canım bebeğin sert olarak elimize gelen kısmı bu aylarda başı diye biliyorum :) kafasını okşamış olabilirsin :)oh herkesler de burdaymış :) bende patlıyorum iki gündür :) mobilin azizliğine uğradık :)
fairy tebrik ederim kız annesi :) bende insallah gün sayıyorum perşembe gelse de öğrensem artık :)
bu sabah sanki göbeğimin biraz altında bi sertlik oldu :) belki öyle olsun istediğimden uyduruyorumdur ama sanki eli ya da ayağı gibi geldi bana :)
erkekkızlaaaaaarrr doktordan geldim cinsiyet tahmini istiyoruuuummm
Arkadaşlar merhaba bende 14 haftalık hamileyim aranızda 2. düzey ultrasona görünen var mı ayrıntılı ultrason
ayyy çok teşekkür ederim ne güzel anlatmışınCanm ablana hediye almak istiyosan bence dantelli takım alma.. Cok kullanıslı degil... Bidefa giyer oda mevlüt okutursa baskada zannetmem cocuk rahat etmez içinde...
Imm söle yapabilirsin mesela fikir yani..bnm kardeşim bna bi kutu hazırlamıstı....
İçinde cok güsel prenses resımlı hastane cıkısı hepsine pembe kırdela yapıp cengelle igneyle birleştırmıstı...
Biberon takımı vardı...küçük minnacık tırnak makası.. Sac fırcası hepsi kurdeleliydi..
2 tane penye patik vardı....
Birtane dalin sampuan...
Birtanede battanıye ama su içinde pamuk varmıs gıbı puf puf olan varya ondan vardı... Cok hosuma gotmıştı.. Hmm bide oyuncak vardı 0 1 yas a göre...
Bide durumuna baglı ceyrek veya gram takabılırsın..
Böle hepsine pembiş pembiş kurdela yap.. İçinede güsel kokulu kagıtlardan notlar yaz....güsel bi kutuya yerlestır öle süslü kuru bulamassan bakkaldan bi kutu al.. Yapıskanlı folyolar var... Cicicli bicili böle kutuyu süsle onunla... Cok güsel olur ..sayet cok güsel olur... Bn hala sac taragını battanıyeyı fırcayı tırnk makasını kullanıyorum... Biberonları falan hep kullandım....
canım ikiside senin odanda mı kalıcak o da sıkıntı olmaz mıBuarada cocıkların odasını ayırmam ...kızım 2 yasına girdi... Şimdi onu alıstıryorum... Ama kucugun beşigide kızımn odasına koycam... Paylasmyı bilsin ... Daha küçük olcagından tepkı gostermıcenı umuyorum..
Bilmiyorum bakalım akıs ne gösteriyo...
Canım oğlum iki yaşına gelmeden ayırmıştım odasını, eşim hiç istememişti çok savaştım bu konuda en son eşime küs olduğum bir vakit gözünün içine baka baka değiştirdim odayısesi çıkamadı tabi ama iyi ki ayırmışım iki günde adapte olmuştu oğlum maşaallah zaten bebekkende asla koynumda yatmazdı beşiğini isterdi, koynumda uyutmaya hasretimdir ben:) şimdi inşaallah odasına mobilya alıcaz güzel bir takım eşim ona da erken diyordu şimdi ikinci geleceği için artık kabul etti, beşiği park beşik onu kaldırıcam ikinciye kullanmıycam kıskanmasın bu benim beşiğim demesin diye, yeniye başka beşik kullanıcam inşaallah bir yaş deyincede abisinin odasına transfer edicem:) planım böyle bakalım Rabbim nasip edecek mi, kardeşine oyuncaklarını verirsin oynarsınız diyoruz denemek için hayır onlar benim vermem diyor bende tabi senin oğlum ona yeni alırız istersen ya da sana yeni alırız eski oyuncaklarını ona verirsin senin yeni oyuncakların olur diyoruz:)
bende decavit kullanıyorum bende hiç yapmadı canım kahvaltıdan sonra tok alıyorum ben daha iyi olurmuş vitamini tok almakhımmm burda kızlar decavite mide bulantısı yapıyor dedi ama bakalım yapar mı
canım bebeğin sert olarak elimize gelen kısmı bu aylarda başı diye biliyorum :) kafasını okşamış olabilirsin :)
As mervecim.. Ewet günker geçmiyo sanki dimi.. İlk hamilelei hele hiç geçmiyodur... Ben biraz daha iyiyim kızcemle dolanırkn pek anlamıyorum şükür...
canım izlenen konulardan giriyorum kayıtlıysa o konu sende çıkar değilse, gebelik bölümüne gir ordan görürsüncanım ateş ölçme bölümüne nasıl giriyorsun eskiden googledan yazınca hemen çıkıyordu neden böyle yaptılar hiçbir şey bulamıyorum ben
benimki 18 inde daha önceki gebeliğimde iki doz olduğum için geç yapılacak, kolunu sakın çok hareket ettirme canım çok ağrı yapar o aşı
canım seninki bence daha iyi kalabalığı severim ben ama çok zahmetli olacağı için yapamadım bu sene, her hazırlığıda kendim yapıyorum yıpranıyorum, senin menü süper olmuş bence mangal en iyisi:) hem kızın çok eğlenir böyle, önemli olan onun eğlenmesi zaten
bildiğim kadarıyla daha yok sanırım yeni yeni geldi zamanı. ben haftaya çarşamba gircem 19. haftanın içindeArkadaşlar merhaba bende 14 haftalık hamileyim aranızda 2. düzey ultrasona görünen var mı ayrıntılı ultrason
benimki 18 inde daha önceki gebeliğimde iki doz olduğum için geç yapılacak, kolunu sakın çok hareket ettirme canım çok ağrı yapar o aşı
canım seninki bence daha iyi kalabalığı severim ben ama çok zahmetli olacağı için yapamadım bu sene, her hazırlığıda kendim yapıyorum yıpranıyorum, senin menü süper olmuş bence mangal en iyisi:) hem kızın çok eğlenir böyle, önemli olan onun eğlenmesi zaten
evet cok heycan ve tabı endıse de cabası bazen dıyorum cok abartıyorum ama ılk olunca elımde degıl ..As mervecim.. Ewet günker geçmiyo sanki dimi.. İlk hamilelei hele hiç geçmiyodur... Ben biraz daha iyiyim kızcemle dolanırkn pek anlamıyorum şükür...
:) cocuk odasında kalcaklar.. Besigide kızımın odasına koycam... Bnm yatak odamla yanyanalar.. Kendı odamada pasha hamk alıcam.. Sabh ezanına ladar orda yatcak bebiş.. Sabh oldumu kıxım uyanöadan brşiğe koyucam..planım bu..ıkısınınde odası oldugunu algılasın due.. Kızım kndı odasında yatıyo susn.. Bnle uyuyo bn kalkıyorum yanından uyuduktan sonra henuz kendı kndıne uyuyamadıcanım ikiside senin odanda mı kalıcak o da sıkıntı olmaz mı
hmm ablana yaptın dımı işte bunlRı ya bohca seklınde yada kutuda hazırlayıp verebılırsın hos olurayyy çok teşekkür ederim ne güzel anlatmışın
ben 5 li bir hastane çıkışı yaptım
battanıye yaptım
bırde hastanede ilk resımlerınde şık bir takım istiyordum
bu ayıcıklı kelebeklı felan değilde daha şık
aradığımı buldum aslında ama daha değişik modelde bakıp karar vermek istedim
benimki solda koca kafalı danam benim :)Kizlar sizin bebekler ne tarafiniz da benim ki haep sag tarafimda..ozellikle aksam yemeklerinden sonra sag kaburgamin altina toplaniyor cok rahatsiz ediyor..gerci esimin yorumu sag kaburganda ekmek buldu galiba
Bnmide sag tarafta sag tarafıma yatınca baslıyo ıtıp kakmaya... Hiç ytamıyprum o tarafa :)Kizlar sizin bebekler ne tarafiniz da benim ki haep sag tarafimda..ozellikle aksam yemeklerinden sonra sag kaburgamin altina toplaniyor cok rahatsiz ediyor..gerci esimin yorumu sag kaburganda ekmek buldu galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?