Kızlar ben isim konusunda sıkıntıdayım. Erkek ismi zaten zor bir de soyadımız Kurt bundan dolayı iyice kısırlaştı alternatifler.
Hayvan isimleri olamıyor misal Pars, Aslan, vs.
Sıfat olamıyor misal Güçlü (beğendiğimiz bi isimdi). Sıfat tamlaması komik oluyor. Bir de atıl koyun diyen arkadaşlar var "atıl kurt" olacakmış. Çocuğun hayatı başlamadan biter.
Çok bulunan isimler olamıyor Can, Ali gibi çünkü memlekette 5000 tane olacak aynı isimden soyadı çok rastlanan olunca. Değişik bişey olsun istiyoruz ama çok da kastırık ya da anlamsız olmasın istiyoruz.
Onun dışında eski Türk isimlerini seviyorum ama soyismi de kurt olunca iyice ülkücü ismi gibi olacak öyle olsun da istemiyoruz.
Tabi bir de çevremizde olan isimlerden olmasın durumu var. İyice sıktı yani.
Alphan ismini beğenir gibi olduk kv'me söyledik kulağı da biraz az duyuyor doğrusunu anlayana kadar 8 kere tekrar ettik o anda da vazgeçtik. En son Asrın ismi hoşuma gitti ama onun da bir anlamı yok. Arayıştayım, beğendiğiniz isimleri bekliyorum.
Güldünüz halime di mi? :)
evet bayanlar nihayet cinsiyeti öğrendim erkekmiş artık kesin dedi 4lü testide yaptırdım haftaya sonuçları çıkacak inşallah bi problem çıkmaz darısı öğrenemeyenlere
Herkeşşşleeere günaydın hayırlı sabahlar...
Hava serinn hafif esintili........
Immmmmmm
Ohhh beee... Şükürler olsun bu günede....
Tükkanı ben acayım dedim.....
Herkesin günü güzel geçsin.... Özel geçsin......
Musssmutlu geçsin...
Günaydın güzel hamişler hayırlı sabahlarALLAHIN İZNİYLE 19 HAFTAMIZA BAŞLADIK BUGÜN
2014 erkek senesi sanırım :)
2015 olmasın
Herkese günaydın anneciklerim geçmişteyim birazdan geleceğe geliyorum
Kızlar bu arada istanbula dün döndük.. Bugun hastaneye geldim.. Bebegimi 4 bıyutlu gördük.. Bu arada bebek % 99 erkek pipiyi gördük cünkü... Sevindik... Hersey normal dedı dr um işte... Bu sonucları gösterdim.. Böle sonuc olmaz dedi.. Analiz yapılması gerkeıyo dedı.. Pekde bi sorun gözükmüyo ama içini rahat tut dedi... Haftaya arastırma hast gdidcem bakalım
Altuğ güzel isim canım. Ben de oğlum olursa göktuğ koyucam ismini. Eşimle benim isimlerimizin birleşimi.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İki sefer de ilişkinin arkasından böyle olması düşündürücü. Doktoruna söyledin mi ne dedi?
ilişki sonrasında ne oldu ben anlamadım orayı
Günaydınnn herkese!
Muayenemize iki gün kaldı çok heyecanlıyım. Özellikle su konusunu çok merak ediyorum. Bir de pipi konusunu tabi. Hala duruyor mu yoksa değişti mi diye :)
3'lü test yapılmayacak, tsh bakılacak inşallah yükselmemiştir.
4 boyutlu ultrasona giricem. Bakalım bizim zıpzıp neler yapıyor içeride.
Bi de ayrıntılı için randevu alırım herhalde, kim yapacak hala fikrim yok.
Hepinize güzel günleeer:)
gÜZEL HABERLER LE GEL CANIM CUMARTESİDE BEnim randevum var özledim bebişimibir aydır görmedim
mervecim gözün aydın cinsiyeti öğrenmişsin ... erkek sayısı yükselişte
Ewet cabm şükür cinsiyeti ögrendik... Rabbim hayırlısını versin.. Aynen hamileligimi cok özledıgım gunler olmustu... Cok farklı bişey bu.. İkincisinde daha iyi anlıyosun kıymetini...Canım öyle bir zaman gelecek ki karnımız daki tekmelerini bile özleyecegiz...Ben doğumdan sonra çok boşluk hissetmiştim
Hıç sorma... İkilmde kalmk ne zor bişi yasonunda kesinleştikızdı erkekti erkekti kızdı
gökhan ve tuğçe misiniztahminde bulundum
kızlar gnaydın tetenoz aşısı vurulup kolu acıyan varmı
Canm 20. Haftamda vurulcam ama ılk gebeliğimde vuruldugum için tecrubem var... Kolum şişmişti ve cok acıyodu... Biraz agır bi igne sanırım yawas yawas ovala iyi gelirkızlar gnaydın tetenoz aşısı vurulup kolu acıyan varmı
Arkadaşlar bir şey danışcagım size...oğlum 3,5 yaşın da ona kardeşi olacagı söyledik ,yaklaşık bir aydan fazla oldu ..bazen gelip karnımı okşuyor bazende vurmaya çalışıyoroğlum kardeşi olacağını öğrendiginden beri tırnaklarını eliyle kopartıp atıyor bunu sürekli yapıyor el tırnakları yetmiyormuş gibi ayak tırnaklarına da aynısını yapıyor ,sitrese girdi galiba önüne geçemiyorum nasıl unutturum bunu hiç bilmiyorum
Kontrole geldim arkadaşlar. Sıra bekliyorum. Önce sağlık haberini alayım da inşallah, sonra var mı iddaya giren kukulu mu pipili mi, kukulu mu pipili mi???😄😄😄😄 sağlıkla kalın...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?