2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

fıstıgım oncelıkle hayırlı olsun.Ben 15 yasından berri psikoloji kitaplarına ilgiliyım.Söylemen cok erken olmuş kardeşi. Uzmanlar 7-8 ayda söylemek gerektiğini belirtiyor. Oğlun şu anda yoğun stres altında..Korkudan yada kardeşim olacak eyvah stresi egil..Sadece onu beklerken ki yaşadıgı heyecan yüzünden böyle.Zaten hayallerini de paylaşıyordur.Kardeşim gelsin oyun oynıcam,onu parka götürcem vsvs...
Şimdi size düşen en önemli şey kardeş fikrini uzaklaştırmak.yani mesela senin karnını sevmeye geldi hadi oyun oynayalım diyeceksın canım.Yani kardeşi olacagını kısmen unutturacaksın.Hatalarında sen artık abı olacaksın lafını kullanıyorsanız unutacaksınız canım.Zamanla azaltacagını ümit edıyorum.Cocuklar tez canlıdır,hemen herşey olsun ister. Şimdi kardeşini beklemek ona cok zor geliyor ve tabii bunun yanında belirsizlikte var

Ayy merhaba kızlar geçmişi okyum derken geleceği kacırıyorum baktım olmuyor ani yasayım dedim size selam vereyim :) ayy bir gün okumadım kızım iyileşti evime geldim ev işi yapıyorum biriktırmıs oldum yetişemiyoruz size :) oy sıstım valla ben yokken neler konusulmus bazı tatsızlıklar olmuş düzelmiş falan neyse aman benim çıkmamış bekleyin siz sohbet için küstüm size

inşallah 4 lü testle 3 lü test arasındaki fark nedir ben 2li 3 lü yaptırmadım gerekte yok bence ama farkları nedir anlamadım

canım ikilide kanda iki değere bakılıyo üçlüde üç değere bakılıyo ihtimaller hesaplanıyo başka bi fark yok parametre sayısı değişiyo

öyle yapıcam artık amiin cnm..

kızlar bol bol su için .... Bebeğin suyunun azalması çok önemli bir durummuş.. Dün eltim bebeğin hareketlerinde azalma olunca dr a gitmiş acil doğuma aldılar.. Forumdan ve videolardan izledim çok ciddi bir durum.. Günde en az 2,5-3 litre su içmek ve sol tarafa yatmak çok önemliymiş....

Ayy merhaba kızlar geçmişi okyum derken geleceği kacırıyorum baktım olmuyor ani yasayım dedim size selam vereyim :) ayy bir gün okumadım kızım iyileşti evime geldim ev işi yapıyorum biriktırmıs oldum yetişemiyoruz size :) oy sıstım valla ben yokken neler konusulmus bazı tatsızlıklar olmuş düzelmiş falan neyse aman benim çıkmamış bekleyin siz sohbet için küstüm size

canım biz tayinciyiz bide evimiz şimdi küçük tek parçada halledeyim istiyorum evde parça parça eşya olmasın diye bu aklıma yattı ama daha araştırcam :)

canım o zaman mutlaka yastık kullan enlemesıne koy yastıgı boylece dönemıyorsun ben artık alışmaya çalısıyorum.:26:.Rabbım korusun meleklerımızı,emanetini

Şimdi gobekler çok buyumedi asil kilolar ve göbeğin büyümesi 20 inci haftadan sonra yavas yavas baslicak her ay vucudumuz genislicek hele 7 inci aydan sonra yatmak cok zor oluyor istesende uyuyamiyorsun malesef.simdiden sol tarafa yatmaya alisin yoksa sonrasında cok zorlanirsiniz.bende sol tarafta hic rahat edemiyorum ne zaman uyansam ya sagimda yada sirt üstü yatmis olarak uyaniyorum.bacak arama kistirdigim yastikta yerlerde ucuyor oluyor tabi.benim son aylarda hep esim uyandirirdi sola don diye :))

Allah gönlüne göre versin cnm Karakterimiz aynı senle bende öğrenir öğrenmez kimseye demem sanırım garanti olana kadar değişebilir diye pimpirikliyim de:)))

ya canım yatagın soluna yattım bende tik var o zamanda eşim yerini yadırgalı fena tekmeledi beni eger sırtım degil karnım dönük olsaydı allah muhafaza yani.Ya kovalıcam adamı 'haydi yallah salona'diye yada alışıcam offff

Ben de ikea sandalyesinden sipariş verdim arkadaşa, siz bunu alın dedim. Görümcemler alengirli bişey almıştı, keşke ikeanınkinden alsaydık der hep.

Bu acil doğuma almalar ne kadar arttı Allah korusun.. Sağlıkla büyüsün inşallah.

Ben de ikea sandalyesinden sipariş verdim arkadaşa, siz bunu alın dedim. Görümcemler alengirli bişey almıştı, keşke ikeanınkinden alsaydık der hep.

bende baktım çok beğeniyordum ikeadakini ama tepsisi pek kullanışlı gemedi dokununca düşüyordu sanki ama aklım hala onda sanırım birdaha gidince tekrar bakacağım hem çok kullanışlı hem katlanınca az yer kaplıcak

erkekler patlama yaptı hayırlı uğurlu olsun

en tecrübelimiz sen olduğuna göre tamamdr :13::13::13:

arkadaşlar bu arada 17 kusurr haftalığız şuan itibari ile tamı tamına 3 kg almış durumdayım böyle giderse 80 i gececeğim doğumda 67.6 kilo ile hamile kaldım bu sabah 70.6 kiloydum:18: dikkat etmeye çalışıyorum ama olmuyo ne istersem yiyorum 2 akşamdır ekmek yemeyi kestim ama pilav makarna devam
sucuk sosis yadafanta içiyormusunuz arada, türk kahvesi de içiyorum 15 de bir gibi yarım fincan bunları tamaen kesmelimiyiz

kızın kaç yaşında canım

bende hamile kaldığımdan beri bacak arama yastık koyup sol tafara yatıyorum.. çok önemliymiş arkadaşlar hep sırt üstü yatınca bebeğin hareketleri artıyor diyorlardı.. Bebeği besleyen ataramar baskı altında kalıyormuş bebek rahatsız olup kan akımı gelsin diye yer değiştirmeye çalışıyormuş meğerse :18: Dikkat etmek lazım .. Sola yatmak ödemi de engelliyormuş ...

Günaydın kızlar, yarın 16. haftamız doluyor ama ben henüz bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum, 20. haftaya kadar normalmiş ama hissedenleri görünce endişelenmeden edemiyorum, var mı benim gibi olan?

Ben de ilk gebeliğimde geç hissetmiştim daha doğrusu anlayamamıştım yaşımda küçüktü.Şimdi daha dün hissettim sol tarafta pıt pıt Allah'ın izniyle arkadaşlarında dediği gibi 17-18. hafta gibi hissetmeye başlarsın üzülme.

Biz daha yeni kalktik bebismle sabah eşime kahvaltı için kalıtım erkenden sonrada uyuysns kadar 9 oldu saat şimdide anca kalktim karnim çok açıktı biseylrr yicem görüşürüz sonra gelirim

Bende aynen öyle yapıyorum 7.30 da kalkıp eşimin kahvaltını vs. hazılayıp 8 de uyuyorum 11-11.30 gibide kalkıp ikinci kahvaltımı yapıyorum

Ben kullanmadım ama fiyatını da merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…