2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
GÜNAYDIN Annisler herkes iyidir umarım güzel haber ler olsun topikte bugün allah meleklerimizi korusun daima inşallah. ..doktora az kaldı çok heyecanlıyım inşallah herşey iyidir.

uygun haftan gelmemiştir daha belki de canım kaçıncı haftadasın şimdi bana 18 de gel dediler geçen gittiğimde. bi git sor istersen sen de

17 bitmek üzere canım
evet gitmek gerek
ama ben birkaç yıl önce tetanos yaptırmıştım belki yapmazlar

Çok iyiymiş, ben 139'a aldım diye seviniyorum 114 süper. Bence kaçırmayın.
Her gün kullanıyorum henüz hiç kaşıntım falan olmadı. İnşallah işe yarar.

Günaydın kızlar, yarın 16. haftamız doluyor ama ben henüz bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum, 20. haftaya kadar normalmiş ama hissedenleri görünce endişelenmeden edemiyorum, var mı benim gibi olan?

canim linkini gönderebilir misin baktim da o kadar ucuz değil bulamadim ucuzunu

Günaydın kızlar, yarın 16. haftamız doluyor ama ben henüz bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum, 20. haftaya kadar normalmiş ama hissedenleri görünce endişelenmeden edemiyorum, var mı benim gibi olan?

Canim gayet normal 16 haftadan sonra daha net hissedersin hele ilk gebeliginse biraz daha sabir

bi de çatlak önleyici JEL mi catlak onleyici krem mi catlak kremi mialicaz:) 200ml çatlak önleyici jel 180tl çatlak kremi 200 TL yaziyor ucuzunu bulamadim

GÜNAYDIN Annisler herkes iyidir umarım güzel haber ler olsun topikte bugün allah meleklerimizi korusun daima inşallah. ..doktora az kaldı çok heyecanlıyım inşallah herşey iyidir.

Günaydın canim

Günaydın canım kişiden kişiye değişiyor hissetme zamanı sen canını sıkma cani.

Günaydın canım

Bende de hareket yok ama mesela karnıma dokunuyorum sertliklerden nerde olduğunu buluyorum

ilk bebek ya tecrübeli değiliz hiisetmiyoruz çok

yaptırdım ama ALLAH korusun sonuç kötü çıkarsada su falan aldırmak istemiyorum artık rabbim ne verirse diye kendimi teselli etmeye çalışıcam

Biz daha yeni kalktik bebismle sabah eşime kahvaltı için kalıtım erkenden sonrada uyuysns kadar 9 oldu saat şimdide anca kalktim karnim çok açıktı biseylrr yicem görüşürüz sonra gelirim

benden ayrıntılı ultrason falan istemedi

Hımmmm :44::44::44::44: aman eşim duymasın.... yapmamak da ısrarcı hala beni sinir ediyor
alemsin kızz
bn ikisini140a almıştım yine n11en ve benim yüzey alanı geniş olduğundan nerdeyse 1.yi yarıladım bende alıyım cnm nasılsa kullancaz saol haber verdiğin için
teşekkür ederim inşallah testte temiz çıkarda dün gece hiç uyumadım düşünceden
inşallah cnm. kist olayını takma hiç kafana bebklerin çoğunda oluyo zaten kendiliğinden kayboluyo inşallah,sen sakin ol

Kızlar bişey sorucam benim sol tarafım daha sert ve daha büyük gibi ve sol tarafım acıyo çoğunlukla normal bişey mi acaba dün de kasıklarım ağrıdı biraz korktum baya ayakta kaldım ondan mıdır kasık ağrısı acaba.sizdede bu tür şikayetler varmı. ..doktora gidene kadar bu sorular kafamı kemircek..

var tabiki kasılma falan

bu gittiğim doktorun cihazı çok iyiydi bebğimin herşeyi görünüyodu ama öbür doktorların öyle değildi onlar sizce göremedimi bu kisti sonuçta en fazla kafasına bakıyolardı

evet bende öyleyim hatta sol kalçam dahi bazen tutuluyo gibi ağrıyo ama normalmiş rahim büyümesinden dedi doktor bu aylarda olur dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…