uygun haftan gelmemiştir daha belki de canım kaçıncı haftadasın şimdi bana 18 de gel dediler geçen gittiğimde. bi git sor istersen sen de
kızlar n11.com da iki adet 200 mmlik (400 mm) lierac çatlak giderici krem 114,5 lira ücretsiz kargo. ben alcam şimdi site sürekli alışveriş yaptığım güvendiğim bi site. size de söylemek istedim almak isteyen varsa eğer
gitsene kız :) doğum yaklaşıyo yarıladık yolu nerdeyse
kızlar n11.com da iki adet 200 mmlik (400 mm) lierac çatlak giderici krem 114,5 lira ücretsiz kargo. ben alcam şimdi site sürekli alışveriş yaptığım güvendiğim bi site. size de söylemek istedim almak isteyen varsa eğer
Günaydın kızlar, yarın 16. haftamız doluyor ama ben henüz bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum, 20. haftaya kadar normalmiş ama hissedenleri görünce endişelenmeden edemiyorum, var mı benim gibi olan?
GÜNAYDIN Annisler herkes iyidir umarım güzel haber ler olsun topikte bugün allah meleklerimizi korusun daima inşallah. .. doktora az kaldı çok heyecanlıyım inşallah herşey iyidir.
Günaydın kızlar, yarın 16. haftamız doluyor ama ben henüz bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum, 20. haftaya kadar normalmiş ama hissedenleri görünce endişelenmeden edemiyorum, var mı benim gibi olan?
Gunaydin kizlar
Anladım canım ben bu doktorların dayatmaları yüzünden kaç hafta sıkıntı çektim 3 lü yaptırmayacaktım yaptırdım NTD riski çıktı 2 haftam zehir oldu detaylı da sıkıntı çıkmadı buna rağmen amniyosentez istedi yaptırmıcam diye tavrımı koydum bişey diyemedi..sırf hastaneye para kazandırmak için istiyorlar bu testleri..
İstemiyorsan yaptırmak zorunda değilsin...
hayırlı olsun canım2015 ocak erkek bebek zamanı heralde
Ayrıntılı ultrasonda mi bakti? Bana 4 eylüle ultrason günü verdiler ben bu sefer ne zamandır gittiğim dr.u değiştirdim oda üçlü yapıldı mı dedi bende bu testleri karıştıyom üçlü yapıldı dedim galiba üçlü yapılmadan dörtlüye gönderdi bugün göstermeye gidince kızabilir bana bakalım ne olacak
alemsin kızzHımmmm :44::44::44::44: aman eşim duymasın.... yapmamak da ısrarcı hala beni sinir ediyor
bn ikisini140a almıştım yine n11en ve benim yüzey alanı geniş olduğundan nerdeyse 1.yi yarıladım bende alıyım cnm nasılsa kullancaz saol haber verdiğin içinkızlar n11.com da iki adet 200 mmlik (400 mm) lierac çatlak giderici krem 114,5 lira ücretsiz kargo. ben alcam şimdi site sürekli alışveriş yaptığım güvendiğim bi site. size de söylemek istedim almak isteyen varsa eğer
inşallah cnm. kist olayını takma hiç kafana bebklerin çoğunda oluyo zaten kendiliğinden kayboluyo inşallah,sen sakin olteşekkür ederim inşallah testte temiz çıkarda dün gece hiç uyumadım düşünceden
Kızlar bişey sorucam benim sol tarafım daha sert ve daha büyük gibi ve sol tarafım acıyo çoğunlukla normal bişey mi acaba dün de kasıklarım ağrıdı biraz korktum baya ayakta kaldım ondan mıdır kasık ağrısı acaba.sizdede bu tür şikayetler varmı. ..doktora gidene kadar bu sorular kafamı kemircek..
alemsin kızz
bn ikisini140a almıştım yine n11en ve benim yüzey alanı geniş olduğundan nerdeyse 1.yi yarıladım bende alıyım cnm nasılsa kullancaz saol haber verdiğin için
inşallah cnm. kist olayını takma hiç kafana bebklerin çoğunda oluyo zaten kendiliğinden kayboluyo inşallah,sen sakin ol
canim linkini gönderebilir misin baktim da o kadar ucuz değil bulamadim ucuzunu
Kızlar bişey sorucam benim sol tarafım daha sert ve daha büyük gibi ve sol tarafım acıyo çoğunlukla normal bişey mi acaba dün de kasıklarım ağrıdı biraz korktum baya ayakta kaldım ondan mıdır kasık ağrısı acaba.sizdede bu tür şikayetler varmı. ..doktora gidene kadar bu sorular kafamı kemircek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?