2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Amin canim insallah evet pipisi diye gösterdi ruyamdaki gibi bacaklarini ayirmis pipisini salliyordu benim oglus :)

Sılam günaydın. Kontrolden geldim şimdi. Pipililere +1 skor daha yazabilirsin canım😂 Edepsiz oğlum açmış bacaklarını gösterdi bize pipisini hiç nazlanmadan. Babası karar değiştirmezse adı Kayra olacak. Büyük birisinden gelen iyilik lütüf anlamında. Suyum rahim ağzı uzunluğum bebiş herşey yolunda. 150 gr. 14 cm miş bebiş. 3 hafta sonra dataylı ultrason için perinatologdan randevu alacağım. O da benim doktorumun eşi imiş meğer. Haberler şimdilik bu kadar. Öperim hepinizi. Sağlıkla kalın.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben hatta GERÇEKTEN normal istiyorum ben. epizyotomi olmadan epidural olmadan bebeğimi benden uzun süre uzaklaştırmadan şimdiki doktorlar mırın kırınla normal yaptırıyolar göya onuda ameliyat gibi yapıyolar sinir oluyorum
ay ilk 3 ay byle değildim ben çok tembel oldum 2 haftadr falan elim kolum kalkmıyoo:26:
ayy bu pipi bolluğu nedir böyle eski zamanlarda yaşayaydık baya rağbet görürdük he erkek anaları olaraktan gözün aydın cnm

hoşgeldinizzzz ben normal istiyorum bakalım nasıip

benimki ordan oraya gidiyor o zaman genelde ortada hissediyorum ben sertlikleri sağda yada solda değil

Ayy ağlama cnm anlarmış minikler Kıyamam ya bende nereye yatacagimi şaşırıyorum artık olsun canları sağ olsunda ben razıyım tedirginlikten böyle soruyorum işte napam

evet gerçekten de eğer anne hamileyken çok tedirgin ağlak bişeyse bebek de ağlak oluyormuş

hayırlı olsun bebeğiniz

Allahım bu nasıl bir erkek furyasıdır herkes erkek diyor demekki bu sene erkek senesi 😄 akşam randevum var henüz erken ama doktor söylerim demişti hiç merak etmiyordum sayenizde artık çatlıyorum meraktan😄😄

Bende ayni durum muzdaribim sola kesinlikle yatamiyorum hemen açıyor döndüğüm gibi sorun yok bence endiselenme

Aramıza hoşgeldin canım benim mecburen sezeryan olacak

Ben hayatımda bu kadar kilo almamıştım ama gerçekten takılmıyorum.Tabi morelimi bozmak isteyenler oluyo ama napalım onlar kendilerine baksınlar.Benim kiloma göre 73 normal geliyo. Sokakta, kızımın sınıfında alan Arda ismi çok var ege efe de farklı bişeyler bulucam bakalım kısmet.Dün birşey oldu benim ikinci gebeliğim ilki kız. Dün bebeğimin hareket ettiğini hissettim sol yanımda pıt pıt çok mutlu oldum.Senin cinsiyet belli sanırım ah ah demişsin:) Benim daha belli değil daha doğrusu yakın zamanda randevuyu yanlış almışım. Hastaneden geri döndüm.Bir hafta sonraya var en erken İnşallah rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder.

bugün mü öğreniyorsun sen? hadi bakalım ne çıkacak ne kadarlıktın sen

Aynen arkadaşım bende hayırlı olsun, sağlıklı olsun istiyorum önce ve hiç merak etmiyodum ama artık merak etmeye başladım sayenizde:))

gnaydın kızlar her kahvaltıdan sonra miğdem bulanmaya başladı 4 gündür içime fenalık geliyor halsizlk hiçbişiy yapasım gelmiyor neden oluyoki

Allah kayırlı sağlıklı evlat nasip etsin yalnız ismine bayıldım eşime danışıcam kız ismi tamamdı ama erkek ismi Muhammed yanına isim düşünüyorduk Muhammed Kayra olabilir aslında

Bence kistin down sendrom ile alakası yoktur canım. Olsa doktor söylerdi zaten. Bebişlerimizin her an bir organları gelişiyor. Doktor bugün benim bebeğimin beynine tekrar baktı. 12. Haftada bakmıştınız bir şey mi oldu dedim. Her an organlarına yeni bölümler ekleniyor onlara bakıyorum merak etme dedi. Damarları büyüyünce kisti absorbe edecektir bebişin, doktor o yüzden 6 aydan sonra düzelir demiştir. Gönlünü ferah tut ve vicdan yapma. Hepimizin merakları seninle aynı. Gayet normal senin merak ettiklerin. Üzme kendini. Sağlıkla kal canım.

Aynen, annem de ablam da normal doğum yaptı ama ikisinde de epizyotomi var. Gerçi onların doğurdukları da 4 kilo koca bebek ama yine de doktorlar işlerini kısaltmak için kesi atıveriyorlar. Doktorum normal doğumu teşvik eden biriymiş araştırdığım kadarıyla. Benimkiler ikiz zaten küçük olacaklar umarım epizyosuz normal doğum yapabilirim.

kızlar gnaydın tetenoz aşısı vurulup kolu acıyan varmı

Canım ben vurulmadım ama vurulan çok tanıdığım oldu. Bir kaç gün kas ağrısı gibi ağrı yapıyormuş. Kıpırdatmak bile çok ağrı yaparmış. Bebişlerimiz için katlanıcaz napalım. Yaptırdın sanırım geçmiş olsun😔

kizlar dun kontrolden sonra yazmadim ultrasona karnima koyar koymaz daha ben sormadan erkek gibi duruyo demezmi ayy nasil sok oldum pesine bebisin ölcumunu yapamiyorum pozisyonu iyi degil dolas gel diyince korktum 10 dk dolasip geldim sonra kontrolunu yapti gayet iyi dedi uclu test icin kan aldi sonuc bugun cikiyo ama benim doktorum carsamba gunleri olduguu icin haftaya kadar bisye anlamicam tahlilden yinede size yazarim alinca degerleri

Slm canım gunaydin gözün aydın hayırlı olsun oglusun pipililer kervanına hoşgeldiniz :)
Maşallah gelisimide çok iyiymiş inşallah sonuna kadar sorunsuz gecer hamileligin.kayra bey yuvaniza huzur bereket eklesin inşallahh ...
Merhaba canım hosgeldin aramiza hayırlı olsun kızın :)
yaptırdım ama ALLAH korusun sonuç kötü çıkarsada su falan aldırmak istemiyorum artık rabbim ne verirse diye kendimi teselli etmeye çalışıcam
Canim hic getirme böyle şeyler aklına bebegin gelisimi iyi diyorsa doktor bir sorun yoktur inşallahh ..
Bende de hareket yok ama mesela karnıma dokunuyorum sertliklerden nerde olduğunu buluyorum

ilk bebek ya tecrübeli değiliz hiisetmiyoruz çok
Canim ben ilk ikisinde çok erken hissetmistim ama bunda 17+4 olduk bugun hala tik yok :)
Günaydın kızlar, yarın 16. haftamız doluyor ama ben henüz bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum, 20. haftaya kadar normalmiş ama hissedenleri görünce endişelenmeden edemiyorum, var mı benim gibi olan?
Endiselencek birsey yok canım ben senden nerdeyse 2 hafta ondeyim bende hissedemiyorum daha bebegimi.
Canim bence dogum yapana kadar bebekle ilgili konusmalar digr cocugun yaninda yapilmamali hele bsvayla birlikte onun yaninda bebekle ilgili sunu alalim bunu yapalim dogunca söyle olur falan hic bu konulara girilmemeli.cocuk kardeşinin oldugunu bilecek ama onun yaninda bebekle ilgili konusulmayacak.ayrica bebege alışveriş yapılırken yaninizda olmaması iyi olur.eve ikinci bir kardes gelme fikri cocuk icin rakip fikri gibi birsey.dogana kadar abi olucaksin büyüdun artık vay be benim yavrum buyudude kardeşimi oluyor gibi sozlerle büyük olmanin ve kardeşi olmasinin çok güzel birsey oldugunu anlatmak gerek.
Arada gobeginizi sevdirin gel kardeşini dinle abicim de op onu falan diye.doguma kadar bu aşamayı gecerseniz dogumdan sonra cocuk zaten bildigi icin aileye yeni.bi kişi katılacağını onu cabul kabullenip benimser.bu süreç çok önemli sukur hamileligim boyunca ben ogluma kardesini ve abi olmanin guzelliklerimi anlattigim icin benim oglus biran once kardeşim dogsa diye bekledi.sadece hastanede dogum yaptığım gun kardesini görünce yanima oturdu hic kalmadı yanımdan suratinda bi saskinlik ifadesi bi bana bi bebeğe bakti durdu eve geldiğimizde hic sorun yaşamadım inşallah sizlerde sorunsuz bir şekilde atlqtirsiniz bu dönemi.simdi ise iki oglum birden nereye gitsek anne bebege birsey alalım diye bebek reyonuna surukluyolar beni inşallahh zorluk cekmem büyük oglum.sorun.olcani sanmıyorum ama kucuge bende şimdiden başladım abi olucan diye anlatmaya :)))

Canim ilerletmeden hemen onlemini al yukarda yazdiklarimi uygulamaya calis gerekirse cocuk psikiyatri doktoruna götür yavrum belkide başka birseyi icine atıyor sen bebekten dolayi saniyorsun ...

Hayrunisam ayni gunn ayrıntı ultrason randevumuz inşallah ikimizde güzel haberlerle geliriz canım ...
Bugunde inşallah doktor düzelmiş suyun hersey yolunda der bekliyorum güzel haberlerini ;-)

maşşallh canım ne güzel rabbim 1 erkek 1 kız evlat nasip etmiş merak etme o testlerin sonucu iyide çıksa kötü de çıksa kesin değil sadece bir olasılık rabbi,n izniyle sağlıkla eli ayağı düzgün aklı yerinde alırız bebişleri inşallah

evet bayanlar nihayet cinsiyeti öğrendim erkekmiş artık kesin dedi 4lü testide yaptırdım haftaya sonuçları çıkacak inşallah bi problem çıkmaz darısı öğrenemeyenlere

maşallah canım bu sene erkek bebek senesi dedikleri doğru

kizlarr acaba önce erkek diyipte sonra kiz diyebilirmii :) ben saglikli olsunda diyodum ama erkekte olursa ucuncu dusunmeme diyodum tansiyonolunca bende zor geciyo diye cok sevindim erkek diyince ama degisir diyede kimseye bisey demedim bir sizz ber ben birde bebek biliyo :) babamiza dahi demedim dusunun :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…