canım o zaman mutlaka yastık kullan enlemesıne koy yastıgı boylece dönemıyorsun ben artık alışmaya çalısıyorum.:26:.Rabbım korusun meleklerımızı,emanetini
Arkadaşlar bir şey danışcagım size...oğlum 3,5 yaşın da ona kardeşi olacagı söyledik ,yaklaşık bir aydan fazla oldu ..bazen gelip karnımı okşuyor bazende vurmaya çalışıyoroğlum kardeşi olacağını öğrendiginden beri tırnaklarını eliyle kopartıp atıyor bunu sürekli yapıyor el tırnakları yetmiyormuş gibi ayak tırnaklarına da aynısını yapıyor ,sitrese girdi galiba önüne geçemiyorum nasıl unutturum bunu hiç bilmiyorum
inşallah 4 lü testle 3 lü test arasındaki fark nedir ben 2li 3 lü yaptırmadım gerekte yok bence ama farkları nedir anlamadım
öyle yapıcam artık amiin cnm..
Canim beni yanlis anlama ama kolay temizlenebilen birşey Alsan senin için daha iyi olur diye düşünüyorum çünkü bebekler acayip karistirici ve kirletici olabiliyor benim prenses var 15 aylik su anda boyle birşey kullansaydik sanirim her yemekten sonra yikamam gerekirdi.gerçi çok fonksiyonlu birşey sadece mama sandalyesi değilmiş ama bunlar için ayrıca sallanma sandalyesi diyim adini bilmiyorum,var.bende bebek hareket etmeyesiye kadar oturacagi sandalye tarzi diyim bisey var ama bebek hareketlendikten sonra çok tehlikeli oluyor ona bindirmek :)) bir de kizima ikeadan beyaz basit mama sandalyesinden aldik hem ucuz hem de çok kullanisli.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım o zaman mutlaka yastık kullan enlemesıne koy yastıgı boylece dönemıyorsun ben artık alışmaya çalısıyorum.:26:.Rabbım korusun meleklerımızı,emanetini
kizlarr acaba önce erkek diyipte sonra kiz diyebilirmii :) ben saglikli olsunda diyodum ama erkekte olursa ucuncu dusunmeme diyodum tansiyonolunca bende zor geciyo diye cok sevindim erkek diyince ama degisir diyede kimseye bisey demedim bir sizz ber ben birde bebek biliyo :) babamiza dahi demedim dusunun :26::26:
Şimdi gobekler çok buyumedi asil kilolar ve göbeğin büyümesi 20 inci haftadan sonra yavas yavas baslicak her ay vucudumuz genislicek hele 7 inci aydan sonra yatmak cok zor oluyor istesende uyuyamiyorsun malesef.simdiden sol tarafa yatmaya alisin yoksa sonrasında cok zorlanirsiniz.bende sol tarafta hic rahat edemiyorum ne zaman uyansam ya sagimda yada sirt üstü yatmis olarak uyaniyorum.bacak arama kistirdigim yastikta yerlerde ucuyor oluyor tabi.benim son aylarda hep esim uyandirirdi sola don diye :))
Ben de ikea sandalyesinden sipariş verdim arkadaşa, siz bunu alın dedim. Görümcemler alengirli bişey almıştı, keşke ikeanınkinden alsaydık der hep.Canim beni yanlis anlama ama kolay temizlenebilen birşey Alsan senin için daha iyi olur diye düşünüyorum çünkü bebekler acayip karistirici ve kirletici olabiliyor benim prenses var 15 aylik su anda boyle birşey kullansaydik sanirim her yemekten sonra yikamam gerekirdi.gerçi çok fonksiyonlu birşey sadece mama sandalyesi değilmiş ama bunlar için ayrıca sallanma sandalyesi diyim adini bilmiyorum,var.bende bebek hareket etmeyesiye kadar oturacagi sandalye tarzi diyim bisey var ama bebek hareketlendikten sonra çok tehlikeli oluyor ona bindirmek :)) bir de kizima ikeadan beyaz basit mama sandalyesinden aldik hem ucuz hem de çok kullanisli.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar bol bol su için .... Bebeğin suyunun azalması çok önemli bir durummuş.. Dün eltim bebeğin hareketlerinde azalma olunca dr a gitmiş acil doğuma aldılar.. Forumdan ve videolardan izledim çok ciddi bir durum.. Günde en az 2,5-3 litre su içmek ve sol tarafa yatmak çok önemliymiş....
Ben de ikea sandalyesinden sipariş verdim arkadaşa, siz bunu alın dedim. Görümcemler alengirli bişey almıştı, keşke ikeanınkinden alsaydık der hep.
bu acil doğuma almalar ne kadar arttı allah korusun.. Sağlıkla büyüsün inşallah.
kizlar dun kontrolden sonra yazmadim ultrasona karnima koyar koymaz daha ben sormadan erkek gibi duruyo demezmi ayy nasil sok oldumpesine bebisin ölcumunu yapamiyorum pozisyonu iyi degil dolas gel diyince korktum 10 dk dolasip geldim sonra kontrolunu yapti gayet iyi dedi uclu test icin kan aldi sonuc bugun cikiyo ama benim doktorum carsamba gunleri olduguu icin haftaya kadar bisye anlamicam tahlilden yinede size yazarim alinca degerleri
Slm canım gunaydin gözün aydın hayırlı olsun oglusun pipililer kervanına hoşgeldiniz :)
Maşallah gelisimide çok iyiymiş inşallah sonuna kadar sorunsuz gecer hamileligin.kayra bey yuvaniza huzur bereket eklesin inşallahh ...
Merhaba canım hosgeldin aramiza hayırlı olsun kızın :)
Canim hic getirme böyle şeyler aklına bebegin gelisimi iyi diyorsa doktor bir sorun yoktur inşallahh ..
Canim ben ilk ikisinde çok erken hissetmistim ama bunda 17+4 olduk bugun hala tik yok :)
Endiselencek birsey yok canım ben senden nerdeyse 2 hafta ondeyim bende hissedemiyorum daha bebegimi.
Canim bence dogum yapana kadar bebekle ilgili konusmalar digr cocugun yaninda yapilmamali hele bsvayla birlikte onun yaninda bebekle ilgili sunu alalim bunu yapalim dogunca söyle olur falan hic bu konulara girilmemeli.cocuk kardeşinin oldugunu bilecek ama onun yaninda bebekle ilgili konusulmayacak.ayrica bebege alışveriş yapılırken yaninizda olmaması iyi olur.eve ikinci bir kardes gelme fikri cocuk icin rakip fikri gibi birsey.dogana kadar abi olucaksin büyüdun artık vay be benim yavrum buyudude kardeşimi oluyor gibi sozlerle büyük olmanin ve kardeşi olmasinin çok güzel birsey oldugunu anlatmak gerek.
Arada gobeginizi sevdirin gel kardeşini dinle abicim de op onu falan diye.doguma kadar bu aşamayı gecerseniz dogumdan sonra cocuk zaten bildigi icin aileye yeni.bi kişi katılacağını onu cabul kabullenip benimser.bu süreç çok önemli sukur hamileligim boyunca ben ogluma kardesini ve abi olmanin guzelliklerimi anlattigim icin benim oglus biran once kardeşim dogsa diye bekledi.sadece hastanede dogum yaptığım gun kardesini görünce yanima oturdu hic kalmadı yanımdan suratinda bi saskinlik ifadesi bi bana bi bebeğe bakti durdu eve geldiğimizde hic sorun yaşamadım inşallah sizlerde sorunsuz bir şekilde atlqtirsiniz bu dönemi.simdi ise iki oglum birden nereye gitsek anne bebege birsey alalım diye bebek reyonuna surukluyolar beni inşallahh zorluk cekmem büyük oglum.sorun.olcani sanmıyorum ama kucuge bende şimdiden başladım abi olucan diye anlatmaya :)))
Canim ilerletmeden hemen onlemini al yukarda yazdiklarimi uygulamaya calis gerekirse cocuk psikiyatri doktoruna götür yavrum belkide başka birseyi icine atıyor sen bebekten dolayi saniyorsun ...
Hayrunisam ayni gunn ayrıntı ultrason randevumuz inşallah ikimizde güzel haberlerle geliriz canım ...
Bugunde inşallah doktor düzelmiş suyun hersey yolunda der bekliyorum güzel haberlerini ;-)
kontrole kızımıda getirdim oda doktora soruyo kardeşim kızmı diye erkek olduğunu duyunca çok üzüldü ama doktor gösterdi bebeği oda görünce sevindi heycanlandı şimdi diyo anne kardeşim ne zaman olcak çok hevesli inşaallah doğuncada devam eder bu hevesi
şimdi gobekler çok buyumedi asil kilolar ve göbeğin büyümesi 20 inci haftadan sonra yavas yavas baslicak her ay vucudumuz genislicek hele 7 inci aydan sonra yatmak cok zor oluyor istesende uyuyamiyorsun malesef.simdiden sol tarafa yatmaya alisin yoksa sonrasında cok zorlanirsiniz.bende sol tarafta hic rahat edemiyorum ne zaman uyansam ya sagimda yada sirt üstü yatmis olarak uyaniyorum.bacak arama kistirdigim yastikta yerlerde ucuyor oluyor tabi.benim son aylarda hep esim uyandirirdi sola don diye :))
Günaydın kızlar, yarın 16. haftamız doluyor ama ben henüz bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum, 20. haftaya kadar normalmiş ama hissedenleri görünce endişelenmeden edemiyorum, var mı benim gibi olan?
Biz daha yeni kalktik bebismle sabah eşime kahvaltı için kalıtım erkenden sonrada uyuysns kadar 9 oldu saat şimdide anca kalktim karnim çok açıktı biseylrr yicem görüşürüz sonra gelirim
Eki Görüntüle 1212079 kızlar bundan almak istiyorum
Baby2Go Dondolino Uzaktan Kumandalı Beşik / Mama
Mama sandalyesi ve beşik özelliği olarak kullanım özelliği
15 kilograma kadar sallanma imkanı
10 çeşit melodi ve ses imkanı
3 farklı zaman ayarlı (10-20-30 dakika)
3 farklı hızda sallanma özelliği
3 kademe yükseklik ayarı
Ayarlanabilir sırt dayanağı
Geniş kullanım alanı
Uzaktan Kumanda
Çıkarılabilir mama tepsisi
Ayakta sallanma özelliği
Özel fren sistemli tekerlekler
kullanan var mı bundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?