 99 erkek pipiyi gördük cünkü... Sevindik... Hersey normal dedı dr um işte... Bu sonucları gösterdim.. Böle sonuc olmaz dedi.. Analiz yapılması gerkeıyo dedı.. Pekde bi sorun gözükmüyo ama içini rahat tut dedi... Haftaya arastırma hast gdidcem bakalım
evet bayanlar nihayet cinsiyeti öğrendim erkekmiş artık kesin dedi 4lü testide yaptırdım haftaya sonuçları çıkacak inşallah bi problem çıkmaz darısı öğrenemeyenlere
hem problem olmamasına hem de oğlun olmasına çok sevindim mervecim iki cinsiyetin de güzelliklerini yaşıcaksıngönlünü ferah tut üzme kendini
Anladım canım ben bu doktorların dayatmaları yüzünden kaç hafta sıkıntı çektim 3 lü yaptırmayacaktım yaptırdım NTD riski çıktı 2 haftam zehir oldu detaylı da sıkıntı çıkmadı buna rağmen amniyosentez istedi yaptırmıcam diye tavrımı koydum bişey diyemedi..sırf hastaneye para kazandırmak için istiyorlar bu testleri..
İstemiyorsan yaptırmak zorunda değilsin...
4 lü test önce ultrasonda baktı sonra kan aldılar okadar
hem problem olmamasına hem de oğlun olmasına çok sevindim mervecim iki cinsiyetin de güzelliklerini yaşıcaksıngönlünü ferah tut üzme kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?