2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Kesınlıkle tecrubeli agızlardan duymak istıyorum .... Napıcazzzzz biiiiz...... Ç

abi olacaksın diye avutup, biraz ödüllendirirdim ben olsam .. Belki işe yarar ..

Bebek doğduğu zaman büyük kardeşler kıskanmasın diye bebek sana hediye getirdi deyip oyuncak alınırmış. Tabi o zamana daha vakit var. Belki oğlunla beraber alışverişe çıkıp bebeğe ufak bişey alabilirsiniz, onun seçtiği bişey olur abisi aldı diye anlatırsın başkalarının önünde. Oğluna da istediği birşeyi alabilirsiniz. Biraz rüşvet gibi oluyor ama bebek gelince ilgi ona gitmiycek bak seninle ilgileniyoruz anlamında. Bi de daha çok vakit ayırmak gerekiyor herhalde, parka gitmek, oyun oynamak falan işe yarayabilir.

Son düzenleme:
hadi ya
bunları doktor mu söylüyor
benim haberim yok da

yok canım doktor söylemiyo sağlık ocağındaki takip eden hemşire söylüyo sen kaydını yaptırdın mı. yaptırmadıysan hemen yaptır bunlar gene çok önemli değilde sonra bebeğin aşılarını takip ediyolar

Bi programda mi belgeselde mi ne izlemistim. Cocugun odasina bir kutu icinde sevdigi yiyeceklerden koyuyor ailesi. Cocuk onu buldugunda aaaa bunu kardesin gondermis olmali falan diyolar. Cok seviniyordu cocuk. O tarz bisi yapabilirsiniz canim. Erkek cocuklari biraz daha agresif oluyo sanirim bu konularda. Allah yardimciniz olsun. Insaallah kisa surede alisir yavrun da.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kaydım var canım
bir kere çağırıp bilgilerimi aldılar, daha görüşmedik
düzenli olarak benim gitmem mi gerekiyor, yoksa onlar mı haber veriyor

Teşekkür ederim canım Bulantılarım bir hafta kadar oldu ve geçti çok şükür sadece halsizlik var. Maşallah kızına hareketli olucak :) Rabbim kolay doğumlar versin sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inş. canım. Bu ayın sonunda gitcez bizde ikili test için inşallah bi problem çıkmaz. Hamilelik zor işmiş :))

kaydım var canım
bir kere çağırıp bilgilerimi aldılar, daha görüşmedik
düzenli olarak benim gitmem mi gerekiyor, yoksa onlar mı haber veriyor

gitmen gereken haftalarda arıyolar canım. ben kayıt yaptırdığımda 16. haftada gel dediler geçen hafta gittim daha aşı tarihlerim başlamamış sistemden baktı 9 ağustosta başlıcak dedi pazartesi gidicem bende ama gitmeseydim de haftaya ararlardı büyük ihtimalle. onlar da rapor falan veriyo sağlık bakanlığına bildiğim kadarıyla kaydın olmasa da arada beni arayıp bebek var mı diye soruyolardı evlendiğimden beri. şimdi de ararlar

yok canım ya beni aramadılar
ilginç doğrusu
halbuki ilgili insanlar olarak biliyorum onları

kızlar n11.com da iki adet 200 mmlik (400 mm) lierac çatlak giderici krem 114,5 lira ücretsiz kargo. ben alcam şimdi site sürekli alışveriş yaptığım güvendiğim bi site. size de söylemek istedim almak isteyen varsa eğer

hahaahha tahminler artıyor

ben daha gitmedim bildirmeye

yok canım ya beni aramadılar
ilginç doğrusu
halbuki ilgili insanlar olarak biliyorum onları

uygun haftan gelmemiştir daha belki de canım kaçıncı haftadasın şimdi bana 18 de gel dediler geçen gittiğimde. bi git sor istersen sen de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…