2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Asel konus bu cocuk ne...:) merak ettim he... Erkek dimi..erkek istiyodun heralde öle hissediyodun... Sırıtıyonda...
Yanıldım ozaman kız degilmiş

Kizlar nasilsiniz bugun ilk defa saglikocagina gittim asi varmis asi oldum sizlerde oldunuz mu

Valla kizlargenel olarak bende yorgunluk var dun evde is yaptim daha sonra disari ciktik ikea ya gittik ilk esyasini alldim oglusumun battaniye....eve geldigim de ayaklarim sis ve uzerine basamiyordum...kilo ya gelince son iki ayda 5 kilo nasil

yorgunluk bende de var canım maşaallah sende kilo almaya müsaitisn demek bakalım ben ne olucam:)

aynen canım iyi olsunlarda verilir kilo nedir ki ağzımızın tadı bozulmasın yeter

canım iş konusunda bende sen gibiyim isteksiz yapıyorum ama aklımda işde kalıyor stres basıyor, çok yorma kendini yapacağın işler ağır çünkü aman dikkat

ooo program çok güzel canım beğendim inşaallah gönlünce geçer keyifli olur, benim oğluşun 3. yaşın nisandaydı bir türlü yapamadım gebelik haberi vs derken hep erteledim şimdi ablamlar gurbetten geldiler onlar varken bir pasta keseyim diyorum menüyü yazmıyım hamur işi bir çeşit yaptırıcam onu da ablamlara:)) biz bize teyzeleri halaları neneleri olacak oğlumun tamamdır:)
Eki Görüntüle 1215419 Askımla ben poz verelim dediydikkk.... Kızımı cok sevıyorumm

çok tatlısınız maşaallah size

Sa
Saol canm bnm
Bnde aslında dedım hani sadece teyzeşerı falan olsun hanımlar basvasa yapalımda ... Bnm kzın dogum gunu geçti amcası arıyo yok dyısı soruyo kv dem napcaksınız diyo
Bundan sonrakılerı bızbıze yapcam ama..
İnşallah güsel gecer..geçen senede buna benzer olmustu cok güsel geçmişti
Rabbm uyandıröasın bakalım

maşaallah ne güzel bir kız bir erkek, benim kasılmam vardı ama ben kendim hissedip söyledim doktoruma zaten proluton depot kullanıyordum düşük riskim için iki doz daha ondan yazdı, magnezyum varmedi mi o da iyi geliyor, kasılmadna dolayı iki hafta sonra çağırmıştır
merhaba kızlar. bebişlerinize birşeyler almaya başladınız mı? haftasonu casual cadillac air araba ve graco park yatak aldık. birkaç tulum. şimdilik bu kadar

hayırlı olsun canım güle güle kullanın, ben bir şey almıycam oğlumunkileri kullanıcam bugün kv olur mu öyle bu bebeğimizinde yenisi olsun diyor bakalım eşimle istişare edeyimde bir iki parça alırım belki

Tek tek alıntı nasıl yapıuosun
kızzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ben bugun herkese kız derim
Aaaa oldu galıba da tek tek mesajamı doncem....
Humeyra sende kız cıktı ya ....

Tek tek alıntı nasıl yapıuosun
kızzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ben bugun herkese kız derim
Aaaa oldu galıba da tek tek mesajamı doncem....
Humeyra sende kız cıktı ya ....

Kizlar nasilsiniz bugun ilk defa saglikocagina gittim asi varmis asi oldum sizlerde oldunuz mu

benimki 18 inde daha önceki gebeliğimde iki doz olduğum için geç yapılacak, kolunu sakın çok hareket ettirme canım çok ağrı yapar o aşı
canım seninki bence daha iyi kalabalığı severim ben ama çok zahmetli olacağı için yapamadım bu sene, her hazırlığıda kendim yapıyorum yıpranıyorum, senin menü süper olmuş bence mangal en iyisi:) hem kızın çok eğlenir böyle, önemli olan onun eğlenmesi zaten

kızlar bu arada Elevit dedi doktorum dedim onda domuz şeyi varmış decavit olmaz mı olur dedi :)
yüzsüzlük mü yaptım acep
bi de elevit daha mı iyi decavitten

Şükürler olsun caöasırlarımı düzenledim... Dolabımı sildim.. Sirkeli suyla mis gibi...
Yatagımı havlandırdım yerlestırdım... Kızcemide uyuttummmm....
Acıımmmmmm bişiler yemek gerekkkkkkk

kızlar birde ikinci üçüncü çocuğu olacak olanlar ilkler kıskanmasın diye şöyle afilli bir hediye düşünün şimdiden kardeşin sana bunu getirmiş deyin o zaman çok kıskanmıyorlarmış, güzle bir hediye arayışındayım büyük oğluma:)

kızlar bu sağlık ocağına kendimiz mi gidiyoruz arayıp çağırıyorlar mı ?

kendin gidip kaydını yaptıracaksın canım zaten 20. haftadan sonra başlıyorlar kontrole bebeğin kalp atışını dinletiyor, kilona tansiyonuna bakıyorlar
kızlar bu arada Elevit dedi doktorum dedim onda domuz şeyi varmış decavit olmaz mı olur dedi :)
yüzsüzlük mü yaptım acep
bi de elevit daha mı iyi decavitten

niye yüzsüzlük olsun canım iyi yapmışsın
Şükürler olsun caöasırlarımı düzenledim... Dolabımı sildim.. Sirkeli suyla mis gibi...
Yatagımı havlandırdım yerlestırdım... Kızcemide uyuttummmm....
Acıımmmmmm bişiler yemek gerekkkkkkk
ohh maşaallah, bende çay yanına bir şey yapayımda bahçede yiyelim kv gille:)

O zaten cok eglenır gelenlerın hepsini cok yakından tanıyo cok seviyo... Dedesı salıncak kurmus ona.....aradı bni sabahta.. Kızım iyilessın getırde sallansı yawruö diyo...
Teyzeleri dayısı amcaları kuzenleri hepsiyle oynar benim yüzüme bile bakmaz biliyorum... Onun için yapıyorum zaten ... İnan bu socakta hiçkimse için bişi yapamam normalde

O zaten cok eglenır gelenlerın hepsini cok yakından tanıyo cok seviyo... Dedesı salıncak kurmus ona.....aradı bni sabahta.. Kızım iyilessın getırde sallansı yawruö diyo...
Teyzeleri dayısı amcaları kuzenleri hepsiyle oynar benim yüzüme bile bakmaz biliyorum... Onun için yapıyorum zaten ... İnan bu socakta hiçkimse için bişi yapamam normalde

hımmm burda kızlar decavite mide bulantısı yapıyor dedi ama bakalım yapar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…