kız sanki :)kızlaaaaaarrr doktordan geldim cinsiyet tahmini istiyoruuuummm
Valla kizlargenel olarak bende yorgunluk var dun evde is yaptim daha sonra disari ciktik ikea ya gittik ilk esyasini alldim oglusumun battaniye....eve geldigim de ayaklarim sis ve uzerine basamiyordum...kilo ya gelince son iki ayda 5 kilo nasil
Slm canlarim herzamanki gibi yeni uyandım kahvaltı hazırlıyorum.
Fairy canım hayırlı olsun prensesin rabbim acisini gostermesin inşallah cok sevindim istediğin oldu kaynanaya inat :)
Bende bugün 18+1 oldum 3 kg almisim şimdiye kadar bundan sonra ayda 2-3 kilo aliriz kilo isi yemekten içmekten çok bunyeyle ilgili ben çok kilo aliyorum malesef ama takmiyorum verir inşallah öncelikle oğluşum sağlıkla dogsun yeterki
Kızlar bende tembellik hat safhada... Şimdi size sorucam... Camasır dolabımı silcem yerleştiricem... Odaşarımı silcem süpürcem yemek yapıcam tahmınen kac saat sürer... Yarın hastane işim var ..
Kızımn iki yas asısı var.. Carsambamıtfak dolabımı düzenlicem ... Halılarımı yıkatcam .. Sermıcem ama.. Yedekleı sercem... Camları silcem...
İnşallah cumartesi aksamı kızımın dogum günün kutlıcaz... Ayrıntıyı paylascam bakalım begencekmısonız ....
Cok işim var dimi
Cumartesi aksamı kp mın evinde yapcaz.. Onların büyük bi bahcesi var.. İlitane kocaman asmalar falan.. Gecen senede orda yapmıstık.. Onlar bize gelemıyo hayvanları var.. Tamda kurban bayramı ıstu hırsızlık olayı olduundan dolayı pek cıkmayolar.. Nese amcaları yengeleri amca cocukları annemler kozıön teyzelerı dayısı,bnm teyzemler ve amcamlar toplamda coluk cocuk 40 kısı falan oluyoruz... Dısarıda iki asmayı suslıcem tulle kurdela yapıcam.. Belki yapöayadabılırım..
Masalar sandalyeler kadınlar yerde oturmayı tercıh edıyo bi hasır serıyoz ohh..
Amcası kuranıkerım okucak...
Kuzenı emre var .. 21 yasında oda ilahı sölicek..
Sonra mangal yapılcak.. Semaver cayları olmassa olmaz.. En sonda pastayı servis edicem.. Yanında mesrubatla beraber..
Misafirkerime giderkende hatıra olsun diye küçük renkli karton kagıda hadisi serifler özellikle cocuklarla ilgili hadislerden yazıp küçük kurdelayla baglıcam.. Pembe süs tüllerinin içine beyaz pembe karısık badem sekerlerini baglayıp ikisini yapıstırcam.. Misafirlerii ugurlarkwn kzıım tepsiyi tutcak vericek... Nasıl.....
Resim cekerim muhakkak sizlerlede paylasırım
Eki Görüntüle 1215419 Askımla ben poz verelim dediydikkk.... Kızımı cok sevıyorumm
kızlaaaaaarrr doktordan geldim cinsiyet tahmini istiyoruuuummm
Saol canm bnmyorgunluk bende de var canım maşaallah sende kilo almaya müsaitisn demek bakalım ben ne olucam:)
aynen canım iyi olsunlarda verilir kilo nedir ki ağzımızın tadı bozulmasın yeter
canım iş konusunda bende sen gibiyim isteksiz yapıyorum ama aklımda işde kalıyor stres basıyor, çok yorma kendini yapacağın işler ağır çünkü aman dikkat
ooo program çok güzel canım beğendim inşaallah gönlünce geçer keyifli olur, benim oğluşun 3. yaşın nisandaydı bir türlü yapamadım gebelik haberi vs derken hep erteledim şimdi ablamlar gurbetten geldiler onlar varken bir pasta keseyim diyorum menüyü yazmıyım hamur işi bir çeşit yaptırıcam onu da ablamlara:)) biz bize teyzeleri halaları neneleri olacak oğlumun tamamdır:)
çok tatlısınız maşaallah size
slm anneler.. oğlum olacakmış 1 yaşındada kızım var güzel oldu farklı olması. rahimde kasılma çıktı dinlen dedi. ama rapor vermedi. aynı sorunu yaşayan var mı birşey olmaz değil mi? açıkçası korktum biraz ilk hamileliğimde böyle bir sorun yaşamadım. bide dr 15 günde bir çağırıyor. prosedürmü değişti geçen hamileliğimde ayda bir gidiyordum.
merhaba kızlar. bebişlerinize birşeyler almaya başladınız mı? haftasonu casual cadillac air araba ve graco park yatak aldık. birkaç tulum. şimdilik bu kadar
Kizlar nasilsiniz bugun ilk defa saglikocagina gittim asi varmis asi oldum sizlerde oldunuz mu
Tek tek alıntı nasıl yapıuosunyorgunluk bende de var canım maşaallah sende kilo almaya müsaitisn demek bakalım ben ne olucam:)
aynen canım iyi olsunlarda verilir kilo nedir ki ağzımızın tadı bozulmasın yeter
canım iş konusunda bende sen gibiyim isteksiz yapıyorum ama aklımda işde kalıyor stres basıyor, çok yorma kendini yapacağın işler ağır çünkü aman dikkat
ooo program çok güzel canım beğendim inşaallah gönlünce geçer keyifli olur, benim oğluşun 3. yaşın nisandaydı bir türlü yapamadım gebelik haberi vs derken hep erteledim şimdi ablamlar gurbetten geldiler onlar varken bir pasta keseyim diyorum menüyü yazmıyım hamur işi bir çeşit yaptırıcam onu da ablamlara:)) biz bize teyzeleri halaları neneleri olacak oğlumun tamamdır:)
Aaaa oldu galıba da tek tek mesajamı doncem....kızzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ben bugun herkese kız derim
Tek tek alıntı nasıl yapıuosunyorgunluk bende de var canım maşaallah sende kilo almaya müsaitisn demek bakalım ben ne olucam:)
Aaaa oldu galıba da tek tek mesajamı doncem....kızzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ben bugun herkese kız derim
Kizlar nasilsiniz bugun ilk defa saglikocagina gittim asi varmis asi oldum sizlerde oldunuz mu
canım seninki bence daha iyi kalabalığı severim ben ama çok zahmetli olacağı için yapamadım bu sene, her hazırlığıda kendim yapıyorum yıpranıyorum, senin menü süper olmuş bence mangal en iyisi:) hem kızın çok eğlenir böyle, önemli olan onun eğlenmesi zatenSa
Saol canm bnm
Bnde aslında dedım hani sadece teyzeşerı falan olsun hanımlar basvasa yapalımda ... Bnm kzın dogum gunu geçti amcası arıyo yok dyısı soruyo kv dem napcaksınız diyo
Bundan sonrakılerı bızbıze yapcam ama..
İnşallah güsel gecer..geçen senede buna benzer olmustu cok güsel geçmişti
Rabbm uyandıröasın bakalım
kızlar bu sağlık ocağına kendimiz mi gidiyoruz arayıp çağırıyorlar mı ?
kızlar bu arada Elevit dedi doktorum dedim onda domuz şeyi varmış decavit olmaz mı olur dedi :)
yüzsüzlük mü yaptım acep
bi de elevit daha mı iyi decavitten
ohh maşaallah, bende çay yanına bir şey yapayımda bahçede yiyelim kv gille:)Şükürler olsun caöasırlarımı düzenledim... Dolabımı sildim.. Sirkeli suyla mis gibi...
Yatagımı havlandırdım yerlestırdım... Kızcemide uyuttummmm....
Acıımmmmmm bişiler yemek gerekkkkkkk
Tek tek alıntı nasıl yapıuosun
Aaaa oldu galıba da tek tek mesajamı doncem....
Humeyra sende kız cıktı ya ....
O zaten cok eglenır gelenlerın hepsini cok yakından tanıyo cok seviyo... Dedesı salıncak kurmus ona.....aradı bni sabahta.. Kızım iyilessın getırde sallansı yawruö diyo...benimki 18 inde daha önceki gebeliğimde iki doz olduğum için geç yapılacak, kolunu sakın çok hareket ettirme canım çok ağrı yapar o aşı
canım seninki bence daha iyi kalabalığı severim ben ama çok zahmetli olacağı için yapamadım bu sene, her hazırlığıda kendim yapıyorum yıpranıyorum, senin menü süper olmuş bence mangal en iyisi:) hem kızın çok eğlenir böyle, önemli olan onun eğlenmesi zaten
O zaten cok eglenır gelenlerın hepsini cok yakından tanıyo cok seviyo... Dedesı salıncak kurmus ona.....aradı bni sabahta.. Kızım iyilessın getırde sallansı yawruö diyo...benimki 18 inde daha önceki gebeliğimde iki doz olduğum için geç yapılacak, kolunu sakın çok hareket ettirme canım çok ağrı yapar o aşı
canım seninki bence daha iyi kalabalığı severim ben ama çok zahmetli olacağı için yapamadım bu sene, her hazırlığıda kendim yapıyorum yıpranıyorum, senin menü süper olmuş bence mangal en iyisi:) hem kızın çok eğlenir böyle, önemli olan onun eğlenmesi zaten
kendin gidip kaydını yaptıracaksın canım zaten 20. haftadan sonra başlıyorlar kontrole bebeğin kalp atışını dinletiyor, kilona tansiyonuna bakıyorlar
niye yüzsüzlük olsun canım iyi yapmışsın
ohh maşaallah, bende çay yanına bir şey yapayımda bahçede yiyelim kv gille:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?