2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Canım senin nezdinde bebişi olacak diğer arkadaşlara da yazayım istedim. Pedagolog çocuklara kardeşi olacağının en son ana kadar söylenmemesi gerektiğini söylemişti tv de izledim. Bence bir pedogoloğa danışmanda fayda var. Oğlun ilgi çekmeye çalışıyor büyük ihtimalle. Benim 11 yaşında yiğenim var beni çok sever. O bile zor kabullendi. Benim pabucum dama mı atılacak teyze diyip durdu. Biz ailecek onun ilk göz ağrımız olduğunu kaç tane kuzeni olursa olsun onun yerinin değişmeyeceğini ve ona olan sevgimizin asla azalmayacağını söyledik hep. Şimdi çok keyifli maşallah. Bugün cinsiyetini ilk ona söyledim. Bağırmaktan beni dinleyemedi bile. Ama sizinki daha ufak aynı tepkiyi verir mi bilmiyorum. Sağlıkla kal canım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

inşallah 4 lü testle 3 lü test arasındaki fark nedir ben 2li 3 lü yaptırmadım gerekte yok bence ama farkları nedir anlamadım

hayırlı olsun canım erkekin gerçekten erkek ayı oldu maşallah biz kızlarımızı saklayalım kapış kapış gidicek yoksa

Sağ ol canım. Allahım hepimizin bebişlerini hayırlı etsin inşallah. Valla saklayın kızlarınızı hakkınızdır😄😄

Öyle oldu valla canım. Senin de gözünaydın canım. Allahım sağlıkla kucaklarımızandanalmayı nasip etsin inşallah...

İnşallah canım. Allahım bebişlerimizi bize bağışlasın inşallah. İyi dileklerin için de çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Allahım senin de evlatlarını hayırlı etsin inşallah.

çok teşekkür ederim canım ama cinsiyete okadar takmıştımki belirsizlik yüzünden bunu duyunca bana ders oldu yani rabbim hepimize sağlıklı evlatalar versin evet doktor önemsiz dedi ama 4lü testi zorlaması çok saçma geldi bana çünkü ben her ne olursa olsun bu çocuğu doğurucam bunları düşünmek istemiyorum esimin bi akrabası 4 ayında aldırdı bebeğini ozaman çok şaşırdım ve üzüldüm resmen bi canı öldürmek bu ama tabi herkesin kendi tercihi

kontrole kızımıda getirdim oda doktora soruyo kardeşim kızmı diye erkek olduğunu duyunca çok üzüldü ama doktor gösterdi bebeği oda görünce sevindi heycanlandı şimdi diyo anne kardeşim ne zaman olcak çok hevesli inşaallah doğuncada devam eder bu hevesi

bugün mü öğreniyorsun sen? hadi bakalım ne çıkacak ne kadarlıktın sen
Biz daha küçüğüz teyzesi 16 haftalık olmak üzereyiz bikaç gün kaldı.ama ultrasonda ileri geri çıkar bilemiyorum artık. Doktor söylerim demişti nasip akşam 7 de randevu 😄
Aynen arkadaşım bende hayırlı olsun, sağlıklı olsun istiyorum önce ve hiç merak etmiyodum ama artık merak etmeye başladım sayenizde:))

Yazılanları okudukça Merakım kabardı benimde😄😄

Canim beni yanlis anlama ama kolay temizlenebilen birşey Alsan senin için daha iyi olur diye düşünüyorum çünkü bebekler acayip karistirici ve kirletici olabiliyor benim prenses var 15 aylik su anda boyle birşey kullansaydik sanirim her yemekten sonra yikamam gerekirdi.gerçi çok fonksiyonlu birşey sadece mama sandalyesi değilmiş ama bunlar için ayrıca sallanma sandalyesi diyim adini bilmiyorum,var.bende bebek hareket etmeyesiye kadar oturacagi sandalye tarzi diyim bisey var ama bebek hareketlendikten sonra çok tehlikeli oluyor ona bindirmek :)) bir de kizima ikeadan beyaz basit mama sandalyesinden aldik hem ucuz hem de çok kullanisli.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam anişler gebişler ve sevgili dünürlerim.
Benim oğlan kesinlikle çatlak var bi arıza orası kesin. Yahu çikolata yiyorum oynamıyor. Dün koca kalıp çikolatayı indirdim 2 saat bekledım tık yok.. Öğlen tazefasulye yedim çoştu bebek:26::26:2 gün önce de aynı şeyi kabak dolmasına yapmıştı...Nasıl bir damak tadı varsa artık psikopatın.Bu arada şafak saymaya başladım 15.ınde detaylı organ taramam var...pipimiz yerinde duruyordur insallah yoksa yandık
hanımefendi gelin bile seçmiş hemde 10 tane
ne yapayım canım devir ekonomi devri
seç beğen al dicen demi oğluna uyanıkspor kaynana seniiiiii :)
yok valla ondan degil.Kız nüfusu az.İlerde ya daha da azalırsa diye stok yapıyorum ben
Bahtını da yaparım tahtınıda oğlumun
bana ne bana ne .. Ben kaptım ben kaptım..

Günaydın kızlar, yarın 16. haftamız doluyor ama ben henüz bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum, 20. haftaya kadar normalmiş ama hissedenleri görünce endişelenmeden edemiyorum, var mı benim gibi olan?

Ben de aynı durumdayım, burda okudukça çok imreniyorum. Ama sağlıklı olsun da geç hissettirsin kendimi kuzum, napalim

evet gerçekten de eğer anne hamileyken çok tedirgin ağlak bişeyse bebek de ağlak oluyormuş

ohh o zaman benım bebüm sanslı.. 1 kere ağladım hamileliğimde onda da artık çıldıracaktım.Haklıydım yani..Aman ağlamasın zaten bebüm. çocukların ağlamasına dayanamam hiç...

Bende ayni durum muzdaribim sola kesinlikle yatamiyorum hemen açıyor döndüğüm gibi sorun yok bence endiselenme

Aramıza hoşgeldin canım benim mecburen sezeryan olacak

Sağol cnm sağ tarafa yatınca kan akışı nda baya bi durma oluyormuş korkuyorum mecbur sola yatıyorum çok kısa da sırt üstü napalım bebiş ler iyi olsun.

evet bende 18 haftalık oldum ama hala hissetmiyorum bebeğimi ilkinde erkenden hissetmiştim kızımı

Benim ilk bebeğim 20. Haftadan önce zormuş hissetmek ama ikinciyse 16. Haftada hissedilebilirmis.kizlarmi geç hissediliyodu ne ? ? sağlıklı olsunlarda allahım korusun meleklerimizi. ..sağlıklı bir şekilde kucağımiza almayı nasip etsin inşallah.

Sağol cnm sağ tarafa yatınca kan akışı nda baya bi durma oluyormuş korkuyorum mecbur sola yatıyorum çok kısa da sırt üstü napalım bebiş ler iyi olsun.

yastık almanı deneyın kızlar bacak aranıza ben de sola yatamıyorum alışmadım..Dinimizde de sağa yatmak sünnet ya alışkanlık öyle gitmiş..Yastık alınca biraz rahat edıyorsunuz kızlar deneyin isterseniz

ohh o zaman benım bebüm sanslı.. 1 kere ağladım hamileliğimde onda da artık çıldıracaktım.Haklıydım yani..Aman ağlamasın zaten bebüm. çocukların ağlamasına dayanamam hiç...

amannnn desene benim cocuk sinir kupu olacak allahim bir sinir bir tahammulsuzluk helede cocuklara karsi hic tahammul edemiyorum allahim sabrimi arttirsin

Cnm bende hep sağa yatmaya alışkınim ama bebiş için öyle yatıyorum araştırdım baya kan akışı duruyomus korktum bende. ..yastık deniycem bide...zaten dört bebeğim Öldü o yüzden allaha emanet ama tedbir benden takdir allah tan deyip her türlü zorluğa göğüs gericem.

canım o zaman mutlaka yastık kullan enlemesıne koy yastıgı boylece dönemıyorsun ben artık alışmaya çalısıyorum.:26:.Rabbım korusun meleklerımızı,emanetini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…