iyi akşamlar kızlar nasılsınız
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Nasıl olalım kara kara düşünüyoruz, oğlumuza alacak kız kalmadı topicte sayende
ay canım cok sevindim yaa.iki mutluluğu da yaşayacaksın.allah ömürlü etsin canım
hıııı ama bende işimi sağlama alıyorum kızlar cok az.ya 3 4tane oğlum olursa.sıla hürrem Sultan oldu bende kösem olurum artık:)
İsim konusunda beni kp sinir ediyor. Görümcemin oğluna onun adını verdiler pek hoşuna gitti. Bana da diyor ki sen de babanın adını koy baban da bu mutluluğu yaşasın. Babamın adını hem beğenmiyorum, hem de babam da istemez modern bir isim koyun der. Ama kp kendine vazife çıkartıyor 3 kere söyledi aynı şeyi. Babanın hoşuna gider dedi ben de benim hoşuma gitmez dedim en sonunda. İnşallah kalkıp bir daha, hele ki babamın önünde lafını etmez.
Eevet canm birdene cicegim vardı yanına birde böcüş gelcek inşallah...
Allah sag salim dogurmayı nasip etsin hepiixie inşallah
Canim gözün aydın hayırlı olsun oglusun :) ne güzel bi kiz bir oglana sahip şanslı annelerden olucaksin inşallah rabbim acilarini gostermesin.Kızlar bu arada istanbula dün döndük.. Bugun hastaneye geldim.. Bebegimi 4 bıyutlu gördük.. Bu arada bebek % 99 erkek pipiyi gördük cünkü... Sevindik... Hersey normal dedı dr um işte... Bu sonucları gösterdim.. Böle sonuc olmaz dedi.. Analiz yapılması gerkeıyo dedı.. Pekde bi sorun gözükmüyo ama içini rahat tut dedi... Haftaya arastırma hast gdidcem bakalım
Maşallah cogaliyosunuz demek benim ablamda benden 1 ay önce gidiyor.hayrunisa8836413651 .!.:Kızlar ablamda 3. Yeğenime 2 aylık hamileymis bebeğime arkadaş geliyor inşaallah annem de kres gibi ne bu diyo çünkü ablamin 2.kızı 3 yaşında filan...bugün bende basur kanamaları cıktı onun için bildiğiniz birşey var mı?
Bende sevmiyorum büyüklerin isminin konulmasını benim kp yaşarken oldu ilk oglum ne esimden ne onlardan ses çıkmadı isim konusunda şimdi rahmetli oldu halada dusunmuyoruz ismin koymayı ha koyanlar da iyi birsey yapıyor aslinda büyük sevindirmekte iyidir :)Bizim enişte işgüzarlık yaptı, kendi babasıyla arası bozuk. Kp'nin adını koydu bir taşla iki kuş. Yoksa normalde kimse demez büyüklerin adını koyun diye, diğer torunlar kız onlarda hiç lafı bile geçmedi. Ne bileyim büyükler bir değişik oluyor. Bu arada biz hiç isim bulamadık en sonunda adıgüzel deyip çıkacam :)))
Canim cok gecmis olsun insallah gecer ...kızlar benim aşırı derecede mide ağrım var.Midemde kazınma,gibi sürekli açım ve açlıktan kazınıyo midem bebekle bi alakası olduğu zannetmiyorum çünkü geçen sene yine ramazandan 2 bilemedin 3 hafta önce başlayıp ramazandan sonra falan geçmişti yanlış hatırlmıyosam.Ama bu sefer geçmedi doktorum rennie duo vermişti ama fayda etmedi 2-3 gündür yine başladı.yediklerimin dokunduğunuda zannetmiyorum.Doktorum bana geçen gittiğimde Dahiliyeye git demişti.Daha iyi olur.Ama daha önceki sene gastrolojiye gitmiştim.Benim dahiliyeye gitmem gerek değilmii?KAfam karıştı.Ağrım geçmezse gitmeyi düşünüyorum.dün gece mide ağrısından ve kasık ağrımdan resmen uyuyamadım
Canim agrin hep iliskiden sonra oluyorsa sebebi ilişki olabilir.rahim tersligi icin bi yazı buldum bak agrilardanda bahsediyor .Kizlar benim yine siddetli kasik agrim oldu. Ayvalik'ta tatildeyiz. Dolayisiyla mecburen devlet hastanesine gittik. Sira kalmamis ama doktor bey sagolsun hastalar bitsin bakiyim sana dedi. Ultrasonda ara ara kasilmalar gordu. Bi duruyo bi oluyo dedi. Hatta bana da gosterdi. Agri sebebi bu kasilmalardir dedi. Normalde olabilie boyle ama sikinti da olabilir bu durum dedi. Bir de rahmimin arkaya donuk oldugunu soyledi. O ne demek anlamadim ama ona da normal bi durum oldugunu soyledi. Sonra progestan yazdi gunde iki kez alicaksin dedi. Bebisi de kesin olmamakla beraber kiza benzetti. Doktordan cikinca da kendi doktorumu aradim. Progestani almamami uzanip dinlenmemi soyledi. Denize girme dedi. Benim icin tatil bitti anlicaniz. Bi de gecen ki agrimdan onceki gun ve dun iliskiye girmistik esimle. Acaba ondan mi oluyor diye dusunmeye basladim .
Aman be canım tek derdimiz kilo almak olsun insallah hic dert etme dogumdan sonra bebekle uğraşırken verirsin aldıklarını :)Sustum sustum bugune kdr sesim cikmadi yok kilo almadim yok su kdr verdim diyenleri duyunca utaniyordum valla ☺️ Ama yalniz degilmisim,ama ben sucluyum ya,63 kg biri iken isten cikinca iki ay icinde 69 u gordum,spordu pilates derken hiiiiiccc zayiflayamadan gebe kaldim,17 haftam bitmek uzere ve ben 4 kg almisim 😔😔😔 bu boyle giderse nolucak halim diye kara kara dusunuyorum,38 beden giyerken 44 beddn pantolon aldim cok zoruma gitti😥😥😥 ama napiyim bnm hic bulantim olmadiki,hic tiksinmedim her sn actim,kahvalti biter 20 dk gecer sanki icimde bi canavar var herseyi yok ediyo onca seyi ben yememisim ve gecer diye beklerken 4 ay bitti hic bisey degismedi,her gun ayniyim,hep acimm 😥😥😥
Hayırlı olsun canım oglusun rabbim acisini gostermesin inşallah:)evet bayanlar nihayet cinsiyeti öğrendim erkekmiş artık kesin dedi 4lü testide yaptırdım haftaya sonuçları çıkacak inşallah bi problem çıkmaz darısı öğrenemeyenlere
Canm cok saol.. Cümlemizle beraber.. Kız sılanın ki ne ... Gecmişte bulamadım.....
hıııı ama bende işimi sağlama alıyorum kızlar cok az.ya 3 4tane oğlum olursa.sıla hürrem Sultan oldu bende kösem olurum artık:)
Canim gözün aydın hayırlı olsun oglusun :) ne güzel bi kiz bir oglana sahip şanslı annelerden olucaksin inşallah rabbim acilarini gostermesin.
Bakma sen o testlere kafa karıştırmaktan başka bir ise yaramıyor daha senin yasin kacki risk olsun insallah sapasağlam dogucak oglumuz merak etme canım rabbime emanet hepsi ..
Maşallah cogaliyosunuz demek benim ablamda benden 1 ay önce gidiyor.
Basur için hiçbir fikrim yok off canım ya herşeyde senimi buluyor çok geçmiş olsun ...
Bende sevmiyorum büyüklerin isminin konulmasını benim kp yaşarken oldu ilk oglum ne esimden ne onlardan ses çıkmadı isim konusunda şimdi rahmetli oldu halada dusunmuyoruz ismin koymayı ha koyanlar da iyi birsey yapıyor aslinda büyük sevindirmekte iyidir :)
Ben berkay iismini beğeniyorum canım dün isim ararken bulmuştum ama sezerde güzel isim :)
Canim cok gecmis olsun insallah gecer ...
Canim agrin hep iliskiden sonra oluyorsa sebebi ilişki olabilir.rahim tersligi icin bi yazı buldum bak agrilardanda bahsediyor .
"Rahim tersliğinin önemli bir zararı bulunmamaktadır. Rahmi ters olan kadınların yaşadığı en büyük şikayet cinsel ilişki sırasında rahmi normal olan kadınlara oranla daha fazla acı çekmeleridir. Ayrıca adet dönemlerinde daha fazla ağrı çekilmesi, dönem dönem hissedilen kasık ağrıları, idrar yollarında tekrarlayan enfeksiyonlar, tampon kullanamama ve bazen de kabızlıktır."
Alıntıdır. ...
tatilini bidahaki seneye kizinla yaparsın inşallahh tabi seninki de sonradan bi süpriz yapip pipi gostermesse :)
Aman be canım tek derdimiz kilo almak olsun insallah hic dert etme dogumdan sonra bebekle uğraşırken verirsin aldıklarını :)
Hayırlı olsun canım oglusun rabbim acisini gostermesin inşallah:)
hayırlı olsun prensin.Darısı bize inşallah..Testinde temiz çıkar inşallah
İnşallah canım darısı başıma :)
ben kayınvalidemin ismini koymak zorundayım ayşe naz nazı kendim koydum artık napim ama eğer kendim koysaydım kızımın adı şura olacaktı ama bana düşmedi tabiki kısmet kocamızı kıramadık
Canim gözün aydın hayırlı olsun oglusun :) ne güzel bi kiz bir oglana sahip şanslı annelerden olucaksin inşallah rabbim acilarini gostermesin.
Bakma sen o testlere kafa karıştırmaktan başka bir ise yaramıyor daha senin yasin kacki risk olsun insallah sapasağlam dogucak oglumuz merak etme canım rabbime emanet hepsi ..
Maşallah cogaliyosunuz demek benim ablamda benden 1 ay önce gidiyor.
Basur için hiçbir fikrim yok off canım ya herşeyde senimi buluyor çok geçmiş olsun ...
Bende sevmiyorum büyüklerin isminin konulmasını benim kp yaşarken oldu ilk oglum ne esimden ne onlardan ses çıkmadı isim konusunda şimdi rahmetli oldu halada dusunmuyoruz ismin koymayı ha koyanlar da iyi birsey yapıyor aslinda büyük sevindirmekte iyidir :)
Ben berkay iismini beğeniyorum canım dün isim ararken bulmuştum ama sezerde güzel isim :)
Canim cok gecmis olsun insallah gecer ...
Canim agrin hep iliskiden sonra oluyorsa sebebi ilişki olabilir.rahim tersligi icin bi yazı buldum bak agrilardanda bahsediyor .
"Rahim tersliğinin önemli bir zararı bulunmamaktadır. Rahmi ters olan kadınların yaşadığı en büyük şikayet cinsel ilişki sırasında rahmi normal olan kadınlara oranla daha fazla acı çekmeleridir. Ayrıca adet dönemlerinde daha fazla ağrı çekilmesi, dönem dönem hissedilen kasık ağrıları, idrar yollarında tekrarlayan enfeksiyonlar, tampon kullanamama ve bazen de kabızlıktır."
Alıntıdır. ...
tatilini bidahaki seneye kizinla yaparsın inşallahh tabi seninki de sonradan bi süpriz yapip pipi gostermesse :)
Aman be canım tek derdimiz kilo almak olsun insallah hic dert etme dogumdan sonra bebekle uğraşırken verirsin aldıklarını :)
Hayırlı olsun canım oglusun rabbim acisini gostermesin inşallah:)
Kızlar ben isim konusunda sıkıntıdayım. Erkek ismi zaten zor bir de soyadımız Kurt bundan dolayı iyice kısırlaştı alternatifler.
Hayvan isimleri olamıyor misal Pars, Aslan, vs.
Sıfat olamıyor misal Güçlü (beğendiğimiz bi isimdi). Sıfat tamlaması komik oluyor. Bir de atıl koyun diyen arkadaşlar var "atıl kurt" olacakmış. Çocuğun hayatı başlamadan biter.
Çok bulunan isimler olamıyor Can, Ali gibi çünkü memlekette 5000 tane olacak aynı isimden soyadı çok rastlanan olunca. Değişik bişey olsun istiyoruz ama çok da kastırık ya da anlamsız olmasın istiyoruz.
Onun dışında eski Türk isimlerini seviyorum ama soyismi de kurt olunca iyice ülkücü ismi gibi olacak öyle olsun da istemiyoruz.
Tabi bir de çevremizde olan isimlerden olmasın durumu var. İyice sıktı yani.
Alphan ismini beğenir gibi olduk kv'me söyledik kulağı da biraz az duyuyor doğrusunu anlayana kadar 8 kere tekrar ettik o anda da vazgeçtik. En son Asrın ismi hoşuma gitti ama onun da bir anlamı yok. Arayıştayım, beğendiğiniz isimleri bekliyorum.
Güldünüz halime di mi? :)
Bebeğim kız olsaydı Arya koymak istiyordum. Bürge ismini beğeniyorum tam emin değilim ama eski Türk ismlerini çağrıştırıyor. Bir de Aytmatov kitaplarından bir karakterin adı olan Begimay ismi hoşuma giderdi.
Bu arada benim adım sezin eşimin adı ilker ikisinden kesip sezer koyun diyen çok oldu. Saçma mı sizce ne dersiniz?
Aman sonrasında verirsin canım ne olacakki yeterki bebisler sağlıklı olsun
Hayırlısı olsun cnm bir kız bir erkek ne güzel bu dörtlü test nasıl oluyor anlatirmisin pazartesi bende olucam
Muhammet efe yada ege olabilir
Haydi hayırlısı mervecim gözün aydin
İsin zor tatlim asrin güzelmiş
Tskler canım bir aydır evde olmayin ca mecburum yapmaya oğlunda bananeyle tatildeyken toparlam lazım o gelince zor oluyo
Benim de kizim olacak kismetse degismezse, ismimiz hamilelikten once belliydi MASAL ŞURA olacak gibisura ismini gorunce yazasim geldi duymamistim kimsede :) senin de kizin adiyla yasasin insallah ayse adini cok seviyorum..
4 lü test önce ultrasonda baktı sonra kan aldılar okadar
Benim henüz cinsiyet belli değil Ne olursa olsun adini abisi köy uçak hatta isimler hazır kız olursa seni ki gibi masal.rüya yada minaerkek olursa da ege yada eren olucak abimiz buldu oğlumun adida mehmet can uyar herhalde
Canm cok saol.. Cümlemizle beraber.. Kız sılanın ki ne ... Gecmişte bulamadım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?