2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Aslında benim sizlere bi sorum olacak testi yaptırmamın en önemli sebebi bebeğimin beyin damarında çok küçük kist var dedi doktor ama 6 aydan sonra geçiyor dedi sizce dawm sendromu ile bağlantılı olurmu şimdi nasıl beklerim haftayı ve öbür doktorlar hiç söylemedi kendime şuan çok kızıyorum cinsiyetti bilmem neydi derken böyle bişey çıkması beni çok etkiledi rabbim bize sağlıklı evlatlar nasip etsin

canım bu bahsettiğin koroid kisti mi??
eğer öyleyse benim bebeklerimden birinde de görüldü 22. haftada..
esas doktorum bunu bize söylemedi başka bir doktor söyledi..
ama çok detaylı açıkladı..
genelde görülse de söylenmeyebilir çünkü anne karnında yapılacak bir şey yok dedi..
büyüyebilirde küçülebilirde yok olabilir de dedi..
küçülmesi veya yok olması iyi bir durum ve genelde öyle olur zaten kafa büyüdükçe kist küçülüp yok olur dedi..
eğer yok olmazsa da anne karnında yapıcak bir şey yok hayati bir durum da yok ancak doğduktan sonra nörolojinin görmesi gerekir dedi..
26. haftadan sonra büyük ihtimalle geçer dedi..
geçen hafta yani 25. haftanın başında doktora gittik çok şükür küçülmeye başlamıştı..
bu durum down ile bağlantılı bir durum değil alakası yok..
bol bol dua et canım...
Allah yardımcımız olsun..

Ben ne kisti olduğunu bilmiyorum doktordamı zaten söylemedim ben çok şaşırdım bişey soramadım ama 4 lü testi kesin istiyorum demesi ne bileyim ya yüzde 99 geçer dedi 6 aydan sonra geçer dedi

Ben ne kisti olduğunu bilmiyorum doktordamı zaten söylemedim ben çok şaşırdım bişey soramadım ama 4 lü testi kesin istiyorum demesi ne bileyim ya yüzde 99 geçer dedi 6 aydan sonra geçer dedi

6 aydan sonra geçer dediğine göre bu kisttir büyük ihtimalle..
4lü testi neden yaptırıyosun ki?
yani bebeğini aldırmayı düşünmüyosan hiç bu testleri yaptırıp da hamileliğini zehir etme..
he ama aldırırım diyosan bilemem...
ayrıca testte herşey normal çıkıp yine de kist olabilir veya tam tersi..

Benim de kizim olacak kismetse degismezse, ismimiz hamilelikten once belliydi MASAL ŞURA olacak gibi sura ismini gorunce yazasim geldi duymamistim kimsede :) senin de kizin adiyla yasasin insallah ayse adini cok seviyorum..

güzel isim canım
bende ablama koyması ıcın tavsiye de bulundum
benımkı kıza benzıyor ama bellı degıl tam
ay sonunda bellı olacak

3ledi o aslanları :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim gecmiste hic yorulma ben yazayım bi oğluşum daha oluyor hürrem olarak değiştirdim adımı :))

Canm hakkımızda hayırlısı olsun.. Pipi göründümüü..?? Öle ihtımal mi dedi...
Allh saglıklı sıhhatlı bi ewlat nasip etsin

Canm hakkımızda hayırlısı olsun.. Pipi göründümüü..?? Öle ihtımal mi dedi...
Allh saglıklı sıhhatlı bi ewlat nasip etsin

Amin canim insallah evet pipisi diye gösterdi ruyamdaki gibi bacaklarini ayirmis pipisini salliyordu benim oglus :)

Amin canim insallah evet pipisi diye gösterdi ruyamdaki gibi bacaklarini ayirmis pipisini salliyordu benim oglus :)

Masallah sılam.. Dedigim gibi saglıklı olsunlar aklı yerinde olsun eli ayagı tutsun anneye babaya hayırlı bir evlat olsunda kız erkek hiç farketmıyo ...
3 tane aslan gibi oglun ılacak ne güsel

Yarından baslıcaö nasipse güsel bi temizlige girişcem nialşah.. Cok işim var bakalım

Doktor bana sormadım bile istiyomusun diye kendi verdi elime kağıt bu testi istiyorum dedi bende siz bana bu testi yaptırmamın diyorsunuz ama ben bebeğimi aldıramam böyle bişey varsada bilmek istemiyorum dedim oda varsada bilelim dedi

Anladım canım ben bu doktorların dayatmaları yüzünden kaç hafta sıkıntı çektim 3 lü yaptırmayacaktım yaptırdım NTD riski çıktı 2 haftam zehir oldu detaylı da sıkıntı çıkmadı buna rağmen amniyosentez istedi yaptırmıcam diye tavrımı koydum bişey diyemedi..sırf hastaneye para kazandırmak için istiyorlar bu testleri..
İstemiyorsan yaptırmak zorunda değilsin...

Nasılsın ervacım nasıl gidiyor annelik.

Neler görüyoruumm çok sevindim canim gözün aydın.. benim hamileliğim iyi gidiyor şükür. Ikili testin sonucu temiz çıktı ve bir kizim olacaj Allahin izni ile. Gün gün hareketlerini daha fazla hissediyorum müthiş bir duygu:)
Sen nasılsın var mi bulantın

Herkeşşşleeere günaydın hayırlı sabahlar...
Hava serinn hafif esintili........
Immmmmmm
Ohhh beee... Şükürler olsun bu günede....
Tükkanı ben acayım dedim.....
Herkesin günü güzel geçsin.... Özel geçsin......
Musssmutlu geçsin...

hem problem olmamasına hem de oğlun olmasına çok sevindim mervecim iki cinsiyetin de güzelliklerini yaşıcaksın gönlünü ferah tut üzme kendini

evet bayanlar nihayet cinsiyeti öğrendim erkekmiş artık kesin dedi 4lü testide yaptırdım haftaya sonuçları çıkacak inşallah bi problem çıkmaz darısı öğrenemeyenlere

hayırlı olsun canım 2015 ocak erkek bebek zamanı heralde

hem problem olmamasına hem de oğlun olmasına çok sevindim mervecim iki cinsiyetin de güzelliklerini yaşıcaksın gönlünü ferah tut üzme kendini

Cok tesekkür ederim bitanem ya... Bnde kafamı takmıcam.. Bugünlerin kıymetini bilmek lazım geri gelmiyo en güsel zamanlarında hamileleigimi zehir edemem...
İnşallah hiçbişi olmıcak...
Bn oglumı Allaha emanet ettim

Son düzenleyen: Moderatör:

4 lü test önce ultrasonda baktı sonra kan aldılar okadar

Ayrıntılı ultrasonda mi bakti? Bana 4 eylüle ultrason günü verdiler ben bu sefer ne zamandır gittiğim dr.u değiştirdim oda üçlü yapıldı mı dedi bende bu testleri karıştıyom üçlü yapıldı dedim galiba üçlü yapılmadan dörtlüye gönderdi bugün göstermeye gidince kızabilir bana bakalım ne olacak

Cok tesekkür ederim bitanem ya... Bnde kafamı takmıcam.. Bugünlerin kıymetini bilmek lazım geri gelmiyo en güsel zamanlarında hamileleigimi zehir edemem...
İnşallah hiçbişi olmıcak...
Bn oglumı Allaha emanet ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…