O zaten cok eglenır gelenlerın hepsini cok yakından tanıyo cok seviyo... Dedesı salıncak kurmus ona.....aradı bni sabahta.. Kızım iyilessın getırde sallansı yawruö diyo...
Teyzeleri dayısı amcaları kuzenleri hepsiyle oynar benim yüzüme bile bakmaz biliyorum... Onun için yapıyorum zaten ... İnan bu socakta hiçkimse için bişi yapamam normalde
ayy yerim ben onu, hep onlar için yapıyoruz canım yoksa kendimiz için olsa bu halde zor yaparız:)) benim oğluşda öyle ablamlar 3 gün kaldı kuzenleriyle bolca oynadı gidiyorlar diye ağladı, anne gittikleri için çok üzgünüm diyor her zaman babanneme gidicem diyen oğlum 3 gün uğramadı onlara evde şenlik olunca:)
kızlar birde ikinci üçüncü çocuğu olacak olanlar ilkler kıskanmasın diye şöyle afilli bir hediye düşünün şimdiden kardeşin sana bunu getirmiş deyin o zaman çok kıskanmıyorlarmış, güzle bir hediye arayışındayım büyük oğluma:)
oglunun en cok istedigi oyuncak sevdigi bgendigi oyuncak ne... Sarjlı kumandalı araba olabılır .. Ne bilim egitici laptop tahta puzzle
Bnm kızım oyuncak kedıye bayılıyo... Nr zaman görse ister gosterir... Bende kızıma kedi alıcam pofısık pofıdık bide egitici laptop cok meraklısda
kızlar birde ikinci üçüncü çocuğu olacak olanlar ilkler kıskanmasın diye şöyle afilli bir hediye düşünün şimdiden kardeşin sana bunu getirmiş deyin o zaman çok kıskanmıyorlarmış, güzle bir hediye arayışındayım büyük oğluma:)
oglunun en cok istedigi oyuncak sevdigi bgendigi oyuncak ne... Sarjlı kumandalı araba olabılır .. Ne bilim egitici laptop tahta puzzle
Bnm kızım oyuncak kedıye bayılıyo... Nr zaman görse ister gosterir... Bende kızıma kedi alıcam pofısık pofıdık bide egitici laptop cok meraklısda
kızlar bi de bizim bi velimizin başına gelmişti. 3 yaşındaki çocuk odalarında beşikte yatıyormuş. Kardeşi olunca apar topar odasını ayırmışlar. Çocuk 4 ay kadar tek kelime konuşmamıştı.. Yavaş yavaş evdeki çocuğu hazırlamak lazım böyle değişikliklere ..
oğlumun sevdiği oyuncak çok:) her erkek gibi araba delisi, birde hayvanlara bayılır her türden plastik hayvanı var ama her gördüğünde yine ister, puzzle çok çeşit çeşit, kumandalı bir arabası varda henüz göstermedim bozar diye:) tren delisi birde tren seti var büyük onu da kaldırdım ama biliyor dedesinin aldığını:) scoter istiyor bu aralar belki onu alırız hem büyümüş olur az daha, şöyle çok seveceği bir şey almalıyım çok kıskanç çünkü:) hatta hediye sepeti iyi olur:)
kızlar bi de bizim bi velimizin başına gelmişti. 3 yaşındaki çocuk odalarında beşikte yatıyormuş. Kardeşi olunca apar topar odasını ayırmışlar. Çocuk 4 ay kadar tek kelime konuşmamıştı.. Yavaş yavaş evdeki çocuğu hazırlamak lazım böyle değişikliklere ..
Canım oğlum iki yaşına gelmeden ayırmıştım odasını, eşim hiç istememişti çok savaştım bu konuda en son eşime küs olduğum bir vakit gözünün içine baka baka değiştirdim odayı sesi çıkamadı tabi ama iyi ki ayırmışım iki günde adapte olmuştu oğlum maşaallah zaten bebekkende asla koynumda yatmazdı beşiğini isterdi, koynumda uyutmaya hasretimdir ben:) şimdi inşaallah odasına mobilya alıcaz güzel bir takım eşim ona da erken diyordu şimdi ikinci geleceği için artık kabul etti, beşiği park beşik onu kaldırıcam ikinciye kullanmıycam kıskanmasın bu benim beşiğim demesin diye, yeniye başka beşik kullanıcam inşaallah bir yaş deyincede abisinin odasına transfer edicem:) planım böyle bakalım Rabbim nasip edecek mi, kardeşine oyuncaklarını verirsin oynarsınız diyoruz denemek için hayır onlar benim vermem diyor bende tabi senin oğlum ona yeni alırız istersen ya da sana yeni alırız eski oyuncaklarını ona verirsin senin yeni oyuncakların olur diyoruz:)