2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
canım bebeğin sert olarak elimize gelen kısmı bu aylarda başı diye biliyorum :) kafasını okşamış olabilirsin :)

As mervecim.. Ewet günker geçmiyo sanki dimi.. İlk hamilelei hele hiç geçmiyodur... Ben biraz daha iyiyim kızcemle dolanırkn pek anlamıyorum şükür...

Benimde oğlum olacak sanırım iki doktora gittim 12 haftalıkken ikiside erkeğe benziyor dedi. Yakında belkide yarıın üçlü tarama için gideceğim bakalım o zaman ne diyecekler .

Arkadaşlar merhaba bende 14 haftalık hamileyim aranızda 2. düzey ultrasona görünen var mı ayrıntılı ultrason

canım ben girdim ama benim ki üçüz olduğu içindi,perinatolojiye gitmiştim,tek gebeliklerde o haftalarda bakılmıyor sanırım 20. haftadan sonra detaylı ultrason...

ayyy çok teşekkür ederim ne güzel anlatmışın
ben 5 li bir hastane çıkışı yaptım
battanıye yaptım
bırde hastanede ilk resımlerınde şık bir takım istiyordum
bu ayıcıklı kelebeklı felan değilde daha şık
aradığımı buldum aslında ama daha değişik modelde bakıp karar vermek istedim

Eklentiler

• minimoy-kiz-mevlut-elbisesi-pembe-2.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 60
canım ikiside senin odanda mı kalıcak o da sıkıntı olmaz mı

canım ateş ölçme bölümüne nasıl giriyorsun eskiden googledan yazınca hemen çıkıyordu neden böyle yaptılar hiçbir şey bulamıyorum ben

:) oy ne güzel annişler her şeye hazırlıklı :)

canım bebeğin sert olarak elimize gelen kısmı bu aylarda başı diye biliyorum :) kafasını okşamış olabilirsin :)

ay :) inşAllah topitop kafasıdır :)

As mervecim.. Ewet günker geçmiyo sanki dimi.. İlk hamilelei hele hiç geçmiyodur... Ben biraz daha iyiyim kızcemle dolanırkn pek anlamıyorum şükür...

hemde ne geçmeyen vakit :) üç ay önce okul, finaller, dersane, kpss, bulantılar derken bir gün huzurlu durmaya hasrettim :) simdi patlıyorum sıkıntıdan. keçeler vardı evde küçük oyuncaklar yapmaya başladım. Dönencesine takarım başucuna süs olur vs diye :) Hatta daha da sıkılırsam bebek şekeri yapmayı düşünüyorum keçeden minik figürler :)
maksat vakit geçsin :)

pfff valla giresim gelmiyor foruma.. İğrenç geliyor ya. nerde alıntı yapıcam nerde offf

canım ateş ölçme bölümüne nasıl giriyorsun eskiden googledan yazınca hemen çıkıyordu neden böyle yaptılar hiçbir şey bulamıyorum ben
canım izlenen konulardan giriyorum kayıtlıysa o konu sende çıkar değilse, gebelik bölümüne gir ordan görürsün

Ebede soyledi canim pek kullanmadin hangisyse ona yapimm dedi bende sola yaptirdim yormuyorum kendimi

Arkadaşlar merhaba bende 14 haftalık hamileyim aranızda 2. düzey ultrasona görünen var mı ayrıntılı ultrason
bildiğim kadarıyla daha yok sanırım yeni yeni geldi zamanı. ben haftaya çarşamba gircem 19. haftanın içinde

Ebede soyledi canim pek kullanmadin hangisyse ona yapimm dedi bende sola yaptirdim yormuyorum kendimi

evet cok heycan ve tabı endıse de cabası bazen dıyorum cok abartıyorum ama ılk olunca elımde degıl ..

Kizlar sizin bebekler ne tarafiniz da benim ki haep sag tarafimda..ozellikle aksam yemeklerinden sonra sag kaburgamin altina toplaniyor cok rahatsiz ediyor..gerci esimin yorumu sag kaburganda ekmek buldu galiba

Yok kızz
canım ikiside senin odanda mı kalıcak o da sıkıntı olmaz mı
:) cocuk odasında kalcaklar.. Besigide kızımın odasına koycam... Bnm yatak odamla yanyanalar.. Kendı odamada pasha hamk alıcam.. Sabh ezanına ladar orda yatcak bebiş.. Sabh oldumu kıxım uyanöadan brşiğe koyucam..planım bu..ıkısınınde odası oldugunu algılasın due.. Kızım kndı odasında yatıyo susn.. Bnle uyuyo bn kalkıyorum yanından uyuduktan sonra henuz kendı kndıne uyuyamadı
hmm ablana yaptın dımı işte bunlRı ya bohca seklınde yada kutuda hazırlayıp verebılırsın hos olur

Bnmkide sa
Kizlar sizin bebekler ne tarafiniz da benim ki haep sag tarafimda..ozellikle aksam yemeklerinden sonra sag kaburgamin altina toplaniyor cok rahatsiz ediyor..gerci esimin yorumu sag kaburganda ekmek buldu galiba
Bnmide sag tarafta sag tarafıma yatınca baslıyo ıtıp kakmaya... Hiç ytamıyprum o tarafa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…