Şunu anladım ikinci bebişleri olcakların dogumdan sonra zor bir sürec belkiyor.. kıskançlıklar huy degişiklikleri olacak, ona göre yaklaşmalıyız çocuklarımıza ki bu dönemi kolay bir şekilde atlatalım diye..aslında SILA tecrübeli bu konuda 3. geliyor onun nasıl atlattı neler yaptı bize yardımcı olsa
kızlar gnaydın tetenoz aşısı vurulup kolu acıyan varmı
arkadaşlar bir şey danışcagım size...oğlum 3,5 yaşın da ona kardeşi olacagı söyledik ,yaklaşık bir aydan fazla oldu ..bazen gelip karnımı okşuyor bazende vurmaya çalışıyorOğlum kardeşi olacağını öğrendiginden beri tırnaklarını eliyle kopartıp atıyor bunu sürekli yapıyor el tırnakları yetmiyormuş gibi ayak tırnaklarına da aynısını yapıyor ,sitrese girdi galiba önüne geçemiyorum nasıl unutturum bunu hiç bilmiyorum
tetanos kaçıncı haftada yapılıyor ki
18-19 haftada
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaşlar bir şey danışcagım size...oğlum 3,5 yaşın da ona kardeşi olacagı söyledik ,yaklaşık bir aydan fazla oldu ..bazen gelip karnımı okşuyor bazende vurmaya çalışıyoroğlum kardeşi olacağını öğrendiginden beri tırnaklarını eliyle kopartıp atıyor bunu sürekli yapıyor el tırnakları yetmiyormuş gibi ayak tırnaklarına da aynısını yapıyor ,sitrese girdi galiba önüne geçemiyorum nasıl unutturum bunu hiç bilmiyorum
hadi ya
bunları doktor mu söylüyor
benim haberim yok da
Arkadaşlar bir şey danışcagım size...oğlum 3,5 yaşın da ona kardeşi olacagı söyledik ,yaklaşık bir aydan fazla oldu ..bazen gelip karnımı okşuyor bazende vurmaya çalışıyoroğlum kardeşi olacağını öğrendiginden beri tırnaklarını eliyle kopartıp atıyor bunu sürekli yapıyor el tırnakları yetmiyormuş gibi ayak tırnaklarına da aynısını yapıyor ,sitrese girdi galiba önüne geçemiyorum nasıl unutturum bunu hiç bilmiyorum
Şunu anladım ikinci bebişleri olcakların dogumdan sonra zor bir sürec belkiyor.. kıskançlıklar huy degişiklikleri olacak, ona göre yaklaşmalıyız çocuklarımıza ki bu dönemi kolay bir şekilde atlatalım diye..aslında SILA tecrübeli bu konuda 3. geliyor onun nasıl atlattı neler yaptı bize yardımcı olsa
yok canım doktor söylemiyo sağlık ocağındaki takip eden hemşire söylüyo sen kaydını yaptırdın mı. yaptırmadıysan hemen yaptır bunlar gene çok önemli değilde sonra bebeğin aşılarını takip ediyolar
Neler görüyoruumm çok sevindim canim gözün aydın.. benim hamileliğim iyi gidiyor şükür. Ikili testin sonucu temiz çıktı ve bir kizim olacaj Allahin izni ile. Gün gün hareketlerini daha fazla hissediyorum müthiş bir duygu:)
Sen nasılsın var mi bulantın
kaydım var canım
bir kere çağırıp bilgilerimi aldılar, daha görüşmedik
düzenli olarak benim gitmem mi gerekiyor, yoksa onlar mı haber veriyor
gitmen gereken haftalarda arıyolar canım. ben kayıt yaptırdığımda 16. haftada gel dediler geçen hafta gittim daha aşı tarihlerim başlamamış sistemden baktı 9 ağustosta başlıcak dedi pazartesi gidicem bende ama gitmeseydim de haftaya ararlardı büyük ihtimalle. onlar da rapor falan veriyo sağlık bakanlığına bildiğim kadarıyla kaydın olmasa da arada beni arayıp bebek var mı diye soruyolardı evlendiğimden beri. şimdi de ararlar
Kasık ağrısı ve kasılma olmuş canım.
Ewet cabm şükür cinsiyeti ögrendik... Rabbim hayırlısını versin.. Aynen hamileligimi cok özledıgım gunler olmustu... Cok farklı bişey bu.. İkincisinde daha iyi anlıyosun kıymetini...
Hıç sorma... İkilmde kalmk ne zor bişi ya
Bnce göknur ve tugrul olabılır
Pipili gibi hissettim ben böle hissettiysem kesin kukuludur:
gitmen gereken haftalarda arıyolar canım. ben kayıt yaptırdığımda 16. haftada gel dediler geçen hafta gittim daha aşı tarihlerim başlamamış sistemden baktı 9 ağustosta başlıcak dedi pazartesi gidicem bende ama gitmeseydim de haftaya ararlardı büyük ihtimalle. onlar da rapor falan veriyo sağlık bakanlığına bildiğim kadarıyla kaydın olmasa da arada beni arayıp bebek var mı diye soruyolardı evlendiğimden beri. şimdi de ararlar
yok canım ya beni aramadılar
ilginç doğrusu
halbuki ilgili insanlar olarak biliyorum onları
ben daha gitmedim bildirmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?