Amin canim insallah evet pipisi diye gösterdi ruyamdaki gibi bacaklarini ayirmis pipisini salliyordu benim oglus :)
ben hatta GERÇEKTEN normal istiyorum ben. epizyotomi olmadan epidural olmadan bebeğimi benden uzun süre uzaklaştırmadanMrb lar bende geldim aranıza. Aslında severdim bu siteyi ama pek yazma fırsatım olmamıştı. 18+2 günlük hamileyim.ve kızım olacakmış. Allah im hepimize sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin inşallah.merak ediyorum kızlar normal doğum isteyen varmı?
ay ilk 3 ay byle değildim ben çok tembel oldum 2 haftadr falan elim kolum kalkmıyoo:26:ben akşamları sürüyorum genelde bazen gün atlatıyorum hatta sürmediğim zaman oluyo ondan mı acaba dedim sabah akşam hergün sürmeye başlayayım. ama bende senin gibiyim yataktan kalkıp işe geldiğime şükrediyorum bütünleştik yatakla resmen
ayy bu pipi bolluğu nedir böyle eski zamanlarda yaşayaydık baya rağbet görürdük he erkek anaları olaraktanSılam günaydın. Kontrolden geldim şimdi. Pipililere +1 skor daha yazabilirsin canım😂 Edepsiz oğlum açmış bacaklarını gösterdi bize pipisini hiç nazlanmadan. Babası karar değiştirmezse adı Kayra olacak. Büyük birisinden gelen iyilik lütüf anlamında. Suyum rahim ağzı uzunluğum bebiş herşey yolunda. 150 gr. 14 cm miş bebiş. 3 hafta sonra dataylı ultrason için perinatologdan randevu alacağım. O da benim doktorumun eşi imiş meğer. Haberler şimdilik bu kadar. Öperim hepinizi. Sağlıkla kalın.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Mrb lar bende geldim aranıza. Aslında severdim bu siteyi ama pek yazma fırsatım olmamıştı. 18+2 günlük hamileyim.ve kızım olacakmış. Allah im hepimize sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin inşallah.merak ediyorum kızlar normal doğum isteyen varmı?
benimkide sağ tarafa yatınca ki bebek sağda üstüne yatmış oluyorum :) hemen protesto ediyo beni. top gibi oluyo bi yere şişiriyo orayı resmen :) canımı da acıtıyo kalk üstümden der gibi ben sağıma yatamıyorum hiç artık soluma dönüp yatıyorum hep asi kızım benim ne derse o
Ayy ağlama cnm anlarmış minikler Kıyamam ya bende nereye yatacagimi şaşırıyorum artık olsun canları sağ olsunda ben razıyım tedirginlikten böyle soruyorum işte napam
Sılam günaydın. Kontrolden geldim şimdi. Pipililere +1 skor daha yazabilirsin canım😂 Edepsiz oğlum açmış bacaklarını gösterdi bize pipisini hiç nazlanmadan. Babası karar değiştirmezse adı Kayra olacak. Büyük birisinden gelen iyilik lütüf anlamında. Suyum rahim ağzı uzunluğum bebiş herşey yolunda. 150 gr. 14 cm miş bebiş. 3 hafta sonra dataylı ultrason için perinatologdan randevu alacağım. O da benim doktorumun eşi imiş meğer. Haberler şimdilik bu kadar. Öperim hepinizi. Sağlıkla kalın.
Kızlar bişey sorucam benim sol tarafım daha sert ve daha büyük gibi ve sol tarafım acıyo çoğunlukla normal bişey mi acaba dün de kasıklarım ağrıdı biraz korktum baya ayakta kaldım ondan mıdır kasık ağrısı acaba.sizdede bu tür şikayetler varmı. ..doktora gidene kadar bu sorular kafamı kemircek..
Mrb lar bende geldim aranıza. Aslında severdim bu siteyi ama pek yazma fırsatım olmamıştı. 18+2 günlük hamileyim.ve kızım olacakmış. Allah im hepimize sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin inşallah.merak ediyorum kızlar normal doğum isteyen varmı?
Sılam günaydın. Kontrolden geldim şimdi. Pipililere +1 skor daha yazabilirsin canım😂 Edepsiz oğlum açmış bacaklarını gösterdi bize pipisini hiç nazlanmadan. Babası karar değiştirmezse adı Kayra olacak. Büyük birisinden gelen iyilik lütüf anlamında. Suyum rahim ağzı uzunluğum bebiş herşey yolunda. 150 gr. 14 cm miş bebiş. 3 hafta sonra dataylı ultrason için perinatologdan randevu alacağım. O da benim doktorumun eşi imiş meğer. Haberler şimdilik bu kadar. Öperim hepinizi. Sağlıkla kalın.
Maşallah bir erkek daha gözün aydın canın gerçekten erkek senesiymis bence gerçi benim oğlumu doğurduğu da da erkek senesiydi kesin benimki de erkek olacak bunu hissediyorum bakalim sağlıklı olsunlarda
Saol valla icime su serptin bide guya erkek bebege hamile olanlarin esleride onlarla beraber kilo alir derler o tezde curudu esim su 4 ay icinde tam 7 kg zayifladi,o boyle zayif olunca bende kg alinca ister istemez kafama takiyorum cnm ya 😕 ama tmm dikkat edicem cok takmicam ,bnm bide en basindan beri mide sorunum oldu sut icsem mideme dokunuyo,dr cok normal dedi rahim buyudukce baski yapar mideye vurur oda reflu yapar dedi,gaviscon surupverdi, oyle olunca bi kasik ic dedi gercekten icince iyi geliyo ama onuda alistirmak istemiyorum bunyeme,kilom suan 73,5 su 4 ayda 4,5 kg almisim,ayndn bende cocuklumdan beri hep kilo luydum balik etli misali,demekki bizim bunyeler boyle,insallah artik tek temennim,su simdiden 6 aylik gibi duran gobisimi catlatmadan,deforme ugratmadan hayirli bir hamilelik ve dogum yasamak istiyorum 🙏🙏🙏 bu arada yazinda isimden bahsetmissin,ah ah bnde mirayin anlamina ve ocak ayinda dogmasindan sebep kizim olsaydi cok istedigim bir isimdi,o yuzden kizin olursa cok sevinirim bu isim cok gzl arkadasim 👍👍 bn suan icin erken ama ardayi cok seviyrm,esimede dedim ilk isim benden ikinciyide sen yanina kondur suan o halen dusunuyor ☺️☺️☺️
Allahım bu nasıl bir erkek furyasıdır herkes erkek diyor demekki bu sene erkek senesi 😄 akşam randevum var henüz erken ama doktor söylerim demişti hiç merak etmiyordum sayenizde artık çatlıyorum meraktan😄😄
Allahım bu nasıl bir erkek furyasıdır herkes erkek diyor demekki bu sene erkek senesi 😄 akşam randevum var henüz erken ama doktor söylerim demişti hiç merak etmiyordum sayenizde artık çatlıyorum meraktan😄😄
Aslında benim sizlere bi sorum olacak testi yaptırmamın en önemli sebebi bebeğimin beyin damarında çok küçük kist var dedi doktor ama 6 aydan sonra geçiyor dedi sizce dawm sendromu ile bağlantılı olurmu şimdi nasıl beklerim haftayı ve öbür doktorlar hiç söylemedi kendime şuan çok kızıyorum cinsiyetti bilmem neydi derken böyle bişey çıkması beni çok etkiledi rabbim bize sağlıklı evlatlar nasip etsin
ben hatta GERÇEKTEN normal istiyorum ben. epizyotomi olmadan epidural olmadan bebeğimi benden uzun süre uzaklaştırmadanşimdiki doktorlar mırın kırınla normal yaptırıyolar göya onuda ameliyat gibi yapıyolar sinir oluyorum
kızlar gnaydın tetenoz aşısı vurulup kolu acıyan varmı
Slm canım gunaydin gözün aydın hayırlı olsun oglusun pipililer kervanına hoşgeldiniz :)Sılam günaydın. Kontrolden geldim şimdi. Pipililere +1 skor daha yazabilirsin canım😂 Edepsiz oğlum açmış bacaklarını gösterdi bize pipisini hiç nazlanmadan. Babası karar değiştirmezse adı Kayra olacak. Büyük birisinden gelen iyilik lütüf anlamında. Suyum rahim ağzı uzunluğum bebiş herşey yolunda. 150 gr. 14 cm miş bebiş. 3 hafta sonra dataylı ultrason için perinatologdan randevu alacağım. O da benim doktorumun eşi imiş meğer. Haberler şimdilik bu kadar. Öperim hepinizi. Sağlıkla kalın.
Merhaba canım hosgeldin aramiza hayırlı olsun kızın :)Mrb lar bende geldim aranıza. Aslında severdim bu siteyi ama pek yazma fırsatım olmamıştı. 18+2 günlük hamileyim.ve kızım olacakmış. Allah im hepimize sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin inşallah.merak ediyorum kızlar normal doğum isteyen varmı?
Canim hic getirme böyle şeyler aklına bebegin gelisimi iyi diyorsa doktor bir sorun yoktur inşallahh ..yaptırdım ama ALLAH korusun sonuç kötü çıkarsada su falan aldırmak istemiyorum artık rabbim ne verirse diye kendimi teselli etmeye çalışıcam
Canim ben ilk ikisinde çok erken hissetmistim ama bunda 17+4 olduk bugun hala tik yok :)Bende de hareket yok ama mesela karnıma dokunuyorum sertliklerden nerde olduğunu buluyorum
ilk bebek ya tecrübeli değiliz hiisetmiyoruz çok
Endiselencek birsey yok canım ben senden nerdeyse 2 hafta ondeyim bende hissedemiyorum daha bebegimi.Günaydın kızlar, yarın 16. haftamız doluyor ama ben henüz bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum, 20. haftaya kadar normalmiş ama hissedenleri görünce endişelenmeden edemiyorum, var mı benim gibi olan?
Canim bence dogum yapana kadar bebekle ilgili konusmalar digr cocugun yaninda yapilmamali hele bsvayla birlikte onun yaninda bebekle ilgili sunu alalim bunu yapalim dogunca söyle olur falan hic bu konulara girilmemeli.cocuk kardeşinin oldugunu bilecek ama onun yaninda bebekle ilgili konusulmayacak.ayrica bebege alışveriş yapılırken yaninizda olmaması iyi olur.eve ikinci bir kardes gelme fikri cocuk icin rakip fikri gibi birsey.dogana kadar abi olucaksin büyüdun artık vay be benim yavrum buyudude kardeşimi oluyor gibi sozlerle büyük olmanin ve kardeşi olmasinin çok güzel birsey oldugunu anlatmak gerek.Şunu anladım ikinci bebişleri olcakların dogumdan sonra zor bir sürec belkiyor.. kıskançlıklar huy degişiklikleri olacak, ona göre yaklaşmalıyız çocuklarımıza ki bu dönemi kolay bir şekilde atlatalım diye..aslında SILA tecrübeli bu konuda 3. geliyor onun nasıl atlattı neler yaptı bize yardımcı olsa
Canim ilerletmeden hemen onlemini al yukarda yazdiklarimi uygulamaya calis gerekirse cocuk psikiyatri doktoruna götür yavrum belkide başka birseyi icine atıyor sen bebekten dolayi saniyorsun ...Arkadaşlar bir şey danışcagım size...oğlum 3,5 yaşın da ona kardeşi olacagı söyledik ,yaklaşık bir aydan fazla oldu ..bazen gelip karnımı okşuyor bazende vurmaya çalışıyoroğlum kardeşi olacağını öğrendiginden beri tırnaklarını eliyle kopartıp atıyor bunu sürekli yapıyor el tırnakları yetmiyormuş gibi ayak tırnaklarına da aynısını yapıyor ,sitrese girdi galiba önüne geçemiyorum nasıl unutturum bunu hiç bilmiyorum
Ayrıntılı ultrasonda mi bakti? Bana 4 eylüle ultrason günü verdiler ben bu sefer ne zamandır gittiğim dr.u değiştirdim oda üçlü yapıldı mı dedi bende bu testleri karıştıyom üçlü yapıldı dedim galiba üçlü yapılmadan dörtlüye gönderdi bugün göstermeye gidince kızabilir bana bakalım ne olacak
Canlarım ya hönk diyedaldım ama bi acayip oldu içim.. Bugun kendi dr uma gittim.. Bebegim gayet iyiydi bi problwm gözükmedi...
Vakıf grabadakıde ıkılı yaptırmadım diye üçlü istedi... Zorla yaptırdım.. Böle netten baktım referans yok bişi yok.. Bazı degelrde yüksek canım sıkıldı hevesim kırsaggımda kaldı... Dua edin içmdeki su sıkıntı geçsin...
Sezincim cok saol özellikle ugrastın... Siz olmasanız ben ne yapardın... Eşimle paylasmadan sizle paylastım .... İyiyki varsınız
Kızlar bu arada istanbula dün döndük.. Bugun hastaneye geldim.. Bebegimi 4 bıyutlu gördük.. Bu arada bebek % 99 erkek pipiyi gördük cünkü... Sevindik... Hersey normal dedı dr um işte... Bu sonucları gösterdim.. Böle sonuc olmaz dedi.. Analiz yapılması gerkeıyo dedı.. Pekde bi sorun gözükmüyo ama içini rahat tut dedi... Haftaya arastırma hast gdidcem bakalım
evet bayanlar nihayet cinsiyeti öğrendim erkekmiş artık kesin dedi 4lü testide yaptırdım haftaya sonuçları çıkacak inşallah bi problem çıkmaz darısı öğrenemeyenlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?