2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

bende kız olursa aynı sıkıntıyı yaşayacaktım canım ama erkekmiş bi isim önereyim bilgehan abimin ismi çok severim dayısının adı olmasa oğluma koyardım yani

evet bayanlar nihayet cinsiyeti öğrendim erkekmiş artık kesin dedi 4lü testide yaptırdım haftaya sonuçları çıkacak inşallah bi problem çıkmaz darısı öğrenemeyenlere

hayırlı olsun canım bi pipili daha ne güzel

günaydın canım bende ilk müşterilerden olayım dedim

Günaydın güzel hamişler hayırlı sabahlar ALLAHIN İZNİYLE 19 HAFTAMIZA BAŞLADIK BUGÜN

günaydın hayırlı olsun canım ne çabuk büyüyorlar günler su gibi akıyor valla

Günaydınnn herkese!
Muayenemize iki gün kaldı çok heyecanlıyım. Özellikle su konusunu çok merak ediyorum. Bir de pipi konusunu tabi. Hala duruyor mu yoksa değişti mi diye :)
3'lü test yapılmayacak, tsh bakılacak inşallah yükselmemiştir.
4 boyutlu ultrasona giricem. Bakalım bizim zıpzıp neler yapıyor içeride.
Bi de ayrıntılı için randevu alırım herhalde, kim yapacak hala fikrim yok.
Hepinize güzel günleeer:)

sonunda kesinleşti kızdı erkekti erkekti kızdı

gÜZEL HABERLER LE GEL CANIM CUMARTESİDE BEnim randevum var özledim bebişimi bir aydır görmedim

Arkadaşlar bir şey danışcagım size...oğlum 3,5 yaşın da ona kardeşi olacagı söyledik ,yaklaşık bir aydan fazla oldu ..bazen gelip karnımı okşuyor bazende vurmaya çalışıyor oğlum kardeşi olacağını öğrendiginden beri tırnaklarını eliyle kopartıp atıyor bunu sürekli yapıyor el tırnakları yetmiyormuş gibi ayak tırnaklarına da aynısını yapıyor ,sitrese girdi galiba önüne geçemiyorum nasıl unutturum bunu hiç bilmiyorum

mervecim gözün aydın cinsiyeti öğrenmişsin ... erkek sayısı yükselişte

Canım öyle bir zaman gelecek ki karnımız daki tekmelerini bile özleyecegiz...Ben doğumdan sonra çok boşluk hissetmiştim
Ewet cabm şükür cinsiyeti ögrendik... Rabbim hayırlısını versin.. Aynen hamileligimi cok özledıgım gunler olmustu... Cok farklı bişey bu.. İkincisinde daha iyi anlıyosun kıymetini...
sonunda kesinleşti kızdı erkekti erkekti kızdı
Hıç sorma... İkilmde kalmk ne zor bişi ya
gökhan ve tuğçe misiniz tahminde bulundum

Bnce göknur ve tugrul olabılır

kızlar gnaydın tetenoz aşısı vurulup kolu acıyan varmı
Canm 20. Haftamda vurulcam ama ılk gebeliğimde vuruldugum için tecrubem var... Kolum şişmişti ve cok acıyodu... Biraz agır bi igne sanırım yawas yawas ovala iyi gelir

Canm dıkkatını baska yere cek...
Farketmesın bile neden oldugunu... Oglunun nelerden hoslandıgını bılırsın o yönde bi calışma yap derim:)....
Böle böle zamanla unutur inş

Kontrole geldim arkadaşlar. Sıra bekliyorum. Önce sağlık haberini alayım da inşallah, sonra var mı iddaya giren kukulu mu pipili mi, kukulu mu pipili mi???😄😄😄😄 sağlıkla kalın...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Pipili gibi hissettim ben böle hissettiysem kesin kukuludur:

Şunu anladım ikinci bebişleri olcakların dogumdan sonra zor bir sürec belkiyor.. kıskançlıklar huy degişiklikleri olacak, ona göre yaklaşmalıyız çocuklarımıza ki bu dönemi kolay bir şekilde atlatalım diye..aslında SILA tecrübeli bu konuda 3. geliyor onun nasıl atlattı neler yaptı bize yardımcı olsa

Kızlar oglum masallah kıpır kıpır....
Way arkadas kahvaltıdan sonra uzandım rahat bırakmıyo şimdiden ki uyuyayım.... Kızımda su an sekerleme yapıyoz... Sabah erken kalktıkta yatıcaz az... Babaya kahvaltı hazılrdadık.. Göderdik 8 de ... İkmizdde yatcaz şimdi prensesimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…